23 Февруари, 2019 18:20 21 420 22

Простреляната от ревнивец Симона заточена в самотна къща

  • симона тодорова

Драматичната раздяла между Мишо и Симона тече през целия месец май

Безследно изчезна от родното Дряново красавицата Симона Тодорова, която попадна под куршумите на ревнивия си бивш любовник Михаил Станчев. Баща ѝ Тони Тодоров, който е полицейски шеф, я е заточил в усамотена и спокойна къща извън града, където блондинката да се възстановява след тежките операции. Нейното подобряване се свързва с контакти с психолози и логопеди, защото, макар да оцелява като по чудо след куршума в главата, тя все още трудно говори и се придвижва с придружител, пише България днес.

"Това са трайни увреждания, за които ще са ѝ нужни най-малко още две години, за да бъде нормален човек", коментират лекарите

Красавицата попада под обстрел, след като се разделя с 37-годишния Михаил Станчев, който е охранител по професия. Връзката между двамата е кратка, но Станчев не може да преживее, че губи Симона, и решава да ѝ отмъсти. Научава, че има среща с 55-годишния собственик на казина Коста Николов, който се оказва и новият ѝ работодател. Мишо отива бесен при Симона в хотела "Бахами резиденс" в курорта Слънчев бряг, където живее момичето. След разправия слиза долу и вижда мерцедеса на Коста Николов, познат като Миджурина. Отваря вратата на колата и стреля в него. Убива го на място. В този момент от хотела излиза Симона и след изстрел е повалена на земята и транспортирана в критично състояние в бургаската болница.

Михаил Станчев е задържан в опит да избяга от България. Предава се сам на митницата в Лесово и прави самопризнания при първоначалния разпит. Пистолетът, с който стреля, е открит веднага. Грозят го между 24 до 26 години затвор, прогнозират адвокатите му.

"Става въпрос за убийство и опит за убийство, който е оставил трайни увреждания на момичето. Когато я видях последно през октомври, разбираше всичко, но трудно произнасяше думите. Майка ѝ и баща ѝ я придържаха от двете ѝ страни", разкри още адвокатът на Станчев.

Симона е разпитана през октомври, като не помни нищо от последните два дни преди убийството.

"Знае в какви отношения е била с Михаил, как са се запознали, но следващите ѝ спомени са чак от болницата. Не помни абсолютно нищо от деня преди стрелбата и от срещата с Михаил в хотелската стая", става ясно от показанията на момичето.

Всички експертизи по делото са готови, като се очаква само психиатричната експертиза на Станчев. Според експертите той е вменяем и може да носи наказателна отговорност. Адвокатите му искат делото да се гледа по съкратена процедура, като се очаква да даде разширени обяснения малко преди началото на процеса. Разследването е на финалната права и делото ще влезе в съда след около месец, коментират разследващите.

От Окръжна прокуратура – Бургас, отказват да коментират каквото и да било по случая. В момента Михаил Станчев се намира в предварителния арест в Бургас, като не е правил никакви опити да излиза срещу по-лека мярка. Той няма проблеми зад решетките, твърдят надзирателите.

Според кратките му първоначални обяснения разказва, че стрелял по Миджурина, защото Симона му се оплакала, че я тормози. В детайли Мишо обяснява как Миджурина имал сексуални мераци към приятелката му, канел я на вечери, а тя се държала мило с него, за да не си загуби работата. Михаил няколко пъти я предупреждавал да отреже мераците на предприемача, но тя не го направила и той буквално откачил, когато разбрал, че ще ходи на вечеря - едва ли не като половинка на хазартния бос.

Драматичната раздяла между Мишо и Симона тече през целия месец май, става ясно от разследването. На 2 юни 2018 г. Мишо влита в хотелската ѝ стая и заплашва да очисти "прелюбодейците", след което почти осъществява намеренията си, ликвидирайки конкурента за сърцето на момичето.

Няма пари за кръвнина

Единствената наследница на богатия Коста Николов-Миджурина е дъщеря му Свилена. Тя ще бъде конституирана като частен обвинител срещу Станчев и ще има възможност да претендира за кръвнина.

"Той няма откъде да извади пари да плаща, така че обезщетението ще си остане само на хартия. Дори да работи в затвора, ще му удържат по 40 лева месечно и ще му трябват 4 живота да изплати дължимото", обясниха близките му.

Свилена наследи близо 50 милиона лева след разстрела на татко си, трупани в продължение на 30 години. Имането на Миджурина включва отделно и много имоти, хотели, игрални зали в цялата страна. Девойката е взета под крилото на преките свидетели на разстрела - бизнесмен от Сливен и половинката му, които се намирали на задната седалка на фаталния мерцедес на Миджурина.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Bum

    29 9 Отговор
    Da се трепат
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ШОПА

    76 12 Отговор
    Това да е съдбата на всяка една продажна кОвра ! Колко тъп трябва да си да имаш единствено красотата си а в главата 1 грам мозък необходим ти да си разтвориш краката пред някой богат чичак за пари защото само това можеш ! Познавам достойни преуспели жени постигнали всичко сами , борили се , образовани , кадърни , можещи ! За тези продаващите се никакво съжаление - заслужават си участта след ,като избират най лесния начин ! Жалко за предприемача и приятеля и - този парцал аз не я съжалявам и грам !
  • 6 Ще е излязъл преди миджурина да истине

    35 3 Отговор
    Да се признава за виновен и да иска да се гледа по бързата процедура, ще му намалят с 1/3 присъдата, ще го осъдят на 16г. , след като бачка вътре ще излезе след 10-12 години, както се казва Бълхария е рая за престъпниците:-)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 hard beat

    37 2 Отговор
    Тоя 37 годишен откачалник още е търсил истинска любов. Добре че като малак им научих още номерата на тия миди. Та те сами се имат за стока. По добре да ги търгуваш отколкото да си им клиент.
  • 9 Кога

    17 3 Отговор
    Ще я гръмнат пак ?
  • 10 Amix

    32 3 Отговор
    Личи си... Оруспия е
  • 11 Не мога да повярвам

    21 0 Отговор
    В същото време, полицаите се оплакват от насилие върху тях, Докъде я докарахме, силово министерство да се оплаква от насилие. На кого ли се оплаква? Както съм казвал и друг път, щеше да е смешно, ако не беше жалко. А ние си мислехме, че трябва на тях да се оплакваме.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ИВАН

    10 0 Отговор
    Туй на снимката ли е красавицата ... значи това е новата красота - хищен поглед и маймунски устни на килограм ... се римува със салам :)

    Коментиран от #17

  • 17 гнида

    10 0 Отговор

    До коментар #16 от "ИВАН":

    Ама само скъпи салами лапа , то и затуй , два салама мухлясват , евтиния не и е харесал и е минала на скъпия !

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    4 0 Отговор
    Кват сам мамо щура ше му строша хура
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Друго си е човек да има законен пищоф . Незаконните не могат да стрелят точно !
  • 22 Пожарен Шланг

    1 0 Отговор
    2 години лечение и после пак по баровете, ще бели банани и салами. Милата тя, тъкмо разбра, че не красотата, а парата праат нещата и зеха, че убиха Миджура - да ми яде ... моркова!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове