Last news in Fakti

4 Март, 2019 15:49, обновена 4 Март, 2019 16:12 3 643 38

Борисов посрещна Медведев в София

  • дмитрий медведев

Втора официална визита на руския премиер у нас

Борисов посрещна Медведев в София - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Министър-председателят Бойко Борисов посрещна председателя на правителството на Руската федерация Дмитрий Медведев и водената от него делегация на площад „Александър Невски“, след което гостът поднесе венец на Паметника на незнайния войн. Програмата на посещението продължава със среща на четири очи между двамата премиери в сградата на Министерския съвет.

В делегацията на председателя на правителството на Руската федерация Дмитрий Медведев са: Олга Голодец, заместник-председател на правителството, Денис Мантуров, министър на промишлеността и търговията, председател на руската част на Руско-Българската междуправителствена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество, Александър Новак, министър на енергетиката, Максим Орешкин, министър на икономическото развитие, Максим Топилин, министър на труда и социалната защита, Зарина Догузова, ръководител на Федералната агенция по туризъм, Александър Грушко, заместник-министър на външните работи, Алексей Лихачев, генерален директор на държавната корпорация за атомна енергия „Росатом“, Алексей Миллер, председател на управителния съвет на ПАО „Газпром“ и др.

Борисов посрещна Медведев в София

В пленарната среща на двете делегации от българска страна с премиера Бойко Борисов ще участват вицепремиерите Екатерина Захариева и Томислав Дончев, и министрите Владислав Горанов, Бисер Петков, Емил Караниколов, Теменужка Петкова и Николина Ангелкова, допълниха от правителствената пресслужба.

Борисов посрещна Медведев в София

Фокус на разговорите между двамата премиери и по време на пленарната среща между делегациите ще бъдат енергетиката, търговията, туризма, транспорта, науката, образованието, културата, социалната политика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДАТ

    40 6 Отговор
    ХУБАВИТЕ ГУШИ ЗАФОРМИЛИ И ДВАМАТА ... САМО ЧЕ ЕДИНИЯ Е НАПРАВИЛ ОТ НАЙ БЕДНАТА И ОБРУЛЕНА ДЪРЖАВА/ НАЧИ Е МАЙСТОР/ А ДРУТИЯ ОТ НАЙ ГОЛЯМАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА С НЕИЗЧЕРПАЕМИ РЕСУРСИ.

    Коментиран от #6

  • 2 антрашпиц

    52 7 Отговор
    Борисов знае ли руски като ще проведат разговор на четири очи?Или ще говорят на английски.Нашия го владее доста добре....

    Коментиран от #18

  • 3 Бай Шиле

    40 0 Отговор
    Да не вземат да му се скарат от Козяк,че тогава целият моабет ще отиде на вЕтЕро.
  • 4 ами сега

    52 5 Отговор
    Сега руснака ще му обясни съвсем ясно какво може и какво не може да прави тиквуня.......НЕ МОЖЕ да се отказва от газопровода дето руснаците ще построят в България.......и въобще някои неща ще му ги разяснят като на малоумник, какъвто е всъщност!

    Коментиран от #10, #13, #15

  • 5 Български По Хелзинкски Комитет

    38 2 Отговор
    Няма смисъл да се договарят.Цветанов като иде да се помоли и закуси - ще разтури колибката.
  • 6 СссереМ

    6 30 Отговор

    До коментар #1 от "НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДАТ":

    ....но още по бедна със заплати от 120 долара.

    Коментиран от #7, #20

  • 7 Няма смисъл

    8 26 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    Какво им обясняваш на Теа зомбита тука, няма да те разберат.
  • 8 Снайперист

    7 10 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 9 соросоид безделник

    48 5 Отговор
    Боже, боже.. Медведев е тръгнал с най-важните си министри да си губи времето с наш Боко, от когото нищо не зависи? Вервайте ми! След това посещение руснаците повече няма да ни погледнат!
  • 10 соросоид безделник

    42 3 Отговор

    До коментар #4 от "ами сега":

    Нищо не може да му обясни на нашия тиквеник. Руснаците изобщо не проумяват, какво е това да си слуга и колония. Те все още наивно вярват, че могат да се договарят с нашите вождове, които още утре ще бъдат привикани в американското посолство да дават обяснения.
  • 11 Толи

    21 1 Отговор
    Нашият нещо мноооого напрегнат и намръщен.Не знае на кого да угоди.....
  • 12 баба Зоя

    6 24 Отговор
    Юрий Гагарин цял живот е тренирал, не е пушил, не е пил, спортувал е, и се е учил усърдно... и всичкото това усилие само за да може за 118 минути да напусне СССР...
  • 13 баба Зоя

    7 14 Отговор

    До коментар #4 от "ами сега":

    Снощи пих толкова водка, че днес цял ден съм с руски акцент.
  • 14 onq s konq

    8 27 Отговор
    От целия "Фокус на разговорите" с прилежащите му "туризъм,търговия/русия е ембаргова държава и не става/,транспорт,наука,образование,култура" и още КУП ГЛУПОСТИ,единствената тема на разговорите ЗА КОЯТО СА И ДОШЛИ "ГОЛЕМИТЕ ОТ КРЕМЪЛ" ще е "ВЪЗМОЖНО ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОПЪЛЧИ НА ЩАТИТЕ ЗА ГАЗОПРОВОДА".Е доживяхме "велика Русия" да ни лази в краката и да ни се мазни:)Естествено така си е КЕФ да се водят преговори с руснаците,ама става само ако... АМЕРИКА Е ЗАД ГЪРБА НИ!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Bahti

    22 2 Отговор
    На колене Мутро банкянска. Че ще ти извадят извадят ризките и ще Лъскаш.
  • 17 българина

    17 1 Отговор
    цц сигурно вече сложил новичока в ракията на Медведев, руснаците трябваше да не приемат поканата, ББ пак ще ги излъже за белене и газта! и тъй като това ще се случи, руснаците ще ни го върнат по начин по който ще ни заболи, това го казва Севрюкова, не някой друг, нещата се нареждат. интересеното на предсказнията е че въпреки че ни предупреждават то пак асе случва, какъв е смисъла от тях тогава...
  • 18 Bahti

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "антрашпиц":

    Винету ще му превежда, спокойно!
  • 19 българина

    23 1 Отговор
    старите му номера, идват избори герб губи електорат, една среща с Мдведев и си мисли че всичко е простено, но руснаците знаят че нито белене ще има нито руска газ, ще има американска и турска,отделен е въпроса за туризма който тази година ще го издуха заради плюенето по Русия
  • 20 В УКРАЙНА ЗАПЛАТИТЕ СА 25 ДОЛАРА

    12 6 Отговор

    До коментар #6 от "СссереМ":

    И СЕГА В ОРАНЖЕРИЯ ПЪРВОМАЙ ИМА 50 УКРАИНЕЦА РАБОТНИЦИ КОИТО БАЧКАТ КЪТ РОБОТИ...
  • 21 Хххубххх

    8 5 Отговор
    Двама милиардери,на гърба на два мачкани народи...
  • 22 Ххх

    24 2 Отговор
    Като видя тиквата, хваща ме срам, че съм българин
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Стефан

    15 1 Отговор
    С. велика. страна. не можеш. да. се. гавриш
  • 26 Ю Кортес

    1 2 Отговор
    Идва за да иска данък талия.денгите свършиха,отидоха по кражби и агресии
  • 27 мисляси

    6 0 Отговор
    Борисов ми изглежда някакси неестествено и е много напрегнат. Отделно от това говори глупости - споменава туризма, търговията и всичко друго, но не говори за енергетика. А знайно е, че Медведев идва главно заради енергетиката. Борисов защо го е канил изобщо, като отново е гузен и не е на ниво. Може би, го е канил защото тук няма опасност да го изгонят, както последния път в Москва.
  • 28 Винаги ни прощават ? ! Защо ?

    7 0 Отговор
    Все сме оплескани като новородено теле - данак и ни прощавате ни даряват ЗОРЛЕН хора ни правят, ЗАЩО ? Когато винаги харем ръката която ни дава и лъжем седалката на онзи който ни Е.АВА ? ! Уручаса ни ли сме бе джанъм ? 30сет ГОДИНИ откак у нас се руши и краде туй що РУСИЯ БЕЗ пари ни даде и още не са го окрали напълно.
  • 29 НАРОД С гръбнак ли сме или

    3 0 Отговор
    Жени с понижена социална и морална отговорност ?
  • 30 От ЗАПАДА само СЕКИРИ сме яли

    4 0 Отговор
    1878 в Берлин - Откъснаха Македония, Раздериха ни и Автономия Бисмарк отреди ! ДАНКЕ ДОЙЧЕ !
  • 31 1914 във Виена Фердинанд ни подстрига

    3 0 Отговор
    КАЛИПСО , отпред късо, отзад голо - едва не ни разкъсаха съюзниците ! ДАНКЕ ДОЙЧО ! Македония пак отвън.
  • 32 1919 Ньойският Париж отново КАСТРЕНЕ

    2 0 Отговор
    Както по ТРИФОН ЗАРЕЗАН и 30год. Да плащаме ! ДАНКЕ, ХЕРЦЛИХ ! АХА !
  • 33 Съединението на България КНЯЗЬ

    4 0 Отговор
    Батенберг, сътвори - Ние го ПРОГОНИХМЕ И НА ДОЙЧА БРАДВАРА КОБУРГОТСКИ СЕ ПОДЛОЖИХМЕ ! Абе ние ХОРА ЛИ СМЕ ИЛИ ИДИОТИ ?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 БЪЛГАРИЯ Е В ръцете на

    2 0 Отговор
    НАРОДНИ ДУШМАНИ ! народни ИЗМАМНИЦИ а не избранници ! С добро няма да се оправим !
  • 36 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Медведев ако иска ясна картинка да се отбие на козяк...Иначе може да стане развален телефон и да идва Маккейн,макар и умрял....
  • 37 onq s baqtiq

    0 0 Отговор
    бъдете малко по-широкоскроени:) ето ви нова ГЛЕДНА ТОЧКА: мутри=хайдути:)
  • 38 Пенсионер 200

    0 0 Отговор
    Боко е тиква на плет. Няма лошо, но той се гордее, парадира и злоупотребява с тази си позиция, което вече е лошо. Вместо да се разходят из парка в Бояна и да каже на госта: "Виж какво, мечок, янките ме мачкат за това, това, това...Дай да седнем и да задвижим всичко останало, което е изгодно и за БГ и за РФ. Навит ли си пък, за трънливите неща да се уточним на следващата водка, след изборите в ЕС, когато картинката се избистри?"- той се прави на Батман. Боко си е тиква и за това пенсията ще ми остане 200лв. дявол знае до кога. Проклет да е Боко!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове