Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 16:54 15 356 25

ГЕРБ осъзнават, че губят изборите и ги е страх

  • герб-
  • осъзнават-
  • губят-
  • изборите-
  • страх

Правят закулисни договорки, за да спасят обречения за тях вот

ГЕРБ осъзнават, че губят изборите и ги е страх - 1

 „От действията на нашите основни опоненти от ГЕРБ става явно, че те са много притеснени и изплашени. В последната фаза  на кампанията напуснаха честното съревнование и се заеха с последния възможен изход за тях, компроматната война. Използваха трибуната на НС за инсинуации, примитивно, целенасочено боравене с данни, с цел създаване на неверни внушения“. Това заяви на среща със стотици граждани от Разград кандидатът за президент ген. Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП. Той подчерта, че са били впрегнати сателитни партии и техни депутати, за да се излезе от положение. Генералът заяви, че явно тяхната кампания не върви и те осъзнават че губят изборите. „Това е крайно недостойна постъпка и всеки ще си търпи последствията“.

От вчера, с бягството на Кристалина Георгиева, загубихме висока позиция в ЕК 

Радев обясни, че заради васалната политика на нашите управляващи сме изгубили шанса да има българин на най-високият пост в ООН. "От вчера, с бягството на Кристалина Георгиева, загубихме висока позиция в ЕК, бюджет и финанси. Това е закономерен акт след цялата задкулистна политика и съобразяването изцяло с външни интереси", посочи кандидатът за президент. Той бе категоричен, че когато водиш такава политика идва момент, в който хората от които си бил зависим престават да те уважават. "Едно по едно се разплитат и зависимостите на това правителството, от бизнес кръгове за назначаване на министри, за сделки, за обществени поръчки, как се водят задкулистни преговори с други партии за спасяване на обречения вот. Правителството прави все повече грешки. Надявам се в оставащите дни да не се преминава границата за компромати, неверни данни и клевети се носи отговорност", посочи Радев.

Зад думите "Европа" и "стабилност" все повече се разбира, че се крие бедността и безпътицата на милиони българи, сривът в здравеопазването трудните времена за българския бизнес, каза генералът. „Всичко това е все повече ясно на хората. Те се обединяват и надигат своя глас и ще търсят решителна промяна. Ще търся подкрепата на искащите промяна, които мислят критично и не са съгласни с това статукво, независимо от етническото им самосъзнание и партийна принадлежност. На техния глас ще разчитам“, заяви кандидатът за президент.

На въпрос за какво първо би предизвикал референдум, той заяви, че това би било търговското споразумение с Канада СЕТА, което е в ущърб на всички българи. Радев обясни, че преди то да бъде ратифицирано от българския парламент, би могло да се направи допитване до българските граждани. 

По-рано през деня той се срещна със сержанти и офицери от резерва и запаса в Разград. С тях той обсъди темата за националната сигурност на България, състоянието на българската армия и вариантите за тяхното подобряване. 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Катапулт

    1 0 Отговор
    Този джентълмен веселяк ,абсолютно не е в час. Лъже тотално бабичките . Не може ти да кажеш колко бедна била европа и ев.съюз . Ами тогава да се ориентираме към богатия азиятски съюз .Гн. Радев , що не обясните тези щуротии на авганските ,азиятските или на всичките тези имигранти които се запътили голи боси към европа за да търсят щастие и просперитет , че грешат и са заблудени . Дирекно им посочи иконом. Растеж на сибирските републики . По точно да бягат в северна корея ,раят на земното кълбо .Вашият самолет наистина няма шансове да литне повече.
  • 2 Мирчо

    1 1 Отговор
    Драги Българи,вижте,че на Тиквата вече му се вижда края.Само едно се питам:той сам ли ще си подаде оставката,както го говореше или народът ще го изгони?Само пак да внимаваме,народе,с кръвното на бай х..й!!

    Коментиран от #19

  • 3 Мършата

    2 1 Отговор
    Ако трябва на Эверест ща се кача, за да гласувам за Бойко Борисов! Ако трябва на Атрарктида ще отида да гласувам за Бойко Борисов! Той е политически гений, който ако беше президент на велика геополитическа сила, сега светът щеше да е прекрасно място! Той щеше да построи магистрала от Земята до Луната! И тъпирите леви щяха да гръмнат от яд! Ако някой си мечтае, че ГЕРБ ще загуби, което няма да стане, да си куаят кърпички и салфетки щото пак ще падне голямо реване!

    Коментиран от #4

  • 4 Тиквата

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Мършата":

    Тиквата той си отива и ще отговаря за престъпление към Българския народ

    Коментиран от #6

  • 5 иии

    0 0 Отговор
    който и да спечели --губи България.
  • 6 VWandMercedes

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тиквата":

    Съргей нали ти казах да не се пишеш с мойто име.Този сайт за пореден път си проличава РЕЗОННАТА медия към кой кръг гравитира.
    Комунягите 50 години чакат запада да фалира ама той все тана неиска.

    Коментиран от #14

  • 7 Цвете

    0 0 Отговор
    До сега нямаме държавник,който така подло да ни е предавал.Бойко не само,че ни предава,но и ни продава на най ниски цени.Ама няма и срама,че и говори по телевизията.Чехите ни грабят,англичаните също,че и американците.Лошото е че младите хора не са живяли в предишните времена за да видят какво истинско мляко сме яли и други продукти без етата... и други подобрители.Много лошо е ,че е много къса паметта на хората.Бойко не случайно е завършил в Симеоново и е бил партиен член,също и Цецка,ама за тях може всичко.После ако гласуват за тях,да не се оплакват и жалят,че е скъпо всичко и нищо не се прави за хората.Не знам как хората са толкова недалновидни. Сега не знам по чия заповед,проверяват над 1900 фирми и физ.лица и от НАП се чудят как да ги начетат за да събират данъци/неправомерно/. Ами да отидат в Бистрица,Симеоново и Драгалевци и къща по къща да си доказват парите за палатите. Ама не им стиска на НАП и управниците.

    Коментиран от #9

  • 8 асд

    0 0 Отговор
    вместо ГЕРБ да се чете БСПто
  • 9 antimediator

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Цвете":

    Не съм фен на б.Х-й, но защо се правите ,че не помните тройна коалиция и голяма братска обич между БСП и ДСП ?!
  • 10 66666

    0 0 Отговор
    Здравеопазването е един голям грабеж
    /всичко което е задължително и се прави по определена схема е само с цел ограбване и то от точно определени за това хора/
    Засега само бият доктори,защото не разбират кой реално е виновен.
  • 11 СЯ ША ХРАНИМ МИШОЦИТЕ

    1 0 Отговор
    НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ЛОШОТО ВИНАГИ ИДВА НА КРАЯ.МНОГО ГЛАДНИ МИШОЦИ СЕ НАВЪДИХА И ЗЕХА ДА НАПАДАТ КОТКИТЕ НЯКОИ ПАРТИИ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА И САМО АКО ЗНАЕТЕ КЪК СА ОГЛАДНЕЛИИИИИИ ИМА ДА ГИ ХРАНИМ И ТЯХ 25 Г.ДОКЪТ ПРЕЯДАТ КАТ НАСТОЯЩИТЕ
  • 12 кроко

    0 0 Отговор
    Кво се дърлите, бе! Нима не ви е ясно че всички са от едно котило и на всички им е една и съща целта: да си напълнят джобовете колкото могат докато са на власт.
  • 13 бивш кандидат комунист

    1 0 Отговор
    Ало, съпартиицитииии от БСП-то, ама вииии много бързо забравихте, че само преди десетина дни, когато не стана Кристалина шеф на ООН-то скандирахме че трябва да си подаде оставката, а сега мрънкаме че си е подала оставката. Най-накрая ще се ориентираме ли какво искаме, или ще си караме на къса памет?
  • 14 Тиквата

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "VWandMercedes":

    За кои комуняги става въпрос....за комунягите СОЦИАЛИСТИ или комунягите МУТРИ
  • 15 Морски

    0 1 Отговор
    Бойко Борисов е престъпник.Народа ще го съди него.
  • 16 Селянина с Колелото

    0 0 Отговор
    Скоро време всички маймуни от парламента ще осъзнаят че чадъра е влезнал в г.зовете им и като го отворим ще видят как излиза.
  • 17 Ветеран

    0 0 Отговор
    Ами той Бойко, ГЕРБ и мишока Плевньо о.раха всичко, което беше възможно да се о.ере, така че, Генерала сега ще седне на сравнително чисто...
    Дано се върнат близките отношения с Русия, и - искам Путин на посещение в България ! ! !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 НИЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мирчо":

    Добре де Мирчо, като си отиде "тиквата" и какво ? Мислиш че ще дойдат на власт спретнани специалисти които ще направят чудеса ?
    ТАКИВА НЯМА В БЪЛГАРИЯ МИРЧЕЕЕ, И ДА ГИ ИМА НЕ СА В ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ, ТЪЙ ЧЕ АКО НЕ Е БАТЯ ВИ БОЙКО ДА ВИ ЧИСТИ Л..НАТА ЩЕ ТЕНЕТЕ В ТЯХ

    Коментиран от #20

  • 20 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "НИЕ":

    Нормалните хора нямат нужда някой друг да им чисти!
  • 21 Ааааааа не

    0 0 Отговор
    Аз искам да стана канадец ,и бързам да се изнизвам . Затваряйте границите . Ама не само източната и западната щот идват и роднините ми .Като гледам ,то цялото село стяга багажа .Не искам повече аз да работя,комунистите да управляват и да живеят . Аааааа нема повече аз да съм балък .
  • 22 Кольо

    0 0 Отговор
    Защо всички поддръжници на Тиквичко са полуграмотни?

    Коментиран от #23

  • 23 прост

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Кольо":

    Защото са като него..полуграмотни..
  • 24 ДОЛУ ГЕРБ

    0 0 Отговор
    ГЕРБ - ГЛАД , МИЗЕРИЯ, БЕЗПАРИЧИЕ ! ГЕРБ ОКРАДОХА И ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 25 гостенин

    0 0 Отговор
    И КОЙ го казва това!?! Един кандидат от БСП, с електорат пет бабички и двама старци! Ха - ха, а той изобщо усеща ли се или много здраво се е самозаблудил, че ще се докосне до президентското място?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове