29 Декември, 2017 19:54 2 794 22

Каролев към "зелените": Лъжливи изроди!

  • владимир каролев-
  • банско-
  • пирин-
  • зелените

Хора без никаква съвест и жал за природата, пише икономистът

Каролев към "зелените": Лъжливи изроди! - 1

Икономистът Владимир Каролев за пореден път коментира въпроса с протестите на "зелените" еколози. Той отново не спести своята неприязън към тях, наричайки ги "лъжливи изроди", които нямат "никаква съвест и жал за природата".

Ето и целият коментар на Каролев, публикуван без редакторска намеса:

От вчера се чудя какви са тия 48% от Пирин за "застрояване", срещу които се вдигал протест. Сега разбирам, че това е зоната с позволено единствено водохващане за питейни и противопожарни нужди. Сигурен съм, че никъде по света няма еколози, протестиращи срещу инфраструктура за гасене на пожари. Тези хора у нас не просто нямат общо с екологията, те са без никаква съвест и жал за природата. Не Кресна, ами цял Пирин да изгори, защото нямаме просеки и водохващания за гасене, ще се кефят като за последно. Лъжливи изроди.

Нямам какво повече да кажа по темата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    34 11 Отговор
    Ей ,Каролев , един път да си напълно прав ,но не и на цяло . Забравил си да пишеш ,че и псевдоеколозите ,като вредния дивеч трябва да се острелват задължително, където се мернат . Само по тоя начин нещата у нас може да потръгнат .
  • 2 Kcaniba

    43 4 Отговор
    Тръгнаха ли автобусите за протеста за лифта?Или изпуснах 20 лева,сандвич и вода.

    Коментиран от #16

  • 3 Гост

    28 5 Отговор
    Тоя ли беше дето джафкаше като пинчер за цар мони барабата? Аааа помня гоооо :)))) МУШЕННИК НА ДРЕБНО СИ ТИ БАЦКО :)
  • 4 Azazel

    14 21 Отговор
    Ехаа, голяма журналистика, голямо нещо сте... Вместо втория ден на протеста срещу меко казано противоречащото на българския закон и на две европейски директиви правителствено решение - протест, по време на който стотици хора блокираха центъра на София - от Попа до Орлов мост, и е на път да повтори събитията от първия кабинет на Борисов, когато Орлов мост се блокираше ежедневно, цяло лято, заради сходни решения в полза на същите олигарси, вие решихте да отразите... Фейсбук статуса на откровен лобист и човек, който сам си призна преди дни, че има бизнес в Банско и затова лобира за това правителствено решение...
  • 5 ГОРД

    29 3 Отговор
    DO AZAZEL ,защо не протестирате против масовата сеч на горите.Или ви плаща дьрвената мафия,за да мьлчите.Знаете ли,колко камиона на ден,натоварени с отсечени дьрвета минават границата кьм Гьрция и Турция.

    Коментиран от #6

  • 6 Azazel

    7 16 Отговор

    До коментар #5 от "ГОРД":

    Кой е продажник, бе лумпен? Знаеш ли на колко протести срещу незаконната сеч са били всички тези хора?! Но ние живеем и работим в София, не можем да седим по цял ден по горите из цяла България, за да следим дали някой някъде няма да отреже някое дърво. Когато това се случва и някой сезира екоорганизациите, те протестират, водят медии, сезират институциите! Ти явно обаче добре знаеш колко камиона на ден с отсечени дърва минават границата? Простестираш ли? Сезира ли някоя институция? Не, седиш си вкъщи като мишка, пиеш си ракията и псуваш хората, дето имат смелост да протестират, когато закона бива нагло потъпкан от правителството в полза на няколко олигарси! Заради такива мишки като теб България е и още дълго ще бъде най-корумпираната и съответно - най-бедна държава в Европа!

    Коментиран от #15

  • 7 Sky-blue

    12 8 Отговор
    Каролев колко пак ти платих да дръжка глупостите крайно време е да посети лекар влизал си в критическа или ходи в Англия нали от там те дотътриха
  • 8 ХАСАН

    6 8 Отговор
    Не се наситихте ,бе! Продадохте си всичко..." Един ден и последната риба в реката и последния мустанг ще изчезне и тогава ще бъде късно за белия човек" беше казал един индианец

    Коментиран от #9

  • 9 гнида

    11 6 Отговор

    До коментар #8 от "ХАСАН":

    хасане , не реви на чужд гроб ..... Относно зелените , е ясно , че са продажни и жалки , за някой лев се месят в енергетика , добив на полезни горива и т.н. Явно понякога се изживяват и като държава ...Ясни са им интересите .... НО тук точно ще ги подкрепя ! В този момент са прави и не е нужно да си унищожаваме планината за разни проекти ....А каролев ми падна в очите с жалките си и долни обиди , подхождащи на бавноразвиващ инфантилен тип ...

    Коментиран от #10

  • 10 Azazel

    8 6 Отговор

    До коментар #9 от "гнида":

    Тук дори не става дума за зелени или бембени. Аз лично по никакъв начин не разглеждам себе си като зелен и не се припознавам в политически послания на "зелените", въпреки, че обожавам планините и българската природа, като цяло. Тук става дума за един ужасяващо нагъл пореден опит на правителството, на практика, да подари (е, вероятно срещу тлъст подкуп) българско национално богатство на шепа олигарси, в нарушение на българския закон и две европейски директиви! Повечето хора обаче са тотално заблудени от медии, които се издържат от реклами и/или друг вид финансиране от тези олигарси, че тези, дето протестираме срещу това решение, сме платени от зли, абстрактни чуждестранни организации... Но ние не протестираме срещу развитието на туризма, протестираме срещу безобразния корупционен начин, по който правителството прави това! Искаме просто нещата да се случват така, както е написано в българския закон и евродирективите.

    Коментиран от #11

  • 11 гнида

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Azazel":

    За планината си прав ! Казах го и няма да се отметна !
  • 12 Юбряяяяяя

    11 2 Отговор
    На псевдо-държава това и се полага - псевдо-еколози дето едно дръвче не са засадили, една тревичка не са опазили и след тях на баира само боклуци на буци...
  • 13 санчо

    11 5 Отговор
    Абе що не изпрати Бойко десетина пожарни на Орлов мост, да ги поокъпят и по охладят този еколози за Нова година!
  • 14 зико

    11 2 Отговор
    По време на обгазяванията на Стара Загора единствено еколозите твърдяха, че няма проблем!
  • 15 реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Azazel":

    А бе ти май си се припознал като платен еколог та затова квичиш толкова .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Емилия

    6 1 Отговор
    зелените наистина не им пука за природата, а само се правят на интересни. иначе биха разбрали, че този лифт няма да й навреди, а ще помогне на хората, които искат да карат ски на банско.

    Коментиран от #20

  • 18 Любо

    4 1 Отговор
    Бе изроди чак да ги наречеш не е редно....но виж "вредители" под строй добре им отива...
  • 19 Вальо

    4 0 Отговор
    което си е така, така е. много лъжат тея и все изгода търсят.
  • 20 Azazel

    2 3 Отговор

    До коментар #17 от "Емилия":

    Просто сте невменяеми повечето тук, наистина се отчайвам... Къде точно видяхте някой да протестира срещу втори лифт на Банско? Нека позная, не сте видяли, а сте го чели в някоя медия на Пеевски и/или в някоя медия, в която реалният собственик на "Юлен", е водещ рекламодател (тази, например...)? Защото никой НЕ протестира срещу строежа на втори лифт! Наптротив, съгласни сме да се строи втори лифт, но след като се спази законовата процедура (задължителна екооценка и конкурс за концесията). В предложението, което мина в Министерски съвет и срещу, което протестираме, обаче ИЗОБЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ВТОРИ ЛИФТ, а става дума за промяна на зоната (многократното ѝ увеличение!), възможност да се изсичат гори и да се строи в защитени зони на Пирин без екооценка (което е пряко НАРУШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ЗАКОН и две европейски директиви, заради което всички ние ще плащаме огромни санкции!) и автоматично удължаване на концесията, с пряко договаряне и без конкурс (разбирай - задкулисие и КОРУПЦИЯ в огромни размери). Хората, които протестираме срещу това, изобщо не сме само "зелени", "еколози", а сме същите, които протестирахме преди няколко години срещу избора на Пеевски за шеф на ДАНС - бях и на двата протеста и гарантирам за това! Протестираме срещу КОРУПЦИЯТА и МАФИЯТА, и просто не можем да разберем що за хора сте вие тук, дето защитавате корупцията и мафията, а ни псувате нас?!?!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове