Last news in Fakti

8 Април, 2017 16:01 2 356 13

ГЕРБ покани БСП на среща

  • герб-
  • бсп-
  • среща

Предложената дата е 11 април (вторник)

ГЕРБ покани БСП на среща - 1

ГЕРБ покани на среща БСП. Поканата е в писмена вид, а предложената дата е 11 април – вторник, информира bTV.

Срещата ще е във връзка с приоритетите и темите за българското председателство на ЕС, уточни на пресконференция на ГЕРБ бившият министър Лиляна Павлова.

Поканата била отправена към всички парламентарно представени партии, тъй като темата е надпартийна, поясни Павлова.

„Отчитайки заявената от Вас позиция, че БСП ще бъде опозиция в 44-тото Народно събрание, убеден съм, че националните интереси на България се нуждаят от консенсус и надпартийност”, пише в писмото на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов до лидера на социалистите Корнелия Нинова, научи bTV.

В него той изрежда серия от въпроси, засягащи предизвикателствата, пред които е изправена страната ни, които според него заслужават сериозен дебат и обща национална позиция.

Това са напрежението в Югоизточна Европа и Близкия Изток, мигрантският натиск, брекзит, Европа на скорости и предстоящото за България председателство на ЕС.

Такова писмо Борисов е изпратил и до лидера на ДПС Мустафа Карадайъ. С движението срещата е насрочена за 12 април.

На пресконференцията Лиляна Павлова заяви също, че служебният кабинет усилено работи в последните дни да заложи капани на новото правителство.

Тя допълни, че единственото, което очаква ГЕРБ от служебното правителство, е да довършат "своя компрометиран мандат", за да може да има една стабилна политическа и икономически държава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👽👽👽зелени човечета

    15 7 Отговор
    Народе погледни на снимката за какво гласува!!!Кефи ли ви???

    Коментиран от #2

  • 2 Сини човечета

    9 14 Отговор

    До коментар #1 от "👽👽👽зелени човечета":

    Да, що пък не. Ти като гримасничиш да не би да си по-Убаф !

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 некойси

    13 9 Отговор

    До коментар #2 от "Сини човечета":

    По тъпа и безизразна физиономия скоро не съм виждал.
    Дори и да беше способен политик, а той заклевам се не е, трябваше да търси начини да намали присъствието си е ефир.
  • 5 Гост

    11 4 Отговор
    До сега никой не е успявал да насочва толкова много пари само в една сметка. От трафик, от рекет, от наркотици, проституция, оръжия, бизнес, Евро фондове и т.н. Е ние си го избрахме все пак. Човек за пример. Идолът.
  • 6 хххх

    8 4 Отговор
    ПО-ТОЧНО НИКОЙ НЕ БИ ОПИСАЛ БОКО И СИЕ
    БРАВО ГОСТ
    изключително сме прости
    явно
  • 7 българин

    6 3 Отговор
    Голямата коалиция ще е под надслов " Да не се изложим пред чужденците"
  • 8 све

    6 5 Отговор
    Ние сме народът с най-низката политическа култура в света. Като кретени избираме същите престъпници сами.
    Имахме възможност за пълна промяна, ако бяхме избрали ВЪЗРАЖДАНЕ.
    90% от народа даже и не знаеха за тях.
    Този път сме унищожени.
    Още тази година ще емигрират 300 000 българи.....

    Коментиран от #13

  • 9 Кольо

    3 4 Отговор
    Поканили на среща БСП, най добре е да се съберат и да си върнат истинското име БКП и да се свършва с този театър. В това число спокойно могат да поканят и останалите парламентарно представени партии.
  • 10 Другар

    3 2 Отговор
    Тук да не е агит стената на Позитано,много комунист,много чудо сте се събрали тук,душичките ми те плачливи и сърдити.Я се стегнете,малко по-сериозно го давайте другари!
  • 11 Другар

    1 1 Отговор
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17861532_10208574376308145_3148017392878418255_n.jpg?oh=9d61ae449b42742506bf79e4ac7f456b&oe=59500D81
  • 12 Самагончик

    2 3 Отговор
    -Вожда Винету е Велик Пълководец и неговият Адютант Ташунко Сапа....Вечна Дружба Между Комунистическите Партии Във Булгаристан....!!!
  • 13 склерито

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "све":

    Няма да емигрират. Чичо Тръмп иска да свали Асад. Да, ама Асад Иран Россия и други не искат да е така. И ако погледнем факта, че Асад е законно избранн от сирийците, значи повечето там, то имат логически право. Това неминуемо ще доведе до война. ние като истински подлизурковци и морални гаьове и лесбоски ще се въртим и сучем ту към САЩ ту към Россия, но като задумкат оръжията ще ядем пердаха и от двете страни, понеже сме лесбоси и гаьове в политиката и сме по средата. САЩ ще стрелят към Рашънс, Рашънс към САЩ, а ние по средата ще изядем бахура, понеже ПРОтата и на двете ще свалят осколките и ракетите точно над нас - курбелите хийр... накрая КимЧенУн ще обяви война на САЩ и на света и ще ни довърши с ядренни ракети, ако Китай не го оженят за някоя гейша и не миряса. Ако обаче твърдо е решил да докаже, че е Манитуу, ще довърши света с ракети. Ние при всички положения ще доизмрем от мизерия ракети и ядове преди края на войната... Още едни избори и сме в гроба или навън... Прав си, че хората не дадоха вот на Възраждане, но повечето хора са продажни тук вече... освен това са и зомбита с вяра в лъжите на кой ли не. Затова и не се ядосвай! Баба Ванга е предрекла, че Китай ще ни спаси - ще изпрати самолетонтосач с гейши до Манхатън, те ще изиграят мюзикъл и чичо Тръмп ще прекрати войната. като заровят томахавките, ще сключат вечен мир, и ще поканят Асад -за нотариален свидетел, а Ким Ун за кръстник на договора. Ние обаче дали ще доживеем след пердаха това, не зная
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове