21 Ноември, 2018 15:39 7 414 55

Как да живеем в държавата на циганите?

  • цигани-
  • роми-
  • влак-
  • ихтиман

Кондукторите от страх отказват да ги проверяват, плашели ги с ножове

Как обикновен гражданин да не се възмути, как да живее в тази държава, държавата на циганите?

Нормално ли е всеки ден от Ихтиман до София и обратно по 300 цигани да пътуват с влаковете и да не плащат билети?

Какво се случва в тази държава и как да търпим всичко, което виждаме?

Кондукторите от страх отказват да ги проверяват, плашели ги с ножове, а само преди няколко дни стана и убийство на Вакарел.

Нормално ли е да се позволява това циганско нашествие, което не зачита и не спазва законите в тази държава.

Къде е полицията? Защо не се качват униформени във влаковете сутрин от Ихтиман до София и обратно в часовете от 14:00 до 21:00?

По колко губи само БДЖ на ден от тези цигани, които са свикнали да не спазват законите и погазват всичко в тази държава.

Години след премахването на транспортна полиция се вижда анархията, която е настъпила заради някакво чиновническо решение на хора, които не разбират от полицейски работа, а са премахнали цяло обучено звено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тиквата

    144 9 Отговор
    Транспортната полиция е на пътищата да събират глоби за Тиквата

    Коментиран от #11

  • 2 али

    95 2 Отговор
    Шефовете да си направят сметка ако назначат охранители които да накарат пътниците да си купуват билети дали няма да са на печалба
  • 3 Кондуктор

    129 1 Отговор
    Полицая с автомата във влака,като няма билет ще има сапун!!!
  • 4 Русенец

    92 4 Отговор
    В циганска държава най-лесно се живее, като станем цигани. Но с това Гробарско управление пътят към това вече е изминат.

    Коментиран от #13

  • 5 кобрети

    95 6 Отговор
    Ама моля ви се как може даговорите така...тава са избирателите на ГЕРБ И ТИКВОЧА...
  • 6 Живите мъртви на България

    78 1 Отговор
    Българоубийци. Сещайте се
  • 7 Димов

    154 1 Отговор
    ПИСНА МИ ДА ПЛАЩАМ ВМЕСТО ЦИГАНИТЕ!!! Ало, държавата! До кога ще ми вдигат тока, за дето имало загуби, причинени от неплатени цигански сметки? До кога ще ми вдигат цената на парното, заради несъбирането на дължимите такси от цигани? До кога ще гледам тумби, разхождащи се и врякащи като тартори по центъра, които само джобят, гепят, тарашат и въобще крадат всичко от всеки, без да имат никакъв страх, нито от властта, нито от закона? До кога ти, Държавата, ще се правиш, че заплатите на полицаите и на прокурорите, не са от моите данъци? Докога ще плащам заплати на правителствени олигарси, да си живуркат като царчета, за да не правят нищо, и картинката да продължава да тегне над мен - иточникът ти на приход? Докога държавата ще използва закона срещу мен, за да ме рекетира, че да осигурява поминък за паразитите? ДОКОГА!!!

    Коментиран от #27, #36

  • 8 Белчо

    66 5 Отговор
    Така е в територията,контролирана от ГЕРБ!
    И не смейте да закачате "електорато" на Винету!!!
  • 9 така им е наредено

    78 1 Отговор
    Първо има предостатъчно лица натоварени с охранителна дейност това са към 200 000 охранители, 50 хиляди полицаи 30 хиляди военни.Ловците също допълват бройката докъм 300 000 хиляди с 1млн огнестрелни оръжия.Това показва, че хора и средства за налагане на законност има и може, а няма воля за промяна.Ако трябва ще се гонят антибългарски организации или ще се излезе от ЕС и ще се наложи законност в кратки срокове.По закона за изтребление на разбойниците са унищожени бандитски банди след Освобождението в рамките на 2години.Може, всичко може, ама това са криминални типове, които рушат държавността и подкопават морала в обществото.
  • 10 аутсорсинг

    45 1 Отговор
    Еми как се живее - по соросоидски и боковски как.
  • 11 Найден

    42 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тиквата":

    Тя транспортната полиция е вторият
    КАТ вече, и трябва да събира глобите
    по пътищата..
  • 12 Тъп

    46 0 Отговор
    А ако се изхвърлят в движение нагли патладжаненни авантаджии.Ама нъц не може БХК тъй рече.
  • 13 не че нещо ама е така

    6 43 Отговор

    До коментар #4 от "Русенец":

    сред българите има по-големи цигани и от циганите. Едно време по улиците можеше да видиш само циганки да пушат, а сега циганки на всеки ъгъл и то бели циганки, а за кражбите на фирмите на някои баровци...

    Коментиран от #17

  • 14 -123-

    55 6 Отговор
    След около 20 години България ще стане нещо като индийска колония. Те тези като родят по 7-8 минимум избиратели на ББ циганчета... В момента са близо милион, а смятайте...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 БДЖ

    40 0 Отговор
    Това е абсолютно вярно наблюдение. За сега не се доказва в официален доклад, защото никой в тази държава не си прави труда да установява течовете, от къде са, кой се възползва и по какъв начин. Не е случайно, че се допуска теч, вероятно планът е да фалират БДЖ до неспасяемост и да го подарят на някой наш "бизнесмен" който ще ограби какво може и превоза с влак май ще стане невъзможен. А колко релси има за "бране" и в тези стари композиции колко метал има? Облизват ли се някои сега? Ех алчни и безродни хора, докога ще се правите на мекушави, добронамерени и загрижени за враговете си?
  • 17 goni

    36 1 Отговор

    До коментар #13 от "не че нещо ама е така":

    То пушенето и пиенето, как да е! Ама, кой работи и кой не работи?! Познавам цигани, които работят, ама колко са?! Вярно много добре работят, ама са твърде малко! Най-лошото е че не искат да имат нищо общо с циганите! Ако, щеш вярвай!
  • 18 Ние може да въведем ред за неделя две

    49 1 Отговор
    Само власт на доброволните отряди по места да се даде. И ще спят спокойно всички и ще пеят сладко пойни птички. И града ще е тих спокоен и в селата с двор и порта отворен ! САМО ДАЙТЕ ПРАВА НА НАРОДНАТА САМОИНИЦИАТИВА ! И всяка жаба ще си найде гьола ! ДАЙТЕ НИ ПРАВА И ЩЕ НАСТАНЕ МИР, РЕД, СПОКОЙСТВИЕ, РЕД, ЧИСТОТА, КУЛТУРА И ТИШИНА.
  • 19 Който е без билет

    33 1 Отговор
    Ще напуска влака в движение . И когато видят кондуктора че идва на КОЛЕНЕ И с билет в ръка ще стиска ако до крайна ГАРА жив иска да подтиска. КАК сеживиее в та държава - С ТВЪРД РЕД ! Ама тази е.ана ДЕМОКРАЦИЯ е.а мамата на българската нация.
  • 20 Отвратен

    41 1 Отговор
    Почти навсякъде по света, за да стигнеш до перона на гарата, трябва да покажеш билет за пътуване с определения влак. Изпращачи на перона също не се допускат. По времето на Тошо социалистите искаха да покажат колко са демократични и че живеем във времето на "самоконтрол" и вървим към комунизъм и допуснаха разхайтена циганска паплач да щъка между нас. А от близо 30 години ни се "качват на главите" и ни избиват.
  • 21 Проблемите идват от Трите п/ки ППП

    32 1 Отговор
    ППП/ Парламент, Премиер, Президент/! Рибата мирише от главата ! Нова социална държавна система е нужна където Държавата да функционира в Интерес на НАРОДА А не на МУТРАГЕНЬО !
  • 22 Аляска

    33 0 Отговор

    До коментар #15 от "HAIVANINAT OT CUKOTKA":

    Ти наистина си от Чукотка. - Колко пъти им се строиха жилища? В едни от тях бяха настанявани цигани, занимаващи се с бизнес и имащи пари. Те не искаха да плащат наемите и унищожаваха построеното. На въпроса : "Защо не плащате, след като имате пари?" отговорът им беше: "Ами, нали сме цигани ... " Подиграват се на българите, че получиме ли съобщение, че дължиме някому някаква сума веднага тичаме да плащаме. Защо не си ги вземеш в Чукотка и да си ги интегрираш?
  • 23 многострадалния

    18 2 Отговор
    Скоро, много скоро Раят на глупаците ще рухне !
  • 24 Народна партия е нужна

    25 2 Отговор
    В служба на народа. Демокрацията да си я вземат в Европа. От таз ДЕМОКРАЦИЯ ДУША берем.
  • 25 ХанкоБрат

    27 3 Отговор
    Да го закриват БДЖ и без това го изхранваме (за да може да краде ГЕРБ от там) от години. Циганите да ходят пеша, не сме длъжни да плащаме превоза им.
  • 26 Отвратен от циганите

