16 Февруари, 2019 14:44 7 792 28

Орхан Исмаилов: Имаше неуспешен опит за преврат в НПСД

  • орхан исмаилов-
  • нпсд-
  • преврат-
  • партия

Оказа се, че в това време са чертаели пошли схеми зад гърба ми

Орхан Исмаилов: Имаше неуспешен опит за преврат в НПСД - 1

Имаше неуспешен опит за преврат в Народна партия „Свобода и достойнство“. Това се посочва в официална позиция на председателя на партията Орхан Исмаилов.

Оказа се, че в това време са чертаели пошли схеми зад гърба ми. Чертежите са включвали схеми свързани с подмяна на договора за офиса на партията, смяна на ключалка и брава, не даване на паролите за достъп до сайта и социалните мрежи, фалшиви и нелегитимни заседания, уточнява Орхан Исмаилов.

Ето и цялата позиция на Орхан Исмаилов.

Уважаеми членове, симпатизанти, последователи, скъпи приятели.

Искрено съжалявам, че станахте свидетели на грозните сцени, подготвяни срещу мен и партията от групичка съпартийци. Неуспешният им опит за вътрешнопартиен преврат бе разобличен и потушен със смелостта и дързостта за истината.

Част от членовете на партията спряха да спазват нейните правила. Забравиха за съществуването на Устава на НПСД, който определя вътрешнопартийната уредба. Изключиха от съзнанието си функцията на Контролния съвет и редица други точки. Пренебрегнаха своите задължения към партията. Нещо повече, направиха най-лошото,което можеха да направят. Вместо да решим вътрешнопартийния спор съгласно Устава на НПСД, същите тези излязоха по медиите, с единствената цел да дискредитират партията в това число и председателя на партията. ЗАЩО??? (отговорете си сами). Същественият въпрос е чии интереси обслужват тези действия и бездействия? Месеци наред изглеждаха като хора, които видимо не се интересуват от политика. Оказа се, че в това време са чертаели пошли схеми зад гърба ми. Чертежите са включвали схеми свързани с подмяна на договора за офиса на партията, смяна на ключалка и брава, не даване на паролите за достъп до сайта и социалните мрежи, фалшиви и нелегитимни заседания на ИПС – ЗАЩО??? Нима председателя е бил заплаха за техните задкулисни договорки? Всичко това се разобличи и се оказаха противозаконно, а усилията - „напънала се планината и родила мишка“. Чрез тях пренебрегнаха партийния вот и законно избрания председател на НПСД – доц. д-р Орхан Исмаилов.

Един съпартиец се заблуди, че може да нахлузи короната на партийната власт, без да е избран законно. Покатери се на страницата на партията, блокира ми достъпа до нея, сложи на мястото на моето име неговото и реши, че може да бъде като Орхан Исмаилов. Аз обаче, за разлика от него спазвам стриктно закона. Всяко мое действие се позовава на Устава на НПСД и интересите на хората, които са ни повярвали. И така провъзгласилият се за псевдолидер, както набързо се покатери, със същата скорост се и катурна. Софийски градски съд се произнесе незабавно: "Орхан Исмаилов е единственият и законен председател на ПП "НАРОДНА ПАРТИЯ СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО".

Призовавам нашите съпартийци към отговорност!

Ако някой се задоволява с бездействието и летаргията на своя политически живот или изгубил вяра в каузата, нека се чувства свободен да си подаде оставката. Политика не се прави от "спящи красавици", а от будни политици. Достойните продължават напред! Без битка няма победа!

Както Ви обещах на Конгреса, ще се боря докрай за свободата и истината и няма да Ви предам!

С уважение:

доц. д-р Орхан Исмаилов,

председател на НПСД


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преброяване на бесните язовци

    5 2 Отговор
    Баш пък ме брига.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 goni

    7 9 Отговор
    Орхан е наистина достоен човек! Нямам нищо общо с партийната структура. Изразявам лично мнение!
  • 4 Бай

    22 15 Отговор
    Турци НЯМАТ МЯСТО В "политиката" на БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 5 Gencho

    20 2 Отговор
    Партия от 3-ма човека, а накрая 2-ма от тях да се окажат предатели...
  • 6 АНАЛлизатор 😂

    23 2 Отговор
    Турските партии в България се нароиха като патриотичните-български. Общото между тях е че ако ги затвориш поотделно в една стая ще се изпопребият кой е по-по-най.
  • 7 Патриот

    15 7 Отговор

    До коментар #4 от "Бай":

    Да не говорим че тия същите въобще нямат място ТУК !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Reinchard Heidrig

    9 4 Отговор
    Колко правоверни са учили във Военното на НВ Царя преди 9.9. След 9.9 само ако се преименуват (никой не ги покръства, за разлика от преди 3 март) и приемат идеите на Маркс, Енгелс, Ленин, Живков (последният е задължителен и дори самодостатъчен). Този са ни го гласили за евроатлантически министър на отбраната от ДПС. Хайде, халал да ни е.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Райчо циганина

    16 6 Отговор
    остави тази политика Орхане, хвани се да работиш земеделие или гледай животни ,заповядай в мойта свинеферма , да гледаш прасета , ще ти дам минималната заплата от 560 лева

    Коментиран от #17

  • 12 Буко Баламата

    8 4 Отговор
    А поради що четем в България такава новина? И поради що има и е позволена такава партия в България?
  • 13 Чоков

    6 3 Отговор
    За Орханчо ще гласуват цяла Зелена Морава и част от с. Падарино и до там .Иначе е добряк успех.

    Коментиран от #27

  • 14 Sali Kankata

    11 3 Отговор
    Орханчо да каже кой го направи на 24 години знам шеф на ДКСИ, да каже кой го направи зам шеф на комисията по досиетата, кой го направи зам министър и как междувременно направи хотел за 10 милиона в Драгалевци. Как човек който не може името да си напише стана професор доцент.

    Коментиран от #18

  • 15 Naimco

    7 3 Отговор
    Тоя измислен герой Орхан Исмаилов, кой го подкрепя? Как с Атака ще правиш завера бе абдал!
  • 16 Токо

    6 2 Отговор
    Народна Партия за Свобода и Достойнство ... Как звучи само ! Че закво ни е И тази партия? По голяма свободия от сега кога е имало? Та някакви педалчета гладни и лукави ще се борят за свободата ни ! Ай стига бе ! Бариерата трябва да бъде вдигната на 6% за да влезе в парламента една партия ! И Не може да участват във избори в коалиция!!! След като влязат в парламента тогава да си правят коалиции . Иначе ето какво става. САЛАТА....
  • 17 1111

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Райчо циганина":

    Много ти отива ника,явно очертава твоята външна и вътрешна"красота".Ти нямаш образованието и акъла на господина,а иначе може да му чистиш мущарака,знаеш какво е нали?

    Коментиран от #26

  • 18 да бе

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Sali Kankata":

    "професор-доцент"ясно е колко си грамотен...взимай метлата ...Хайван
  • 19 Мехмед Сеид

    5 3 Отговор
    Орхан поведи страхливия Народ стига с уйдурми докараха Държавата до там да сме най бедните. Идват избори турци българи ерменци цигани с бюлетина да махнем Комплексарите от власт и да си получим Свободата Успех
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Бахххххх. Муууу

    3 0 Отговор
    Този , напрао няма да го чета.
    За колко финикийски работи става на въпрос?
    КОЛКО ЛИ СТРУВА ЕДНО ТАКОВО НИЕЩУ ?
  • 22 Мехмед Сеид

    3 1 Отговор
    Голям тарикат си напиши си името страхлив ей за това при казвам до кога анонимни?????

    Коментиран от #25

  • 23 4oko

    2 1 Отговор
    Чувам за вас за първи път...
    Чак и преврат:)
    Да не сте като СДС, предцедателя , жена му и брат и представляват партията...
  • 24 незнайко

    4 1 Отговор
    гладното момче гледа как на всяка цена да се добере до някаква власт, било то с фалшификати, лъжи или измама.
    та не за това искам да пиша, а за разни разбирачи, патриоти и тем подобни. господа като много разбирате от политика, като сте в управлението защо държава та ни е н това дередже? къде е мястото на сегашните управници? докато само стоим тук и се мерим кой е по голям българин от другия нашата държава ще изчезне, но вие пак ще сте тук и ще с и мерите пишките и кои е по голям. едно голямо браво на всички нас, че допуснахме да стигнем до това положение
  • 25 АЛПАСЛАН Т

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Мехмед Сеид":

    Не си заслужава коментар за този Келепир Келепиров
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Били Щастливия

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Чоков":

    За промяната в страната , за просперитет е нужен отрезвителен шамар в лицето на големите партии монополисти. Време е да подкрепим партии като НПСД с нови , млади и борбени лидери като г-н Орхан Исмаилов.
  • 28 иса

    3 0 Отговор
    ДПС СЕ НАДЯВАТ НА МНОЗИНСТВО -очаквам МЛАДИТЕ да ги накажат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове