Last news in Fakti

19 Декември, 2023 11:35 1 358 1

Жена открадна бус с... 10 000 понички (ВИДЕО)

  • жена-
  • кражба-
  • микробус-
  • понички-
  • австралия
Жена открадна бус с... 10 000 понички (ВИДЕО) - 1

Жителите на Сидни рискуваха да останат без любимите си понички Krispy Kreme. И причината за това не беше спиране на производството или природно бедствие, а банална кражба на бус.

В края на ноември от бензиностанция беше откраднат микробус на фирмата с 10 000 понички в него. Общата стойност на съдържанието му, без да се смята товарното превозно средство, се изчислява на над 12 000 долара.

След седмица микробусът е открит изоставен на паркинга. Освен това всички понички са били на мястото си, но през това време вече, както се досещате, са успели да се развалят.

Виновникът за тези "тежки изпитания" беше открит и арестуван две седмици по-късно. Според полицията на Нов Южен Уелс жена е обвинена във „вземане и управление на превозно средство без съгласието на собственика“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кольо,

    2 0 Отговор
    Ей тия смотаняци мъже и жени особено в щатите като се има предвид престъпността и кражбите не се научиха че като слизаш от колата изваждаш контактния ключ...
    Дори на бензиностанция..!!