    38 0 Отговор
    Защо не погледнете т-нар- "виетнамски общежития в София? Това бяха чудесни сгради на два етажи с прилични дву- и едностайни апартаменти. Заминавайки си виетнамците ги оставиха във вида, в който се бяха настанили. Отидете да ги видите сега - изтърбушени прозорци, опожарени стаи, конски фашкии ... Страшно е да се минава покрай тях. А българите, които живеят срещу тях? Престанете да им давате, защото те са свикнали само на това!
  • 27 ХанкоБрат

    22 2 Отговор

    До коментар #7 от "Димов":

    Докато мюсюлманската мафия ГЕРБ е на власт!
  • 28 Няма нерешими проблеми !

    29 0 Отговор
    НАРОДА се обединява в ЕДНА НАРОДНА ПАРТИЯ за Права и Справедливост, печелим ли мнозинството, без ДПСто, с мнозинство в Парламента - Коригираме Конституцията за държавна система в която ЧОВЕКА да се пише с главна буква. Не комунизъм, не социализъм , право на бизнес среден и малък, едрият бизнес ДЪРЖАВЕН и равенство пред закона.

    Коментиран от #29

  • 29 Тъп

    21 1 Отговор

    До коментар #28 от "Няма нерешими проблеми !":

    Късно е амиго.Време е за поредният диктатор и силна ръка.Явно балканците и частност ние Българите не сме узрели за демокрация.Те така ви реди Бай ви Тъп.
  • 30 Жаро жаро ти си пароо

    19 0 Отговор
    Какво да правим ли?ама да вземаме пример от събратята ни пълен боикот на системата по всички начини и способи всеки да рита по систематапкои как може е братята ни ви дават пример не само да църкате тука за глоби данъци и да ходите смирено да ги плащате
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 В чуждо село, Манго ще се влиза само,

    21 0 Отговор
    След представяне в сел - СЪВЕТА с лични документи за самоличност, цел и място на пребиваване . Получава разрешително и срок за напускане. Връща разрешителното преди изтичане и довиждане. Местните контролни органи контролират и гарантират решението на местната власт. нарушения, задържане, Представяне пред районен съд и по параграфа, /глоба или принудителен труд под стража/! Свободате не значи Свободия ! А само онова което е позволено ! Иначе бият през пръсти !
  • 33 БСП

    10 7 Отговор
    ОБИЧА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ , ТАКА ГИ НАУЧИ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО !
  • 34 Боцман

    32 0 Отговор
    Ебаси циганията,ебаси полицията, ебаси и расизма насочен срещу българите.Циганите без билети а българите задължително да спазват Законя.Скапана безобразна държавица.
  • 35 Полицай

    17 0 Отговор
    Иска се някой само да ни прати във влаковете и ше усетите ефекта на Закона.

    Коментиран от #43

  • 36 кобрата

    21 0 Отговор

    До коментар #7 от "Димов":

    докато ти и всички станем от компютрите и вземем пушките...
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Има управия ! От нас зависи !

    16 0 Отговор
    Нови избори и максимално Коишковците в една НАРОДНА партия за ПРАВА и Справедливост. Достигнем ли 51 % - значи държим палката в ПАРЛАМЕНТА , от там Предложение за изменение на Конституцията , Приемане на нова СОЦИАЛНА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. Съставяне на Еднопартийно правителство и Президент. Без коалиции със Сулю и Пулю. Ревизия на всички международни договори и сделки. И разследване на неправомерниде действия в ущърб на държавата и налагане взискания на виновните. Кой каза че УПРАВИЯ НЯМА ! ИМА ! Но батковците днешни за такава управия и дума не пропускат на Радио и телевизия. Гледайте тази вечер Слави дето уж голям го вади ! На Недялко .
  • 39 Гост2

    11 0 Отговор
    Оф, братле дано си прав и изход има и дано за това,за което говориш скоро стане истина и дано българина повярва в избавлението и , че изход има, дано ама с тези капсаловани мозъци-надали
  • 40 Нужен е силен лидер с идеология

    11 0 Отговор
    Как да стигнем по мирен легален и правов път до онова за което НАРОДА вече не трае ! За човещина !
  • 41 Кой плаче на чужд гроб ? Брюксел ?

    16 1 Отговор
    Той само ни дава ЗАЕМИ които да не можем да върнем. И тогава ще ни се е.е нашата МАМА! Който пък ВЗЕМЕ пари от МВФ - умиране има, връщане няма ! Защо никой за това на хората не говори ? Всеки ден ДЪЛГЪТ НИ РАСТЕ ! С ВСЕКИ ДЕН задължаваме безумно - но се мълчи ! Защо ? В ЕС сме е като овци в кошара за доене, вълна и месо . ЕС е нова колониална империя където ние сме им наведените разкрачени поданици ! До кога ще вярваме че ще ни направи някой отвън богати ! От вън всеки гледа как да ни изклани ! Тридесет години - не го ли разбрахме че Демокрацията е като комунизма - поредната измама.
  • 42 боцмана

    7 1 Отговор
    ККК!!!
  • 43 Този някой е ВЛАСТТА - Трите п/ки ППП

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Полицай":

    Тя е в уни та се не трае ! Виж го тази вечер при Слави.
  • 44 Това е вярно

    11 0 Отговор
    Пътувах веднъж с влака за Костенец и на Вакарел се качиха една тумба цигани. Точно тогава мина кондуктурката - никой от тях нямаше билети, слезнаха си на Ихтиман. Предполагам, че там това е почти всеки ден.
  • 45 цар Крум

    13 0 Отговор
    навремето имаше транспортна полиция ,премахнахте я с лека ръка и сега се питаме ко става брат ми сокерес
  • 46 Ник Гешев

    8 0 Отговор
    браво на /димов/ смислена статия ,ще я прочета пак с удоволствие
  • 47 bace

    13 0 Отговор
    Има решение по казуса с циганите гратисчии!
    Да се качат ония лудите с моторите, но без тях във влака и ще решат проблема поне за месец напред.После агидките и накрая баретите и всичко ще приключи.

    Коментиран от #48, #52

  • 48 Боцман гртуев

    6 0 Отговор

    До коментар #47 от "bace":

    Точно
  • 49 El Torro

    8 0 Отговор
    Много лесно, започваме да се плодиме, спираме да ходиме на работа,да плащаме ток,вода и данъци, засилваме грабежите и побоищата ( може чат пат по някое изнасилване и убийство) , и не на последно място трябва да се запишеме за помощи и жените ни да са самотни майки. Така някак си го виждам.

    Коментиран от #50

  • 50 Живко Султринов

    6 0 Отговор

    До коментар #49 от "El Torro":

    Верно можем тъй, но взимам да се питам какво чакаме та то е видно , че никой не ни мисли братя българи.Ясно се вижда, че за да сме добре и с помощи и без билети требва да сме роооооми братя, роооооми.
  • 51 777

    5 0 Отговор
    Ние гражданите как живяхме в една държава със селяните-избягахме в чужбина! За праведния винаги има спасение!
  • 52 Херкулес

    9 0 Отговор

    До коментар #47 от "bace":

    АгиТките няма да свършат работата! Трябва във всеки влак да има наказателен въоръжен отряд за респект и сигурност и при необходимост да въздава справедливост! И по селата също! Пропищи ли някое населено място от циганските набези отряда да направи изненадващо посещение на близката циганска махала и културно и интелигентно да посъветват местното племе со малко кютек и олово! Само така манговците ще се кротнат!
  • 53 Кадия

    6 1 Отговор
    Народен съд и тиквата на въжето! До него мангало, жанчо, и всички лайнярЕ, дека са живи още!
  • 54 ЗЛОБЕН

    0 0 Отговор
    ЧЕТА ПО-ГОРЕ МНЕНИЯТА НА РАЗЛИЧНИ ХОРА. ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА, ДЪРЖАВНОСТТА, ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ. БЪЛГАРИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА СЪЩЕСТВУВА, НА МЕЖДУНАРОДНО НИВО ИМА ПРИСЪСТВИЕ, НО ТОВА Е САМО ВДИГАНЕ НА ПРАХ В КАЛНО ВРЕМЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. СОЦИАЛНАТА ДЪЖАВА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ПОЧТИ, ПОЧТИ Я НЯМА. ШОПА ВЕЧЕ КАЗВА: АБЕ ЩО МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ЗАПАДНИТЕ БЪЛКАНИ И ЕВРОПАТА КАТО Я ЖИВЕЕМ ЗЛЕ И ДЪРЖАВАТА НЕ МОЕ А СЕ СПРАВИ С ЦИГАНЬЕТЕ.
  • 55 ЗЛОБЕН

    0 0 Отговор
    А, А, А ЗАБРАВИХ НАЛИ НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ЖИВЕЕМ В ДЪРЖАВАТА НА БОЙКО, СЛАВИ И ЦИГАНИТЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове