Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 19:45 32 616 97

Как Гинка Върбакова купи ЧЕЗ?

  • гинка върбакова-
  • сделка-
  • чез

Тя потвърди, че е крайният собственик

Фирмата, която купува ЧЕЗ е 100% собственост на Гинка Върбакова. Пред NOVA бизнесдамата от Пазарджик категорично заяви, че не е фасада, даваща път на офшорка да придобие най-голямото ЕРП в България. Откъде ще бъде финансирана сделката и как „Инерком” успя да спечели конкурса за ЧЕЗ, Гинка Върбакова разказва ексклузивно пред водещият на „Здравей, България” Виктор Николаев.

„Аз съм крайният собственик. Това се вижда от Търговския регистър. Крайният собственик в Търговския регистър съм аз”, заяви Гинка Върбакова.

На въпрос защо чешката държава е избрала именно нейната компания, тя отговори: „Не мога да кажа защо са избрали нас. Това беше една дълга и много сложна процедура, в която се изискваха много финансови документи, които да гарантират кои сме ние, какъв е нашият опит и какво можем да направим. По принцип при такъв вид финансиране, защото покупката на активите на ЧЕЗ ще стане с привлечено финансиране с банков кредит от международна банкова институция, която към момента, за съжаление, не мога да разкрия”.

Запитана как банката си гарантира, че обезпечава парите, Гинка Върбакова отвърна: „Практиката е при такъв вид финансиране, да бъдат залагани акциите на дружеството, тоест това е напълно позната във финансовите среди практика”.

Гинка Върбакова призна, че от 20 години познава Теменужка Петкова, която подаде оставката си като енергиен министър, след като сделката беше обявена публично.

На въпрос дали Петкова е помогнала по някакъв начин в осъществяването на сделката за продажбата на ЧЕЗ, Гинка Върбакова беше категорична: „Цялата сделка се проведе под чешкото законодателство. Цялата сделка и разговори бяха в Прага и българското правителство, български министри или български политически лица не са имали абсолютно никаква информация за нея. Това е една частна сделка”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Слави

    235 8 Отговор
    Браво, како Гинке, таз година ЧЕЗ догодина БНБ!!!

    Коментиран от #80

  • 2 20 Стотинкс

    201 16 Отговор
    Чешкото законодателство не важи на Българска територия! - Тези глупости да ги разправя на някой друг!
  • 3 Буха ха ха ха ха

    105 6 Отговор
    оШФорната зона
  • 4 Буха ха ха ха ха

    218 5 Отговор
    Някой вярва ли че тази е купила нещо?

    Коментиран от #87

  • 5 волен сидеров

    194 16 Отговор
    Съвсем станахме за смях.
    Подиграват се с народа яякооо и Ич не им пука.
    А идва 3 март -защо ли са ни освободили -голяма грешка се оказа.....

    Коментиран от #6

  • 6 Ганьо

    133 11 Отговор

    До коментар #5 от "волен сидеров":

    Леле, почнахме и за османското робство да мечтаем!?! По-надолу има ли?
  • 7 Гост

    100 5 Отговор
    Браво,какче. Голяма си. Голяма хапка налапа,да видим ще можеш ли да я преглътнеш.

    Коментиран от #22

  • 8 гост46

    172 1 Отговор
    Дадена банка или офшорка, която не иска да излезе на светло ще отпусне кредит. Кака ви Гинка няма да погаси няколко вноски и който е отпуснал кредита ще придобие ЧЕЗ съвсем законно. "Какво тук значи някаква си личност"
  • 9 Игнатов

    95 12 Отговор
    Мамиииии, циганката Гинка с мъжъ и циганьор Върбаков купиха ЧЕЗ . Е, верно няма такава държава! Боко отърви се от тия. Пандиз за тях!

    Коментиран от #30

  • 10 Шляхтиц

    51 4 Отговор
    До гост 46. Поздравления!!! Това е формулата!
  • 11 ТИКВОЧА

    40 5 Отговор
    ТАЯ НЕЕ НО БАЩА И Е ДЖОРЕВЕЦ СИГУРЕН СЪМ . ГОЛЕМИ КЕНЕФИ СМЕ .
  • 12 БАЙ ГАН4О

    69 9 Отговор
    Тези простотии ги РАЗПРАВЯЙ НА Х-Я ми ЛЕЛЧЕ
  • 13 ..но всичко е точно, защото Гинка ...

    98 6 Отговор
    Гинка твърди, че и отпускали кредита, защото имала активи за 100 милиона лв. ?
    Аз питам, колко от тези активи са ипотекирани и в коя банка ????
    Не вярвам, че Гинка е изплатила всички кредити по тези активи, просто няма как !? Дори и на децата е ясно, че не се ипотекира нещо ипотекирано освен в БГ де !
    И още много въпроси изникват, а отговорите водят само, към един човек, но него не го питайте, че се сърди понеже председателсвувал ЕС !
  • 14 ххх

    45 17 Отговор
    Ще има още много да се мечтае за Османската власт!!!
  • 15 Къртев

    90 4 Отговор
    Брей, че убедителна, таз Върбакова! Сега съм спокоен за развитието на българската енергетика.
  • 16 sasho

    63 1 Отговор
    ама разбира се,български политик няма нищо общо :))
  • 17 Реалист

    74 3 Отговор
    Тази подставена куха лейка ли е собственика:) Да бяха намерили поне една с визия:) да и плюя на акъла на шефовете :)
  • 18 Убедителна е

    80 3 Отговор
    Веднага ме убеди, че има много замесени български политици поне от ГЕРБ и ДПС, може би и от независимата прокуратура. Значи, имам една пиклива фирма с 90000 капитал и загуби 11000 и в България не ми дават заем (защо ли), но отивам у Европата и им казвам дайте ми 300 милиона, че ми се купува една голяма фирма. И те: ей, откога ви чакаме. Веднага повервах. То в Европа може да й верват, ама тук не
  • 19 Колю

    38 7 Отговор
    Тез да ги разправя на " Хасан ".
  • 20 Дедо

    67 3 Отговор
    След КТБ и заметения референдум нашите политици вече са убедени че всичко и е позволено и ще им се размине!
  • 21 Този

    51 1 Отговор
    Ах тази Гинка излезе голяма мискинка
  • 22 аз съм

    24 2 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Ми като не може – НОВИ ИСКЪР 2
  • 23 въх

    84 1 Отговор
    Чех купува Теленор. Чехите и Гинчето подписаха далаверата за ЧЕЗ. Кабо Верде е офшорен рай...
    Преди 31 дни – премиерът на Чехия кацна у нас. Бабиш е милиардер, собственик на конгломерата Agrofert – от медии през металургия до енергетика. Преди да се издигне до премиер, Бабиш беше министър на финансите.

    След посещението на Бабиш и срещата му с Борисов се случиха маса неща. *** Преди десетина дни се разбра, че чех купува Теленор. ***
    Преди седмица – че чех е купил Нова телевизия. ***
    Преди два дни – чехите и Гинчето подписаха далаверата за ЧЕЗ. Въобще след срещата на двамата премиери – родният и чешкият, се завъртя голям бизнес с чехите. Те ни продават, ние им продаваме: ние – на големи чешки бизнесмени, те – на братчедка от маалата. Бабиш е и „Буреш” – агентурен прякор, даден му от чешката ДС, на която е сътрудничил.
    Борисов пък е «Буда«с офицерски чин от нашата ДС. Той и премиерът на островите Кабо Верде пристигна на визита у нас. Преди 5 дни. Срещна се с премиера ни. С него пък какво ли са ни приготвили… Полезна информация: островната държава Кабо Верде е офшорен рай и фигурира в черния списък на офшорките, в които тайните банкови сметки и комисионите не само са на почит, но и са светая светих.

    Коментиран от #36, #37

  • 24 бактисъл

    72 2 Отговор
    Нагло ни разграбват държавата, вече и т.шак си правят и ний дремем.
  • 25 Мария Шрайвър

    58 4 Отговор
    Гинка е новото име на Георгиус Георгиу, тоест Бате Бойко лапа лапа и пак лапа и скоро и мен и вас ще излапа. Няма кой освен мен да го свали на жълтите павета, явно не искате и ви е гот така.
  • 26 Яко

    35 6 Отговор
    Защо направо не си върнем монархията.Цар Боко Моко и царския фут ЦвЦв така или иначе си правят каквото искат,поне ще е на светло.То не че сега е на тъмно,като гледам всичко е съшито с бели конци
  • 27 Коментар

    34 0 Отговор
    100 000 000лв.Актив има Жената🤗
  • 28 Bahti

    35 1 Отговор
    Кога спират тока? За един приятел питам. Xaxaaxax
  • 29 Варна

    34 5 Отговор
    Сега се сетих, че мой познат, който работи в т.нар. Енергиен бранш преди няколко месеца ми сподели, че имало решение мутрите от Варна в лицето на ТИМ, ще се преместят в София, а на мястото им във Варна - Енерго - Про щял да дойде някой друг...

    Знаете, че Борисов е "Биз - Бизе" с тях, а и едва ли може да им откаже, когато си поискат нещо...

    Коментиран от #83

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 г-н Хокинг

    36 1 Отговор
    Всяко чудо до 3 дена това се случва в момента и никой неможе да направи нищо защото никой няма смелостта.И жената от покупки неможе да посети зъболекар или един козметик за по-преличен вид но за съжеление ще както до сега 30 години ахо и след 50 ще има тихо Всички ще умрем някой с пари но без право на вечен покой в РАЯ а други обратното Който може ще прави далавери ясно е че справедливост няма на този Свят
  • 32 Гоуст

    52 2 Отговор
    Стига сме писали коментари, казвайте кога и къде...?

    Коментиран от #47

  • 33 Лаком

    33 2 Отговор
    Гинка и Петкова и компания. Е ВСЯКА БАНКА ЩЕ ДАДЕ ЗАЕМ НА НЯКОЙ СРЕЩО ЗАЛОГ НА ДОКУМЕНТИ АКТИВИ НА НЯКОЙ БГ МОНОПОЛЕН ОТРСЪЛ. БИЛО НЯКОЕ ЕНЕРГО ПО РАЙОНИ ИЛИ ВИК-вода. ДАНЕ СТАНЕ ТАКА тая банка Таиствена да придобие ЧЕЗ. ИМА И ЛИХВИ ПО ЗАЕМИТЕ. ЧАКА ВИ РЯЗКО ПОСКЪПВАНЕ НА ТОКА-ГИНКА. Шоплъка и запад. да му мислят.
  • 34 Бонго

    39 0 Отговор
    Абе много чудно и интересно! Българина вярва на обещания а. Е гледа действителността! Така пропадна Кремиковци продаден за 1$ и милиони обещания? Сега някой милионер е решил да пребара енергетиката! Гинка е или бушон или просто не подозира какъв к"р и готвят. Първо колко струва този актив? Явно много повече?!!!! Някой иска да го хапне чрез бушона стрина Гина. За да купуваш такава фирма освен опит т тоя бизнес трябва да имаш бърем 5 пъти повече пара твоя! За тая дирма освен че трябва да платиш за покупката трябва да имаш и много парички оборотни
  • 35 Комуниста

    45 5 Отговор
    Само като им чуеш имената гинка и теменужка по-натам няма смисъл нито да четеш нито да мислиш всичко е ясно
  • 36 ...и още

    49 3 Отговор

    До коментар #23 от "въх":

    Към всичко казано от теб по чешката връзка бих добавил и:
    "Защо кака Гинка даде интервю само по НОВА ТВ"???
    ...ами защото тв-то вече е чешкоооо !
    Толкова са плоски схемаджиите от герб, че чак вдлъбнати !!!
  • 37 Tтт

    24 2 Отговор

    До коментар #23 от "въх":

    Доста смислено си го написал!!! За това Евала! Ама госпожата дали е е от маалата, не сЕ знае. Ако някой спят по много то това не означава, че всю и все спят!!!
  • 38 Някой

    57 3 Отговор
    Кака Гинка си купи ЧЕЗ,
    но всичко е точно!
    Теменужка подаде оставка,
    но всичко е точно!
    ББ не знаел нищо,
    но всичко е точно!
    Народа пасе трева,
    но всичко е точно!!!
  • 39 ТИМ

    42 5 Отговор
    ДОБРЕ ДОШЛИ В ДЪРЖАВАТА НА ТИМ. АЙДЕ ДА ИМ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ПРИДОБИВКА НА ТИМ
  • 40 ТИКВОЧА

    48 2 Отговор
    ХОРА ПОВЯРВАИТЕ МИ СРАМ МЕ Е ЗАЩОТО СЪМ БЪЛГАРИН НО ТЕЗИ Б.БОРИСОВЦИ СИ ПРАВЯТ Т ...К С НАС .ПРОКЛЕТИ ДА СА .
  • 41 ТикТак

    48 1 Отговор
    Подиграват ни се в очите. Ножа стигна до кокала. Трябва да се подготвим да ги унищожим. Веднага!
    Видя се, че и отвънка и отвътре ни глозгат. Неможе да се доверяваме на никой. Само на себе си. Оставаме все по-малко българите. Няма време!
  • 42 Баста

    66 0 Отговор
    Айде стига с тоя маймунски театър вече! В интервюто до нея стои някакъв цербер, вероятно юрист представител на истинския собственик, който и подстазваше какво да говори и какво не може да каже. Това е смешно. Грабнали а я миналата седмица от нивата и са я накарали да наизусти репликите си за "интервюто". Стои в защитна позиция с кръстосани крака, скръстени ръце, гласът и трепери, поглежда боязливо "телохранителката" встрани от нея, не смее да погледне в камерата. Това не е езика на тялото на човек, който няма какво да крие. Стига повече глупости! Не сме чак толкова прости.
  • 43 Потресен

    47 3 Отговор
    От това ДЪРЖАВА не става, и няма и да стане. Всичко отиде по дяволите. Със задкулисни врагове не може да се пребори изтерзаната ни държавица. Разкъсват я парче по парче.
  • 44 ЧЕЗ днес

    48 1 Отговор
    Баце си купи ЧЕЗ за внучето чрез безимотната сиганка на снимката
    Честито Баце
    Веуик си
  • 45 ГОЙКО

    47 2 Отговор
    НА ТАЗИ С ПЛЕТЕНТА ЖИЛЕТКА НА 1 КУКА ЛИ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩАМ ТОКА ЕБАТИ ПРОСТАТА МУЦУНА Е НЕЕ ИСТИНА Т...КА Е ГОЛЯМ.

    Коментиран от #49

  • 46 Аааааа

    26 1 Отговор
    Дано тия ползващи ток ЧЕЗ да могат да си го плащат. Цената ще е друга.
  • 47 скобар

    45 2 Отговор

    До коментар #32 от "Гоуст":

    ПЕТЪК 18.00 Ч. НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДА РАЗПИТВАМЕ ГИНКА,ТЕМЕНУЖЧЕТО И ТИКВОЧА И ПОСЛЕ КАКВОТО СТАНЕ....БЪЛГАРИ ЛИ СМЕ ИЛИ ФИКУСИ ????

    Коментиран от #48, #64

  • 48 Ганьо

    22 1 Отговор

    До коментар #47 от "скобар":

    Тогава ли се прибира в Герберистан? Мамин сладък :) редно е и ганьо да го потупа по главата :) ем му ред ем му се пада :)
  • 49 фЙешън тв

    25 1 Отговор

    До коментар #45 от "ГОЙКО":

    Ееее чакай ве човек тя сега, като вземе кредита и фирмата и вече, ще има кинти и ще позавърти опашка из Милано и Париж да се пооблече, ще мине през някоя пластична клиника и ще я познаеш после само по селския акцент, 'щот него няма, как да оправи на тия години. А като гледам народа, как я залюби и охрана, като на Шиши, ще има с бронировки и пр. все пак вече е от "семейството" на ББоса !
  • 50 Гост

    15 64 Отговор
    Срам ме е да чета подобни коментари, в които се плюе по Гинка! Толкова сме свикнали на корупция, че когато някой направи нещо веднага сме на контра и приказваме без да мислим... замислете се бе, имат мозък - правят бизнес, нямат мозък - пишат и плюят против другите! Че има корупция, има. Но в случая всички институции правят проверки и всичко е прпзрачно още от месеци наред. Тогава защо никой нищо не направи? Защо като Гинка била такава, била онакава и никой нищо не каза и никъде не беше споменато като се е знаело, че е кандидат? Защо чехите са избрали именно тази фирма? Задължително ли е да има врътка за да стане нещо? Или просто човек трябва да има мозък и да го направи калто трябва! Нямало да могат да оправляват такова нещо ала - бала... всеки един човек си прави сметка и щом са се кандидатирали да го купят, значи са изчислили , че могат!!! От мен ЕВАЛА на тази фирма, че спечеши и им пожелавам късмет за напред!!! А за безмозъчните същества - за вас незнам какво да кажа, свикнали сте само "оооо крадциии, ооо незнам си каквоо, съсипахте държаватааа.." ами изберете някой, който да не краде. Тапаци, никога няма да се оправим не заради държавата, а защото ние сме такива!!!!!!!!!! Лека вечер!

    Коментиран от #51, #52, #96

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Истината

    37 3 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Не знам кой е тАпак и дали кака Гина може да Оправява ЧЕЗ. Само знам, че ти си неграмотен. Ходете малко на училище, пък тогава си давайте мнението.

    Коментиран от #56

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този

    24 1 Отговор
    Тая ако я виде някаде ше и дам 5 лв да си купи баничка с боза
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 опа

    16 4 Отговор

    До коментар #52 от "Истината":

    Служител на Гинка пазарджишка или самата тя ? Не обръщайте внимание на постове, като този, защото от километър личи, че са по опорни точки или платени! Пускайте ги по пързалката !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Marto

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "До 51 и 52":

    Пропусна "53". Хахахахаха. Колко още трябва да ти сипя, че да предизвикам реакция?
  • 60 Някой

    5 7 Отговор
    Да аз съм гинка и си цъкам из факти да си чета 😂😂😂 ... не защитавам никой, просто не гледам така на нещата, както всички. Яд ме е, защото от толкова много корупция не можем да видим аджеба някой прави ли нещо или пак е измама!
  • 61 Нери

    9 0 Отговор
    Ти да не си пила нафта ма къде летиш ти с каква глава си?!
  • 62 Losta11

    29 1 Отговор
    Тази жена не вдъхва респект и за собственик на кафене.Камо ли да има активи за ,и милиони .
    Но в бизнеса е така който има милиони купува послушни собственици .
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 racer

    25 1 Отговор

    До коментар #47 от "скобар":

    Тиквата бързо забрави за какво му падна правителството веднъж вече, за това сега всички на жълтите павета да се разбере кои кои е!!!!
  • 65 Гост

    19 0 Отговор
    Банката е ясна бе хора, КТБ. Сега един кръг от хора придоби активите на ЧЕЗ в бг на гърба на потъналите държавни активи. Както се случи с всичко по време на т.нар. преход. Той се случи по този начин само у нас обаче. Вижте ги чехите,унгарците, поляците и румънците. Вижте ни нас. Толкова е смешно и жалко. Всички държавни активи са в банка,която фалира и всички пари потъват. След това държавата отделя още пари за да обещети определени хора. После се появява умната Гинка и купува чез бг. Колкото и низши да са тея хора, не могат да изядат и изпият всички пари и ето че сега изплуват. Нищо ново под слънцето над бг. Слънцето в белия свят обаче е по ярко и не изгаря така. Света е отворен и по законите на самоорганизацията ще има проспериращи части и такива дупки като нашата страна. Всеки сам си избира къде да живее според морала и ценностите си. И най-вече според мозъка в черепната си кутия. бг,само някаква революция с ешафоди може да я спаси, но времето е минало за такива неща.
  • 66 хакера

    19 0 Отговор
    Намери се една ромка да им изпере парите да ви светна.
  • 67 Гост

    13 0 Отговор
    п.п. а тая ми прилича на лилянчето и теменужка, съвсем достойна за отбора на капитана бойко. Явно така изглеждат умните и красиви богати българи ; )
  • 68 Кака Дора

    15 1 Отговор
    Бие на много проста и поставена женица
  • 69 изЧЕЗвайте

    16 0 Отговор
    Тая патка заспала и една баничка не може да купи!
  • 70 Прозз

    13 0 Отговор
    Не ми е била Гинка, най ми била Цветелинка - спец по международни банки.
  • 71 Бачо Киро

    7 0 Отговор
    Такива са ни законите, такава ни е оправията, брате! Едно ООД с капитал от "цели" 2 лв. може да тегли милиони, за да купува ЕРП-та, "на версия". А иначе обикновения гражданин с доход 7-800 лв. да забрави за кредит от банка, само бързи кредити с 200% лихви?!?
    Сещам се за онзи виц - 20 000 лв. на кредит или 2 000 000 лв. откраднати все 20 год. ще ги "плащаш"... Ама в затвора май ще е по-добре, отколкото с ЧСИ на врата?!
  • 72 аз и само азззззз

    8 0 Отговор
    Наистина няма такава държава като нашата зашто и позволяват да купи чез вие хора знаете ли как тока ште скочи може би и не подозирате а като я гледате тази гинка прилича ли ви на бизнесменка на мен лично не но ние българите не сме задружни хора ние сме интриганти и интересчии
    Ште дам пример двама се карат и стигат до бой другите десет гледат и правят клипове това какво е това е българската глупост а когато двама цигани се бият другите ги разтърват ставаме за смях навсякаде посвета и затва никъде не ни искат

    Коментиран от #74

  • 73 пародия на държава

    13 0 Отговор
    Чехите са вкарали над 1 милиард лева в мрежата, за годините през които е била тяхна собственост, така, че само можем да си представим, каква е била истинската сума.
    Иначе Гинка е 100% подставено лице, като я гледам има циганска жилка. Схемата в да си търсят прости и необразовани хора, които да служат за бушони.
    Реално зад сделката стои Кака Цвети и диджей Бобо. Жалко за България, 30 години въртят едни и същи комунистически номера, обират банки, после изкупуват всичко на килограм, съсипват страната и икономиката, няма реален бизнес, всичко е корупция, превърнаха България в Кенеф, проблема е, че техните ортаци от БСП са същите, само да се докопат до властта.
    Повръща ми се от тоя посткомунистически кенеф и съжалаявам, че останах в тая загубена държава, който може да бяга, нищо хубаво не я чака тая държава.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Бай хой

    3 0 Отговор

    До коментар #74 от "пародия на държава":

    Дъра бъра, дъра бъра комунистите виновни. А те се имат за антикомунисти.
    И продължават да разграбват постигнатото от лошите комунисти.
    Крадците нямат политически цвят. Те са крадци. Цвета им е хамелеон.
    Сега се правят на антикомунисти защото от козяк дават теохички от баницата изпечена при комунизма само на обявилите се за пострадали от комунизма. И страдат носещи на плещите си активите на изграденото при комунизма.
  • 76 Бойко

    5 0 Отговор
    Мяза на циганка
  • 77 Шаран БГ

    4 0 Отговор
    Хубаво е всички фирми в България да са български и половината от тези в Германия -- също да са български ! Поне - четвъртината....
    Дано нашенци да се справят и да повишат цената на" светлото" само 2 пъти, а не както искаха чехите - 3 пъти !?!? Нашенци сме все пак ..
    Не разбирам много от пренос-превоз на токове... Баба ми бе мъдра жена и естествено в преносен смисъл често казваше :- А ба айвъл, преди да лапнеш нещо, че и да го глътнеш - първо го премери отзад - дали ша може да излезе !!!!
    Дано г-жа Г.Върбакова" първом си го е примерила отзад !!
  • 78 Васил

    7 1 Отговор
    Ако България е кенеф защо търпите да ви мерише. Хайде да се обзаложим че до20 г няма да има България, ще останат само роми И 1000 мутри които да перат мръсни пари. Аз не съм в България но ми е жал за нея защото там съм се родил и че едва ли ще мога там да умра. Това ви го пиша защото аз, моите деца, и моите внуци, или трето поколение сме на вън. Колкото до тази Гинка тази едва ли може да свърже една лампа, та камо ли да ръководи

    Коментиран от #79

  • 79 Кольо кварталния

    3 8 Отговор

    До коментар #78 от "Васил":

    Стой си където си и не се притеснявай за БГ! Тя също няма нужда от теб.
  • 80 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Слави":

    Ами Държавата да продаде и АЕЦ.иНап е тогава ще се оправим.
  • 81 Дедо

    3 0 Отговор
    Таз женица сигурно се е пенсионирала на Скобелева майка!
    Всичко на ГЕРБ им е съшито с бели конци!
  • 82 Дино

    3 0 Отговор
    И тя е бръкнала в меда.Тя не се ли усеща че лъже всичко което се прави на тъмно излиза на светло
  • 83 Тони

    1 1 Отговор

    До коментар #29 от "Варна":

    Да, да , а пък мой познат твърдеше, че много често вижда експериментален военен прототип, който шпионира него и съседите му от блока. Какво се оказа реално - съседско дете се забавлява с новият си дрон.

    Коментиран от #84

  • 84 Варна

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "Тони":

    Истината, е че само времето ще покаже!
    Месец преди да стане официално ясно, че Пеевски купува терена, който остана след разрушаването на ТЕЦ Варна, същият човек ми го сподели. - Оказа се прав!
    А да ли това нещо е вярно ще стане ясно съвсем скоро! Но съгласи се, че има резон! Те разполагат със всичко необходимо да придобият този актив. - Пари, власт, Банки и международни контакти...
    Гинка изглежда като излязла от "трета глуха пресечка". - Ясно е че е поставено лице въпросът е на кого?
    Аз дадох само едно от предположенията. Склонен съм да вярвам, че ББ (Бъкс Бъни) стои лично зад сделката и ема вероятност и парите да са негови или в участие с още някой.
    Така или иначе вижда се че разиграва сценки като през цялото време твърди че било частна сделка и държавата не се месела!
    - Въпросът не е в частната сделка, а в прането на пари и придобиването на активи от незнайни лица с неясен произход на средствата, които ще могат да влияят върху политиката в страната.
  • 85 Радев

    2 4 Отговор
    Браво моето момиче, каза им го право в комунистическите мутри!!!!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Реалист

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Буха ха ха ха ха":

    Тази селска пръчка живее в Пазарджик комплекс Младост 9 бл и то на квартира.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Смешен

    4 0 Отговор
    Абе големи сте разбирачи!Протестирате само в мрежата!Ако сте така и на вън грешка няма да имате!
  • 90 Гост

    2 0 Отговор
    Как стана милионерка на 42години?!

    Коментиран от #91

  • 91 Марони

    0 1 Отговор

    До коментар #90 от "Гост":

    Ами има акъл станала е милионер!И ти ако имаше,нямаше ли да станеш
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Дарионо

    2 0 Отговор
    Тая е от гр. Стамболийски, а там нищо хубаво не се е пръквало никога. Баща и Никола Пайтаков е КИСЕЛЯКА от сериала Новите съседи. А нея - това поставено лице на политическата измекярска напаст ми е гнуно и да коментирам. Всичко е КРАЖБА, балъци, аз имигрирам, вие си трайкаите и си носете последствията. Аз ви знам края и сБогом
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 домат

    1 0 Отговор
    С бране на домати.
  • 96 Леля Стринка

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Гост":

    Никоя банка не отпуска кредит току-така. Трябва обезпечение на 80%.Тоест около 240 милиона. Колко живота на кака ви Гинка ще и трябват, за да ги изработи? Подобни пари в БГ може да имаш само, ако си ги взел директно от държавата. Сетете се сами, кой е истинският купувач?
  • 97 Гого

    2 0 Отговор
    Може ли името на банката трябва ми едно кредитче около 10 милиарда евро залагам си двадесетгодишната кола.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове