Last news in Fakti

23 Юли, 2023 13:15 7 679 8

Запознайте се с новата Mazda CX-50

  • mazda-
  • cx-50
Запознайте се с новата Mazda CX-50 - 1

Компанията Mazda представи кросоувъра CX-50 за 2024 моделна година. Автомобилът се отличава с промени в окачването и преработено оборудване. Така например най-достъпната версия на CX-50 2.5 S, която преди обновлението струваше в САЩ $28 000 вече няма да се предлага. Базовият кросоувър на обновения модел е CX-50 2.5 S Select и се предлага за $31 700.

Запознайте се с новата Mazda CX-50

Увеличението на цената не е малко, но оборудването на автомобилите също е станало по-добро и доста по-богато. Още в базовия вариант има двузонов климатроник, кожен волан и селектор за скоростите, мултимедийна система с 10.25-инчов екран, поддръжка на Apple CarPlay и Android Auto.

Запознайте се с новата Mazda CX-50

Интересно е, че отопляемите огледала за обратно виждане се предлагат само от втората конфигурация на CX-50 2.5 S Preferred, която струва $33 000. Тя обаче идва заедно с отоплението на зоната за почивка на чистачките. Цената на топ версията на кросоувъра CX-50 2.5 Turbo Premium Plus е 44 700 долара.

Запознайте се с новата Mazda CX-50

В моделите от 2024 г. инженерите инсталират нови амортисьори, които трябва да направят окачването по-меко, но и по-стабилно, а също така преконфигурират електрическото кормилно управление.

Запознайте се с новата Mazda CX-50


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ггг

    25 3 Отговор
    Супер е карам Мазда сх30 доста добре засега,да видим след 5 години Как ще е

    Коментиран от #3

  • 2 Смех

    3 22 Отговор
    Още ли се предлага с дизелови баклюци
  • 3 Тоз

    5 12 Отговор

    До коментар #1 от "Ггг":

    Аз пък в по-твърдо возещ автомобил от cx-30, не съм се возил. Исках да сляза и да се прибера пеш. Все едно, че нямаше пружини. А доста коли съм карал.
  • 4 така

    17 2 Отговор
    Ако я внасят тук ще и сложат едни 90х базово. Сега надуват цени, някои марки и клиентите си мислят, че купуват нещо специално.
  • 5 Знайко

    8 3 Отговор
    Факт е , че всички се целят да преборят сх-30 сх-50 , но не обръщат внимание на возия, директно управление и системи за контрол на разпределянето на въртящия момент. Фокусират се върху обем, обстановка, екстри и така губят истинските клиенти ,които прекрват много време в автомобила и искат да им е удобно и да са по-агресивни в шофирането. Как правиш крос овър с твърдо окачване аз не знам? За да компенсираш накланянето на завоите правиш окачването ненужно твърдо или СПОРТНО...хахахаха. Хората които имат тези пари няма да ги дадат точно за ТОВА , защото имат много други опции. Който няма парите едва ли ще влезе на лизинг точно за ТОВА НЕЩО.
  • 6 ВикиЛексъсВарна

    14 0 Отговор
    Защо Мазда с тези мотори 2.5 турбо с по 250 коня се предлагат само за САЩ - Япония и Дубай? При положение че издържат евро 6???? И в САЩ вече строги еко нормите....но имат все още дори 8 цл. 5.7 турбо дизелов американски пикап и моделна гама 2023 г....и той издържал евро 6 норма по САЩ сертификация....как става тази магия 8 цл. 5.7 литрови турбо дизели да се произвеждат все още в САЩ и да се водят много екологични?
  • 7 оня с коня

    2 5 Отговор
    В статията пише че Амортисьорите били така преработени,че Окачването да стане хем по-меко,хем по-стабилно...Е Нема такова животно.
  • 8 ...

    8 0 Отговор
    а тука ще ми продават неудачия бигстър за 30 евра... жалка история