Last news in Fakti

10 Ноември, 2023 18:15 1 139 8

Обявиха началото на 8-мите награди в туризма

  • туризъм-
  • награди-
  • конкурс

Онлайн вот ще определи носителите на награди във всяка категория

Обявиха началото на 8-мите награди в туризма - 1
Снимка: БГНЕС

Министерството на туризма обявява началото на Годишните награди в туризма 2023. В осмото издание на конкурса надпреварата ще се проведе в 9 категории, от които 4 професионални, 4 художествени и традиционната голяма награда, която е в категория „Изборът на българите“. Тя ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“ в България.

В художествените категории – за публикации на тема туризъм, всяка медия може да участва само с един материал или свой представител в една категория. При получаване на повече от едно предложение от дадена медия в една категория ще бъде излъчен един участник спрямо критериите и методологията на конкурса. Припомняме, че медиите – печатни, телевизии или радиостанции, които имат и онлайн сайтове, могат да участват и в категорията „Журналистически материал на тема туризъм в България в онлайн медия“ с материал, който е бил поместен на сайта, но той трябва да е различен от материала, с който кандидатстват за основната си категория.

Kъм регламента е добавено изискване в професионалните категории, че обект/атракция/събитие/услуга и др., които са кандидатствали и получили награда през предходните 2 години, не могат да кандидатстват отново, освен ако няма значителна промяна на предлагания продукт или услуга.

Онлайн вот ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2023 г.

Категориите, за които може да се подават заявления за участие, са:

* „Туристическа атракция/обект/събитие“;

* „Туристическа дестинация“;

* „Специализиран туризъм“;

* „Иновация“;

* „Изборът на българите“;

* „Журналистически материал на тема туризъм в България в печатна медия“;

* „Журналистически материал на тема туризъм в България в онлайн медия“;

* „Журналистически материал на тема туризъм в България в интернет блог“;

* „Журналистически материал на тема туризъм в България в телевизия“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    1 0 Отговор
    Ще има и почетна награда : Изборът на Украинските туристи " и "По пътеките на мигрантите".
  • 2 Миризлив пор

    1 0 Отговор
    Нека пуснат и алтернативни награди от туристите например "сам дойдох", "реклама и действителност 2 различни свята" и не на последно място "няма хора бате и обслужването е като за 3звезди ама пари като за 5"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Баба Гошка

    1 0 Отговор
    Победителя тази година е ресторанта със сметка 600+ лв за стейкове от "японска" крава
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.