18 Октомври, 2017 18:25 54 142 67

Повлякоха и Борисов - бил съдружник на Пашата и Маргините

  • бойко борисов-
  • шуробаджанащина-
  • драгомир димитров-
  • маргините-
  • пашата-
  • румен николов-
  • георги стоилов-
  • таско ерменков

Дали пък председателят на Държавна агенция „Разузнаване” не е втори братовчед на Бойко Борисов?

Повлякоха и Борисов - бил съдружник на Пашата и Маргините - 1
Снимка: БТА

Споровете в Народното събрание за шуробаджанащината в държавата и връзки на депутати с организираната престъпност ескалираха и в тях бе замесено и името на министър-председателя Бойко Борисов.

„Искам да задам въпрос съвсем честно дали председателят на Държавна агенция „Разузнаване” (Драгомир Димитров - б.р.) не е втори братовчед на Бойко Борисов?”, попита депутатът от БСП Таско Ерменков.

Това беше отговорът му на поставени въпроси от ГЕРБ дали „червеният” депутат Георги Стоилов е имал общ хазартен бизнес с брат му Илия, арестуван и обвинен в ръководене на престъпна група за рекет. Ерменков допълни, че не знае дали Димитров и Борисов са братовчеди, а иска само премиерът да бъде попитан за това.

Димитров е родом от Велико Търново. Има дълга кариера в МВР, а в края на 2015 е назначен за шеф на ДАР (Държавна агенция „Разузнаване“) с указ на президента Росен Плевнелиев. Ръководителят на ДАР е член на Консултативния съвет по национална сигурност към държавния глава, какъвто се проведе вчера.

Представителят на столетницата обаче продължи темата.

„Докога ще си мълчим, че Борисов е бил съдружник с Пашата и че са работили с Маргините в една фирма”, свърза Ерменков името на Борисов с фигури от столичния легален и нелегален бизнес. Според него ГЕРБ отклоняват вниманието от „важните проблеми” като шуробаджанащината и изкореняването на корупцията, като се борят с брата на Георги Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Извън закона

    121 12 Отговор
    Тези пък сега )) от един цирк сме и си знаем номерата...
  • 2 ай стига йе

    143 6 Отговор
    Е тоя открил топлата вода хахаха !!! Добър ден, добре ли спахте ;)
  • 3 бай съби

    85 4 Отговор
    да се осъдят на смърт чрез умъртвяване

    Коментиран от #14

  • 4 Гостенин

    56 4 Отговор
    Територия!
  • 5 Будалата

    89 38 Отговор
    Най големите мурафети Бойко ги научи от Тодор Живков докато му беше охрана. Цяла Държава от баламури управлява. Евала Боко Голям си.

    Коментиран от #9, #20, #35

  • 6 Бесен Язовец

    106 17 Отговор
    И на тимаджиите също е съдружник що някой не провери Б.Еар колко пари дължи на Летище София ?

    Коментиран от #32

  • 7 Дони

    36 7 Отговор
    Ръбела за щърбела!

    Коментиран от #58

  • 8 666666

    83 12 Отговор
    Ха!Добро утро!Това се знае от години,ама защо да не открием топлата вода отново.
  • 9 Тони

    119 11 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    Да така е, ама може да си зададеш какъв е боко и кой го е сложил да пази Тодор Живков. Защото по онова време информацията и контактите на бай тошо са били актуални за всичко което се случва в България. Та от такава гледна точка помислете какъв трябва да е човека най-близки до него през целия ден.
    В нормална държава, с нормални хора вече щяхме да сме на улицата и да сме прокудили цялата паплач от събранието. Нашите протести се извършват от “умни” и “красиви” платени с 20 -30 лв. които пият бира, пикаят по градинките и боядисват паметници. За сравнение вижте протестите в другите държави, като война са и по тази причина техните политици не смеят много много да лъжат. А нашите това им е основното поприще. Освен това са и страхливи - за справка боко

    Коментиран от #11

  • 10 Vasik Atanasova

    50 21 Отговор
    и какво променя това
    нищо
    едно чесане на езици
  • 11 Бесен Язовец

    119 14 Отговор

    До коментар #9 от "Тони":

    Народа е овчи не случайно е бил 500 г.под робство имало малко смели хора като Левски и него са предали нали знаеш че 2 зъптиета са го докарали да София и никой не му се е притекъл на помощ за да го освободят. Руснаците идва и ни освобождават те сега ги плюят абе обичат си бича и това е.
  • 12 Мафия

    118 16 Отговор
    Не е проблем, че Бойко е бил мафиот. Проблемът, че си е останал такъв. Хората преди 8 години гласуваха за него, т.к. искаха той да опромени нещо и то бързо и завинафи. То случаят с Топлото (онзи с джакузито в ТЕЦ-а) е бил прах в очите, да се подведем да гласуваме за него и се подведохме. А той нищи не направи. Жалко за народа!!
  • 13 БАБА ГЕНА

    74 11 Отговор
    И КЪДЕ БЯХА ДОСЕГА ,НАЛИ ТОВА СЕ ГОВОРИ ОТДАВНА ЗА АЗ СЪМ ПРОСТ.И НЕ Е ВАЖНО ТОВА СЕГА,А ВАЖНО Е ЩОМ КОТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН Е СТАНАЛ НАЙ-ГЛАВНИЯ ЧОВЕК НА ДЪРЖАВАТА,ДА СЕ ГРИЖИ ЗА НАРОДА СИ.НО НЕ САМО ЗА НЕГОВИТЕ ХОРА,А ЗА ВСИЧКИ ХОРА.МНОГО ХОРА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ И БЕДНОСТ,А ТОЙ НИ ВТЪЛПЯВА ,ЧЕ ВСИЧКО Е СТАБИЛНО В ДЪРЖАВАТА.НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ ЕБИЛ,А СЕГА КАКВО ПРАВИ ЗА НАРОДА.

    Коментиран от #55, #56

  • 14 шуробаджанащината

    39 8 Отговор

    До коментар #3 от "бай съби":

    Смърт от смях, чрез гъделичкане в медиите!
  • 15 БУЛДОЗЕРА

    36 7 Отговор
    Ама моля ви , свиквайте вече. Това е то, но може да става и по лошо. Кво искате ? революжия ли? Нали трябва да имае водач , ние го нямаме и изглежда не е дошло времето за това. Но знаели човек .
  • 16 onq s konq

    25 117 Отговор
    Да ама ако не беше Боико сега още щех да карам москвича на дедо ама сега карам беенве и съм щаслиф щото се грижи за нас хората и ни прави магистрали та да фърчиме с беенветата и да ни е готино!Другя път пак ше гласувам за него щото съм си харесал едно беенве седма серя и искам да си го имам и да светкам с ксеноните на кумунистите по магистралата та да ми се махат от патя и да си карат по волските пътища дето им е местото!Те тва е !

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Лост

    108 7 Отговор
    В Италия мафиотите ги гонят до дупка, 10,15,20 години и им вземат всичко в полза на държавата. В Мангалистан, са президенти, премиери, кметове, общински съветници . Крадат и обират народа и са защитени от закона!

    Коментиран от #25

  • 19 ТЪПАК

    77 6 Отговор
    Навързани са като свински черва
  • 20 Олигарха

    108 19 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    Ако Боко беше усвоил и 5% от уменията и действията на Тодор Живков щяхме да сме доста, доста по-добре.
    Не обиждайте последния голям държавник на тая изстрадала държавица, при който поне бяхме ДЪРЖАВА!
    Паметник за големия Тодор!

    Коментиран от #22

  • 21 Лост

    109 8 Отговор
    Беше, "НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ", сега е "РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ", в смисъл, че НАРОДА го отсвириха!
  • 22 Лост

    58 21 Отговор

    До коментар #20 от "Олигарха":

    Тодор Живков не е бил никакъв политик, ама е бил лизач! Лизал е г.зове, но не е мислил само за себе си, мислил е за България!

    Коментиран от #24

  • 23 765

    79 11 Отговор
    Е сега като сме абсолютно сигурни че БОЙКО Е НАЙ ГОЛИМИЯ МАФИОТ в държавата -ЗАЩО ОЩЕ ГО ТЪРПИМ.?????????? Знаеме че е страхливец и като види КРЪВ-ПРИЛОЩАВА МУ.СТИГА СМЕ ГО ТЪРПЯЛИ..............ПРОТЕСТИ -МАНИФЕСТАЦИИ /както правят французи и всички западни страни/ -ЗА СВАЛЯНЕ НА ТОВА КОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ ............ДО ДУПКА И ...................ТОВА Е ............УБЕДЕН СЪМ ЧЕ НАРОДА НЕГОДУВА И ИСКА СПРАВЕДЛИВОСТ.............само дето се казва ............САМО ДА ИМАКОЙ ДА ТРЪГНЕ И МНОГО ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАМЕ...........

    Коментиран от #57

  • 24 Олигарха

    58 11 Отговор

    До коментар #22 от "Лост":

    Това е голямата политика на малката държава! Лизане на големи задници с цел привличане на блага- нефт, руди, валута и т.н. за благото на народа, а не правене на минети за лично благо и унищожаване на народа си продавайки суровините и бъдещето му!
    Паметник за великия Тодор!
  • 25 Жидомасов Гроб

    20 4 Отговор

    До коментар #18 от "Лост":

    Разликата в Правосъдието се дължи на Меридианите!
  • 26 Мен

    63 12 Отговор
    Говорите за най-заможния човек на балканите. Мутра с власт изнесал толкова пара колкото здравната ни каса няма да има в близките 10 години. Халал да съм им ще дойде ден в който ще им е тясно
  • 27 Хуясалия

    21 5 Отговор
    Боче, ти го каза, без конфликт на интереси! Или 1-ти или 2-братчеда.... Аз съм за 1 хаха нали все си номер 1
  • 28 некойси

    48 7 Отговор
    Да не почнат да излизат някакви тайни за мафиотски кръгове приближени до съвестния премиер, който издигна държавата ни до невероятни висини, цитира цифри и статистики как все по-добре живеем, как елиминирал безработицата като елиминира нас и т.н.
  • 29 истината

    44 8 Отговор
    Бойко, Пашата, Маргините - СИК!
    http://bg-voice.com/articles/view/barekov_razmaha_snimki_boyko_e_sik-adjiya/3081/

    С идването на власт на Гроб, Маргините бяха оправдани по всички обвинения и сега се занимават с БЪРЗИ КРЕДИТИ, имат фирма за бързи кредити, няма да казвам коя е, да не им правя реклама, за кой работи фирмата е много интересно, още по интересно е, как се разви бизнеса с бързите кредити, успоредно с управлението на Гроб.
    Не с е иска много акъл да направите връзката. България се управлява от Мафия, това е истината.
  • 30 истината

    8 4 Отговор
    Ето още снимки:
    https://www.24chasa.bg/Article/2459985

    Коментиран от #33

  • 31 истината

    19 5 Отговор
    Това е мнението на ЦРУ и Джон Байърли за нашият Вожд:
    http://www.dw.com/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%B5-%D1%86%D1%80%D1%83-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2/a-15988054
    ЦРУ не лъже, още по малко посланика.

    Коментиран от #37

  • 32 Дионис

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Бесен Язовец":

    Проверявали са го вече хиляди пъти и се оказа, че не дължи нищо. Тоест има задължения, които се покриват на разсрочено плащане и няма забавяния по тях. Но спекулации много.

    Коментиран от #34

  • 33 ddd

    4 5 Отговор

    До коментар #30 от "истината":

    както и до 30 коментар така и до 31 , няма нужда да пишем , просто един клик на линка и си чети за нашичкич
  • 34 Ноки

    24 2 Отговор

    До коментар #32 от "Дионис":

    Между другото малко хора се светват, но целта на подобни спекулации е да бъде пробутано летището на Пеевски. Така си унищожава конкуренцията.
  • 35 дааааааааа

    31 4 Отговор

    До коментар #5 от "Будалата":

    А дали е научил, че бай Тошо го свалиха най-близките му хора?
  • 36 оффффффффффффффффффффффффффффффффффффффф

    3 22 Отговор
    Глупости на червените бабички
  • 37 ойз

    7 13 Отговор

    До коментар #31 от "истината":

    "ЦРУ не лъже"... ВЕРНО? Умишлено се пускат подобни компроматчета, че да могат да дестабилизират балканите. Ти ако си мислиш че ей така им щукнало да изтичат "информация", трябва да си най-тъпото копче в света. Не вярвай на всяка глупост която уж била изтекла от чуждите служби
  • 38 Реалист

    10 17 Отговор
    - Кой пита?
    - Ташко Ерменков, кръстен на дядо си Мъдьо...
  • 39 факт

    19 5 Отговор
    Я ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА , ТОЕСТ ОСТАРЯЛА
  • 40 Я. Петров

    33 4 Отговор
    Сълза и смях..... Преоблякъл се Илия ..той пак от тия. Управляват ни крадци...малки или големи и все пак крадци.
  • 41 Колю

    24 2 Отговор
    Лъжа след лъжа в стъкмистиките им. То хора не останаха и така падна безработицата ,че чак внасяме украински и молдовски дечурлига да обслужват туризма. А от турция охранители ли да вземем като изпукат дъртаците дето са в момента на всякъде ? Строители- турскоговорящи или копанари с по две висши най-малко. Така скочи и нивото на живота .На база нямане на хора. На доизживяване сме. Колкото по-бързо си отидат пенсионерите ,толкова по-добре се справяме с нивото на пенсиите. Не че на умрелия парите се разпределят на други ,просто остават като цифра и изчезват в бездънния общ дж
  • 42 Ожи бивш софиянец . Сега сьм селянин!

    16 4 Отговор
    Народа Български знае и може всичко. Честито!
  • 43 Ожи бивш софиянец . Сега сьм селянин!

    9 2 Отговор
    Народа Български знае и може всичко. Честито! Повтарям, знаете защо!
  • 44 Този

    9 1 Отговор
    Гарван гарвана око не вади
  • 45 Истината

    25 2 Отговор
    Заглавието е подвеждашто. Цяла България знае че той е мафиот номер едно. Не напразно му казват мистър 50%.За доказателство магистралите. Само две години след построяване на отсечката от него за Бургас е на вълни.

    Коментиран от #48

  • 46 Марони

    7 27 Отговор
    Те,червените боклуци,понеже власт.няма да видят повече,плещят какви ли.не дфивотий за Бойко,дето ги илиминира тотално!
    И да е имал прегрешения на.младини,те са нищо.пред.престъпленията на предрешените БСП-комунисти!А в БГ,идиоти,дето да им се връзват на брътвежите-дал Господ!
  • 47 МУТРЬО

    23 6 Отговор
    ХОРА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИ ЧУВАТЕ ЧЕ ВИ УПРАВЛЯВА СИКАДЖИЯ НА КОЙТО КАЗВАХА -ТИКВАТА. НЕКА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ .
  • 48 Мара

    13 1 Отговор

    До коментар #45 от "Истината":

    Лъжеш!!!
    Не са 50%, а са 75%!!!;;;
  • 49 Соловей

    23 3 Отговор
    Борисов прекрасно е опознал народопсихологията. Има срещу себе си едно робско ,страхливо и духовно мързеливо племе ....и си прави каквото си иска.Неизмерно богат,ограбил цялата държава,знае,че нищо не го заплашва. Граби,лъже,тормози и управлява наинат. В България вече не се раждат лидери. Бостанът ражда тикви.Най- страшното тепърва предстои.Стана много късно за разплата. Борисовите метастази задушиха цялата държава,с любезното и мълчаливо съгласие на племето. Сбогом племе,сбогом Родино.
  • 50 патриотъ

    18 2 Отговор
    Да,късно е чадо,мандалото лопна!Ние май наистина си заслужаваме съдбата и това го показва цялата ни история!Жалко за красивата ни и слънчева страна,няма късмет за народ!Който пълзи,той не пада!
  • 51 Ники

    4 4 Отговор
    10години затвор за фалшиви новини в Малайзия
    Тук да стане няма да остане един навън от затвора от ФАКТИ!
  • 52 Амнезия Склерозова

    5 4 Отговор
    Само БСП не са свързани с мафиоти, само те са чисти и почтени, само те имат шанс да изместят ГЕРБ от копанята и да заемат мястото им! Слушайте ме ко ви думам. И като доде денят, да не забравите да гласувате с червената бюлетина.
  • 53 Публиката

    8 1 Отговор
    А в посока Харманли асфалта се разпадна...
  • 54 Georg

    1 5 Отговор
    Чевени недоволници Путин за вас.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Зайко Байко многознайко

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "765":

    Не е необходимо да гледаме франсетата, достатъчно е да погледнем отвъд Дунава.
  • 58 Къде е истината

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дони":

    Иван Иванов - Малък Шошо, депутат от БСП и „застраховател„ от СИК, син на шуменската мутра Голям Шошо и той червен.Сикаджията Малък Шошо бе предложен от БСП за министър на вътрешните работи , но беше пометен от народната гняв.Или не помните това хора с къса памет
  • 59 Гусето

    5 0 Отговор
    Браво на вазе,взели сте да стопляте вече,чудех се след колко години още щяхте да разберете как стоят нещата у назе
  • 60 гусето

    2 7 Отговор
    Имаме си втори Левски,но не го разпознахте за съжаление,да е Жив и Здрав Воленчо Сидеров,това е истинския българин и патриот на родината ,но не го допускат защото имбърка взадниците на тези за които ги изписвахте преди малко и най вече на ХаМериканците е трън в очите
  • 61 Гусито

    3 8 Отговор
    Истински защитник на България и народа е Волен Сидеров,гледайте Алфа тв
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Монтреал

    11 0 Отговор
    Могат да го попитат не дали, а колко време беше пазач на паркинга на бай Миле и колко често отваряше вратата на лимузините на Маджо и Маргините като ходеха на срещи в хотел Славия
  • 64 А вчера по

    7 1 Отговор
    телевизора казаа,че македонскиот премиер Гуевски го осъдили на 4 години ,от си купил за 250 бона Мерцедес . Колко жестоко
  • 65 Анонимен

    2 0 Отговор
    Груев ски поне си го е купил а нашите, престъпниците им ги подаряват, за да не ги закачат
  • 66 ДЕДОТО

    5 3 Отговор
    Ако беше само ББ на рамо щяхме да си го носим за да не хаби магистралите зер пари е взимал от тях човека.Проблема е,че всички стари гниди,като започнеш от ДС,минеш през БКП и накрая мутрите или ако вече са в дупката техните отрочета все още продължават си мажат от маслото,а тъпите овце тоест народа да кара на екзистенц минимума на живот тоест да пасат трева,но в интерес на истината си го заслужаваме.На следващите избори много се надявам за кой ли път отново ще докажем,че сме генетично увредени тъпанари и ще гласуваме пак по същия начин за по горе изброените.
  • 67 Путкин

    2 1 Отговор
    Ха те и децата знаят, че Боко е сикаджия и работи за Маргините! Ликвидира всички групировки и остави само сикаджийте да скубят народа и държавата и благодарание на Боко станаха гнусно богати! Всички около него и те са бивши мутри.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове