3 Април, 2013 13:44 2 099 2

ЧЕЗ: Работим в съответствие с действащото законодателство

  • чез-
  • прокуратура

Във връзка с приключила проверка на Прокуратурата на Република България и стартирането на досъдебно производство, заявяваме отново, че нашите компании в България са работили изцяло в съответствие с действащото българско и европейско законодателство. Това се казва в изявление на ръководството на компаниите от групата на ЧЕЗ в България изпратено до медиите.

Отговорност на всички наши служители и мениджъри, независимо в коя държава работят, е да спазват законите, приетите добри практики и да работят с грижата на добър стопанин при изпълнение на своите служебни задължения, подчертават от ЧЕЗ.

Както винаги досега, така и занапред, компаниите от Групата на ЧЕЗ в България, ще сътрудничат на проверяващите и правораздавателни институции, за да се установи истината и да се докаже, че ЧЕЗ е стабилен и сериозен европейски инвеститор, който работи законно и прозрачно, в партньорство с обществото и институциите.

Няма да  коментираме нито едно действие в хода на досъдебното производство.

Вярваме че компетентните органи ще работят професионално, безпристрастно и непредубедено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор

    ЧЕЗ ИВИЕН И ЕОН ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ДОЛУ МРУСНИТЕ ЛАПИ ОТ БЪЛГАРИЯ КОЙ СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАБЛУДАТ ХОРАТА ИЛИ ГУЗНАТА СИ СЪВЕСТ
  • 2 мамммммм им

    1 0 Отговор
    Тези европейски га.ни"евреи"чували ли са нашата поговорка:
    гузен негонен бяга-вече не знам коя поред тяхна декларация,
    че "стриктно спазват българското законодателство"!
    но свърши тяхното,ако ще и г.за
    да си заложат за честност!
    Много скоро ще ги отвее и българският вятър,както албанският!