Last news in Fakti

19 Март, 2019 15:42 4 145 19

Веселин Марешки: Стига грабежи от джоба на пенсионерите

  • пенсии-
  • марешки-
  • пенсионери

ВМРО и Султанка Петрова, като заместник социален министър, да си понесат отговорността за поредния грабеж от народа

Веселин Марешки: Стига грабежи от джоба на пенсионерите - 1

Заместник - председателят на НС и лидер на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки се обяви категорично против новите формули за изчисление, които ще ощетят десетки хиляди пенсионери. „ВМРО и Султанка Петрова, като заместник социален министър, да си понесат отговорността за поредния грабеж от народа, който се опитват да ни пробутат, а не да прехвърлят вината на друг. ОП влязоха в това управление с обещание да увеличат пенсиите, а правят точно обратното.

Докога ще търпим тези хора да се гаврят с народа?! Ако са некадърни, веднага да си ходят. Ако го правят нарочно –също”, заяви Веселин Марешки.

Според него, всички заедно трябва да се противопоставим на опитите на вредни за обществото политици, станали депутати и министри с фалшиви обещания за 300 лева минимална пенсия например, да си правят експерименти на гърба на хората. „Българските пенсионери не заслужават такова отношение, присъствието на ВМРО във властта вече е обида не само за тях, но и за цялото общество.

Тези хора взимат от залъка на най-възрастните, за да харчат милиарди за изтребители. Това е единствената мечта на Каракачанов. Пенсионерите изобщо не го интересуват. Оправдаването на Султанка Петрова по медиите, че не била експерт в сферата, в която е заместник-министър, е доказателство за това, че не само за пореден път са сгафили, но и че нямат капацитета да са на тези постове”, категоричен е Марешки.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пешо

    33 2 Отговор
    Ами, прав е, Обединените идиоти излъгаха българските пенсионери.

    Коментиран от #19

  • 2 ИСТИНА ЗЛА

    28 1 Отговор
    ПАТРИОТ- МОШЕНИЦИТЕ обещаха 300 минимална !!!! МОШЕНИЦИ !!!
  • 3 Дано

    28 2 Отговор
    Да изринем обора ! Време е !
  • 4 Иван

    24 1 Отговор
    Да организираме национален протест и да се махат + смяна на системата!!!
  • 5 агент

    19 1 Отговор
    Обединените Мафиоти се наядоха достатъчно и сега е време да си плащат греховете пред Българския народ.
  • 6 Све

    15 2 Отговор
    Тутурутките на МУТРИТЕ лъжат народа и себе си с хапчета, кебапчета и ,,увеличени пенсии". Мръс ници
  • 7 Народа

    8 3 Отговор
    И кой има капацитета.да се наредят на власт после пак тоя виновен ония виновен едни и същи номера. Защо не давате властта на народа щото сте насрани всички до един. иначе философ и коментатори долни лъжци
  • 8 Грую

    3 3 Отговор
    Как може такова некомпетентно изказване от политик? Това е несериозно! Ако някой краде от залъка на пенсионерите то той би трябвало да краде от фонд "ПЕНСИИ" , а той по принцип е празен, демек на дефицит и се попълва всеки месец с трансфери от държавния бюджет за да се платят пенсиите. Ами как може да се краде от празен фонд? Може да се краде от Националната здравноосигурителна каса, като се изнасят за по-платежоспособни клиенти на Запад илачи, платени от фонд Здравно осигуряване. Ако пък иска да рече , че да се правят по-малко харчове, че да остават повече средства за преразпределяне от държавния бюджет към фонд "Пенсии" то трябваше да се активизира, когато се приемаше бюджетя на Националния осигурителен институт в края на миналата година. Какво му стана сега, какво се присети, та взе да ги плещи тези работи дето нито му е времето пък и нито му е мястото дето има една дума?
  • 9 Смърт за султанката

    9 3 Отговор
    Айде бе чичо Веско няма ли да престанеш да се слагаш на Боко
  • 10 дупка до дупката майно льо

    4 1 Отговор
    Абе овчи!!!Я си погледни Варната на какво прилича.
  • 11 Помнещ

    6 1 Отговор
    Всичката далавера започна по времето на ф. Д , продължи чрез И. к та чаак до днес!
  • 12 Шаран БГ

    4 1 Отговор
    Бре, бре,бре......какви лозунги !! Да не идват някакви избори ??
  • 13 ошашавен

    6 0 Отговор
    идеално ,пак гласувайте за тях и пийте една студена водица
  • 14 Реалист

    3 2 Отговор
    Марешки е точно толкова миризлив фекал колкото и останалите по настоящем в парламента
  • 15 Чочо

    3 0 Отговор
    Е най после им каза Марешки че са некадърници защото са тъпи и алчни.След Марешки и народа ще им го каже с избора си и да не се сърдят на никой.Такива простотии натвориха че нормален човек се чуди как може да се гласуват такива тапотий.Е това им е капацитета.
  • 16 Да свикваме идват трудни дни и бедност

    5 0 Отговор
    Султанка излага името си. Турските султани не са били чак такива кръвопийци. Най-големият данък при турската власт е бил десятъка.
  • 17 Бай Благой

    1 1 Отговор
    Стига популизъм г-н МаГарешки!!
    П.С. Това се отнася за всички гниди в парламента!

    Коментиран от #18

  • 18 ООООПАААААА

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Благой":

    Сега съжеляваме и плачем за османската империя, ами и в македония и сърбия същото се говори.
    Само ние и гърците не сме били доволни.
    И все пак кое е било лошо и кое е било хубавато никой не ни обясни за османската империя?
    Разбира се освен по патриотични подбуди ? Май не всичко знаеме за онова време.
  • 19 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пешо":

    ПАТРИОТИТЕ БЯХА МАЛЦИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА ! ТЕ ПРЕДЛОЖИХА ТОВА, КОЕТО БЯХА ОБЕЩАЛИ - 300 ЛЕВА МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ, ДА СТАНЕМ ПОНЕ КАТО АЛБАНИЯ, НО ТОВА БЕШЕ ОТХВЪРЛЕНО ОТ ГЕРБ !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове