17 Август, 2017 12:47 5 420 45

Бойко Борисов: Няма лесно да се дам да ми отрежат главата

  • гдбоп-
  • бойко борисов-
  • васил коцев-
  • заплахи

Това е демокрацията, нека си пише който каквото иска

Бойко Борисов: Няма лесно да се дам да ми отрежат главата - 1
Снимка: Архив

Няма лесно да се дам да ми отрежат главата, каза пред журналисти в Пловдив Бойко Борисов.

При инспекцията на разширението на пътя Пловдив-Асеновград премиерът заяви, че няма общо с решението на ГДБОП за разпита на Васил Коцев.

Карах се на полицаите, че понякога се престарават. Това заяви Бойко Борисов по повод заплахите към него, отправени от Васил Коцев във фейсбук.

"Нали затова сме демокрация? Всеки може да пише и да казва каквото си иска", отговори на въпроса премиерът притеснява ли се какво се говори за него.

"Чух се с Васил Коцев по телефона, за да му кажа, че нито знам, нито ме интересува, нито бих разпоредил подобно нещо", каза пред журналисти в Пловдив Бойко Борисов. От думите му се разбра, че двамата са се извинили един на друг.

"Това е демокрацията, нека си пише който каквото иска", каза Борисов и даде да се разбере, че случилото се не му е приятно.

"Ей сега се карах тука и на полицаите, някой път се престарават и то става не само мечешка услуга, става да те е срам", посочи премиерът.

"Аз, както виждате, като стане проблем, като съм виновен се извинявам, като не съм виновен пак се извинявам, само и само да не се хаби обществена енергия", обобщи той. След това отправи забележка към медиите, че в репортажите си най-вероятно ще излъчат само казаното за разпита на Коцев, но не за работите по пътя Пловдив-Асеновград.

От МВР неофициално обясниха, че са действали по сигнал на НСО. В тази ситуация вътрешното ведомство било длъжно да извърши необходимите в такива случаи действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кръц

    29 6 Отговор
    Душко Добродушков, архивар при окръжното управление, като занесе веднъж на подпис някои книжа в дома на господин управителя, намери го, че яде заедно с жена си и децата си тиква, опечена цяла на фурна.
    Господин управителят, като подписа книжата, отряза едно парченце от тиквата и любезно го предложи на своя архивар:
    — Заповядайте, господин Душко, да видите каква чудесна тиква! Само малко е прегоряла, но няма нищо. Ще извинявате.
    — А, благодаря, благодаря, господин управителю! — отговори сконфузено архиварят, — аз таквоз… тикви не обичам.
    — Как тъй? Вие сте от село, моля ви се, а да не обичате тиква!
    ...

    Коментиран от #2, #7

  • 2 С теб сме Бойко

    5 33 Отговор

    До коментар #1 от "кръц":

    Кръц ли си Пръц ли си не знам
    Що ти не си идеш на село
    Или вече си там?

    Коментиран от #12

  • 3 Ник

    23 5 Отговор
    Не бе нищо общо нямаш! - Той Цветанов има, а ма ти какво пък общо имаш с него?
    - Няма да се откаже от гнусните си номера, този
  • 4 дон кихот

    10 28 Отговор
    Натегачи има навсякъде, всеки е попадал на такива!
    В случая Бойко е напълно прав и така трябва да бъде, напълно демократично и мъжко поведение, за което заслужава само адмирации!
    Запишете си думите на Премиера, те трябва да станат слоган за медиите.

    Коментиран от #9

  • 5 гост

    6 16 Отговор
    Браво Бойко. И пак нищо не написаха за пътя. И на Валери да се скараш, даже му загрей врата, че се е развихрил яко, за смях станахме.
  • 6 ХАСАН

    22 5 Отговор
    Коя изяде суджука Бойко???хехе

    Коментиран от #43

  • 7 гнида

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "кръц":

    Великолепно , предполагам , че искаш да кажеш , че човек не трябва да се прави на такъв какъвто не е ! Интересен паралел правиш между Йовков и сегашната действителност .....Прекрасно би било , ако този автор имаше някой разказ за филийки с мас , но жалко , няма ........
  • 8 Бесен Язовец

    17 3 Отговор
    Що кво армията ли ще вади?
  • 9 Насах

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "дон кихот":

    Бойко ТИКВАТА, колкото и да се прави на "демократ мъжкар", всички знаем,че:
    "Кучетата лаят, керванът си върви".
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жертичката

    24 4 Отговор
    Много ми е смешен Бойко как прави глупости налево-надесно, а после по някакъв измислен случай се прави на жертва. Няма ли поне малко мъжество в този човек, а не се държи като девойка от 19-ти век или комсомолец от 20-ти
  • 12 кръц

    22 5 Отговор

    До коментар #2 от "С теб сме Бойко":

    Гледам минусче си цъкнал на Елин Пелин, както и някои други чалгари, като теб също !? Съжалявам, но не знам текста на "Тигре, тигре...", както и на никоя друга чалгарийка иначе бих те "поздравил " и теб !

    Коментиран от #20

  • 13 главата

    19 4 Отговор
    Няма лесно да се дам да ми отрежат главата ...А МА ТИ ИМАШ ЛИ ГЛАВА БЕ БОКО
  • 14 onq s konq

    5 19 Отговор
    И се виждате че сте един файтон русконаклонени,казвате че кучетата си лаят пък кервана си върви...и ПАК ЛАЕТЕ! Лошото е че НАТО може да спре без проблем руските ракети,НО НЕ И ПЛЮНКАТА ВИ ОТ ДАЛЕЧНА РУСИЯ!
  • 15 Кольо

    11 5 Отговор
    1. Oт една страна е нормално, когато някой говори за рязане на глави срещу Премиер на една държава, институциите да реагират, да!

    2. Но това е написано в преносен / риторичен смисъл, което пък няма общо със заплаха, за каквато са се хванали институциите!

    3. Момчето е право, да си пише каквото иска, той не е отправил заплахи, просто е написал образно това, което смята!

    4. Когато няма обиди, не виждам проблем, няма лични обиди към Премиерът, няма директна заплаха със закана!

    5. Започваме да ставаме като в Турция, мисля си. Премиерът обръща демокрацията на диктатура и тоталитаризъм, само той е всичко!

    6. Нямат право, да му взимат електрониката на момчето, тази електроника е потребителска, не е заплаха за националната сигурност!

    7. Това е нагледен пример, как държавата контролира свободата на словото, "сиреч" (както казва Бойко), погазва демокрацията като такава!

    8. Момчето е право, че ще има протести и то скоро, както и това, че дните на това правителство са преброени!

    9. Бойко знае това и се бои от това, прави всичко възможно да захапе държавните проекти до дупка, за да прибере последните възможни пари!

    10. Кликата на Бойко стигна дъното на политическият си морал и чест към народа, изчерпан е като присъствие в политическият живот!
  • 16 onq s konq

    6 21 Отговор
    Aз тиквата си го харесвам, ще гласувам пак за него.

    Коментиран от #22

  • 17 Полоний

    10 6 Отговор
    Едно време държавата си имаше защитна функция за такива елементи - "Служба 7" . Ама това беше като имаше държава.

    Коментиран от #18

  • 18 Историк

    6 12 Отговор

    До коментар #17 от "Полоний":

    За коя държава става дума. За тази дето комунистите искаха да я закрият през 1962 г. като я направят република на СССР? Или за оная, която я банкрутираха три пъти?
  • 19 С теб сме Бойко

    6 8 Отговор
    (разговор): - Ало, шефе. Търсят те по мобифона. - Ало, кое бе? - Абре, брато. Стига стия пирамиди, фараони бре. Дай пари да правим бизнес. - Я па тоа... О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени. О-о-о тигре, тигре ле няаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички. А-а-а-а-а-а-а опала. Припев: Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, глупави жени. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, западни коли О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли паристари жигули. А-а-а-а-а-а опала. Припев: Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, западни коли. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре ле имаш ли пари, имаш ли пари, нямаш кахъри. О-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш ли пари, бели ти коси. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, нямаш кахъри. А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари. Дайте ми пари, песни до зори.
  • 20 С теб сме Бойко

    3 6 Отговор

    До коментар #12 от "кръц":

    Други текстове ако искаш
  • 21 гост

    8 2 Отговор
    Новата приказка за смехурко с разбудения град хахаха
  • 22 onq s konq

    10 10 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Аз пък не харесвам че пишеш с ника ми ЛЪЖИ ОТ МОЕ ИМЕ.Никога не си харесвал "тиквата" и винаги си гласувал против него/ако изобщо гласуваш/,по простата причина че го НАРИЧАШ "ТИКВА".А това че твърдиш че имаш БМВ но...30тодишно,че купуваш нафта от трактористите,че жена ти хойкала,ама на теб не ти пукало,но...ВСИЧКО ТОВА НАПИСАНО С МОЯ НИК,няма да обсъждаме,защото елементарната ти идея да ме изкараш ИДИОТ е очевадна.Само искам да те уверя че Господ не е сбъркал като те е натикал в блатото на живота и за вечни времена е решил да си останеш там
  • 23 СРАМ И ПОЗОР

    4 3 Отговор
    Чудя се, ако сега всеки отправи по една заплаха - кой с нож, кой с меч, кой с ятаган, дали някой, ще ни вади от апартаментите или ще послушат Бате Бойко...
  • 24 ЕВРОПЕЕЦ

    6 10 Отговор
    БРАВО гн. БОРИСОВ. ТЕ ТОВА Е ДА СИ ДЖЕНТЪЛМЕН . ЕВАЛА .
    РАЗЛИКАТА ВИ ОТ гжа. Горнелия е от тук до СИБИР. ВИЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХТЕ ЧЕ СТЕ ЕВРОПЕЙСКИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. АКО Е ВЪЗМОЖНО...... ОБЪРНЕТЕ МАЛКО ВНИМАНИЕ НА НА НАШИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ,ЧЕ СА ОБРЕЧЕНИ ТЕЗИ НАШИ РОДИТЕЛИ. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ И НАПРЕД ЗА 5 ТИ МАНДАТ.
  • 25 ТРАКТОРИСТА

    7 8 Отговор
    Абе недоволни ще има винаги,няма как да ни угоди човекът. По добре БОЙКО ефенди , от колкото оная дето демокрацията и пречи.
    Да не говорим пък за другия с обръчите, ся се оказа че не е бил хидроинженер. Ужас , ами да ги върне парите тогаз. Усеща се , как са разярени че не могат да крадат. Аз ако съм , ще ги дам на прокурора за АЕЦ БЕЛЕНЕ, Ами как през глава са сключили договора генератора. Ровете всичките техни дела , и ще изкочат изненади. Айди със здраве.
  • 26 МММ

    12 1 Отговор
    Немогат да ти отрежат орган който не притежаваш. А твойто е кратуна .
  • 27 Ник

    11 2 Отговор
    Преди малко го слушах това жалко подобие на премиер!
    При срещата с пловдивският кмет и още един човек Борисов казва:
    - " К`во прайте бе дългучи пловдивски"?
    Това вероятно са думи на пожарникар, мутра, тъп селски бек от Банкя, но не и на премиер!
    - Има ли такова тъпо като този?

    Коментиран от #29, #31

  • 28 Младен

    8 2 Отговор
    Боко, тикво, пак си се на.р@л.
  • 29 onq s konq

    3 6 Отговор

    До коментар #27 от "Ник":

    Не мога да повярвам че си се промъкнал толкова близко до Борисов въпреки стандартната охрана,че да чуеш някакъв личен диалог на премиера с друго лице в тесен кръг.Ти пък съвсем не си вярваш!Но да допуснем теоретично че е така и въпросът ми е :ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ДЕЛА ЗА ОБИДА СРЕЩУ БОРИСОВ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ КМЕТ И "ДРУГИЯ ЧОВЕК" В ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ДУМИТЕ ТИ?А знаеш ли хора чиито думи не се потвърждават от действителността КАК СЕ НАРИЧАТ?

    Коментиран от #36, #40

  • 30 999

    10 0 Отговор
    Бойко не е тиква, тикви сме ние.Не е луд тоя дето яде зелника а тоя дето му го дава.
  • 31 Кака Гинка

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ник":

    Предполагам,че думите му трябва да се разбират като приятелска закачка - проява на "брилянтното"му чувство за хумор.Просташкото фамилиарничене на управляващите е стара традиция,останала още от "човека от народа".
  • 32 Народа

    4 1 Отговор
    Потресаваща история, с още по потресавщи герои
  • 33 гочев

    2 4 Отговор
    Това ако беше в Русия, как щяха да го изкъртят службите на Путаран, не е истина просто.
  • 34 Комунист

    5 1 Отговор
    Бойко е отмъщението на Тодор Живков за неблагодарният Български народ.
  • 35 Нека спомним още и това

    3 0 Отговор
    След терористичният акт на летище Сарафофо Боби намръщен запита покорните си какво прави хирурга от Бургаската болница. Думите прозвучаха приблизително така: "Кво праи оня касапин в болхицата"? Последва, тишина и умопомрачение, покорните не бяха подготвени да използват подобен речник и замънкаха. Та никой от тях неможеше да знае какво прави главният хирурга в окр.болница на гр. Бургас. Карай да върви, всичко е любов-порно. Чалгаджии ни убеждават че тъй се държавите днес управляват. На масата, под масата, на балкона, на терасата, боса под дъжда, гола във снега, сп... по г.за. Да оригаш на култура.
  • 36 Ник

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "onq s konq":

    Гледай новините по БТВ и сам, ще чуеш думите му.
    - Да ти припомня обръщението му към попа при откриване на едно шосе в Бургас от предният месец:
    - Ела кажи нещо! - Ръси там! - Няма проблеми!
    Може би трябва да ти припомня и думите му на брифинга в Македония?
    На въпрос " Защо празниците са общи"? Отговорът бе: - Кво искате? - Да се бием ли?
    -------------------------
    Той е най- тъпия, който познава историята на Българските премиери!

    Коментиран от #37

  • 37 onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #36 от "Ник":

    Ти не разбираш.Това са съпартийци,които имат дружески отношения,общи цели и...си пият с удоволствие заедно ракията,което значи че всякакви формалности са излишни в интерес на работата.А че Бойко има специфичен език ,държание и хумор-ами има си го и ТОЧНО ТОВА МЕ КЕФИ И ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ДО ОТКАТ!А иначе на премиери -кукли с вратовръзки и мазни усмивки като Станишев и Орешарски при чието управление се стопират всякакви еврофондове е се започват едни безкрайни митинги за оставката им съм се наситил!!!И щедобавя:Ще избираме Бойко ТОЧНО ТАКЪВ КАКЪВТО Е докато е трудоспособен,а после ще изберем някой който е СЪЩО КАТО НЕГО.Това което трябва да запомниш е,че винаги от сега нататък ще избираме НИЕ,А НЕ ВИЕ.А ако не помниш-запиши си го.Ако пък нямаш лист и молив-повтаряй си го непрекъснато,щото е много важно за душевния ви мир:)

    Коментиран от #38

  • 38 Ник

    4 1 Отговор

    До коментар #37 от "onq s konq":

    - "Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме"!

    Коментиран от #41

  • 39 Константин

    0 3 Отговор
    Да г-н Борисов точно така,всеки има право да говори това което мисли.Друго е когато найстина има пряка заплаха за вас,но човек който говори някакви закани или заплахи но не сериозни,той не е никаква заплаха.Човек който найстина иска да навреди на някой ,той не заплашва,не предупреждава и прочие.Така че ,найстина г-Борисов ви прави чест,че не взехте насириозно тези смешни заплахи.
  • 40 НИКОЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "onq s konq":

    Няма нужда да се промъква до бащицата тикво умна... Просто всички го чухме по новинитеда го казва :) Така съм горд с този борческо-селски манталитет..просълзих се направо..и така бащински си беше прегърнал един от сртоителите там...смее ли човек да каже нещо... :)
  • 41 onq s konq

    1 2 Отговор

    До коментар #38 от "Ник":

    "Тая година завод за полупроводници,догодина -за цели".Ама оня го боготворите щото зад гърба му беше Русия,а зад тоя-Европа и САЩ и всъщност това е ябълката на раздора.И нека не се заблуждаваме-колелото на историята никога не се върти назад,което на практика значи че колкото и да сме умни,полуумни или направо глупави,ИЗКЛЮЧЕНО Е ДА СЕ РАЗБЕРЕМ С ВАС ПО ВЪПРОСА...ЗА ВЛАСТТА ЕСТЕСТВЕНО!

    Коментиран от #42

  • 42 Ник

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "onq s konq":

    Ти не си много умен...
    - Кой говори за САЩ и за Русия? - Говорим за малоумието на един премиер, който освен, че е тъп като галош разсипва и държавата!
    Няма тук нито Русия нито САЩ! - Има малоумие, разсипия и национално предателство!
    Няма нужда да търсиш обяснение с чежди държави. -Търси обяснението с малоумното поведение на един откровен селяндур.
    - Заради лъжите му, за кражбите му, поведение на селяндур и липсата на всякаква идея какъв ще е резултата от всичко, което прави! - 27 млрд нетен дълг, срещу 26 млрд. данъци, разбита икономика, съсипани градове и постоянна емиграция! - За скандалите за злоупотреба с власт и кражби просто няма да говорим!
    Темата Русия- САЩ вече се изтърка! - Темата кой какво е направил преди 10 години също! - Това е достатъчно дълъг период за да правиш оценка на работата на някого. Но най- добре върви да прекопаеш градината на село и да полееш зарзавата. - Това не е тема за теб!
  • 43 Грос

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "ХАСАН":

    хАсане, със сигурнус не си ти, или пък си ти ако ядеш свинско?
  • 44 прост народ слаба държава

    1 0 Отговор
    Бойко,
    истината е че никой не иска да се занимава с теб,
    но ти ни се натрапваш вече трети път.
    Не забравяй правилата:
    ,,Тарикат мъж не писка,, /не се оплаква / и
    ,,Тарикат мъж знае кога да спре,,.
    Нарушаваш ги и двете,а оня горе /шефа ти / всичко вижда.
    Айде чао, че току виж са ме прибрали и мене.
  • 45 чуек

    1 0 Отговор
    ако не беше трагично ,щеше да е комично
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове