Last news in Fakti

12 Април, 2019 14:39 3 456 28

Марешки: Боят в Габрово е инсценировка

  • габрово-
  • веселин марешки-
  • красимир каракачанов

Лидерът на "Воля" обвини Красимир Каракачанов за ексцесиите на етническа основа в града

Марешки: Боят в Габрово е инсценировка - 1
Снимка: БГНЕС

"Случката в магазина в Габрово е една поредна инсценировка, направена предизборно от партии с позатихнал рейтинг, които се опитват да възбудят интереса към себе си. Така председателят на "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки коментира побоя над магазинер в града и последвалите протести против ромите.

"Хората в Габрово правилно се бунтуват и реагират остро. Кукловодите не са сметнали, че българският народ има нетърпимост към тези неща и няма да разбере, че участва в този долнопробен сценарий и абсолютно спонтанно ще излезе на протести. И се получава така, че заради един-два процента повече рейтинг на някой самозабравил се политик, ние сме готови да направим гражданска война. Да използваш тези настроения, да предизвикваш безредици, да използваш народа за партийните си цели е грозно и присъщо само на предатели и слаби политици", заяви Марешки.

Той допълни, че от "Воля" се обявяват категорично против опитите на която и да е партия да се заиграва с националната сигурност, за да спаси рейтинга си, визирайки ВМРО.

"Не мога да повярвам, че един силов вицепремиер може да падне толкова ниско, че да се оправдава в тази ситуация с кмета на Габрово, коментира Марешки.

По думите на Марешки концепцията за интеграция на циганите, предложена от вицепремиера Красимир Каракачанов, предизвиква огнища на напрежение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русенец

    58 2 Отговор
    Мъртвешки и метлата ще яхне, само и само да слогува на ГРОБ или поне да стане Евродепутат.
  • 2 народе

    67 2 Отговор
    Вижте, какви психоболни магареподобни популисти се натискат да ни управляват ... и гласувайте пак за него, заради по-евтината му нафта

    Коментиран от #6

  • 3 Попа

    46 4 Отговор
    Ти производно на ГЕРБ,ти ли ми даваш мнение?Ти си най-голямата подлога на БОКО.
  • 4 Анти седераст

    47 1 Отговор
    Този още ли е на свобода? Какво стана с делото му за рекет и побой? А за контрабандните горива?
  • 5 Пешо

    53 0 Отговор
    Проблема циганизация не е инсценировка, обаче. А и циганската престъпност е факт.
  • 6 Странно

    33 0 Отговор

    До коментар #2 от "народе":

    Може ли най големия фармацефтичен бос да пести от собственото си лечение?
  • 7 варненския месия

    31 0 Отговор
    Марешки понеже той би направил така и смята, че и други партии позавехнали, като неговата, ще правят същото !
  • 8 Eee

    37 0 Отговор
    Циганите като те опердашат и тебе и ние ще кажем че правиш театър.
  • 9 ТАТО

    25 0 Отговор
    ти беше ли там цървул
  • 10 Луд

    25 1 Отговор
    Някой се опитва да омаловажи работата на Каракачанов(която колкото и да е нищожна поне е нещо).Да не забравяме.авяме че от ГЕРБ и дума не обелват.
  • 11 Джудже

    34 0 Отговор
    Да бе, сигурно и убийствата, грабежите и изнасилванията са инсценировка, а потерпевшите също участват в сценария! Този е за психиатрията, а не за парламента. Ама то май парламента си е по-скоро психиатрия (само пациенти) но без санитари и лекари.
  • 12 БББ

    24 0 Отговор
    Тоя нещо е объркал хапчетата.
  • 13 snail

    23 0 Отговор
    Май е време да инсценират един бой за всички депутати и управляващи , че да разберат на какво е подложен обикновенният българин!
  • 14 ндн

    23 0 Отговор
    Гласуваш за Марешки - получаваш Магарешки!
  • 15 Бат Вал

    23 0 Отговор
    Марешки, ако някой ти разбие физиономията, ще мине ли за инсценировка? Само питам....
  • 16 Все още работеща

    18 0 Отговор
    Г-н Марешки,добре ли сте?Я вас да ви ступат,да ви сритат няколко пъти,да ви направят естествен грим,тогава ние ще кажем,че това е инсценировка и предизборен трик. Застанете лице в лице с пострадалия и го попитайте дали е инсценирал побоя ,а може да е ходил на гримьор.
  • 17 Къш

    10 0 Отговор
    Къшшшшшшш!!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 антрашпиц

    12 0 Отговор
    Най-лошото е,че след 10 години тези побоища ще бъдат ежедневие ..
  • 20 Габрово

    13 1 Отговор
    Ела в Габрово Мравчевски да видиш кое е инсценировка!!!!Психично болни сте всички от този парламент!!!!Малееее какви ни управляват!!!!УЖАС!!!!!Еййййй бях с герб но вече съм отвратен от вас,и повярвайте ми много са като мене!!!!!!!
  • 21 така стана

    8 0 Отговор
    На някои дори и хапчетата вече не им помагат.
  • 22 Обикновен Бг

    11 0 Отговор
    Я, говорителя на "Евророма" се обади.
    "Евророма" е соонсора на "Воля" и е основният член в нея. Проверете и ще се обедите.
  • 23 Батман Боко

    4 0 Отговор
    Вдигайте си и двамата гащите,стига сте си ги мерили....рейтингите,че няма време,скоро ще сте аут и се молете след година,някой да си спомня за вас,еднодневки.Ей и на политици не случихме,само на качествен промишлен отпадък.НАРОДЕ????
  • 24 незнайко

    10 0 Отговор
    ВЕЧЕ НЕ ХАРЕСВАМ МАРЕШКИ !!! ТОВА НЕ Е ЧОВЕКА, КОГАТО ВЛЕЗЕ В УПРАВЛЕНИЕТО !!!
  • 25 марешки

    7 1 Отговор
    Ти си идиот!
  • 26 Хасан4е

    8 1 Отговор
    Той не е идиот. Много си е добре . Идиоти са тези които си продават гласа за 10 стотинки по-евтино гориво и се редяха на опашка в бензиностанции и аптеки като все пак му осигуряват пет стотинки печалба. Освен изборната разбира се. Много си е добре човека и знае ,че това го крепи да е извън едно топло място дето са Баневи. Егото, вследствие на алчност и пари. Стигна някакъв връх и сега започва полета на долу с носа. И евродупеблизач да стане все е тая . Пътя е надолу. А там пари и имоти не приемат. Няма и два метра дълбочина . Забравен си Магарешки.
  • 27 Дядо Йоцо

    4 0 Отговор
    Болен мозък
  • 28 боко

    3 0 Отговор
    марешки не сменяй цените на лекарствата ако ги вземаме без рецептурна книжка
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове