Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 08:11, обновена 26 Октомври, 2017 08:16 4 375 41

Дъждът е най-големият враг на държавата

  • слави трифонов-
  • дъжд-
  • политика-
  • бедствие

Слави Трифонов с любопитен коментар във Facebook

Дъждът е най-големият враг на държавата - 1

Телевизионният водещ Слави Трифонов се разгневи как дъждът е най-големият враг на България и е "виновен" за купищата проблеми у нас. В социалната мрежа Facebook шоуменът сподели, че е бесен на институциите, че не успяват да се справят с елементарни проблеми.

"Обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици", написа Трифонов.

Ето и цялото му изявление:

Падне дъжд – станат големите задръствания.
Падне дъжд – наводни метрото.
Падне дъжд – прокапе Ларгото.
Падне дъжд – намокри оборудването за АЕЦ „Белене“ и ръждяса.
Падне дъжд – зейне дупка 2 на 5 метра под оградата с Турция.
И най-зловещото – падне дъжд – загинат хора! Все едно сме тропическа държава и това е тайфун! Бесен съм! Не, яростен съм! Затова, че не можем да се справим с елементарни проблеми. И обвиняваме природата заради нашата неспособност да си избираме политици и заради това, че като общност дори, не можем да се справим с един есенен дъжд.
Извод: Дъждът – най-големият враг на държавата!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ьььььь

    74 14 Отговор
    Еми пак е прав Дългия...
  • 2 Будалата

    62 8 Отговор
    Да не казвам какво става при паднал СНЯГ. Винаги едно и също. Изненадва ни. И после Боко казва: Наредил съм да ловят снежинките преди да паднат на земята. Та Слави нищо ново под слънцето. Народа спи.

    Коментиран от #33

  • 3 някойси

    12 52 Отговор
    КОЙ БЕШЕ ТОЗИ КЕЛЕШ?

    Коментиран от #8

  • 4 джими

    16 39 Отговор
    чист популизъм
  • 5 ddd

    27 4 Отговор
    борисов няма врагове, той ще оправи нещата с началника и край на дъжда
  • 6 СССР

    14 11 Отговор
    Другари - Славуца наш !
  • 7 Наводнения не стават само в БГ.

    12 45 Отговор
    Палячо . Просто използва всяка възможност да яхне вълната отново че нещо много падна последно време.
  • 8 до някойси

    11 37 Отговор

    До коментар #3 от "някойси":

    Как кой бе - това е Славчо - учиндолския чалгар !
  • 9 факт

    40 8 Отговор
    Управление по ГЕРБЕРСКИ: "Съдбата на давещите се - в ръцете на самите давещи се." Министрите вместо да обикалят сутрешните студия на националните телевизии да вземат да свършат нещо или да си ходят. От наводненията през 2014 г. до сега - все същите приказки. А резултати - никакви.
  • 10 реалиста

    9 25 Отговор
    Много е лесно да критикуваш, съвсем друго е да предложиш, как ще се променят нещата към по добро на базата на наличната конюнктурна ситуация.
    Само критика, без нищо градивно друго след нея се нарича популизъм!
    Славка, казва неща, които ги знае всяко дете, от 28 години ги повтаряме едни и същи неща, което означава, че да се казват нещата вече НЕ Е НА МОДА, въпреки, че някои все още се впечатляват на приказки, но мен приказките не ме греят, особено от ядосани и сприхави стари ергени.
  • 11 Било

    13 29 Отговор
    Г-н Трифонов питайте жителите на Калифорния където преля язовира с най високата стена в САЩ и бяха евакуирани над 150 000 жители.Винаги гледате да яхнете вълната на глупостта.Имате ли представа какво е валеж над 100л на 1квадратен метър за шест часа май нямате никаква представа малко математика но май сте пропуснали часовете
  • 12 Рентиер

    11 1 Отговор
    Не е дъждът... снегът е!
  • 13 Пенчо

    8 25 Отговор
    Слави я кажи ТИ какво направи за държавата си,че си толкова бесен и яростен?

    Коментиран от #15

  • 14 Сега

    17 9 Отговор
    Прав е!
  • 15 Nobody

    20 7 Отговор

    До коментар #13 от "Пенчо":

    Направил е достатъчно за правомощията си. А ти какво направи за държавата си, че толкова знаеш да коментираш? Както и всичките останали, които знаят само да се оплакват и плюят. Шмъркайте си наркотиците редовно, възмущавайте се и си стойте в ъглите както правите в момента без да плюете единствените хора, които се опитват да направят нещо и да събудят българския народ. Писна ми от такива неподготвени коментари написани без грам мисъл в тях колкото да не заспите.

    Коментиран от #16, #18, #25

  • 16 Димитър

    3 8 Отговор

    До коментар #15 от "Nobody":

    А Ти спиш ли?????
  • 17 СМЯХ

    18 3 Отговор
    Слави днес писах под статията в която министъра на МВР се обяснява:

    Неутрално
    2 09:54

    26.10.17 ОТГОВОР
    Ако след всеки дъжд или сняг природата ни е виновна, то ние вярно сме лош материал нали министре ? Но всичко това не е ли от безхаберието на държавните институции - масова незаконна сеч, никакви мероприятия по реки и речни корита, престъпно преотдаване на батко и сватко на язовири и пълно безхаберие, но за жалост погледите на управляващите са изцяло в далаверите и корупцията. Докато ни управлявате ще е така. Тази ваша алчност взема и човешки животи. Срам и позор. Е явно и министрите са лош материал нали г-н Борисов. Факт
  • 18 Пенчо

    3 6 Отговор

    До коментар #15 от "Nobody":

    Мисъл има достатъчно,просто от бързане да сипеше л**на не вникваш в казаното.

    Коментиран от #20

  • 19 аман

    5 1 Отговор
    Така е, но не съвсем. У нас със всичко се спекулира, весели до тъпотия хора танцуват по нервите на измъчения народ, предвещават катаклизми, непрекъснато му набиват как всеки ден се убиваме, бием се, колим се, накратко полагат усилия народът винаги да е на нокти. Колкото до дъжда същите добре платени хора таман се гласяха да ни съобщят за невижданата суша, при която режимът на водата в някои области на държавицата ни, ще бъде неизбежен. И Господ понеже разполага, ни зарадва с дъжд. Да, ама и с това не можа да ни зарадва, защото се издавихме, градинките, дворовете и жилищата ни бяха наводнени, загинаха възрастни безпомощни хора. Не може да ни се угоди по никакъв начин. Правим, струваме и ВСЕ СМЕ ПОТЪРПЕВШИ. Вали - прекалено много! Не вали, суша, режим! Чудя се как се справят хората в Австралия например! Градовете ни прашни, улиците на мазни петна, не се мият, водата прекалено скъпа. Реките затлачени, акълът ни малко. Какъвто ти ума, такъв ти дома, казва народът! Проклет да е този, който продаде водата ни!
  • 20 Nobody

    12 1 Отговор

    До коментар #18 от "Пенчо":

    Аз не виждам по какъв начин сипя л**на, но Вие си знаете най-добре. Дразня се от факта, че народа все повече и повече само знае да плюе разни хора, които малко или много правят нещо за нас, а самия народ не прави абсолютно нищо освен да се възмущава в социалките и до тук. И не виждам какво толкова има да вниквам в едно изрезение, което даже е въпросително? Супер несериозни сте!
    А до Димитър - честит имен ден, бъди жив и здрав. И не, не спя. Аз съм млад и не ми се спи в момент в който може да падне някой опасен дъжд и да съсипе столицата ни в която живеем. Как бих могъл да си позволя да спя? Хайде стига, по-сериозно хора. Вместо да ми задавате малоумни въпроси помислете върху това, което се случва в тази държава. Защо си мислите, че само в България валят дъждове? За всичко някой друг ни е виновен, но не и правителството ни. Не и за това, че не са се отзовали 112 на време когато е подаден сигнал, а близо 6 часа след обаждането. Да, дъжда "е виновен". Вятъра и въобще като цяло глобалното затопляне ни е виновно за всичко. Губя желание вече да пиша някакви неща и да се обосновавам по някакъв начин, а вие да ми отговаряте с по едно просто изречение.
    Подкрепяйте си правителството, спете и бъдете здрави!
  • 21 Ванката

    2 5 Отговор
    "Карай по сценарий!!"
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 прост народ слаба държава

    7 2 Отговор
    Слави,
    Еди месец ако МС и НС не ходят на работа
    ще се спестят пари за всичко неуредено в България.
    Тези институции са бедствието с което трябва да се преборим.
    Ако и МВР си останат в къщи,а на тяхно място излезе армията или резерва-щастието ще е пълно.
    Картинката е проста .
  • 24 ггг

    6 2 Отговор
    Винаги съм се чудел защо като завали дъжт става задръствания?

    Коментиран от #31

  • 25 касапина

    5 13 Отговор

    До коментар #15 от "Nobody":

    Слави е чист папулист, като видя че не го искат в никоя партия, използва всички възможни средства да се включи в политиката, даже и той вижда, че като шоумен е изчерпан,а относно какво е направил- освен да крие данъци друго не виждам.
  • 26 Гостенин

    7 4 Отговор
    Не е прав. В другите държави не вали дъжд. Не е честно.
  • 27 onq s konq

    2 6 Отговор
    Падне дъж тва падне дъж онова а като падне снек спираме беенветата!Природата ни цака отсекаде те тва е !
  • 28 пяяффф

    3 1 Отговор
    Ами то нече имамае много глям избор да си избираме политици.ТЕ са едни и същи.Ако не гласуваш лошо,ако гласуваш пак лошо.
  • 29 гост

    2 2 Отговор
    Вече си имаме двама Богове - един за сняг, а друг за дъжд.
  • 30 дъждобран

    6 1 Отговор
    Е точно де, ако не валеше дъжд та родителите на сегашните ни управляващи да се скрият по къщите и да се занимават с правенето на политици нямаше да сме на това дереже. Значи Славчо е прав!
  • 31 Къртев

    1 3 Отговор

    До коментар #24 от "ггг":

    Ами, защото дъжТът е задръствопредизвикател. Ако беше дъжд, щеше да е друго.
  • 32 Рамбо Чесъна

    3 4 Отговор
    Бесен, яростен - очевидно човек на емоциите. Този ще взима емоционални решения, което не е добре. Не може да се разчита на такъв.
  • 33 Лупи

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Будалата":

    Е той снега е лошия брат на дъжда т.е. един вид пак е било дъжд някога.
  • 34 ПЕЕВ

    2 3 Отговор
    втори бареков. досега беше на хранилка в бсп а сега използва аудиторията да го изстреля в политиката- самоче хората те знаят.
  • 35 гост

    4 3 Отговор
    Тоя Славко ако недай си боже го изберем да ни управлява - жална ни майка - и Господ няма да може да ни спаси . Но всеки народ си заслужава управниците ! Малък но изключително прост народ сме ...
  • 36 Бай Благой

    2 1 Отговор
    Проблемите са 2 в този случай!
    1. В напоителни системи влизат едни европейски средства за почистване и коригиране на реки, КОИТО незнайно къде потъват!!?
    2. Селските язовири са дадени на концесии на всякакви селски чешити, които правят каквото си искат. - Спомняте ли си с.Бисер...изясни ли се на кого е язовира - 2 години търсят собственика, а е нужна само една справка от агенцията по кадастър, която струва 10-тина лева?
    В случая е прав учиндолския - само дето не дава решение на проблема.
    То това правят по принцип политиците....само обикалят телевизиите и плямпорят. Явно натам се е запътил и той.
  • 37 европееца

    4 1 Отговор
    Браво на Слави, че е "набарал" пак един "вечен проблем", сега да даде пример и да хваща кирката и лопатата и заедно с оркестъра да отиват да отпушват каналите, които са пълни с шума и всякакви боклуци!
    Каква е разликата между германеца и българина с проблеми?
    Ами, германеца решава проблемите, а българина говори и живее с проблемите!
  • 38 Пенчо

    0 2 Отговор
    Пенчо, ти не си никъв Пенчо! Така като гледам коментарите милите тролчета добра заработка са направили. Истината е, че Слави набира сила и скоро ще останете безработни.. тръц!

    Коментиран от #39

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Shmeker

    1 1 Отговор
    Чакайте да падне снега..
  • 41 Дъждобран

    0 0 Отговор
    Като няма пари няма и мерки. Когато на нощ вали колкото за един сезон няма никой, който да се оправи. Слави хубаво говори, но има неща които можем само да наблюдаваме. Както пише на една табела от социализма в един малък общински град.
    С ПРИРОДАТА .... ВНИМАТЕЛНО!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове