21 Юни, 2018 13:51 39 762 62

Училищна директорка заби пенис в торта и гордо позира

  • директорка-
  • пенис-
  • торта

Шокираща снимка на директора на училището в село Оризаре Красимира Стоянова буквално взриви социалните мрежи. Родители останали възмутени, след като госпожата пуснала перверзен кадър, който бил в абсолютен контраст със заеманата от нея длъжност. На фотоса, заснет преди около месец, се вижда как педагожката държи в ръцете си торта, на която вместо свещички се мъдри мъжки полов орган, пишат от Burgas24.bg

Публикуваме цялото писмо, изпратено от гневните родители, без редакторска намеса:

"Всеки директор или учител, стъпвайки на позицията, която заема, автоматично се отказва от част от личния си живот, с цел опазване на личната си репутация и тази на учебното заведение, в което преподава.

В периода на провеждане на конкурсите за училищни директори, временно изпълняващата длъжността директор на училището в Бургаското село Оризаре - Красимира Стоянова, противно на очакванията за достойно поведение и възпитател, даващ част от моралното обучение на своите ученици, демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си фейсбук профил. Въпросната Стоянова качва снимка навръх рождения си ден с торта, на която вместо забучени свещички има поставен... мъжки полов член. Явно тази жена, като поредната издънка в образователната сфера, няма никакъв срам и не чувства притеснение да поставя личния си живот под зоркия поглед на всички нейни приятели, учители и ученици.

Дали пък така не демонстрира начин за преодоляване на демографската криза в образованието или промяна в изискванията за заемането на длъжността Директор?

А дали съответните институции ще се самосизират за скандалното й поведение или пък точно те са тези, които поддържат подобни кадри с цел политически игри и срив в образователната система?

Жалко, че такива образи са допуснати до такава длъжностна позиция и развалят авторитета на училищната общност. Жалък е и факта, че имат достъпа да управляват цял учителски колектив. А още по- жалкото е, че в България не е единствения такъв случай. Пореден пример за дъното на безпросветност... Такива хора ли ще определят бъдещето на нашите деца? Въпросът е докога ще се допускат подобни “специалисти" в образователната ни система... Случаите зачестяват, а отговорните си носят кръста. Институциите спят, родителите мълчат. И така ще е, докато нещо не се промени. С уважение, възмутен българин.. Един от многото", пише в сигнала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    185 48 Отговор
    Голям праз.
    И тя е човек, що да не пошегува?

    Коментиран от #33

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 икем

    91 9 Отговор
    Ха-ха, плавнице-ненаиграла се 🤙😋
  • 4 Христо

    197 33 Отговор
    "госпожата пуснала перверзен кадър, който бил в абсолютен контраст със заеманата от нея длъжност" Да не го е пуснала във фейсбук страницата на училището? Какво се ровите в личния и фейсбук? Ако иска жената може да се пусне и гола с наврян някъде другаде пенис. И вместо да скачате срещу учителите си помислете колко случая има в които родители са търсили сметка на учители заради ошамарване на непослушно дете. Трябва училищата да станат като едно време, не слушаш - бой с показалката или линията и ходи реви на който си искаш. Ся що ставали джендърчета, ние си ги правим.

    Коментиран от #14

  • 5 ЪРП

    43 5 Отговор
    А, ЩО Е ТО ПРОПАГАНДАТА НА ГИНКОПИТЕЦИТЕ.........., ПРОСТО ГЛЕДАЙТЕ ВТРЕЩЯВАЩО ТЪПИТЕ И ОТКЛОНЯВАЩИ ВНИМАНИЕТО НОВИНКИ ПО "ГОЛЕМИТЕ ТВ-та В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!
  • 6 Ikonomist

    83 21 Отговор
    Егати и моралистите се извъдиха тези родители. Да се чуди човек как въобще имат деца. Можеше все пак да е по-лошо. Представяте ли си някое дете да беше попитало какво е това и тя да беше разбила мита, че бебетата ги носят щъркелите.
  • 7 Иоуееееее

    29 13 Отговор
    То ще щото като станат учителки или директорки на училища не им зашиват оная работа.
    Ако го правеха немаше да има къде да си пъхат таквиз атрибути и немаше да позират гордо пред тях.
    Ето върхо тва трябва да се помисли, а не върху снимките!!!
  • 8 бббббб

    81 17 Отговор
    Най- големите критици са най-големи перверзници.Освен да назначават монахини за учителки ,за да бъдат спокойни комплексарите .Всеки си има личен живот извън работното място.Публикациите са в нейния профил ,такаче да го ду-ат всички критици.
  • 9 гост

    71 11 Отговор
    Като е директорка какво ? Да не се еб*е ?
  • 10 Ибън Ебън АлТорта

    54 11 Отговор
    Явно е, че жената обича ку..вете защо я обвинявате? Аз харесвам подобни жени

    Коментиран от #11

  • 11 Иван

    21 10 Отговор

    До коментар #10 от "Ибън Ебън АлТорта":

    И аз, и аз !!
  • 12 Бай хой

    39 51 Отговор
    И все пак училището не е място за проститутки. Още по малко пък да са директорки. Магистралите и бардаците са свободни. Назначават се такива "звезди" на отговорни длъжности и после се чудите защо държавата е паднала под нивото на африканските колонии.
  • 13 АМИИИ

    33 9 Отговор
    С УВЕЛИЧАВАНЕТО НА ЗАПЛАТИТЕ И ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ , НАЙ НАКРАЯ СА ИМ СТИГНАЛИ !
  • 14 Менторал

    32 26 Отговор

    До коментар #4 от "Христо":

    Прочетох коментарите и мнението ми е, че пишат доста учители. Знаем, че сте най-голямата гилдия в държавата, но бъдете поне възпитани. Деца обучавате. И не пишете за децата нищо лошо. Те копират от всички нас. Търсят си модели на подражание. Ако вие не ходите на работа или преподавате както намерите за добре, защото няма измерител на вашата дейност, то така ще възпитате и децата ни. А после ще ги обиждате и ако ви отвърнат ще искате да ги наказвате и физически, както са написали някои от коментаторите. Имате цяло лято да почивате и да се замислите за поведението си, за примера си, за работата си и да не забравите за децата ни.
    А за такова поведение, на служител от такъв ранг, трябва да бъдат взети незабавни дисциплинарни мерки.

    Коментиран от #57

  • 15 Ники

    26 2 Отговор
    Тия работи винаги ги е имало ... ама сега всичко се поства ... с кой акъл точно това не ми е ясно ...
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 56I

    18 26 Отговор
    В ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПРАВИ КАКВОТО ИСКА.
    ОЩЕ ПО ВЕЧЕ ЧЕ ТОВА СЪСЛОВИЕ УМИШЛЕНО СЕ УХАЖВА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИМ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ ПО ТРИ ПЪТИ В ГОДИНАТА.ВЕЧЕ ГИ ПЕНСИОНИРАТ С 10,5 ПЕНСИИ А ЦЯЛО ЛЯТО ЩЕ БИЯТ КУЧЕТО И ЩЕ МЪРЗЕЛУВАТ А ТОВА Е ПОЛОВИН ГОДИНА ВАКАНЦИИ.ДРУГАТА ПОЛОВИНА Е 5 ЧАСА ПО 35 МИНУТИ.
    Е ОТ СЛОБОДИЯ И ТАКИВА РАЗВЛЕЧЕНИЯ ЩЕ СИ ПРАВЯТ.
  • 19 Ads

    19 5 Отговор
    Къде е кадъра като духа? Свещичките на тортата, де.
  • 20 КОМУНИСТА

    7 4 Отговор
    ма то сърби ма
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Пич

    14 5 Отговор
    Помислете, че може тортата да й е подарък!
    От тази гледна точка съвсем не виждам да се е зарадвала госпожата, но за да не обиди Курса. ......
  • 23 Реалист

    10 11 Отговор
    Ми да я хване един мъжки клас ученици, да и се изредят и ще и се сбъднат мечтите, ясно е, че мъжа и не си е вършил добре креватната работа, иска няколко яки п.шока да и зачукат и ще миряса.
    Иска яко чесане...
  • 24 Виктор

    18 9 Отговор
    Значи , ако си учител не може такива неща , но ако си поп - може и то дори атрибутите да са на същия пол(визирам всички скандали с попове и игумени , които излязоха на яве последните години)???Някак си не го разбирам това.Тя си празнува рождения ден и това не е в училище - може да си прави каквото си иска.
  • 25 Елка Николова

    15 7 Отговор
    Каквото и да говорим,грозно е!Любовта не е само секс.Нали по това се отличаваме от животните.Този начин на мислене трябва да предадем и на учениците си.В противен случай трябва да заличим човешката еволюция
  • 26 Исненски

    10 7 Отговор
    И тя е чавек бе хора има си нужди като сички нас
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 незнайко

    15 5 Отговор
    Значи не можеш и да ПРЪДНЕШ в къщи !!! Тези родители защо не помислят как възпитават децата си !!! Това е смешно и плачевно за съзнанието на "родителите" които мислят, че са ВЪРХЪТ !!! Затова образованието ни КУЦА !!! Заради родителине !!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Отчаяние

    6 1 Отговор
    Всички сме толкова грешни че ако някой може да прочете тайните ни мисли ефекта ще е по силен от ядрена бомба!!!
    Обаче има позиции в обществото които изискват умерено лишаване от лична свобода заради хората които водиш. Това е призвание не е за всеки.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Гого

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Random":

    То пък една шега...това са даскалите на демокрацията.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Към родители моралисти

    10 2 Отговор
    Ако знаете вас каква голяма торта с членове ви готвят вашите деца ви е бедна фантазията :)
  • 36 Ужас

    7 7 Отговор
    Какво общо има една глупава снимка с работата на жената ако нямаше фейсбук как някой моралисти а всъщност и те хора щяха да критикуват нямаше и да имат на представа за нищо в случая еееееее все някой плюе някой за нищо важно защо не махнете бойко който облъчва народа или не се съберете да направите едно сваляне на власта или нещо по смислено за всички обаче в коментарите номер 1 тая държава отива на никъде селяни цигани турци пенсионери хора които четат морал а са грешни като всички изобщо анархия пълна

    Коментиран от #37, #47

  • 37 Фактите

    5 9 Отговор

    До коментар #36 от "Ужас":

    Има, има, и още как! Като е ненормална, незадоволена или просто малоумна, да си знае мястото! Може да се пробва на околовръстното или във филми за възрастни ако иска, но не и в образователната сфера!
  • 38 Тодор Живков

    5 7 Отговор

    До коментар #34 от "месара":

    Нека да е по мое време пък да видя тогава какво ще забива.Такива като нея директно в сливенския затвор.
  • 39 Ия-Ник

    7 1 Отговор
    Докато не спрат политическите назначения,маскирани като конкурси,така ще е.Публична тайна е,че голяма част от директорите на училища не са най-добрият вариант,но...Кучетата си лаят,керванът си върви.
  • 40 Влизаме в Шенген - без проблем !

    4 2 Отговор
    Най-после и ние да станем като хората. Секса ни прави по - красиви! Няма грозни да ходим - я! А то преди ко БЕШЕ ? Ще чакаш грозен за "БЛАГА ракия"? Как пък - не ! Само секс и сп.рма. Сутрин, обед и вечер! ТУЙ е Европата, туй е цивилизациятаПРОГРЕС и КУЛТУРАТА.
  • 41 Чичо

    14 3 Отговор
    Ха на бас, че това писмо от "гневни родители" го е писала някоя колежка на дамата, която в момента е кандидат за директорския пост и със сигурност е сред тия, дето са подготвили и подарили тортата!
  • 42 Бай Оня

    14 2 Отговор
    Айде, айде, всеки има право на личен живот! Жена ми прави торти и също сме подарявали торта с пенис на наша приятелка за рождения ден. Стига с тая селска псевдоморалност! Тя като е учителка и директорка, да не би да не прави секс! Не ми се правете на много морални, защо всички псведомаралисти са гнусни извратеняци по принцип!
  • 43 С.В.

    5 6 Отговор
    Като чета повечето коментари ми се изправя косата. Това драги драскачи не е личен живот а порнография. И подлежи на санкции. Сигурно имате деца,е ще видите резултата от "личния живот" на даскалицата. Не всеки си размахва безмозъчните снимки във фейса. То затова и децата ни станаха наркомани,пияници и проститутки. Точно заради такива като "директорката". Незабавно уволнение и родителите да я съдят за публично неморално поведение.

    Коментиран от #53

  • 44 ИВАН

    1 2 Отговор
    Секса е един от начините за разложение и за отслабване на дадено общество и държава, така че подобни личности - длъжностни лица, журналисти, шоумени и т.н , които публично проповядват и показват секс - са национални предатели.
  • 45 749

    1 4 Отговор
    и тя е жена, п...а носи, какво толкова
  • 46 Stefko 88

    4 0 Отговор
    Това са селяни .... Оставете....те не разбират....
  • 47 Stefko 88

    5 1 Отговор

    До коментар #36 от "Ужас":

    Знаеш ли какво е публична личност? Тя представлява институция и училището. Училището трябва да бъде уважавано, а учителя и директорът трябва да респектира с поведението си. Но както казах вие сте селяни няма как да разберете това което ви е чуждо.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ОВЧА МАСА ИСКАТ ДА НИ НАПРАВЯТ

    2 0 Отговор
    ДА ни изродят и като съзнателни ХОРА - погубят.. Не сме му нужни на ЗАПАДА, ТЕ ИСКАТ ЗЕМЯТА НИ !ВСИЧКО ДАВАТ И ТЕ ХВАЛЯТ ДА СЕ ИЗВРАТИМ И СОМОРАЗЛОЖИМ. И УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ СМЕНЯТ, ДА НЕЗНАЕМ КОИ СМЕ. СТРАШНО СТАВА ЗА НАРОДА НИ ОТ ДЕН НА ДЕН. ТОВА Е КОНТ.ОЛИРАНИЯТ ХАОС НА САЩ ЗА ЗАВОЮВАНЕТО НА СВЕТА.
  • 50 Вън от чадъра!!!

    3 1 Отговор
    Това гюбренце нещастно не знам кой го е сложил на поста «директор», обаче също е виновен. Само като и видиш малоумната, жалка и мръсна мутра, ще прецениш, че не е за там!
  • 51 Виго

    1 1 Отговор
    Горката директорка,поне да беше духнала "свещичката"
  • 52 вуйчо Ваньо

    4 3 Отговор
    Учителите са най похотливите същества. По цял ден само за това мислят. Най големите ку..ви които познавам са точно учителки.
  • 53 ванката

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "С.В.":

    имате спешна нужда от лекар!!! и не се тревожете докато сте на терапия ще има кой да ви поеме часовете няма да останат децата без учителка но съм сигурен че ще се радват че ви няма...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Справедливост

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Yavuz":

    Точно. А тая сатанинска твар Господ Бог ще я съди. Не може тя така да мърсува безнаказано, а и да го демонстрира най-нагло. Личи си, че е слугинче на дявола, ще си плати скъпо и прескъпо. И дори да и се размине от хората, Господ знае как да постави на място това долно мерзавско същество. Хляба е свещен, храната е свещена. Тази гадина се гаври и ще си плати.
  • 57 Аууууу

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Менторал":

    А родителите имат много кратко време да възпитат децата си, има-няма 7 години. Учителите няма какво да мислят цяло лято за вашите деца - за тях мислете вие. И ги възпитавайте ежедневно.
  • 58 Хмм

    4 0 Отговор
    Интересно, учител или директор на училище (мъж) ако беше позирал с нещо, върху което има макетче на голо женско д*пе, а той го гледа усмихвайки се, какво ли щеше да стане..!
  • 59 от ОБЩНОСТТА

    1 2 Отговор
    "УВАЖАЕМИ" ВЪЗМУТЕНИ БЪЛГАРИНО, ""УВАЖАЕМИ ГНЕВНИ РОДИТЕЛИ", благодарим за жестокия реален урок, който преподавате на не само на вашите деца, а и на всички нас наивните! Как е удобно да се скриеш зад анонимността и да не носиш отговорност, да не застанеш с лице зад думите си... Как можеш да сринеш някого, проявил наивност да ти се довери - да те счита за ПРИЯТЕЛ - да му дадеш достъп до заключения си профил... Анонимно да разпратиш писма да институциите... Е такъв урок на гърба на някой наивник -"приятел" и аз не мога да изнеса.
    Спиш ли спокойно "възмутени българино", защото някой добър "приятел" може да бди над теб по същия начин?! Я провери профила си или вече изтри всичко?!
    А всички Вие загрижени за децата мислите ли, че децата не четат тези коментари... или не ВИ..........?!
    Жесток урок за наивността - разбираш, че отговорност можеш да носиш, но уви потърпевши са всички около теб - деца, родители...цялото семейство и истинските приятели, на които забраняваш дори да се застъпват за теб!!!
    ТОВА БОЛИ УЖАСНО!!!!!

    Коментиран от #60

  • 60 Психиатър

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "от ОБЩНОСТТА":

    Не си пиеш хапчетата?!?!

    Коментиран от #61

  • 61 666

    0 2 Отговор

    До коментар #60 от "Психиатър":

    Не всички сме на хапчета!!!

    Коментиран от #62

  • 62 Именно

    2 0 Отговор

    До коментар #61 от "666":

    Ти си на твърдо!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове