Last news in Fakti

26 Март, 2017 21:26 2 063 25

Борисов: Длъжни сме да съставим правителство

  • герб-
  • избори-
  • бойко борисов

Председателят на ГЕРБ поздрави своите конкуренти

„Искам да благодаря на всички граждани, които участваха в тези избори. Не само на нашите симпатизанти. Всички, които подкрепиха партиите, които участваха на тези избори. От доста време срещу нас имаше достоен противник. Искам да поздравя колегите от БСП и техния председател г-жа Корнелия Нинова за тази мъжка битка. Чест и уважение за всички избиратели на другите партии, които дадоха гласа си за тях.“ Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисв. Неговата партия спечели парламентарните избори. Той излезе с първи коментар след вота. Борисов говори от партийната централа на ГРЕРБ.

„В следващите часове може да има промени. Искам да благодаря на всички граждани, които участваха в тези избори. Не само на нашите симпатизанти. Всички, които подкрепиха партиите, които участваха на тези избори. От доста време срещу нас имаше достоен противник. Искам да поздравя колегите от БСП и техния председател г-жа Корнелия Нинова за тази мъжка битка. Чест и уважение за всички избиратели на другите партии, които дадоха гласа си за тях.

Резултатът е категоричен. Преди няколко месеца имаше съмнения и подвиквания за оставка, а най-доброто на демокрацията е, че волята на мнозинството диктува обществото. Ние се препреборихме. Сега се показва, че ГЕРБ са водеща сила. Важно е да видим как са резултатите по градове и села и по възраст, за да може при преговорите на потенциалните партньори, когато видим кои са, при едни спокойни преговори, бързо да се направи правителство. То трябва да отговори на очакванията на хората. Знаете, че в момента сме в тежка международна обстановка.

В кратки срокове ще направим консултации, на базата на решенията, които ще вземем утре. Огромна благодарност към демокрацията и българите, че отново подкрепиха нашата политика. За пореден път десницата в България и партията от ЕНП категорично победи националистите.

Искам да изчакаме окончателните резултатите. Тогава ще ви събера и ще отговоря на всички ваши въпроси. За външната политика се знае с какво няма да се допускат компромиси и това е вмешателството в нашата политика. Вижда се, че българският народ е много мъдър и постъпи по най-добрия начин. Според не е честно и правилно да говориш от името на други хора. Мисля, че не е коректно да поставяш условия на колеги от екрана на телевизора. Те са наши приятели.

Аз не мога да отговарям за БСП. Когато един месец срещу себе си съм имал достоен противник, не мога да не ги поздравя. Ако те се чувстват победител, да им е честито. На нас демокрацията нищо не ни е отнела, а само ни е дала. Резултатите показват, че ГЕРБ е длъжен да направи правителство. Ние си направихме изводи от всички компромиси, които сме направили. Ние имаме редкия шанс от 1-ви януари да бъдем председатели на ЕС. Представете си другите да бяха на наше място. Какво шампанско и бонбони щяха да се хвърлят. От утре трябва да положим всички усилия нацията и народа да бъдат единни.

Ние вече сме казали, че влезем ли в парламента ще направим всичко възможно, следващите избори да са мажоритарни. Благодаря на всички , които ни подкрепиха“, заяви Борисов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 специалист

    29 9 Отговор
    Не сте длъжни ни да съставяте нищо БОЙКО!!!Единственото нещо за което сте длъжни на българския народ е че взехте участие в този грандиозен процес по ликвидацията на българския народ и българската държава чрез престъпното си управление.
  • 2 Самагончик

    7 20 Отговор
    -ЧЕСТИТО Господин Министър Председател и ако имат някакви мечти фантазии и желания за оставки да ги дадат първо вашите партийни опоненти и със техните камъни по-техните глави тоес тази власт със кръв сме я взели и със кръв ще я сдадем тоест никога-Честито отново и да изкарате пълен 4-годишен мандат.....както се казва само напред и само нагоре и Господ със вас.П.С.-А да и нашата любимка Лилянчето Павлова да я направите Евро Комисар...обещаното си е обещано и трябва да се изпълни.
  • 3 Болгар

    31 7 Отговор
    Прост народ, слаба държава
    Ще си търсим работа в чужбина.
    Щом пак ще ни управляват престъпници.
    Избрахте си ги…..
    Честито

    Коментиран от #11, #24

  • 4 Тиквата

    26 6 Отговор
    Не вярвам толкова много да е опростял Бълг. народ да гласува за една мутра да определя бъдещето му.Явно тиквата пак е задействал,,тука има туканема" пак ще си имаме Тъпоумен премиер ..Срам и позор за държавата...Запада пак ще ни се подиграва

    Коментиран от #6, #25

  • 5 Алфа Ромео

    24 5 Отговор
    Повръща ми се от цялата свинщина в тази държава, няма надежда за някви реални позитивни промени!!!

    Коментиран от #9

  • 6 декстоп

    9 4 Отговор

    До коментар #4 от "Тиквата":

    Запада не ни се е подигравал никога. Но разните му кръгове си гонят интересите. За тях Бойко е удобен понеже им е послушен. Ако беше някойк ато сидеров или Мари льо Пен, изобщо нямаше да им е готин-а? Великият ни футболен гуру пак явно ще е Министър-Председател? бас държа, че доста Калинки пак ще са начело? Но такава е съдбата ни, като не вотираме което ни е нужно. но как да го различиш, като се претопява на фона на партиите? Този път признавам не гласувах за блат ни Бойко, разочарован от досегашната му-им политика. Предните пъти ги вотнах с надежда, но тя умря. за мое съжаление, предсказанието на Ванга не се сбъдна. кога ли ще се появи тази дама, дето ще разпердушини тияс тари лисици дето ни мачкаха досега като тези тук? Ще ми е драго да видя най-сетне наистина промяната, за което бленуваме повечето хора. Но засега явно старото си остава? Национализмът си има плюсове и минуси- минус е, кагато си го изкарва на други невинни - както примерно ултраси пребиват невинни хора, както Ердоган мечтае за Османнска империя, както джихадистите избиват невинни шиити и други. но е плюс, като самосъхранение, на нашият народ. А явно баце "Великий" го отрича? Е, не е новост, ние видяхме толкова фалш досега, че с нищо не е новост това. И Федосова видяхме, и кой ли не? но проблемите ни остават и не намаляват.
  • 7 Иван

    16 5 Отговор
    Отново ДС мафията и нищо не се променя . С избори нищо не се променя , защото живеем в прикрита диктатура . На народа му се предлагат няколко партии които всъщност са едно и също ,имат едни и същи господари от ЦК на БКП и ДС . На практика народа нищо не избира . По глупавите гласуват , а останалите проценти идват от купени гласове . И отново безочливите нагляри ще се изкарат победители . До кога този глупав и страхлив народ ще търпи тези престъпници и национални предатели ????????????????????
  • 8 пешо от мала фуча

    18 5 Отговор
    у кръчмето на село некой питаше кво стана с ония 26 милиарда,
    е видохме къде са,у циганетата да спастрят пак
    мутромилиционерите да лапат!
    е,хак да ни е!
  • 9 декстоп

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Ромео":

    Има надежда! Трябва дас е ожениш! Женка ти ще ти вдига вой всеки ден за пари. ти естественно е, че няма кой да ти плаща добре тук ищ е си принуден да идеш на гурбет за евро. тя ще дойде с теб и ще стане сервитьяорка или програмист и ще вади пачка ин яма да ти вика. Ще пращате осигуровките си тук, за нашите бюрократи и пенсионери, и всеки ще е щастлив? Аз искам да си намеря точна купанарка. хем ще калайдисва съдовете, може и колата да пребоядиса или калайдиса, хем ще си имам булче трепач - казват били много точни? ще ида на битака но догодина, сега имам много ядове.
  • 10 ДОЛУ ГЕРБ

    26 7 Отговор
    ГЕРБ- ГЛАД ,МИЗЕРИЯ ,БЕЗПАРИЧИЕ ,БЕЗРАБОТИЦА , ПОМОЩИ ЗА ЦИГАНИТЕ , ЗАТРИВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!
  • 11 декстоп

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "Болгар":

    Как да не променяме с вота си нищо? Ето аз гласувах .видях няколко стари съученици като наглеждащи. дават затова на такива по 30-40 лева май? видях и една готина маца да пише имената. денят е готин. Аз искам да благодаря на ГЕРб, че ще съставят правителство! Ето вида на бат Бойко ми подсказва - щастието на лицето и очите му, ми говори много. Сега зная, че няма шанс за мен да си реализирам мечтите в един по-справедлив свят. Ако го искаха, при толковав власт, която имаха, щяха да го направят сто пъти досега. но поне съм благодарен, че ми изясниха истината, че няма шанс да се оправи тук за нас бижифолка или поне скоро. ще чакам с НАДЕЖДА да се появи онази принципна, справедлива политичка,, която предполагам мисли като мен и да бъде бич Божий за мафията и съуредник на правилни Закони. Но кога и дали ще се появи не зная? денят бе готин - вота също. пих супер кафе, нагледах се на познати и после ме опра дъжда. Трепач.
  • 12 венци

    21 4 Отговор
    Не мога да разбера как може да има толкова хора,толкова заблудени или толкова тъпи,да гласуват за тоя престъпен ?????Невероятно,но факт!
  • 13 све

    19 4 Отговор
    ИЗБОРИТЕ СА МАНИПУЛИРАНИ
  • 14 анти бсп

    8 13 Отговор
    Чудсно , умирам от кеф да гледам червени кумоняги да се давят в утровата си... Никога повече няма да пипнете власт бсп... Няма повече да крадете и да живеете цял живот като царе бе зедин работен ден. Ако има късмет имв затвора ще влезнете. Предпочитам да ме краде тиква от колкото червено!

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Герб

    5 16 Отговор
    До всички които мразят Борисов:
    Гледайте да не пукнете от яд!
    Само напред Борисов!!! Честито!!!!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 555

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "анти":

    Все едно ли е да ти го ...20см и 220см. както е при тиквата Сигурно ще ти направи голям кеф
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "анти бсп":

    Това не са червени комуняги. Това са синовете и внуците на така наречената "номенлкатура", на тодор живковата буржоазия. По план те трябваше сега да си живеят като принцове без да си мръднат пръста, ама не стана. Затова злобеят, ако могат света ще унищожат само и само да си върнат това, което по кой знае каква извратена и болна логика смятат, че си е тяхно и им принадлежи.
  • 22 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    Емигрирам в Англия,Ще си търся работа там това е.Ясно е,че в България нещата ще си останат същите за винаги.

    Коментиран от #23

  • 23 Дагадамдагодухаш

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "БЪЛГАРИН":

    объркал си посоката пич трябва да емигрираш при кадиров във чечня там са кинтите за всичките селски крадливи комунета.
  • 24 Местен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Болгар":

    То всеки може да си грабне чантата и да иде на изметеното. По-лесно е така. А нашето дворче кой ще го помете ? Лесно е да кажеш, че другите са боклуци и за нищо не стават. А истината е, че какъвто е народа, такива са му и управниците. То и на мен не ми харесват въобще тези в парламента, ама се опитвам нещо, от тук от там да променя. Инициативи, протести ... Все от някъде трябва да се почне. Да се опитват различни варианти ... Със седене в къщи нещата ще отиват и на по-зле. Колкото повече се изнасят от България, толкова тези, които остават им е по-тежко. Благодаря ви. Когато корабът потъва, мишките първи го напускат !
  • 25 filo

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тиквата":

    Айде почна се.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове