Last news in Fakti

8 Май, 2017 16:21, обновена 8 Май, 2017 17:42 9 361 38

Слави Трифонов: Делата са важни, а не думите

  • слави трифонов-
  • референдум-
  • мажоритарна система

България не е приключила с олигархичния модел

Слави Трифонов: Делата са важни, а не думите - 1

Делата са важни, а всякакви думи може да произнесе всякакъв човек. Това заяви Слави Трифонов по време на петия си ден на протест. Той коментира защо не спира с протеста си след като преди ден от ГЕРБ обявиха, че ще внесат законопроект за мажоритарна система.

Той заяви, че не е разочарован, че не получава сериозна подкрепа за искането си за въвеждането на мажоритарна изборна система. Аз ще седя тук, докато депутатите не започнат да работят по въвеждането на мажоритарна система.

Ако във Франция имаше пропорционална система, то Марин льо Пен щеше да победи на изборите за президент. Всички видяхме обаче с какъв разгромен резултат тя загуби вота.

Депутатите не искат да поемат отговорност, за да не се промени начинът им на живот. Трябва да го направят защото такъв е законът и моралът и ако не го направят не трябва да са вътре в тази сграда. Да излязат и да кажат, че тези хора, гласували на референдума, не ги касаят и няма да се съобразят с тях, поиска Слави Трифонов. Той посочи, че отдавна трябваше тук да има представители на властта и да отговорят на въпросите на хората. Сега вече нямам за какво да говоря с тях. Те трябва да приемат волята на хората, а не да нарушават закона, категоричен беше Трифонов. "Не ви ли е обидно да не ви зачитат, а да ви броят за стадо", обърна се той към хората на площада.

Слави Трифонов: Делата са важни, а не думите

България не е приключила с олигархичния модел. Моделът „Кой” дори е представен в парламента. Този модел дори има амбициите да стане собственик на две национални телевизии – бТВ и Нова телевизия, заяви Слави Трифонов. Той дори прогнозира, че до края на годината двете телевизии ще имат нови собственици.

Слави Трифонов призна, че е получавал заплахи по време на организирането на допитването. Трябва да се промени законът за референдума. Той е направен така, че да не се чуе гласа на народа, отбеляза водещият.

Той се надява, че с въвеждането на мажоритарен вот свестни хора да се навият да се занимават с политика.

Единственият ми страх е да не се оженя, обобщи риторично Слави Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мими

    26 65 Отговор
    Стига си изпълнявал поръчки бе ,мутра платена .

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    19 52 Отговор
    Точно тази мутра от прехода, водеща пропагандно предаване толкова години... Като БСП е на власт в предаването му - никаква критика! Сетете се някога за всички тези години да е осмивал някой комунист. Опитайте се да намерите клипче на някой от актьорите му да се прави на Първанов, Станишев, другите там потомствени комунисти. Долен агент бесепарски!
  • 4 Мечо Дебелия Меч

    48 15 Отговор
    ЗА ТЕЗИ ОТ ВАС КОИТО ГО ПЛЮЯТ И ТВЪРДЯТ ЧЕ ВСИЧКО Е РЕЙТИНГ: А МИ ВИЕ ВЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ СТЕ ИЗВЕСТНИ ДЕТО НЯМА ДА ГО ПРАВИТЕ ЗА РЕЙТИНК И СЛАВА КЪДЕ СТЕ ЕЕЕЕЕ????? СЕДИТЕ И ЧАКАТЕ НЯКОЙ НЕЩО ДА НАПРАВИ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГО И ПЛЮЕТЕ... ТЕ ЗА ТОВА СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЗАЩОТО САМО ОТ СТРАНИ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДА СВЪРШИ НАШАТА РАБОТА.... БЕЗ ДА СИ НАПРАВИЛ ОСНОВИТЕ НЯМА КАК ДА ПОСТРОИШ ЗДРАВА КЪЩА!!!!!!!
  • 5 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    5 7 Отговор
    Спрете да правите деца тук и не консумирайте нищо по голям бич за власт имащите няма да има от това
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Умерен главорез

    20 29 Отговор
    Защо давате трибуна на този виолист ? Да беше си взел виолата да изсвири нещо ! Героите умират Слави - не се прави на герой - не ти вярвам !
  • 8 Киро

    20 18 Отговор
    Партийните тролчета - в атака!

    Громете, громете Слави, за шепа трохи сте готови да скочите и на собствената си майка!
  • 9 Къртев

    30 11 Отговор
    Ей хора, Слави има слава, пари, успял е! Това , което прави не е, защото не живее добре. А защото огромна част от хората в България едва съществуват. А след толкова години и различни правителства нищо не се е променило или се е променило, но в лоша посока. То е ясно, че системата трябва да се промени.
    Да речем Слави е купен или там, на някой прави услуга. Ами екипа му, ами подкрепата на референдума от 2 500 000, другите популярни хора, които го подкрепят, хората в други държави, които работят и живеят. Цялата подкрепа на този парламент е от 3 600 000 гласа за всички партии и не подрепям нигого. За референдум с Да са гласували 2 500 000.

    Коментиран от #12

  • 10 ПЛАМЕН

    38 1 Отговор
    ИСКАМ САМО РАБОТЕЩИ И НЕЗАВИСИМИ СЪД,ПРОКУРАТУРА ,МЕДИИ. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА МАЖОРИТАРНИЯ ВОТ, ИСКАМ 60 ДЕПУТАТА И 1лв. СУБСИДИИ

    Коментиран от #11

  • 11 Бат Ваню

    3 10 Отговор

    До коментар #10 от "ПЛАМЕН":

    ..... ха ха ха..... искай бате 5000 евро месечно... другото го остави на админите тука.... ха ха ха..............аааааааааааааааа.... те да се борат.... политиката не ти е силна страна ....... за Слави... ммм ... Началото на края на прехода.....
  • 12 Доктор Ох Боли

    4 8 Отговор

    До коментар #9 от "Къртев":

    ....Къптиш бате ... ама много къртиш..... ха ха хах..........
  • 13 Гост

    12 23 Отговор
    Тоя шегаджия още ли разказва смешки пред парламента?Да не са му спрели пак предаването ?
  • 14 Винкело

    21 5 Отговор
    КАУЗА- да застанеш зад кауза, не за себе си , а за промяната на корумпираната система във властта..Ето , за това става дума господа.Тази власт на този парламент е пропита от престъпност, корупция, зависимости..Там няма нищо смислено, работещо и даващо реални успешни резултати..не стъкмистика и демагогия..
    Слави пречи на уйдурмата..разваля блажената идилия и се опитва да пробуди заспалите си сънародници.Е, това дразни и пречи на всички..
    Скоро ще стане първата сила, с която ще трябва да се съобразяват агентите на ДС от властта!Треперите ли Другари -гербери, бесепари,депесари и пишман патриотари/всичките тези са създадени от ДС , което и до ден днешен ги държи/Спите ли...оглупяли, оглушали, обедняли, оскотяли...от всички тези дето до тук Ви докараха...
  • 15 onq s konq

    0 16 Отговор
    Слави го уважавам заради едно нещо, кара е46!

    Коментиран от #16

  • 16 Бат Ваню

    9 13 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Слави ми харесва, че подкрепя българското ... народен е... ха хаха .... иначе го возят с 2 джипа охрана Рейндж Роувъри.... (пазят го от народната любов... ха хаха).. е 46 не знам дали е карал.... но....Ша залези.... ми са струва....
  • 17 БУЛДОЗЕРА

    11 9 Отговор
    Давай Славчо, че сме заспал народ или още по зле, зомбита и олигофрени. ВСЕ някой трябва да отвори очите на тези сиромаси прости. ДАВАЙ СМЕЛО, ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН САОТ ПОЛИТБЮРО И ДС. КОЙ Е БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ? КГБ Е СОРТИРАТ ДО ЕДИН ВСИЧКИТЕ ДС ГРУПА. НАИСТИНА КОЙ Е ТАМ И ЩЕ КУПИ ТЕЛЕВИЗИИТЕ, ЧЕ И ЧАКАЙТЕ СВОБОДА НА МЕДИИТЕ
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 стоян георгиев

    1 3 Отговор
    така и не знам къде е драмата ?герб обещаха първия законопроект да бъде именно желания от слави .след приемането на въпросния законопроект ,герб ще се бетонират във властта не и без помоща на въпросния певец.дали обаче тои ще понесе някаква отговорност заради погрешната си инициатива?едва ли ,даже напротив ще инкасира няколко бързи милиона от концертите дето готви за да подкрепи патакламата .после ще ви каже колко големи баламурници сте ,тези дето се напъвате сега да обяснявате колко хубав бил мажоритарния вот.след въпросния вот борисов ще има над 100 депутата в парламента.иначе за субсидиите на партиите има право ,но пак не съвсем.ако партиите не се субсидират ,ще крадат повече за да се издържат ,така че пак няма оправия.
    българия скъпи българи за да се оправи ,промяната трябва да почне от всеки от нас ,а не да чакаме магическа пръчка от хората на властта ,те са проекция на нас.квито сме ние такива са и те.затова и си заслужаваме държавниците.дори и да приемем ,че след мажоритарния вот ще се появят чисто нови лица ,те няма по нищо да се различават от старите ,щото в тази страна с тези ватници друго няма кво да се очаква.
  • 20 Гоуст

    5 5 Отговор
    въздухар
  • 21 Винкело

    4 1 Отговор
    Да почне от нас промяната...
    Ами що спите бре..Крадците са навсякъде..колкото по на високо-толкова по-голями са кражбите.Простичко е- ама няма критична маса и.. тупурдаци..Приберете всичко накраднато за последните 65 години от агентите на ДС и техните слуги..и съвременни лагери - тип скравена и белене за шопари и другари...да видят що е труд ..и минимална заплата за възнаграждение...Коренна подмяна със честни свестни хора/ от чужбина Българи прогонени от некадърни връзкари навсякъде-депутати, съдии, данъчни, полиция...и ще почне едно ново здраво начало .. с пълна хазна и справедливи правила за ВСИЧКИ!
    Та .. ки политици ще направят СЕПУКО...имена искам..
  • 22 гларус

    3 7 Отговор
    Е няма ли кои в тази държава на този поне обеците да му свали . Ми болно е момчето очевидно е вече . Прибираите го че по телевизията вече е отврат
  • 23 гларус

    3 7 Отговор
    приканвам нормалните да се организират и му направят един показен протест на спонсорираните му концерти ...,, Не на чалгата и простотията която този татуирън мъж с обеци ни насажда толкова години от екрана ,, Моля се... Иска ли някои поколението му да изглежда така като този ????
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Сидней Австралuя

    2 3 Отговор
    Прав е Слави да протестира срещу безобразията и безаконието
    ами то цяла европа пропищя от българите и според мен БГ не беше готова за ЕС още когато Брюксел биеше шамари да слезете от клона преди прсъединяването 2007 докато аз бях вече в западна европа правейки кариера и кинти
    поздрави от Сидни Ав$тралия, добрече се махнах от западна европа там вече няма това което беше. тук обичам да чувам шума на парите а най хубавото е че други хора се борят да правя още повече кинти
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 999

    0 3 Отговор
    Поради същото Българско овчедушие Левски е преведен през цяла България от десет заптиета, а после и обесен. Още си живеем под турско и това е."Пост народ слаба държава".
  • 36 Клошарски

    2 0 Отговор
    Прав си малко си прост . А ко ми дрем. Оти требва да тръбиш ? Ний се знаеме. Да ли под турско или руско робство нема значение , бих иска да съм под норвежко робство , датско или дойч, панимаеш? .
    Абе кучетата живеят сто пути по добре от назе в европа. Ние сами няма как да се оправим икономически, просто нямаме икономика , ние сме на субсидии, още 4 години , след туй кво правиме? Най лошото наште богаташи прават далавери тип удариеднократни , а не строят заводи ,фабрики ине създават работни места.
  • 37 filo

    2 1 Отговор
    Славчо ли си Главчо ли си, махни си селската мутра от ефира бе муньо. Омръзна ми от твоя рев, стига вече.
  • 38 СЛАВУЦ

    0 0 Отговор
    ЧАК СМЕШНО И ТЪЖНО МИ СТАВА КОГАТО СЕ ПРАВЯТ НА ПАТРИОТИ.И ХОРАТА КАЛВЪТ НА ГОЛА КУКА.ЧАЛГАДЖИЯ И ПАТРИОТ 2 В 1.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове