Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 16:47 3 161 6

"Най-зелените компании в България" 2020 са ...

  • най-зелените компании в българия-
  • награди-
  • отличени

Голямата награда грабна Кауфланд България, а „Зелена личност 2020“ стана Никола Рахнев, инициатор на Гората.бг.

"Най-зелените компании в България" 2020 са ... - 1

Професионалното жури определи носителите на призовете в над 20 категории в тазгодишното издание на „Зелените награди”, на което ФАКТИ е медиен партньор. Сред журито се отличават имената на Надя Маринова – гл. редактор на b2b Mediа и основател на конкурса “Най-зелените компании в България”. Марина Стефанова е председател на Българска асоциация на КСО специалистите и консултант по програмата „Business for results” към УНИЦЕФ в България. Катя Димитрова, член на УС на Българската Асоциация на ПР Агенциите и съветник по комуникационните въпроси на Българо-Белгийския бизнес клуб у нас. Собственик на комуникационна агенция Интеримидж. Мила Миленова, ръководител Корпоративни комуникации в ОББ. Инж. Иван Иванов - председател на Сдружение „Българската асоциация по водите – БАВ” от 2012 до 2020 г. Към момента е председател на Управителния съвет на Български ВиК холдинг ЕАД и Фондация „Европейско сътрудничество за бенчмаркинг“. Петя Галинова, Marketing officer в Advantage Austria. Силвия Костова, началник управление „Корпоративни комуникации“ в Пощенска банка. Ивелина Василева, председател на парламентарната комисия по опазване на околната среда и водите и зам. председател на комисията по европейски въпроси в Народното събрание. Илиана Павлова от Българската стопанска камара.

Призовете тази година бяха допълнени с нови категории като Зелена иновация в Ковид-19, Зелена инициатива в Ковид-19 и иновация от рециклирани материали. За втори път беше връчена и Голяма награда за цялостно представяне.

Традиционно сред отличените бяха и журналисти, чиито материали са свързани с темите на конкурса. А наградата за „Зелена медия“ грабна btv.

Отново и в това издание беше връчено специалното отличие „Зелена личност”, което след гласуване изцяло онлайн отиде при Никола Рахнев, а наградата му връчи миналогодишният носител на приза апинистът Атанас Скатов."Най-зелените компании в България" 2020 са ...

Никола е човекът, който засажда 1 милион дървета. Той е създател на най-голямата доброволческа инициатива за засаждане на нови гори и дървета в България. „Гората.бг“ – инициатива, която вече е засадила невероятните 903 000 дървета (да, деветстотин и три хиляди) в България. А тази есен засадените дървета ще станат над 1 милион.

Всички кампании и действия на Гората.бг са чисти, напълно безкористни, аполитични и безплатни за участниците. А основните цели са: да засаждат повече гори и дървета за България, да правят всяко добро, което може да бъде направено и да променят мисленето и да вдъхновяват хората за добро, с участието на доброволци, млади хора и деца.

До момента участие в стотиците масови събития с доброволци и кампании на Гората.бг, неизменно водени от Никола, са взели над 200 000 българи, от които десетки хиляди деца и млади хора.

"Най-зелените компании в България" 2020 са ...


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всеки знае

    9 0 Отговор
    Няма безплатна анкета.
  • 2 Кой68

    6 0 Отговор
    Поредния кьорфишек и пародия.Все още се използва безумно много хартия.Приятерката ми е секретарка.Присъствах за около 1 ч в офиса където работи и се втрещих от употребата на хартия за писане/вярно на комп/.В банка е същото при кредит.А живеем в 21в,века на технологиите!
  • 3 Хахахяхяхяхяхяхахахагахаха

    5 0 Отговор
    Булгаристан и зелени айахахахахахахахвхахахахагягвгвхвхахахахягага
  • 4 ЖОРО

    6 0 Отговор
    ЛЪЖЦИТЕ ОТ КАУФЛАНД ПАК НАПЪЛНИХА ГУШАТА НА НЯКОЙ ПОЛИТИК...ТОВА Е ПЛАТЕНА НАГРАДА...ОБИЧАИНИЯТ ИМ ТРИК НА РАФТА ДА СТОИ ЕТИКЕТ С ЦЕНОВА ОТСТЪПКА НО СТОКАТА Е РАЗЛИЧНА..НАПРИМЕР СИРЕНЕ"ЕЛЕНА"0.500 ВМЕТАЛНА КУТИЯ НА ПРОМО ЦЕНА 4.99 А НА РАФТА 0.800 НА ЦЕНА 10ЛЕВА...ВИНО МАВРУД НА ПРОМО ЦЕНА 4.69 НО НА КАСАТА 5.87 ЛЕВА...НОМЕРА ПОЗНАТИ ...НО КАУФЛАНД ПРОДЪЛЖАВАТ С ТАЗИ ПРАКТИКА...АКО НАКОЙ ОТ КАУФЛАНД ИСКА НЕКА ДА СЕ СВЪРЖЕ С МЕН ЗА ДА ИМ ПОКАЖА СНИМКИ С ЕТИКЕТИ И ЦЕНИ..
  • 5 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Колкото по-вече са всичките организации, агенции и институции, включително и законодателни парламентарни комисии по безопасността на движението по пътищата .....толкова по-вече са жертвите там.
    Същата работа е и по отношение Българската Гора. Около 15 / петнадесет/ са всичките организации, ангажирани с опазването на горите в РБ. И тези , колкото по-вече си придават важност / а сега и разни награди си раздават/, колкото по-вече стенат и болеят за Българската Гора...... толкова по-вече камиони, натоварени с прясна отсечени дъбови дървета, преминават под моя прозорец, на разстояние 8-10 метра !!
    Прощавайте, ама аз на сладките приказки на всички "зелени"ли да вярвам или на очите си. И това години наред. Гората вече не се изрязва изборно ....."Бръсне" се до голо !! И НИКОЙ НЕ ИСКА И НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ТАЗИ ВАРВАЩИНА !!!, Няма гора- няма вода........проумейте го, всички"бели якички"..........
    И не ме баламосвайте- мен и всичкото "простолюдие", че тези огромни количества дървесина отиват за отопление на сиромасите и за хартия на чиновниците !!!
  • 6 Малък Дебел

    4 0 Отговор
    Кауфланд са зелени защото всичко се консумира няма брак всичкият боклук се купува от хората ние добрите прасета изяждаме всичко :)