9 Февруари, 2019 18:01 6 453 15

Киро Скалата се зае с пречистването на Анита Мейзер

  • киро скалата-
  • анита мейзер

Вече осми месец скандалната брюнетка е на свобода

Поп ще гони духа на жестоко удушения съпруг на Анита Мейзер - Николай Димов. Силиконовата миска е стигнала до отчаяние, след като продължава да живее в кошмара на бруталното убийство.

Вече осми месец скандалната брюнетка е на свобода. Тя беше пусната под гаранция през лятото и веднага се прибра във фаталния варненски апартамент.

Мейзер всяка вечер заспива на метри от местопрестъплението. Тя тотално се е капсулирала и почти не влиза в контакт с външни хора. Единствената комуникация е с нейната дъщеря Джули и няколко от най-верните приятели, които се броят на пръсти.

"Намира се в депресивно състояние - сподели пред "България Днес" Киро Скалата, който преди години откри за шоубизнеса едрогърдата Анита. - Не е добре. Посъветвах я да се обърне към православието. Трябва да се очисти и изповяда. Да се отърси духовно от злобата. Ще я посъветвам да извика свещеник, който да освети апартамента."

Смъртта на Николай Димов се превърна в най-разпространяваната новина през лятото на 2016-а. Той загина по особено жесток начин, след като беше удушен със свински опашки. Съпругът на Анита Мейзер беше известен културист. Работел е като охранител за някои от най-популярните ъндърграунд босове по морето.

До ден днешен никой не може да разгадае мистерията как Николай е позволил да бъде вързан в семейния апартамент и не е разкъсал свинските опашки.

Съдебната сага около убийството продължава да се точи. В момента делото е на ниво Върховен касационен съд. Първоначално Мейзер беше призната за виновна за непредумишлено убийство по време на експеримент със свински опашки. Тя отнесе три години и половина. По друго обвинение - подкуп на полицай, беше призната за виновна и получи четири години и половина ефективна присъда. Мейзер не е доволна от решението на Апелативния съд във Варна и ще се бори за доказване на своята невинност. Прокуратурата иска да бъде наложено още по-строго наказание.

Съдебните битки, престоят в затвора и негативната реакция на обществото се отразиха на Анита Мейзер. Тя изглежда състарена, а шеговитият характер на силиконовата миска е само приятен спомен.

Специална система за подсилване на организма с билки и активиране на мозъчната дейност чрез алкализация на тялото борят депресията на Анита Мейзер. Мерките са взети по спешност. Довереният приятел на брюнетката - Кирил Скалата, изготви препоръчителните подсилвания. Здравенякът се уплаши от състоянието на своята дружка.

Лошата храна, условията в Сливенския затвор и общественият натиск са разстроили баланса на веществата в организма на миската. Тялото на Мейзер е подложено на киселинна атака заради стреса и обездвижването.

"Изпратих ѝ няколко филмчета, за да може да алкализира своето тяло, както и билки, които ползвам от години", призна Киро Скалата. Той се надява Мейзер да влезе във форма. Анита ползва фитнес уредите в своя дом.

"Искам да ѝ поставя цел, за да бъде мотивирана. Когато влезе във форма, ще я взема отново в моето шоу "Кралете на силата“, с което обикаляме цяла България", обеща емблематичният шоумен.

Прокълнатите имоти на Анита Мейзер се оказаха непродаваеми. По време на своя престой в затвора скандалната миска беше пуснала за продажба магазинчето на приземния етаж и апартамент във фаталната жилищна кооперация, където стана убийството на Николай. Тя не успя да го продаде. Същият имот беше отдаден под наем и беше превърнат в студио за красота, което фалира.

Миската натрупа сериозни разходи покрай делото. Според нейни близки тя е изпукала 6-цифрена сума, за да се защити, а разходите продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🙄🙄🙄🙄

    28 4 Отговор
    Това момче Кирчо изглежда много изпаднал и с този уплашен поглед! Иска да прибере и последните стотинки на Анка Мейзер. Двама нещастни хора на едно място си е трагедия!
  • 2 qqqqqq

    27 1 Отговор
    Пропаднала работа. А се наричат ВИП.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Руснак

    20 1 Отговор
    Викай Бай Пешо с бренекето и очистването е гарантирано.
  • 5 Обикновен Бг

    28 1 Отговор
    Извинете, но Айшето т.е. Анита Мейзер е мюсюлманка, та какви попове ве гонят бе, вие добре ли сте ?!?!?!?!?
  • 6 лика прилика

    12 0 Отговор
    Що бе, Киро като загаси лампата и готово, се едно е в масажния салон.
  • 7 Иванов

    27 3 Отговор
    Та тя е убила мъжа си и я пускат от затвора заради вагинална инфекция!!! Е няма такава държава.
  • 8 Толераст

    18 3 Отговор
    Аз пък си помислих ,че ще я прочиства с клизми и др. подобни .
  • 9 КОМИНОЧИСТАЧ

    14 0 Отговор
    Тя тази е такъв задръстеняк,че пречистване няма.
  • 10 Диана Робертинова Митова

    7 0 Отговор
    Данс , ГДБОП и Криминална да помагат . Когато става въпрос за дро--га , реке-т , проститут-ки - ние сме на линия . Работим с Данс и роднини .
  • 11 Гост

    3 8 Отговор

    До коментар #3 от "КИРОО ДА.Н ТА НАМЕРЯТ":

    Русофилчето,научи се да пишеш на български и си сложи българската азбука на клавиатурата. Пут..н не ви ли инструктира правилно?

    Коментиран от #12

  • 12 МОЯ ЖИТЕЙСКИ ПЪТ Е КЪТ НАУЧНА

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    ФАНТАСТИКА ЗА ЛЬОХМАН КАТ ВАЗИ .ПРЕПОРЪКИ ПОЕМАМ САМО ОТ КРЪВНИТЕ СИ РОДНИНИ И ГОРКО НА КРЪВНИТЕ МИ ВРАГОВЕ....
  • 13 ванката

    11 0 Отговор
    тази умопомрачително грозна циганка тря ва да лежи поне 5г за това че неиска да каже кой е убиеца на мъжлето и а какво се получи в тиквена булгария??? и после още 5г че е срамила българия като миска това е позор за страната ни такова чудовище да се води мис българия?!?!?!?!?!?
  • 14 гощо

    5 2 Отговор
    Тоз анорексик скоро го видех! Отслабнал одъртел на бабичка прилича.Едни избелели дрехо с 5 номера му големи един строшен дърт Мерцедес подкарал тцтцтцтцттц......
  • 15 Хахахахах

    0 0 Отговор
    Я, МИКИ МАУС! хахахахахахахаха
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове