Last news in Fakti

9 Април, 2018 21:31 3 477 21

Валентин Вацев: Нека да не ни казват, че България няма Орбан

  • орбан-
  • валентин вацев-
  • българия

Трябва да се води жестока, безмилостна битка срещу кукувичата прежда на соросианството

Валентин Вацев: Нека да не ни казват, че България няма Орбан - 1

Нека да не ни казват, че България няма Орбан, заяви днес в интервю за предаването „12+3“ на програма „Хоризонт“ геополитическият анализатор Валентин Вацев.

„Орбан ще се намери, но в България трябва да се укрепва държавността, трябва да се укрепва идейната и духовна съставка на обществото, което е християнството. Трябва да се води жестока, безмилостна битка срещу кукувичата прежда на соросианството. Това са трите задачи, които България трябва да решава и ще се окаже, че пътят на Орбан е нашият път“, каза Вацев. Според него нерешените засега проблеми около българското правителство спират началото на този ход.

Вацев смята, че три неща могат да се очакват в глобален ракурс: „Едно от тях е голямата война, която би трябвало да започне между 2030-2035 г. В това вярва руският президент Владимир Путин и затова се подготвя“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Adam

    49 11 Отговор
    100% е прав!
  • 2 реалист

    50 9 Отговор
    Валентин Вацев е един от смислените геополитически анализатори.С удоволствие го слушах днес по радиото.
  • 3 стоян георгиев

    10 51 Отговор
    поредения ненормалник.откъде изпълзяват все нови и нови!
  • 4 Живко Тодоров

    56 6 Отговор
    България не само че няма Орбан, България няма никаква идея как да се развива занапред. България е затънала в чуждопоклонничество, бездуховност, простотия и неграмотност. Повечето българи не знаят от кой род са и къде са се пръкнали, имат самочувствие на аристократи, но само на местна почва, така наречените селски феодали са им водещата звезда в живота, любимата им кола е БМВ, но иначе не могат и косачка българско производство да сглобят.
    Извинявам се на всички българи, които не попадат в тази категория, но реалността ни е печална.

    Коментиран от #15, #17

  • 5 балама

    8 24 Отговор
    Дългогодишният преподавател в АОНСУ, станал баш патрЕот,
    а панагюрци - донски казаци.
  • 6 Иванов

    14 12 Отговор
    Не Орбан, Иисус да дойде, нищо не може да направи. Колко добри хора познавате? Поне един? Кризата била виновна? Добрият човек е като златото, кризи не го ловят. Аз за себе си съм избрал- традицията на Теравада, чистия разум и Нирвана. Дори да не успея, поне ще съм направил опит. Ако пък успея ви обещавам да се чувствате все едно са ви вдигнали заплатата или пенсията толкова, че да не ви се налага да вземате бързи кредити. Пак ще бъдете бедни, но щастливи!
  • 7 НИЕ ЗНАЕМ ОТДАВНА КАКВО ТРЯБВА

    20 4 Отговор
    НО КОЙ Е ОРБАН У НАС? КОЯ Е НЕГОВАТА ПАРТИЯ ? ДЕ Е НЕГОВАТА ПРОГРАМА ЗАЛЯГАЩИ ТЕЗИ НАПРАВЛЕНИЯ ? ИМА ЛИ ТОЗИ НАШ ОРБАН ТАЗИ ПОПУЛЯРНОСТ СРЕД НАРОДА ЩОТО ДА ПОЛУЧИ ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЖЕСТВО ЧЕ ДА ХВАНЕ КОРМИЛОТО НА ДЪРЖАВАТА В СВОИ РЪЦЕ. ДА ИЗМЕНИ ЗАКОНИТЕ ДА ПОСТАВИ ИНТЕРЕСА НА ДЪРЖАВАТА НАД ИНТЕРЕСА НА ОЛИГАРХИЯТА. НЯМАМЕ ОРБАН, НЯМАМЕ ТАКАВА ПАРТИЯ С ТАКАВА ПРОГРАМА И НЯМАМЕ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА, ПОНЕ ЗА СЕГА КЪМ ТЕЗИ ТРИ НАПРАВЛЕНИЯ КОИТО ТИ ПИШЕШ. ДА, ЖАЛКО Е, НО Е ФАКТ. МАФИЯТА ДНЕС ВЪРТИ ГЕГАТА У НАС ЧРЕЗ ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ. ОБРАЗОВАНИЕТО НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ Е ДЕЛО НА ГЛАВИ КАТО ТЕБ. МОЖЕШ ЛИ СЕ ПОХВАЛИ С ПРИНОС В ТУЙ НАПРАВЛЕНИЕ А ? САМО ДЕТО ПРОФЕСОРИ ВИ НАРИЧАТ ИНАЧЕ СТЕ САМО ЕДНИ ОБИКНОВЕННИ ПО-НАПОРИСТИ ОТ СРЕДНИЯТ БЪЛГАРИН ЧИТАНКИ СЪС ГОЛО САМОЧУВСТВИЕ. АЙРЯН БЕЗ МЛЯКО - ГОЛА ВОДА.
  • 8 ВАШЕТО МЯСТО НЕ Е ДА СТЕ КОМЕНТАТОРИ

    12 6 Отговор
    А КАТО ПРОФЕСОРИ, ДА АНАЛИЗИРАШ ФАКТИТЕ И ДА ТЪРСИТЕ ЕФЕКТИВЕН ПЪТ ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВ ПЪТ. НО ЗА ЖАЛОСТ И ПЛОВДИВСКИТЕ И СОФИЙСКИТЕ ПРОФЕСОРИ СА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ, ЩОТО ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ТИХО И МИРНО ДА СЕДЯТ И СИ ТОПЛЯТ, ДЪРТИТЕ ...И И ДА СЕ РАДВАТ НА ЖИВОТА. ГЛАВИТЕ ИМ НЕ РАБОТЯТ, НЕ ГЕНЕРИРАТ, НЕ ТВОРЯТ НО ИНАЧЕ "философстват " КОЛКОТО ЗА УЧАСТИЕ В МАСОВКАТА. КЪДЕТО ЕФЕКТА ВИНАГИ Е ЗЕРО
    ЩОМ ИМАМЕ ЯЛОВИ ПСЕВДО ПОЛИТОЛОЗИ И ПСЕВДО СОЦИОЛОЗИ. НАУЧНИЯТ НИ ПОТЕНЦИЯЛ Е СЛАБА КРАВА.
  • 9 ТИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА?

    10 3 Отговор
    А КОЛКО ТОПЛА ВОДА ИЗТЕЧЕ БАДЕВА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ЗА 30 ГОДИНИ ДО СЕГА? ТИ СЕГА ЛИ ГО УСЕТИ. СТРАТЕГИЯ ЗА ДЪРЖАВНО СТРОИТЕЛСТВО И РЪКОВОДСТВО КОЙ ЩЕ СЪЗДАДЕ, КЕЛНЕРА ИЛИ СКОТОВЪДА? УЧЕНИЯТ С УМА ! ТИ ОТ ТЕЗИ УЧЕНИ ЛИ СИ ИЛИ ЛАЙКУЧКА.

    Коментиран от #10

  • 10 Живко Тодоров

    9 6 Отговор

    До коментар #9 от "ТИ ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА?":

    Научи се да пишеш с нормални букви, признак на простащина е да пишеш с главни букви.

    Коментиран от #13

  • 11 ТАФТЯН ТЮФЛЕК СИ ВАЦКА, ПЪЛЕН С ДРЕП

    9 2 Отговор
    ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО ? НЕ ПОКАЗВАШ ПРИЗНАК НА ЛИЧНА АНГАЖИРАНОСТ ЗА РАБОТА В ТЕЗИ НАПРАВЛЕНИЯ КОИТО ПОВДИГАШ НА ВНИМАНИЕ. НЯМАШ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ ОТ ТВОЯ БРАНШ, ОБЕДИНЕНИ ПОД ТАЗИ ЦЕЛ. ТИ ДОРИ НЕ СИ И Дон Кехоте. ДОН КЕХОТ ПОКАЗА НА САНЧО ПЪТЯ КЪМ СВОБОДАТА А ТИ ПЪТА НЕ ОПРЕДЕЛЯШ А ПОКАЗВАШ ТУЙ ДЕТО И НИЕ ВИЖДАМЕ. Е ? КОЕ ТЕ ПРАВИ ПО-УМЕН ОТ ДРУГИТЕ ?
  • 12 Bahti

    1 3 Отговор
    Толкова Красиво Верни Тролове!
  • 13 ШАРАНЧО

    6 5 Отговор

    До коментар #10 от "Живко Тодоров":

    ТИ СЛАГАЙ МИНУСИ НА ТУЙ ЩО АЗ ПИША. НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА МЕ ПОУЧАВАШ КАТО ТВОЯ ЛЮБИМЕЦ ВАЛКАТА ВАЦЕВ. ОТ НЕГОВИЯТ ХРАСТ ЗАЕК НЯМА ДА ИЗКОЧИ. А ВИДИ СЕ ТИ НА НЕГО ОТДАВНА СИ ЗАЛЕГНАЛ. ЗАЕК НЯМА ДА ЯДЕШ.
  • 14 ШАРАНЧО

    7 5 Отговор
    ДОКАТО ИМА ШАРАНИ КАТО ТЕБ, ВАЦКАТА ЩЕ Е СВЕТИЛО ОТ НАЦИОНАЛЕН МАЩАБ. НО ПОВЯРВАЙ ТОЙ ДИРЯ СЛЕД СЕБЕ СИ НЕ ЩЕ ОСТАВИ, ВСЕКИ ЩЕ ГО ЗАБРАВИ.
  • 15 ЕДИ КОЙ СИ

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Живко Тодоров":

    МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ...
  • 16 КОГО ОБВИНЯВАШ - НАРОДА?

    1 2 Отговор
    ИМАШ ЛИ ТАКОВА ПРАВО ? ТИ ПО-ГОЛЯМ ЛИ СИ ОТ НЕГО ? НАРОДА Е ТОЗИ КОЙТО ПРАВИ ИЗБИРА А НЕ ТИ . НАРОДА ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА А НЕ ТИ. А ЗА ТОВА ЧЕ НАРОДА Е ДЕЗОРИЕНТИРАН СА ВИНОВНИ УЧЕНИТЕ, ТЕОРЕТИЦИТЕ, ПОЛИТИЦИТЕ, ИНТЕККТУАЛНИЦИТЕ, СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ПРОПАГАНДА И ИНДУСТРИАЛЦИТЕ. НАРОДА Е ПОДЛОЖЕН НА УНИЖЕНИЕ, ПОДИГРАВКА, ПРИНЕБРЕЖЕНИЕ И ИГНОРИРАНЕ. ТОВА Е ГАВРА И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. НАРОДА ЗАСЛЕЖАВА УВАЖЕНИЕ И ПОЧИТ. АЗ НЕ СЪМ БЕДЕН, ИМАМ ДОСТАТЪЧНО НЕ САМО ЗА ЕДИН ЖИВОТ, НО НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ АЗ НЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТОЗ НАРОД. НЕ МЕ РАДВА ТУЙ ЧЕ ХОРАТА ОКОЛО МЕН НЕ СЕ УСМИХВАТ И В ОЧИТЕ ИМ НЯМА ЩАСТИЕ. СИЛАТА Е НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО НАРОДА , ЗА НЕГО СЕ ПОСВЕЩАВА ДЪРЖАВНАТА ВОЛЯ И ЦЕЛ. ТЪЙ МИСЛЯ АЗ.
  • 17 КОГО ОБВИНЯВАШ - НАРОДА?

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Живко Тодоров":

    коментар е до теб #16 и #15. Имам силното чувство че ви познавам, за голямао съжаление.
  • 18 един

    3 2 Отговор
    Валентине, да беше станал поп, че църквата ни има крайна необходимост от нови попове, също както държавата ни плаче за нови политици, анализатори, полицаи, надзиратели по затворите, за нови директори, за хора, необвързани с тъпото ни, безчестно и порочно минало, което за съжаление не си отива. Пременил се Илия, пак в тия! Защото тъпотията, наглата неизкоренима тъпотия все повече ни задушава, манталитетът ни все същият, а ти си отломка от миналото, човек със способности и добър характер, а продължаваш да повтаряш наученото преди по време и донякъде след пребиваването си в АОНСУ, където поне се научи на едно нещо със сигурност - да мислиш едно, а да говориш друго. Мога да ти кажа още много неща, но засега стига, бъди здрав, Великден е!
  • 19 един от всички

    3 0 Отговор
    Гледал съм много от събеседванията по тв с Валентин Вацев,има ги и в Тубата. Той е един малкото у нас,наистина мислещи,знаещи,информирани и независими геополитически анализатори...!
  • 20 Славчев

    0 0 Отговор
    Единственото условие в България да се укрепи държавността е свалянето от власт на ГЕРБ. Лидерът и не е соросоид, не е либерал, не е и антикомунист. Той е слуга на слугите. За по ясно - ЕС е колония на международния финансов капитал, а Герб е подчинен на назначени губернатори. Единствената сила, която в момента може да свали ГЕРБ от власт е БСП. Никога не съм бил комунист и никога не съм гласувал за БСП, но честния анализ води до този извод. Ако се доверим на БСП света няма да свърши. Не изпълнят ли задачата да възстановят държавата, отиват в небитието. Успеят ли, България печели. Мразете ги, но им дайте последен шанс. Това е единствения начин да ги унищожим завинаги. В противен случай ще си чешем езиците и БСП ще е вечно живо.
  • 21 Славчев

    0 0 Отговор
    "Голямата война, която би трябвало да започне между 2030-2035 г." Голямата война ще започне, когато "богоизбраните" решат, че нищо няма да им се случи. По ясно казано, когато им се сбъднат сънищата на кормилото на руския кораб да застанат индивиди подобни на идиота Горби и пияницата Елцин. Не че е невъзможно, но е малко вероятно. Та голямата война се отлага. Въпросът е каква степен на дебилизация на човечеството ще изтърпи природата.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове