Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 15:04 2 636 7

Цецка Цачева за израза "майка на нацията": Премиерът се пошегува

  • цецка цачева-
  • президент-
  • избори

Тя отрече да има нужда да се извинява за цитата на Бърнард Шоу, произнесен по време на дебата с ген. Румен Радев

Цецка Цачева за израза "майка на нацията": Премиерът се пошегува - 1

Цецка Цачева, припозната като „майка на нацията” от премиера при обявяването й за кандидат-президент, посочи, че Борисов се е пошегувал и явно е дал оценка за това, че тя ще изпълнява задълженията си с любов, отговорно и закрилящо – като майка.

Цачева отрече да има нужда да се извинява за цитата на Бърнард Шоу "Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако на 40 години си социалист - нямаш мозък", произнесен по време на дебата с ген. Румен Радев. Той е бил насочен към самата нея, а това, че левицата се е припознала значи, че „гузен негонен бяга”.

„Аз съм майка на един син”, каза тя и сподели за Румен Данговски, че е обичливо и ученолюбиво дете. Той учи математика и физика в Масачузетския технологичен университет, а решението да получи образованието си толкова далеч от дома е взел сам. „Не го изпратих в Америка, всяка майка би искала децата й да са около нея. Той беше приет и във Великобритания. Но това, с което се занимава - няма по-добро за него”, посочи Цачева.

По думите й тя съжалява за отсъствието си през детството му, когато е пътувала. „Но имах по една десетминутка преди лягане, когато той си разказваше впечатленията от детската градина”.

В разговор пред bTV синът на Цецка Цачева обясни, че всички успехи, които има в науката досега са лично негови, а майка му го подкрепя и съветва. Той коментира, че не се е хвалил с това, че майка му се е кандидатирала за президент на България, тъй като приятелите му не го познават в светлината на родителите му. „Тя е страхотна майка, за всеки проблем изхожда от презумпцията, че има решение. Тя е добър житейски съветник, готви страхотно и прави много хубав кекс”, сподели още Румен-младши.

По повод приятелството си със сина на Корнелия Нинова Рафи Румен заяви, че не е странно да имат добри отношения. „Нашите родители са поели по други път и интересите ни са независими”, каза той.

Винаги да правя от лимона лимонада – това е съветът, който Румен посочи, че е получил от майка си и който следва. „Колкото и да ми е трудно винаги трябва да извлека положителното и сладкото от всяка ситуация.”

Канидидат-президентът на ГЕРБ коментира, че не крие семейството си и в частност съпруга си Румен Данговски, но кампанията не е семейно състезание, а екипно. Спрямо нея и кандидатът за вицепрезидент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бате Любо

    0 0 Отговор
    Тая да си осиновява ако иска Боко Тиквата -- А аз предпочитам да си остана сираче...
  • 2 некойси

    0 0 Отговор
    Абе майка ви ...
  • 3 Картър

    0 0 Отговор
    Цецке, Цецке, що ти трябваше прецедентка да ставаш. Една дума на чужд език не знаеш, освен конграчулейшънс, ама и нея си я научила от Бокич. Защо ти трябваше на баир лозе? ОТ ПУСТ КАРИЕРИЗЪМ И ЛАКОМИЯ!!!

    Коментиран от #5

  • 4 шшшшшшшшшът

    0 0 Отговор
    уф.... МА! СПРИ СЕ! Много милозливо и сега цялата нация да подсмърча за майката?
  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Картър":

    Това написаното важи абсолютно и за Радев,само трябва да се сменят имената.Разликата между тях обаче е че Цецка ще влезе в Президентството,а Радев ще остане отвън с тъжен поглед.

    Коментиран от #7

  • 6 МАЖУР

    0 0 Отговор
    Цецка бих я пуснал в президентството да чисти само :)
    няма личности - няма да гласувам - да видим какво ще ми направят
    отговор - НИЩО :)
    ---
  • 7 Сори

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    А бе не станаха ли м ного МАЙКИ ТЕРЕЗИ на този свят...Много си самотен с позициите си в този сайт...Като гледам как Цецка изхвърли Яне Янев от кабинета му в парламента..как отнема думата на неудобно изказващите се депутати...изглежда ще си имаме МАЩЕХА..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове