2 Октомври, 2016 16:06 7 278 29

Радан Кънев: Защо Цецка Цачева?

  • цецка цачева-
  • герб-
  • президент
Радан Кънев: Защо Цецка Цачева? - 1

Посрещам кандидатурата на г-жа Цачева със сериозна загриженост и чувство за отговорност. Разтревожен съм и за отношението към десните избиратели, и за бъдещето на страната.

Това написа в профила си във Фейсбук Радан Кънев.

И не само защото доминиращата партия издига на практика ляв кандидат. А най-вече заради опасността да избираме между двама леви кандидати, еднакво безразлични към съдебната реформа, неподготвени за големите проблеми пред външната политика, неспособни да бъдат разумен и силен коректив на властите.

Националната сигурност изисква независим президент, който да е непримирим към корупцията, готов да предложи конституционни промени, да налага смело вето на лобистки закони и решения, установяващи поредни монополи.

Международната криза налага личност, която знае езици, има опит във външната политика, чувства се уверен и независим в кръга на западните ни партньори.

И преди всичко - дясното значи свобода и отговорност.

И днес - когато водещата партия предлага кандидат, който не отговаря на нито един критерий за държавен глава - отговорността на десницата и реформаторските сили е тройно по-голяма. И пред десните избиратели, и пред цялата нация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6666

    0 0 Отговор
    Радане , този път не си прав.Цецка е по подготвена отколкото беше Плевнелиев, но ето че се справи и то много по добре от Гоце.
  • 2 Цонев

    0 0 Отговор
    Ляв кандидат ляв го коментира,ляв се тревожел за десни и за бъдещето на страната и управлението.Че нали твоята съдебна реформа Раданчо доразби държавността почната от Цветанчо?!А защо ти не се дигна?-Защото ще те забият като пирон в кисело мляко и ще отидеш в инкубагора на Гаргамел
  • 3 българин

    0 0 Отговор
    вече на никого не вярвам.не гласувам вече и за маиками дори,ако искат и 1000лв. да напряват глоба.цецка ли е радан ли е боико ли е един к.. ги е правил кратци на български душич обичам Балгария пожелавам на тези управници да не им стигне времето да не могат да си похарчат откраднатите милиони от тях
  • 4 Gost

    0 0 Отговор
    Този тиквеник не разбра ли, че няма ляво и дясно???!!!
  • 5 Вели

    0 0 Отговор
    И Цецка днае езици - криво ряво руски ...
  • 6 Панагюрец

    0 0 Отговор
    В какво е по подготвена от Президента Плевнелиев?Дали знае някакъв чужд език или каквото й да е!Президента налагаше вето на редица смешни закони, водеше много-добра външна политика,не се огъна пред никой и това му струваше втори мандат.Комунягите ги остави, но и новата ни майка бие в ляво.А, тоя долу /цонев/да научи правописа и да бъде малко запознат с това, за което пише.Радан не е правил съдебна реформа, заради това се махна, ало, ОФ!
  • 7 Цачев

    0 0 Отговор
    ОТКЪДЕ и КАК изникна този ..... Кънев че го дават всеки ден, кому е нужно мнението му ? Абе скрийсе бе момченце, доразвиий се, пък после се показвай, нямаш ли чуство за срам !!??
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    прав е радан ,страхотен избор ни оставиха.генералчето дето не знае къде се намира и класната дето е на същото положение.жалко че българския народ не отцени плевнелиев и го похарчи така плиткоумно .българската политика са нуждае от ерудиран кандидат с европеиска визия за политиката ,знаещ езици и непоколебим в принципите си .тези обаче дето са на пазара са мнооого далече от желаното!

    Коментиран от #9, #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 нема да стане

    1 0 Отговор
    Куха лейка,бивш член на БКП.За тая никаквица посмъртно няма да гласувам.На това отгоре и грозна.
  • 11 Д'Мин

    1 0 Отговор
    Цецка Цачева-ГЕРБ-президент
    Радан Кънев: Защо Цецка Цачева?-защото трябва някой да плаши мигрантите
  • 12 Различен

    0 0 Отговор
    Присмял се хърбел на щърбел!
    Ни Радан става, ни Циецка.
    Всички управлявали ни последните 26 години и занимавали се с политика са за съд и затвор.
  • 13 гост

    0 0 Отговор
    Рада Дълбокото е компетентен по всички теми , известен гей коментира бивша партийна секретарка на БКП.
  • 14 БОБИКОМ

    0 0 Отговор
    ловец,спекулант а сега баба Цецка хахаха
  • 15 Макс

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Има такива бе! Не зная всичките, но Трайчо Трайков, Марешки, Жорж Ганчев го дават по-демократично, от Цуца! Извинявам се, но никой не ни задължава да гласуваме, нито пък за Цецка! Аз и срещу 20 бона не бих гласувал за нея, колкото и да ми трябват пари. И за Порше Кайен не бих гласувал. Няма да мога да се избръсна после и да се погледна в огледалото ве....ще ми се гади от мен.... Не мога да дам съвет, за кой да гласуваме всеки си избира, аз не вярвам никому вече. Но от любопитство може да вотна или Джорджи или Марешки или Трайчо, поне да видя какво би станало? Тия досегашните SS-БКП-Comintern играчи си мислят, че живота ни е техен имуществото парите ...сме техни! Те е така! Ако пак проддължават да се правят на велики политици и диктатори може да се наложи поотрезвяване на биричка и чипс, на цялата държава... Наред с ненормалното и секюрити. Понеже не си върши работата да ни опази от тия политици врагове. А те са най-опасните ни врагове, защото сме им дали власт. А не заслужават!

    Коментиран от #22

  • 16 ЦЕЦА

    0 0 Отговор
    НЕ ГЛАСУВАИТЕ БЕ ХОРА ДА ВИДИМ КО ЩЕ СТАНЕ !!! ИЛИ ГЛАСУВАИТЕ ЗА МАРЕШКИ ТОИ Е ИСТИНСКИ !!!!! ДРУГИТЕ СА ДОЛНИЦИИИИ
  • 17 Bg bg bg

    0 0 Отговор
    Марешки Президент само той се опълчи на картелите с горивата!!Но бг народа е "мн умен"и пак ще избере някои гнил картоф
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 СРАМ

    0 0 Отговор
    Този път Бойко се о.ра.Ако тази грозна и глупава лелка стане президенша ,това ще е срам не за България ,а за ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.Нали няма да допуснем тази комунистка да стане ГЛАВНОКОМАНДВАЩ на остатъците от българската войска.НИКОГА.
  • 20 centurio

    0 0 Отговор
    Защо 36 !?!
  • 21 ПРАБАБА73

    0 0 Отговор
    От много време зная,че БЪЛГАРИЯ има славата за една от държавите с хубави жени и чар.А президента представя лицето на БЪЛГАРИЯ.И защо ни се подиграват така ,с какво сме го заслужили.
  • 22 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Макс":

    имам чувството че борисов иска да загуби президенството нарочно.лошото е че и останалите искат същото.
  • 23 Кака Гинка

    0 0 Отговор
    Като чета някои коментари се убеждавам за сетен път,че мисленето не е по силите на доста българи.Не щат Цачева,не защото е представител на шайка грабители и некадърници,а защото...била стара и грозна!Е,за пореден път управляващите показаха глупостта си - да бяха избрали някоя засукана силиконка, щяха да спечелят с пълно мнозинство,без никакви манипулации и фалшификации.Ганьо обича да зяпа,не да мисли...

    Коментиран от #24, #25

  • 24 Де юре

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кака Гинка":

    Защо пък си мислиш, че само ти можеш да мислиш! Знаем, че е представителка на крадци, то се подразбира, нали е политик. Знаем,че ще я изберат-"честно и без манипулации". Знаем, че е бивша комунистка. Не е задължително да е силиконка, стига да имаше обаяние, чар и интелект.
  • 25 Де юре

    1 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кака Гинка":

    Защо пък си мислиш, че само ти можеш да мислиш! Знаем, че е представителка на крадци, то се подразбира, нали е политик. Знаем,че ще я изберат-"честно и без манипулации". Знаем, че е бивша комунистка. Не е задължително да е силиконка, стига да имаше обаяние, чар и интелект.
  • 26 Колето

    1 0 Отговор
    Абе Радане,
    Те всички са леви кандидати.Как да гласувам за тази лелка -комунстка?Какъв главнокомандуващ може да е тя?Абе то няма и армия!Що да не сложат за президент някоя лелка .В чужбина навсякъде с преводач като Бареков.Дано не се опита да говори на някой чужд език!
  • 27 Раданка Цецкова

    0 0 Отговор
    Къде пък видяхте леви кандидати? То на БСП кандидатът само приказките му са леви (или поне така си мислят). Другите нарочени за леви са същата бира. Тези пък които са "десни" също само си мислят че са десни. У нас няма леви, няма десни - има само безсрамници, дето в главата им е само мисълта да се наместят във властта, а там пък да се огледат и да въдят на кого най-скъпо да се продадат.
    Не агитирам, но ще гласувам за някой неизбираем според мен кандидат, така че просто резултатът на победителя да е по-слаб.
  • 28 Глупаци

    0 0 Отговор
    Все за западните ни колеги се притесняват... Абе гледайте си нашата държавица, ние да сме добре, а не защото трябвало да угодим на някого!
  • 29 Глупаци

    0 0 Отговор
    Като незнае английския си има и преводачи за тази работа. Все едно някой си е научил българския, но нали трябва да се подложат лизачите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове