Last news in Fakti

11 Февруари, 2019 08:43 1 877 14

Складът за месо във Войводиново още гори

  • войводиново-
  • пожар

Ситуацията към момента е спокойна, пожарът е локализиран, но вътре продължават да горят отделни огнища

Складът за месо във Войводиново още гори - 1

Екипи на пожарната продължават да дежурят в завода за преработка на месо в пловдивското село Войводиново, където снощи избухна голям пожар. Огнената стихия изпепели 8000 квадратни метра от предприятието. Пострадали хора няма, предаде БНТ.

Ситуацията към момента е спокойна, пожарът е локализиран, но вътре продължават да горят отделни огнища. Пожарникарите продължава да дежурят и в този момент. Все още не е ясно кога пламъците ще бъдат потушени напълно. Току-що на място пристигна и директорът на пожарната в Пловдив.

Пожарът избухна малко преди 18:30 часа в неделя вечерта. На място пристигнаха над 15 пожарни екипа, наложи се дори да дойдат и екипи от съседни общини, тъй като в района на пожара електрозахранването беше изключено и помпите вътре не работеха. Според първоначалните данни, пламъците са тръгнали от помещение за преработка и пакетаж на месото, което се намира зад административната сграда. Тя не е пострадала от пожара. Огнената стихия се разрази след работно време, когато вътре не е имало хора.

Очакват се по-късно и данните от мобилната лаборатория на екоинспекцията за качеството на въздуха. Днес полицаи и пожарникари ще направят оглед вътре и едва тогава може да се каже какви са причините за огъня. Към този момент няма данни той да е умишлен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дидо икебаната

    19 1 Отговор
    Ромеите ,предвождани от хан Бойко куроблизец ,са запалили склада .ромеите бяха прогонени с шутове от Константинопол .22
  • 2 склададжията

    11 0 Отговор
    Ако месото е вносно има право да гори, демокрация е.
  • 3 Hit men

    14 0 Отговор
    Цигорините наречени орки са подпалили склада .орки е древен грозен народ от хомо еректус питекантропус смятани са за прародители на хомо идиотикус Бойко пожара
  • 4 Адолф Хитмен

    6 0 Отговор
    Орките са подпалили склада ,орките имат много имена:цигани,цигойни,маймуни,кафевите,мангусти,манги,мангасаряни, талибани,тъмнозелените,асигани,сигани,печки,циги,мадре Индия,романеси,бациликус,братчеди

    Коментиран от #5, #11

  • 5 Б.МЕТОДИЕВ. Б.

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Адолф Хитмен":

    Или накратко електората на Боеко!

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Адолф Хитмен

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Б.МЕТОДИЕВ. Б.":

    Точно това са избирателите на шопския цървул тиквата .палежа е дело на гнусен черен орк
  • 8 Asterix

    1 0 Отговор
    За циганите,Войводиново е вече затворена книга.Хелзинските джендъри ,да излязат сега,че и те да ядат масура...
  • 9 Вода от извора

    3 1 Отговор
    Когато едно племе няма писменост, то изпада в положение да се гордее с позора си. Такъв е случая с циганите. Дали регресията им е генетично заложена показва историята, но горното е факт. По време на имперското разрастване на изток, Рим има сериозна организирана съпротива единствено от Персия. Останалите противници са племена или слабо организирани племенни съюзи.Организаторите на един такъв съюз имат неблагоразумието да включат в армията си и племе от долината на р. Циган/Цигун, Цигойн-според източника/, тоест т.н. ЦИГАНИ. Сражението с римския легион било с предизвестен край и по стар римски обичай легатът предложил на всяко племе свобода срещу разпъването на кръст на доскорошните съюзници. За чест на индусите никое от племената не се съгласило на позорната сделка. Съгласили се без никакви угризения единствено циганите, при това с бонус-да получат дрехите и сандалите на разпънатите. Като разбрали за станалото останалите племена взели решение да ги избият до крак, в резултат на което цялото племе се изнесло с римската войска и се сдобило с позорното прозвище РОМИ.

    Коментиран от #10

  • 10 Оппа

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "Вода от извора":

    Хаха!Типично по български!С полуистини ,митове и легенди!Но пък за сметка на това ,прехвърлящи собствената си несрета и некадърност другиму!А българите имат ли писменност?Питам,щото Кирил и Методи са византийци,подарили на едно диво племе глаголицата!Обаче,не!Дивата монголска орда прабългарска не се нуждае от подаяния,тя краде!Така откраде кирилицата от мизийският македонец Климент!Знаеш,че Путин,ясно и в прав текст заяви,че писменоста иде от македонските земи!Случайно ли го казва,или според теб русите не познават историята!???А за позора на безписменните, превръщащи го в гордост си много прав!На боя при Шипка има цифром и словом позорните 500(петстотин)българи недоволни от турското робство,а останалите са от друг етнос ,с преобладаващ руски!Но този позор българинът превърна в триумф,и затова в България има толкова русофилистици,щото самите те са некадърни!Това между другото са факти,а не като измислиците които си дращиш и за които няма никакви документи!!
  • 11 Оппа

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Адолф Хитмен":

    Така е!Имат много имена!Обаче не са потомци като българите на монголи!А монгол означава нечистокръвен!!!
  • 12 Вода от извора

    2 1 Отговор
    Момче неграмотно, ти очевидно не вникваш в написаното. Какви извори търсиш за получовеци, използвани за най-долната работа на всички времена. Може би искаш да стъпиш на подпечатан и заверен от нотариус трактат, посветен на циганите? Няма да намериш. Но ако се поровиш в историите на Рим и Персия и по-точно в Римската инвазия на Изток, ще намериш това, което търсиш. Просто трябва да четеш между редовете нещо, което явно не ти се отдава. Същото се отнася и за българското писмо-има го, но не на кирилица. Трябва да четеш, момче! И да мислиш! Иначе няма как да знаеш имената на първите ханове. А що се отнася до бъзика на Путин, там няма да те карам да четеш-историята на дипломацията определено не е за теб. Изобщо: повечко чети и по-малко пиши. Казвам ти го с най-добри намерения

    Коментиран от #13

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Вода от извора

    1 0 Отговор
    Момче неграмотно, ти май си единственият в този сайт,който показва вредата от глупавата самооценка /извинявам се, ако се дължи на психично заболяване/. Нямам време да се ровя в писанията ти, но приятелски ти казвам: чети повечко. По този повод има виц: На световен конгрес на писателите в Москва/любимата ти/ задълбават в някаква основно разработена тема и питат участващия в дискусията чукча за изворите, на които се позовава. Чукчата се замислил дълбоко и накрая с облекчение казал: "А чукча писатель, чукча не читатель." Нищо лично.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове