Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 18:32 3 073 23

Нинова: Обезпокоени сме от агресията на Борисов

  • корнелия нинова-
  • бойко борисов

Социалистите са притеснени от високото равнище на престъпността в България

Нинова: Обезпокоени сме от агресията на Борисов - 1
Снимка: БСП

"Обезпокоени сме от негативния образ на България, който се изгради в последните няколко дни след убийството в Русе чрез изказвания и позиции на ЕК, еврокомисари, Съвета на Европа, Генералния секретар на ООН, неговата собствена партия - ЕНП". Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова пред журналисти, цитирана от пресцентъра на левицата.

Тя добави, че социалистите са притеснени от високото равнище на престъпността в България, от страха и чувството за несигурност у хората и най-вече от недоверието в институциите.

"Надяваме се заподозреният за убийството, ако се докаже, че е той, да получи най-строгата присъда, за да се възстанови чувството за справедливост", каза още лидерът на левицата.

"Премиерът нападна всички европейски институции, които се изказаха по случая, а такава агресия в момента не е необходима. По-скоро трябва да си зададем въпроса- защо дойде тази реакция?", коментира Корнелия Нинова. Тя попита - не е ли това оценка за България отвън? "Проблемът не е у тях, проблемът е тук - вътре и се казва недоверие", категорична бе Нинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодор Модев

    44 26 Отговор
    Аз пък съм силно обезпокоен от престъпното нехайство на БСП, ПРЕСТЪПНО НЕХАЙСТВО, идваш на власт за 8 месеца и отрабваш банка, тоест спестяванията на хиляди българи

    Коментиран от #23

  • 2 Бесен Язовец

    39 20 Отговор
    Тази пак иска от чужда трагедия, червени точки да събира, викам си ще премълчи този път, но не изтрая ! Може ли тя такъв шанс да изтърве и да не се попиари ?
  • 3 месара

    35 24 Отговор
    спокойно бе другарко "истина" нинова, каквото и да кажеш, каквото и да обещаеш, избори няма да спечелиш, власт няма да видиш. ти си го знаеш де!!!
  • 4 Обикновен Бг

    20 17 Отговор
    Да ма не се притеснихте днес като ГУШНАХТЕ 43 милиона от няква дупка във Варна !!!!!!!! Що за наглост !!!!!!!!
  • 5 Гого

    12 9 Отговор
    Нема угода.
  • 6 Гост

    14 7 Отговор
    Кой се страхува от Нинова?
  • 7 Българина

    17 19 Отговор
    Проблемът в че герб са Граждани за Еничарство на Република България

    Коментиран от #12

  • 8 Реалист

    26 10 Отговор
    "...за да се възстанови чувството за справедливост" тая словоблудница да вземе да върне едни милиони от приватизацията на Техноимпекс. А след това комисионните като зам-министър на енергетиката заедно със РОВЧ от дупката Белене.
  • 9 onq s konq

    6 17 Отговор
    герп е наи великата партия още от времето на Аспарух

    Коментиран от #11

  • 10 Filo

    21 10 Отговор
    Како Кури, като ти видя мутрата ми се дос.ра.
  • 11 тиквотии

    12 13 Отговор

    До коментар #9 от "onq s konq":

    Да платят лечението ти тогава, или като паднете от власт да ви раследват за организирана престъпност и анти- Българска деиност.
  • 12 Марк Аврелий

    13 11 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Българино ,ти дори не можеш да измислиш нещо свястно; Граждани за Еничарство на Република България ! По-голяма глупост не съм чувал. Да не би Пенчо Кубадински да ти е бил ментор. Ама аз забравих ,че ти не си българин , а руски еничар. Отиди да си ядеш Типовия от Позитано.
  • 13 Петко

    14 9 Отговор
    Тази е толкова прозрачна в желанието си на всяка цена да се добере до властта и да се налапа,понеже досега не и е достатъчно.Гадното е,че много обикновени и посредствени хора и вярват и я подкрепят.
  • 14 Колю Мисирков

    18 9 Отговор
    Тази Курнелка , заедно с оня Дългия Инкасатор и с другите рубладжии и тяхното протеже Румен Фатмака да си дигат дърмите и да напускат България ,че вече ми писна от тях.
  • 15 Грую

    14 9 Отговор
    В БСП винаги е имало,има и ще има такива нагли и устати личности.То не бе Татяна Дончева,после Мая Манолова,сега пък тази Курнелия.Аманн!!!
  • 16 Шахо рома

    11 8 Отговор
    Курнелка,върни ми тоягата да те цапардосам по охранената муцуна нагла.Като балон си в главата,може и кърфица да свърши работа.Ще гръмнеш тутакси.
  • 17 чернобил

    12 9 Отговор
    Докога?Докога ще ни занимавате с този мазен толостолоб?С Бсп е свършено!!!
  • 18 Текезесар

    9 5 Отговор
    Социалистите били притеснени ,че не им се дава възможност да обират мандри. Така е , България да не ти е Мандра, ма Курнелко.
  • 19 Робот

    7 10 Отговор
    Нищо страшно няма, докато ги колят и изнасилват , дебилите, пак ще крещят - Да живее Иван Костов, Сорос и Бойко Борисов!
  • 20 ХайСикТир

    9 6 Отговор
    А яз съм ОБЕЗПОКОЕН ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПРОСТОТИЯ И НАГЛОСТ НА ТАЯ КУЧКА!
  • 21 Усмивката

    4 6 Отговор
    Ами права е жената.Щом става реч за негови публично оповестени неизяснени събития от миналото му ,мълчи като пръ...днал .А като фани поредният нещастник .крадец на кокшки,неизяснено как е още на свобода,се надува и говори през зъби.....На кого се зъби.На българският народ ли.Този ,на когото трябва да се извини ,и да се кае до края на живота си ,за вината която има като бивш охранител и слагач на силните на дена по комунистическо.?!
  • 22 ДОКО

    0 1 Отговор
    ТО СЕГА СЕ ПОЧВА...И БСП В МИНАЛОТО ХРАНЕХТЕ МАНГАСОРИТЕ..И СЕГА ГИ ГУШКАТЕ ..ПЛОДОВЕТЕ ЕДИН ЕДИН ОТ ТАЯ РАБОТА ЩЕ ГИ ХАПНЕТЕ И ВИЕ..И С ПАРТИЯ ГЕРБ СИ ПРИЛИЧАТЕ ХРАНЕНЕ МАНГАСОРИТЕ..ДАВАТЕ ИМ ПОМОЩИ..ПРЕДИМСТВА А СЕГА ЧЛЕНА БИЛ ГОЛЕМ..ГОЛЕМ А..А СЕГА НЕМА ВАДЕНЕ
  • 23 Грую

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Тодор Модев":

    Личи си че не разбираш нищо от банки. Една банка дори в България не може да открадне 6 милиарда за 8 месеца. КТБ е била една не голяма банка когато Орешарски беше министър на финансите на Станишев. От 2000г. до 2009г. са отнети лицензите и закрити 7 подобни банки, като активите им са придобити от Фонда за гарантиране на влоговете и е изплатен гарантирания размер на вложителите. 6-те милиарда се откраднаха от 2009г. до 2014г. по време на мандата Борисов1, но се разбра чак при мандата на служебното правителство на Орешарски , когато гръмна бомбата и ако не си разбрал досега на запад от доста време преди това се е знаело да 5 милиардната дупка в КТБ, но управляващите са глухи за подобна информация и се интересуват само от похвалите, като за негативите следва оправданието "На мен това ми го остави Станишев" или " Това е още от тройната коалиция" , а тогава за чий им беше мнозинството в парламента?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове