Last news in Fakti

9 Януари, 2019 18:30 5 735 35

Арлин Антонов: Специално звено да се занимава само с циганите

  • арлин антонов-
  • цигани-
  • интеграция

Държавата позволявала да се крадат парите за интеграция

Необходимо е специално звено, което да се занимава само с циганите. Това каза пред „Фокус“ Арлин Антонов, военен, полицай и политик. Когато дойдат избори това звено трябва да е независимо от властта, за да не се страхуват служителите им да търсят и да намират истината.

Тогава, според него изборите ще си дойдат на мястото. Гласът на двама криминални и необразовани хора, бие гласа на един образован и съвестен човек. Това е знак, че ние сами режем клона, на който стои държавата ни и че скоро ще я загубим, предупреди той. Необразованите и криминално проявени роми винаги ще са ретроградна сила и никога няма да гласуват за разумното и добро развитие на държавата ни. „На основните сили, които управляват държавата, 300 или 500 000 цигански гласове са им нужни“ обясни той.

Според него „за да се промени нещо са нужни сериозни хора, които разбират ромският проблем и всички политически сили, без да дебатират и да се правят на интересни, че се борят за правата на някого, трябва да приемат предложенията, с които ние ще успеем да вкараме ромите в нормите на европейската интеграция.

В противен случай ще имаме сериозен проблем и може след 15-20 г. с отрицателният прираст при българското население и силно положителният при ромите, да имаме неразрешим проблем. Това е бомба със закъснител, която води България към сериозен срив“, предупреди Антонов.

Държавата е тази, която позволява да се крадат средствата, планирани за интеграция на ромите. Съществуват много различни неправителствени организации, които би трябвало да образоват и приобщят ромите, за да живеем с общ морал, но до сега това не се е случило.

„Милиони са средствата, потънали в интеграцията на ромите, но резултат няма“, категоричен бе той. В ромските квартали в цялата страна винаги се е подхождало с отстъпки от политическите сили, защото им трябват гласове при избори, каза още той и обърна внимание на факта, че в ромският контингент има и много нормални хора, но криминално проявените са мнозинство. Държавата трябва спешно да смени стратегията си, предупреди Антонов.

„Защо не са се интегрирали ромите за 7 века? Тези хора живея в собствен свят. Те не живея с нас и това трябва да стане ясно. За да може се приобщят, трябва първо да се запознаем с ценностната им система и да видим как да се намесим в нея. Проблемът е много сериозен“, обясни той. Арлин Антонов каза още, че голяма част от циганите не искат да учат, а учителите от друга страна не смеят да прилагат контрол, защото те гонят определен брой ученици, за да могат да си вземат заплатите.

Припомняме, че ФАКТИ зададе конкретни въпроси на Бойко Борисов относно циганския проблем и все още очаква отговор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 53 Отговор
    Комунистите на вън.

    Коментиран от #24

  • 2 Borislav Popov

    94 0 Отговор
    Да ги лишим от избирателни права. И без това са неграмотни и необразовани свикнаха на облаги от байтошово време. Който изкара средно образование само тогава да може дагласува. Другите не.

    Коментиран от #5, #8, #11

  • 3 бл.134 в Зап. парк

    6 31 Отговор
    Така-така , а кой ще бачка в това звено - сина му ли , който най вероято е в Щатите или Германия. А останалите тука си харщат милионите и дават акъл.
    Долу Валутния борд.
  • 4 Киро

    6 41 Отговор
    Е как бе ти луд ли си?Колкото ние сме хора толкова са и те в тая държава.Всеки с български документи в България е равен.Абсолютно всичко е с краката нагоре.От една тема (циганите) може да се засегна още 20 теми, които навързани.
  • 5 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    39 2 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Сакън недеи тогава политиците ше им подарат на сите дипломи
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 El comandante

    43 2 Отговор
    Само бой и ебяне ще свършат работа, гербави суроспиииии! Няц!
  • 8 Димов

    48 1 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    Подкрепям! Аз не искам неграмотни и невежи социопати да решават бъдещето на народа ни. Няма средно - няма да гласува. Ама хитрите лисугери ще почнат да им подаряват дипломи. За това, гласуването трябва да се обвърже и с трудовият стаж. По-малко от 80% стаж, от трудоспособната ти възраст, без здравословна причина - няма да гласуваш. В ерата на електронните технологии не е проблем всичко това да се направи автоматично.
  • 9 гост25

    35 0 Отговор
    циганите не се закачат защото дойдат ли избори и им се каже гласувайте те са 100 процента гласове които са сигурни плюс това в големите градове не а малцинство а в малките населени места те са преобладаващото население
  • 10 хуманист

    75 0 Отговор
    Аз съм за дезинтеграция - доста по-евтино е. Спират им се "помощите" - "детски", "инвалидни", "самотна майка", "първи учебен ден", "за дърва на социално слабите"... Спира им се незаконния ток и вода, които и не плащат. Вземат им се фалшивите дипломи и книжки. Няколко дела за педофилия... И те сами, бързо бързо, ще се изнесат къмту по-"толерантни" запад. Меркел ги иска.
  • 11 допълвам те

    36 1 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    ... и кастрация

    Коментиран от #25

  • 12 Стам

    28 3 Отговор
    Тъй като ГРОБ с най много субсидия заграбени биснеси и далавери те от половин милион орки ще купят при добра организация около 400хил. Останалите БКП и ДПС останалите.Б и Ц никога няма да се откажат от орките .Само те им останаха от електората .Та в този ред на мисли оправяне няма .А и когато го попитаха Б защо не иска електронно гласуване той каза че няма как да стане защото нашите хакери са най добрите.Е сещайте се .

    Коментиран от #14

  • 13 Навремето един МИЛИЦИОНЕР

    44 2 Отговор
    сам се оправяше с цяла циганска махала, сега цели роти ДЖЕНДърмерия не може да се справи с 10 циганина!? Това държава ли е?
  • 14 Бачо Киро

    24 0 Отговор

    До коментар #12 от "Стам":

    Е как електронно гласуване, че Хасан и Айшето как ще гласуват за правилните хора?
  • 15 тато

    32 1 Отговор
    Време е за Голяма екскурзия в Европа:Германия,Швеция,Белгия и т.н. Извозвайте “ромите“ вземайте им паспортите и ги оставяйте на някоя поляна. Всяка партия може да отдели пари за туристически автобуси.....Турците така напълниха Европа и се отърваха от своите цигани 60те години на 20век. Оставяйте ги без паспорти и там ще ги хрантутят ,а ако искат обратно не им давайте бълг паспорти защото не могат правилно да четат и да пишат и не сме сигурни дали не са румънски или сръбски цигани?? Боко,учи се от бай Тошо ,а не от баба си Меркелица -чумата да я тръшне>
  • 16 Обикновен Бг

    36 0 Отговор
    г-н Антонов, само вие може да спасите България от този бич - циганската престъпност. Помним как смачкахте циганската престъпност в Пазарджик. МОЛЯ ВИ НАПРАВЕТЕ ПАРТИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО ХОРА ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯТ КАТО ЗНАЯТ, ЧЕ САМО ВИЕ МОЖЕ ДА СМАЧКАТЕ ТОЗИ НОВ БИЧ - ЦИГАНСКАТА ПРЕСТЪПНОСТ. ПОМИСЛЕТЕ ГОСПОДИНЕ, НИЕ ЩЕ СМЕ С ВАС. А за хората които мислят, че не може да се реши проблема с циганските гета и престъпност нека прочетат статиите на този адрес - https://bultimes.com/kak-bareti-pomlyaha-30-hilyadno-tsigansko-geto-v-pazardzhik-predi-24-godini/ , и https://bultimes.com/На-мургавите-в-Пазарджик-им-пресъхваш/

    Коментиран от #32

  • 17 Крум страшни

    22 0 Отговор
    Връщане на задължителната военна служба! За всички! Не две ,а една година ,за циганите -строителни войски,окопи,ограда на границата.. за българите : Гражданска отбрана,Охранители,Гранични войски. Който откаже-2 год.затвор.
  • 18 Ботев

    31 0 Отговор
    Нима никой не вижда и не надига глас ,че в България върлува хибридна гражданска война? Не от вчера-Катуница,захарна фабрика,столипиново,Максуда,БДЖ-пътуването с влак вече е геройство...българското село-живеенето на село вече е геройство,,Финансирана от западни НПО,комитети и т.н.една прослойка от населението дерибейства,взема социални помощи,краде,бие и убива безнаказано,а мълчанието на агнетата само усилва тяхната позиция .ДОКОГА?Българино събуди се!Ножът опря у кокъла!
  • 19 333

    19 0 Отговор
    Тази порода разбира само от :Сопа и изгонване! Тях от Индия са ги изгонили и те са плъзнали по целият свят,Не се подава на интеграция тази порода.
  • 20 ТОЙ Е

    22 0 Отговор
    Разкарване на всички НПО от страната.
    БХК и какви ли не организации виснали като въшка на чело у нас, защото "някой" щял да се разсърди отвъд гьола.
    Както е казал народа П им майна и толкоз.
    Идват поколения "еничари", нагли и неграмотни, но боравещи със смарфони и таблети, управляващи коли и бусове. Те ще управляват т.н държава , ако нещо е останоло от нея.
    Не искам да съм сънародник с такива индивиди!
    Крайно време е на тая територия наречена България всяка жаба да си знае гьола и мястото в него и да си носи отговорност за постъпките си.
    Плащаш изборни кебапчета - Законите на Крум.
    И идващите и отиващите политици да не се държат като придворни шутове пред господарите си от Брюксел и САЩ , а да защитават интересите на населението, колкото и да е останало.
    /Ако са гузни за нещо , то си е за тяхна сметка.Тогава си шут и клоун в очите на сънародниците си/
  • 21 ЛМВ

    26 0 Отговор
    Много точни изказвния на г-н Арлин Антонов, но няма кой да го чуе тези които дават паричките на ромите за избори, за разни помощи и пр. Но народа вече чашата отдавна преля. Една искра независимо от къде ще дойде и торнадото тръгва.
  • 22 Гост

    2 3 Отговор
    На новото звено кво име ще му сложи те гестапо или сс
  • 23 Гражданин

    4 23 Отговор
    Още един пишман полик ламтящ да краде и лапа народни пари ама ахмаци на избори много

    Коментиран от #27, #29

  • 24 бял

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    На неграмотния гербав- на вътре
  • 25 Брат ми

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "допълвам те":

    Отлично предложение.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Betamax

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гражданин":

    Много неподготвен се изказваш.
  • 28 групен фюрер

    14 0 Отговор
    Арлин Антонов е професионалист ченге.На бърза ръка ще тури циганите в ред,защото знае как.
  • 29 До ,,гражданина,,

    11 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гражданин":

    Никакъв гражданин не си,а си прост селянин.Иначе щеше да знаеш за делата на тоя човек.Ако всички в МВР бяха като него сега тия подчовеци-циганите щяха да са по-ниски от тревата.
  • 30 Tiffff

    5 0 Отговор
    Ако не се лъжа тиквоча днеска е успокоил народа че ,, циганите извършват едва една трета от престъпленията в България ,, значи това че 10% от населението измет извършва почти половина престъпления в БГ трябва да ни успокои ??? Боче боче заслужаваш си ги тия нападки към теб ...

    Коментиран от #34, #35

  • 31 Бат Сали

    3 0 Отговор
    С две ръце гласувам за тоя човек ако тръгне смело в политиката.
  • 32 локомотива

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Обикновен Бг":

    По времето на Арлин Антонов бях сержант в милиционерското училище в Пазарджик,пращаха ни на практика в циганската махала.Нямате си представа какъв ред имаше.тези които извършваха престъпления ги смилахме от бои и имаше ред,но тогава имаше кои да застане зад нас.сега е друго,началниците ги е страх повече от полицаите.е как да стане работата с реда и респекта като всеки чака пенсията си.
  • 33 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    СНИМКО ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ НА ЕДНО ТЛЪСТО ДЕПУТАТСКО .... !!!?
  • 34 Tiffff

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Tiffff":

    Всъщност не са били думи на Борисов ... Извинявам се за фейка...
  • 35 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "Tiffff":

    Ти сигурен ли си, че циганите са 10 % от населението. Много се лъжеш! Те реално са над 25 % и всяка година се увеличават с по 30 хиляди а ние намаляваме с над 80 хиляди!!! Градове като Пазарджик, Сливен, Видин са вече превзети от тях. В Пловдив са близо 100 хиляди или около 30 % от града!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове