Last news in Fakti

31 Януари, 2019 12:33 3 411 30

Нинова: Помия, помия, но вицепремиерът се зае с нея

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • елена йончева-
  • боил банов-
  • ларгото-
  • йорданка фандъкова

Реакцията на управляващите е паническа, объркана и изобилства от лъжи

Нинова: Помия, помия, но вицепремиерът се зае с нея - 1
Снимка: БГНЕС

Председателят на БСП Корнелия Нинова засипа с атаки правителството ден след като депутатът на социалистите Елена Йончева разкри записа "Ало, Банов съм" и обвини в корупция министъра на културата.

Нинова призова прокуратурата да влезе на проверка и в МРРБ и в Столична община по реализацията на проекта за "Ларгото', тъй като регионалното министерство е осъществявало контрола, а кметството е вложило 6 млн. в разкопките.

„Уважаеми български граждани и колеги, от вчера държавата ни за пореден път е разтресена от скандал за корупция при управляващите, след като Елена Йончева и колеги депутати изнесоха информация. Разбира се, реакцията на управляващите не закъсня, но тя е паническа, объркана, противоречива и изобилства от лъжи“, започна речта си лидерът на БСП.

„Депутати от ГЕРБ веднага нарекоха изнесената информация компромат и помия, но вицепремиерът Дончев разпореди проверка. В коя държава вицепремиер разпорежда проверка на компромати и се занимава с помия. Компроматите и помията се отхвърлят безапелационно... Защо г-жо Фандъкова, се объркахте? Уж общината не участвала, но давала 6 млн. лв. Това са парите на софиянци“, допълни Нинова.

"Няма сини и червени лампи, изведнъж светлините в МС изгаснаха". Така Нинова коментира и липсата на реакция по темата от страна на премиера Бойко Борисов.

Преди броени дни на конгреса на ГЕРБ Борисов предупреди съпартийците си, че БСП ги доближава и ако не им светне червената лампичка, той ще им светне синята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    32 2 Отговор
    Войната с компроматите вече е в разгара си. Ще гледаме още мръсотии и от двете страни. Ех, защо няма и трета страна?
  • 2 Милен

    29 23 Отговор
    Госпожата,много иска да се домогне до властта!
  • 3 onq s baqtiq

    16 14 Отговор
    евалата, лелки...:)
  • 4 Реалист

    29 28 Отговор
    Е тея двете на снимката не спират да се хранят с помия. И двете са с по няколко крадени милиона и сега реват на умряло и не връщат.
  • 5 Преброяване на бесните язовци

    27 29 Отговор
    Госпожа Лъжа да ми говори, че другите лъжат... Айде моля ви се малко по-сериозно. Никога повече червената чума на власт.

    Коментиран от #8

  • 6 bbb

    24 22 Отговор
    Тия тичат като разгонени кучки от микрофон на микрофон
  • 7 той

    24 22 Отговор
    Като ги видя тия двенките и ми се дощява да пусна 10 бюлетини за другите.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 минавайки

    14 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    „Депутати от ГЕРБ веднага нарекоха изнесената информация компромат и помия, но вицепремиерът Дончев разпореди проверка. В коя държава вицепремиер разпорежда проверка на компромати и се занимава с помия. Компроматите и помията се отхвърлят безапелационно... Защо г-жо Фандъкова, се объркахте? Уж общината не участвала, но давала 6 млн. лв. Това са парите на софиянци“, допълни Нинова.
  • 10 Кирил

    17 16 Отговор
    Тия двете окончателно ще съсипят столетницата
  • 11 Яж ми гъзъ

    20 15 Отговор
    Плана Решетников в действие. Приватизатора Курнелия и руският разведчик Елена.

    Коментиран от #13

  • 12 джаич

    17 3 Отговор
    България е морално фалирала , в будна кома.Крадците и подлеците ни управляват .Няма интелигенция , а само селски полуинтелигенти шашмаджии и парвенюта и алчни кариеристи с груби материални интереси.
  • 13 какъвто и да е планът

    11 13 Отговор

    До коментар #11 от "Яж ми гъзъ":

    ако доведе до падането на гейберастите и тяхното избесване,то той е добър!!!

    Коментиран от #15

  • 14 Коки

    12 7 Отговор
    Корнелката да каже кой е дебелия гръб зад Ангелов и сие! Много червен гръб!
  • 15 Просия

    9 10 Отговор

    До коментар #13 от "какъвто и да е планът":

    Комунистите са виновни за всичко, тях кога ?? Как може народът на България да е толкова жалък... да прости за избиването на интелигенцията в България !!! Няма нито една политическа жертва !!!!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НЯМА ТАКЪВ НАРОД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 16 Hi stupid

    3 1 Отговор
    Оправете си заглавието на статията-,,вицепрезидент"!?
  • 17 благодарности за Нинова

    18 7 Отговор
    Нинова ( с безценната помощ на Йончева ) много сериозно се е заела ДА ЕМЕ БАЙКАТА ОКОНЧАТЕЛНО НА БСП !!! Хубаво е ,че социалистите са толкова ужасяващо тъпи и не рзбират ,че Нинова е ЛИКВИДАТОР , а не е Председател на БСП. Да и благодарим !
  • 18 баба

    9 4 Отговор
    Едно от малкото достойнства на Демокрацията, е че опозицията може да изкара кирливите ризи на управляващите. Когато се разменят, нека пак да бъде така. А за сега: Бог да прости политика Банов.

    Коментиран от #19

  • 19 ОЛЕ МАЛЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "баба":

    Няма да има размени...ЕГА ИМА СМЕНИ (ако ме разбирате), но със слабия народ не ще да гледа от Франция...жалко
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 гост

    4 3 Отговор
    Тия 2те като ги видя и жена ми седи на сухо с месеци!
  • 22 Пешо

    7 3 Отговор
    От изложените факти по сл.Банов няма никаква корупция а усвояване законно средства по евро субсидии ,забавянето е по вина пак на БСП\каб.Орешарски\ защо винаги вървите против България дами и господа бе се пари и полу руснаци защо ни тласкат е към Евразия.Стига лъгахте там са по зле от нас !!!
  • 23 V4андрешко

    8 3 Отговор
    За Нинова и Йончева какво са няколко милиона ще ги приватизират за секунди. Тия двете знаят само да лаят и да крадът. Плашипутарниците на БСП.
  • 24 Вергил

    9 3 Отговор
    Нинова, така е в живота, ти приватизира Техноимпекс, а Банов да изкара някой лев от Ларгото. Йончева пък продава снимки и картички и тя превъртяла милионче. Какво толкова е станало, изчезнали няколко милиона, ще вдигнете данъците на хората и ще си ги възвърнете. Държавата няма да пропадне. А ние робите ще ви се кефиме на изборите и ще ми е чудно, как ще ни накарате изобщо да гласуваме. Нали и вие гласувате приемането на законите в НС. Банов в сравнение с вас е чист като момина сълза.
  • 25 Сливенския пандиз

    7 3 Отговор
    Новите попълнения са Гордоста на пандиза Не се мотайте чакаме ви
  • 26 Кумчо Вълчо

    8 2 Отговор
    ДрОгарката Нинова - светата вода ненапита.Ауууууууууууу....
  • 27 Манчо

    3 0 Отговор
    Ало, импексова. Ало, Йончева-КТБ. Ало, Гергов. Ало, Арабаджиев.,
    Ало, Миньо Стайков. Ало...........................................................
    Ниноваааа, с корумпираните около БСП може телефонен указател да се запълни.
  • 28 Манчо

    2 0 Отговор
    Ало, импексова. Ало, Йончева-КТБ. Ало, Гергов. Ало, Арабаджиев.,
    Ало, Миньо Стайков. Ало...........................................................
    Ниноваааа, с корумпираните около БСП може телефонен указател да се запълни.
  • 29 Кольо

    0 0 Отговор
    Тъпанари сте всите политици и не се усещате как народеца ви гледа сеира и . Толкова бедност и неправди ,че изобщо не му пука за следващия крадец от политическата олигархия посткумунистически богаташи изедници . Ако отидат на каквито и да е избори 25 % от всички имащи право да гласуват ще е добре за политиците ,но това ще са само блажещите роднински кръгове и фамилии на потомствени политици , циганите заради парите, тежката алчна администрация и бизнес кръговете от пребоядисани няколко пъти кметове феодали също на народна ясла . Само интересчии за пари ще отидат да гласуват с надеждата да продължат да крадат. Работещия бедняк от който толкова време сваляте ,всички Вие алчини политици ,по девет кожи НЕ му пука ВЕЧЕ за вас. Живота ни свърши и 30 години все лъжи и измамници. Проклети крадливи гниди.
  • 30 чичо

    0 0 Отговор
    Нинова,то така трябва,помията и мръсотията трябва да се заемеш с тях и да ги изчистиш,без значение кой я е сътворил.Нормалните хора,за разлика от БСП и теб,които с години трупате мръсотия и помия,запрятат ръкави и чистят,а за чистене-колкото искаш и още толкова.Когато най-големите капиталисти и мошеници в държавата са социалисти помия да искаш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове