Last news in Fakti

13 Януари, 2012 17:19 823 1

Холандец ни иска подкрепа за европост

  • холандия-
  • българия-
  • мвнр-
  • франс тимерманс
Холандец ни иска подкрепа за европост - 1
Снимка: МВнР

Категорично не съм съгласен с позицията на правителството на Холандия по присъединяването на България към Шенгенското пространство. Това заяви Франс Тимерманс, говорител по въпросите на външната политика на Партията на труда в холандския парламент,  който днес се срещна с министъра на външните работи Николай Младенов, съобщават от пресцентъра на МВнР.

Министър Младенов отбеляза направеното от Тимерманс за България по време на преговорите за присъединяване на страната към ЕС. Той изрази надежда, че скоро въпросът за присъединяването към Шенген ще се реши в положителна насока.

Посещението в България е част от обиколката, която Тимерманс прави в региона за осигуряване на подкрепа за неговата кандидатура за Комисар по правата на човека на Съвета на Европа. Той обясни, че негов приоритет като Комисар ще бъде да помага на държавите-членки да прилагат по-добре на практика законодателството, прието от Съвета на Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Недялков

    1 0 Отговор
    Светът е по-малък отколкото си мислят надрусаните холандски хомосексуалисти.