9 Септември, 2017 12:25 14 732 62

Не посрещаш Борисов - глоба 27 лева!

  • бойко борисов-
  • видин-
  • огнян ценков-
  • глоба-
  • посрещане-
  • герб

Любопитна заповед на видинския кмет Огнян Ценков

Всички служители на община Видин и общинските фирми трябва да излязат задължително и да приветстват министър-председателя Бойко Борисов в крайдунавския град днес. Такава е устната заповед на кмета на Видин от ГЕРБ - Огнян Ценков, узна "Фрог Нюз". В устното разпореждане за „спонтанното” посрещане на Борисов е добавено, че служител, който не спази заповедта ще бъде лишен от 27 лв. от заплатата си.

Министър-председателят се очаква да пристигне към 15:30 ч. във Видин, но идването му не е потвърдено. Това не пречи на кмета Ценков да „приведе в бойна готовност” служителите си. Целта е да направи така, че Борисов да се окъпе в народната любов. Поводът за готвеното посещение е откриването на Спортно училище за социална интеграция на фондация „Реал Мадрид” във Видин. За целта в града ще пристигне една от футболните легенди на Кралския клуб Емилио Бутрагеньо.

Официалното откриване е от 16 часа на стадион „Георги Бенковски” в града. Участие са потвърдили министърът на спорта Красен Кралев и министърката на туризма Николина Ангелкова. Според неофициална информация обаче премиерът Борисов, който е фен на Реал (Мадрид), също ще уважи с присъствието си височайшия гост. Очаква се двамата да пристигнат с хеликоптер във Видин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    140 7 Отговор
    Значи хората могат да изберат да дадат доброволно 27лв. от заплатата си или да "оближат" нечий дупари. За Бога, братя, не го правете, а кротко си дайте по 30лв. и не чакайте ресто от 3лв.

    Коментиран от #48, #50

  • 2 Кака Гинка

    109 4 Отговор
    Най-опасни са натегачите,те винаги така се престарават в лизането на подметки,че вместо да изпишат веждите на шефа си, му вадят очите...
  • 3 Пабло Ескобар

    112 10 Отговор
    По-големи комунисти от ГЕРБ и Боко не съм видял!!!
  • 4 Хаха

    95 7 Отговор
    Любовта до сега се изразяваше в суджуци и кебапчета, докарахме я до пари в брой, ха, ха, ха, докараха се до платена любов.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Конфуций

    87 7 Отговор
    Хора ама това сериозно ли е? Е аз съм преживял бай тошово време, ще преживея и бай боково!
  • 7 АнтиМутрафон

    67 9 Отговор
    Богопоразената Престъпна Мутра не е добре дошла в града ни !
    Дори Небесата са свъсени, не си добре дошъл тук, геномен седиментино прокълнат !
  • 8 7777777

    71 9 Отговор
    ПО ЗАКОН ОТ ЗАПЛАТАТА СЕ УДЪРЖАТ ОСИГУРОВКИ И ДОДФЛ, КМЕТА НЯМА ПРАВО ДА УДЪРЖА ТАКИВА ПАРИ ИЛИ КАТО Е ОТ ГЕРБ СИ МИСЛИ, ЧЕ ВСИЧКО МУ Е ПОЗВОЛЕНО!
  • 9 Бесен Язовец

    55 5 Отговор
    Тоя до стената
  • 10 Бойко е виновен

    55 5 Отговор
    Натегочи винаги ще има. От Бойко звиси как го приема. Той обаче ги приема като народна любов. Нищо че не прави нищо за народа/
  • 11 Дон КОРЛЕОНЕ и лицето БЪЛГАРИЯ !

    40 4 Отговор
    О БОЖЕ, НИМА ТОВА НЕ Е СЪН ?
  • 12 Гостенка

    40 8 Отговор
    Хора, не се връзвайте - как ще удържат тези 27 лв. от заплатата на някой? По кой член от Кодекса на труда или Закона за държавния служител? Дори и да си материално отговорно лице, трябва да те хванат в някакво нарушение, свързано с това, за което носиш материална отговорност, за да те надчетат...
    Пък нека ви го удържат неправомерно - имате право да съдите работодателя за това.
    Познавайте законите, за да не ви пързалят разни селски тарикати, превзели местната власт.
  • 13 onq s konq

    5 65 Отговор
    На русофилските глави ще разясня казуса ,щото виждам че определено се затрудняват с казуса поради умствена немощ.И така:1/Кметът се избира ПРЯКО от местното население и няма нищо общо с държавната власт,което значи ЧЕ ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА В РЕГИОНА СА СЪГЛАСНИ С ДЕЙСТВИЯТА МУ.Отделно той се контролира от ОБЩИНСКИ СЪВЕТ,който след като няма претенции относно заповедта,значи БОЛШИНСТВОТО ОТ ХОРАТА СА СЪГЛАСНИ С РЕШЕНИЕТО МУ.2/ТОВА НЕ Е ГЛОБАкретенски отразено от невзрачен дописник/,а най-вероятно УДРЪЖКА НА НАДНИЦА ЗА РАБОТЕН ДЕН,т.е. не може всички да отидат на мероприятието ОТ РЕШАВАЩО ЗНАЧЕНИЕ ЗА ИКОНОМИКАТА НА РЕГИОНА/ЧЕ И НА ЦЕЛИЯ СЕВЕРОЗАПАД/, "едикойси да отиде за гъби в гората.Ако пък денят СЪБОТА не е работен според календара,кметът има пълното право да го обяви за извънреден работен ден.И да бъдем точни:Борисов можеше да прати и някой от заместниците си,но за разлика от останалите политици ОТИВА ЛИЧНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ С ПРОБЛЕМИТЕ ,ДА ЧУЕ ХОРАТА НА МЯСТО И ДА ДАДЕ СЪОТВЕТНИТЕ РАЗПОРЕЖДАНИЯ НА МИНИСТРИТЕ СИ.Сега стана ли ви ясно защо ББ традиционно печели избори,т.е. Е ЗАСЛУЖИЛ ДОВЕРИЕТО НА БЪЛГ. ИЗБИРАТЕЛИ?!

    Коментиран от #14, #16, #17, #18, #25

  • 14 До onq s konq

    47 5 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Нещо не разбирам с какво посещението на който и да е "велможа" в който и да е регион на страната, има решаващо значение. А да, ще се изхарчат едни пари на данъкоплатците за разходите на някой да се самодоказва колко е значим. И като чуе проблемите на хората, как ли ги решава :-)))) То ако беше така, за последните 27 години България да е настигнала Швейцария по стандарт и всички емигрирали българи да са се завърнали да си живеят в Родината.
    И не, не съм русофил, а реалист. Трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва на тази територия.

    Коментиран от #15

  • 15 onq s konq

    6 51 Отговор

    До коментар #14 от "До onq s konq":

    Не разбирам за какви "разходи на дънъкоплатците " плачеш и КОЛКО СА,след като ББ ДОБИВАЙКИ НА МЯСТО ЯСНА ПРЕДСТАВЯ ОТ ПРОБЛЕМИТЕ НА РЕГИОНА ЩЕ МОЖЕ УСПЕШНО ДА ГИ ПРЕДСТАВИ В ЕВРОПА ЗА СУБСИДИРАНЕ/!!!/Ако пак не разбираш,ще допълня че става дема ЗА МИЛИАРДИ ЕМРОПОМОЩ.А ти си седнал да ми приказваш за няколко хил лв общински масраф.Да,в собствените си очи може да си "реалист",но в моите си "РУСОФИЛСКИ РЕАЛИСТ",а разликата между двете понятия е огромна.

    Коментиран от #19, #21

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Све

    32 5 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Aкo чакаме такива да ни обясняват нещо…
    Откъде такова самочувствие у кретени ?
    Няма вече българи в България
    Карикатурки
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    37 5 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Като ти чета пасквила за еврофондовете вече си ми ясен- явно и ти си на хранилка от тях.Какъв процент плащаш, за да ти финансират проектите, а? А я кажи къде да се зачислим на заплата и ние за тролене - поне ще пишем доста по-смислено и убедително от теб :-)) Ей заради мисленето на такива като теб, страната ще се обезлюди.
  • 20 Забуждавал съм се до сега.

    29 7 Отговор

    До коментар #16 от "Смях":

    Мислех си че по-тъпо от задницата на рейса няма, ама съм се излъгал, като чета гърчовете но ОНЯ С КОНЯ ОТ ДОБРИЧ. СТРАШНОТО е, че има доста рейсове като него хвалейки родният ни ББ - Дон Корлеоне.
  • 21 Гост

    34 6 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Абе пич, някъде да споменах Русия, че да ме квалифицираш като "русофилски реалист"? Нещо са ти промили мозъка! Слез на земята и се огледай как живеят обикновените хора в България. За мен само крайно прости хора подкрепят сегашното развитие на ситуацията в страната. И ти си сред тази група.

    Коментиран от #23

  • 22 Скорпион29

    26 4 Отговор
    Ще го посрещнат с по една касетка преоценени домати
  • 23 Гос

    26 3 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Абсолютно си прав,ама като се има предвид колко е прост народа няма да има никога управия.Власта има за цел народа да оглупява за да се управлява лесно,затова и всички ухажват циганите като първата си любовница,защото са прости и лесно манипулируеми,а гласовете им не са малко.
  • 24 Ник

    32 6 Отговор
    Не бе! - ГЕРБ не са Комунистическа и авторитарна партия!

    Що така ми връща някои спомени от преди 1989 година.

    - И тогава преизпълняваха плана, вървяхме напред и всичко цъфтеше!
    - Ей така спонтанно ни караха да посрещаме този и онзи, стимулирани според нагласата на някой местен дерибей...

    Да не си помислите нещо? -
    Нищо общо нямат сегашните похвати и Борисов не се държи като Бай Тошо и ГЕРБ не прилича на БКП!
    - Сега сме други?
    Не е бай Тошо а Бай Х- й, и не е БКП а ми вече сме ГЕРБ. Цецка не е била Червена, Борисов също, а Цветанов пък направо няма нищо общо!
  • 25 Ник

    28 5 Отговор

    До коментар #13 от "onq s konq":

    Кон дай да те отърва от мъките ти! - Кажи къде да те намеря и ще те отърва от всякакви мисли, пък и читателите ще отърва от тежестта да ти четат простотиите.
    Близко съм до Добруджата и ще дойда бързо!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Random

    38 9 Отговор
    На ви демокрация, на ви банани, на ви мерцедеси и бмвта, как сте сега?
  • 30 Баце

    25 5 Отговор
    Северна Корея. Това сме ние. Ако не обичаш суджука, разни гадости. Всички сме виновни.
  • 31 Цветомир

    42 5 Отговор
    А защо не пристигне с автомобил? Или след това не могат да оправят колата в сервиз. Да види как се стига до там по родните Бъкгарски пътища.
  • 32 Скорпион29

    32 6 Отговор
    Тука в софия всички държавни служители гкасуват под строй за ГЕРБ и семействата им ако не отидеш на избори овулнение и тия седът робите за по 400-500лв.и се свиват от мизерия
  • 33 Фаст

    23 1 Отговор
    Да живее демокрацията
  • 34 ААА

    11 37 Отговор
    Заровете ме с минуси , но аз считам , че когато един висш държавен служител пристига в дадена община е редно да бъде посрещнат от всички държавни общински служители, без оглед на партийна принадлежност. Ще го обясня условно, макар и да знам , че няма да бъда разбран. Институцията трябва да се уважава. Дори сега да е колониална и не достойна за уважение , надяваме се все пак един ден това да се промени към по-добро.И това няма да стане , ако постоянно се делим, и се цепим, и кой как да прекара другият Не пречупвайте всичко през своите симпатии и антипатии.

    Коментиран от #36, #44

  • 35 незнайко

    12 12 Отговор
    Огнян Ценков вече си е загубил работата. Общината не е собственост на кмета ! Бойко не харесва тези скалъпени посрещания. Ще го уволни!

    Коментиран от #37

  • 36 Ти сериозно ли

    26 4 Отговор

    До коментар #34 от "ААА":

    От тези хора в общинската администрация, половината сигурно не са гласували за ГЕРБ, съответно за Борисов. За чий чеп тогава да се напъват да го посрещат? Ама бил премиер. Като е премиер, протоколът изисква да го посрещне кметът. Не да се правят манифестации, да се развяват знаменца и да се пременят секретарки в народна носия и да поднасят погачи с шарена сол.

    Коментиран от #40

  • 37 Петър

    16 6 Отговор

    До коментар #35 от "незнайко":

    Комунизмът се завръща точно на девети септември във видин и не само там!бкп= герб!!!

    Коментиран от #47

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Шпек Салам Народен

    19 10 Отговор
    По-добре да съберат по трийсет левчета за суджук за началството.Без ресто.
  • 40 ААА

    5 25 Отговор

    До коментар #36 от "Ти сериозно ли":

    Ще го обясня , като за тъпи хора. За хубаво или за лошо , това е човека , който в момента "кара влака" , зад него са вагоните с пътниците и персонала , казано условно ,или това трябва да обяснявам. Той носи отговорност влака да не излезе от релси , И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОДПОМАГАН ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ СЛУЖИТЕЛИ, ЩОТО ВСИЧКИ СМЕ НА ВЛАКА, А ВРЕМЕНАТА ТЕЖКИ. Ако персонала се дели ,и бойкотира ,за влака и пасажерите става много опасно. Ако на някой не му харесва водача на влака , може да го смени на 4 години, НО ДО ТОГАВА ТРЯБВА ДА Е НА МЯСТОТО СИ И ДА СИ ИЗПЪЛНЯВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА, щото има и други чужди влакове, готови да го изхвърлят от релсите , и чакат само сгоден случай.

    Коментиран от #43, #45

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Uflaf

    20 4 Отговор
    Кмета да покаже с колко верни хора разполага. Да се изтупа пред шефа ,че е незаменим "Гербаджия" с много последователи и на следващите избори пак е с парче от баницата. Но пък нищо ново под слънцето. 80 десеттях години- не си на обществено мероприятие след известяване от бригадир ,началник или там как се казваха по политическата част в заводи,ферми,ЖП , болниците и банката дори ,глобяваха от 10 до 20 лв. Разликата е едни 5 лв в цифрата ,но пък 20 лв си бяха нещо като 100 лв сега. Просто същите или техните деца и протежета управляват. Какво друго очаквате. Това са учили ,това знаят и правят.
  • 43 Гост

    20 3 Отговор

    До коментар #40 от "ААА":

    Пич, влака се кара от институциите в една демократична държава. Къде са българските институции с по пет процента гражданско одобрение? Влака се кара и от закони и правила, така че всеки да си прави сметката какви ги върши. Отговорността на Борисов е да гради институциите, а не да им изземва функциите и да се прави на месия. Не може Борисов да нарежда как да гласуват общинските съвети и да прегласуват решенията си - дори и те да са съставени от членове на неговата партия. АКо някой е сгрешил - да си носи отговорността. Не може и не е редно Борисов да решава проблеми извън неговата компететност. Леле пък кмет да плаши подчинени с удръжки от заплата и да упражнява форми на принуда. С пример стават нещата, а не с принуда. Ако има данни за подобно поведение от кмет т.е че упражнил принуда предвид професионалното му положение, то трябва да бъде разследван от компететни органи апропо прокуратурата. Ама и тя с нейните пет процента гражданско одобрение е за никъде. Нали Той "си го избра".
  • 44 Ник

    24 4 Отговор

    До коментар #34 от "ААА":

    Уважението в случая е уредено с закон!
    Шпалири за един кърлеж е недопустим! Той е държавен служител..- Сиреч наш служител! И като такъв виси на издръжка на държавното тяло и смуче.
    - Не е необходимо с него да вървят медии и зели делегации предвид на елементарната работа която трябва да свърши тоя ЛЕНТОРЕЗ!
    Само си помисли днес, колко ще ти струва разходката на това? - Хеликоптер а не кола, охрана, придружаващи лица, командировъчни и режийни и понеже е почивен ден вероятно и увеличен надник... - И за какво? Да може да си направи PR!
    Няма уважение! - Има въпроси за разходите!
    Нагледах се преди 89 година на подобно поведение и това въпреки, че се правеше основно ако идват чужди държавни глави, а не муча да се разходи от Банкя и да очаква почести...
    Той е държавен служител! - Никога не го забравяй!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ААА

    4 16 Отговор

    До коментар #45 от "на коня под опашката":

    Е аз съм, "Кончо" си защитава "Бойко" . А аз си защитавам принципите. Мисля ,че пре- достатъчно от този форум ,съм упреквал в липса на държавност, и съм критикувал власт-имащите,но едното не значи другото. Премиера ,Президента и др. представляват някаква част от народният вот, и дори да не съм съгласен с тях ,или конкретната личност , и неговите качества , то институцията трябва да се подкрепя. Няма да ставаме анархисти. Ако стане катаклизъм или по лошо , едните да бягат настрана , щото това не е тяхното правителство ,и избор.
  • 47 Роги

    26 3 Отговор

    До коментар #37 от "Петър":

    Комунизма няма нищо общо ,там беше ясно тия се самозабравиха.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Vasik Atanasova

    19 4 Отговор
    НА ЧЕЛНА СТОЙКА ЛИ ДА МУ ЗАСТАНАТ

    Коментиран от #53

  • 50 333

    7 19 Отговор

    До коментар #1 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

    Хората избраха доброволно бате Бойко да чисти щот много като тебе о.ират, само затова го избират - защото има много дето о.ирате

    Коментиран от #57

  • 51 кмета на града

    22 7 Отговор
    Егати държавата, щом такъв кухар като Боко Разума е успял да стане премиер. Кух ритнитопковец, дебела лоена футболна топка, обградена от сбиртък верни г.зоблизци.
  • 52 Байо

    21 1 Отговор
    ..."Очаква се двамата да пристигнат с хеликоптер във Видин"... Защото ако пътуват с кола през Петрохан има огромна вероятност да и се разпадне окачването и да закъснеят за събитието :)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 киро

    11 4 Отговор
    Да им е честито на всички власи цигани и помаци в Видин че там Българе нема
  • 55 босе

    6 5 Отговор
    Някои му викат "фалшиви" новини-е, те тва е!
  • 56 ТИКВАТА

    9 1 Отговор
    Ще ме посрещате и без пари ако требва ,спонтанно под полицейски "акъл"
  • 57 бимби

    5 1 Отговор

    До коментар #50 от "333":

    никой не го е избрал не разбрахте ли, те вече имат силата да се самоизбират, евоюлирали са един вид. Честита Неделя!
  • 58 Иво

    3 1 Отговор
    Управленито на герб е от бивши комунисти или деца на такива
  • 59 Гого

    2 2 Отговор
    Посрещането на диктатора в скоро време на колене ще трябва да седим докато говори ще надмине и Фидел Кастро и лидера на Северна Корея!
  • 60 Асен

    3 1 Отговор
    Предателите от политбюро катурнаха социализма и разграбиха дъежавата.Народът пък помогна като демонтира дъжавата си и сега гладува и се тюхка.
  • 61 ТИКВОЧА

    0 1 Отговор
    САМОЗАБРАВИЛ СЕ ПРОСТАК ПО ТОЧНО -МУТРА НА МУТРИТЕ.
  • 62 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Г-н О.Ценков да не е открил Америка ?? У нас така се прави от древни времена.На времето намаляваха оценката по история с цяла единица, ако откажеш да носиш плакат на 09.09 !. Сега времената са "демократически" - и до тоалетната да ходиш -- плащаш. В началото на века, по "разкошните" улици на престолния град, когато е преминавала каретата на Фердо /нямало значение той вътре ли е или го няма/, не свалиш ли капа /шапка/ - лошо ти се пише в стражарския участък. Ако пък го "благословиш" на всеослушание - затвор. Да приветсваме другаря Т.Живков просто ни освобождаваха от работа !! Даже ПОМНЯ, в Римската империя така беше!! АВЕ ЦЕЗАРЕ,, ГОТОВИТЕ ДА УМРАТ ТЕ ПОЗДРАВЯВАТ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове