12 Април, 2019 17:39 2 414 34

Джамбазки: Разговорът за циганския въпрос е отчайващо закъснял

  • ангел джамбазки-
  • цигански въпрос-
  • габрово

Евродепутатът заяви, че след като се прибере от Брюксел има намерение да отиде в Габрово и да говори с хората

Джамбазки: Разговорът за циганския въпрос е отчайващо закъснял - 1
Снимка: БГНЕС

„Разговорът за циганския въпрос е отчайващо закъснял, той трябва да започне незабавно“, заяви пред БНР евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

„По отношение на битовата, етническа, циганска престъпност в България има едно беззаконие, има едно нежелание на властта да си върши работата. Никой не иска да се занимава с тях. Ако стане обществено напрежение, каквото става заради безобразно поведение, тогава се размърдват и започват да си вършат работата“, добави той.

Според него другата страна на монетата са „момчетата с бухалките“.

„Те не изразяват общественото мнение, даже според мен пречат. Всички, които са виновни за провала на циганската интеграция, сега ще сочат тези и ще казват – те и другите са такива,“ обясни той.

Евродепутатът заяви, че след като се прибере от Брюксел има намерение да отиде в Габрово и да говори с хората.

„Появата на който и да било в Габрово не би трябвало да бъде нито насаждане на напрежение, нито търсене на политически дивидент“, подчерта той.

„Добре видяхме какво се случва в магазина - едни безобразно пияни типове посред бял ден търсят да набият някой - това е циганската интеграция в България“, коментира Джамбазки.

Според него трябва да се потърси прокуратурата заради това, че лицата бяха освободени без обвинения и прибрани отново, чак след като беше разпространено видеото.

Такива неща ще се случват в България оттук нататък, защото 30 години оставихме едни наши съграждани да правят каквото си искат, предупреди още Ангел Джамбазки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    27 2 Отговор
    Джамбаски , не в Габрово , а на друго място говори , дано те чуе ....накой !
  • 2 оставка

    42 3 Отговор
    Къде спахте бе, пишман патриоти? Колко години ви трябват да сте евродепутати, да сте в реалната власт, за да направите нещо ... и да не говорите само, че пак сме закъснели с нещо
  • 3 филанкиши

    17 24 Отговор
    НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДЖАМБАЗКИ!
  • 4 От завода за сапун

    44 6 Отговор
    Евреите,арабите и циганите са най големия бич за човечеството.

    Коментиран от #5

  • 5 комунист болшевик

    17 3 Отговор

    До коментар #4 от "От завода за сапун":

    Все първи братовчеди........пропусна и гърците!
  • 6 Мими

    31 18 Отговор
    Единствено Джамбазки говори по темата, но жалко аз ще гласувам за БСП само и само да падне герб! Единствено БСП имат шанса да бутнат Тиквата , но ако се разкъсаме и гласуваме за различни малки партии Тиквата ще си остане!

    Коментиран от #8, #11, #13

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 mhm

    28 6 Отговор

    До коментар #6 от "Мими":

    Ти не си наред! БСП са майката на всички тези партии, от тях тръгва всичко. Те са си същите и няма да се променят! Много е тъжно, че огромна част от българите имат къса памет като теб! Когато имаш избор между две злини, не избираш нищо! За да блокира положението тотално! Да става погром и веднъж за винаги да се обърне всичко и да тръгнеш по нов път! Иначе след 4 години ще лаеш по БСП и ще гласуваш пак за ГЕРБ! Капиш?

    Коментиран от #15, #23

  • 9 а ре бе

    16 7 Отговор
    Фамилията му Турска той националист хахах а кога българи и наще роми крадът парите от чужбина давани за ромите добре ви е нали фондовете въобще не стигат до ромите българи крадци мутри
  • 10 Batushka

    12 5 Отговор
    Тоя е като тия цигани дето интегрират останалите с фондации и НПО та само ,че е български циганин с партийка и то крадена...
  • 11 реално погледнато без емоции

    11 8 Отговор

    До коментар #6 от "Мими":

    Има логика в това да гласуваш за БСП ! Това са избори за европарламент, а герберастите, какво постигнаха - едно голямо НИЩО ! Боко ходи да го милват по главичката и каквото му наредят ерогейските лидери това прави без да мисли ! Е пуска си по някой език и с ония с ишиаса и това е, даже един план мобилност не успяха да обърнат ! А Курнела единствена се опъна на джендърконвенцията от Истанбул ! Всъщност герберастите нищо не са свършили в наша полза в ЕС и даването на шанс на БСП не е лоша идея! Ако БСП схванат шанса, които им се дава имат шанс и на следващите избори. Партията ГЕРБ тотално преяде с власт и пари и е време да минат на строга диета! Погледнете само тримата дебели, които "управляват" държавата и ще ви се изясни ! Така, че хората наистина трябва да се замислят особено, ако все още им се въртят някакви глупави мисли да гласуват пак за ГЕРБ !

    Коментиран от #31

  • 12 ГОЩО

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Васил":

    АМА И ТИ ДА ГО ПРИДРУЖАВАШ...ЗА КУРАЖ , ОТВОРКО....ПЪК И ТЕБ ДА ТЕ ВИДИМ КЪВ МЪЖ СИ.....?
  • 13 СТАВРИ

    9 4 Отговор

    До коментар #6 от "Мими":

    БРАВО ЗА КОМЕНТАРА.....И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА.....

    Коментиран от #24

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 goni

    9 2 Отговор

    До коментар #8 от "mhm":

    Грешиш!:) Избираш по-малката!;) Ти сам си реши, коя е тя! Но, гласувай Иначе да знаеш че ще те управлява този, който циганите са избрали! Те всичките гласуват! А, за кого..?!:) За този , който плаща по-добре! Просто бизнес!:)
  • 16 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "ма разбира се":

    Браво!!!Немам думи!!!++++++
  • 17 Гост

    10 0 Отговор
    Няма балами вече. Видяхме и патриотите, хубаво, че се обединихте, че да ви видим всичките накуп какво ще направите за България, а България е българския народ. Ами, НИЩО не паравихте, борихте се за собствени министерски кресла. Сега пък за място в Брюксел, патриотите се изпокарахте. Защо не бяхте толкова нахъсани да подобрите живота на българина поне малко, както сте нахъсани за Брюксел. От мен наказателен вот.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Трифонов

    2 1 Отговор
    Оххх... като ви чета коментарите, и като му слушам на тоя страшен палячо простотиите... и ми идва да се застрелям през мозъка. Положението в тая държава, вместо да се влошава, става безнадеждно. Щели да гласуват! Едни за ГЕРБ - "антикомунисти", другите за БСП - "антифашисти"... Смешни, жалки, български народе! Кога ще си вбиеш в дебелата, балканска куфарица, че гласуването не е самоцел. То е средство да направиш избор. Ако избор нямаш, значи е пълна идиотщина да си губиш времето да гласуваш. Направи си една чикия вместо това. Поне накрая ще има нещо малко, но реално да покажеш на света... за разлика от гласувалите....
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 внтгж

    4 1 Отговор
    Абе Джамбазки още ти се иска един мандат като депутат в ЕС за паричките. Какво направи там и както тук - нищо. Празни приказки да ти върви времето, заплатата и европейската пенсия.
  • 22 Pdf

    3 0 Отговор
    Къде се скри Слави Трифонов?
  • 23 Банскалия

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "mhm":

    Според мен няма Герб, няма БСП. Единствената алтернатива са военните. Доказали са се навсякъде по света. И няма пускане докато всичко не стане както трябва.
  • 24 Банскалия

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "СТАВРИ":

    Тъй, тъй, зер... За БСП щом гласуваш, значи гласуваш за ДПС. По-добре да гласуваш за някое военно формирование.

    Коментиран от #29

  • 25 Банскалия

    6 0 Отговор
    Според мен няма Герб, няма БСП. Единствената алтернатива са военните. Доказали са се навсякъде по света. И няма пускане докато всичко не стане както трябва.

    Коментиран от #30

  • 26 Господин

    2 0 Отговор
    Ами вие вместо да говорите друго да правите? За всичко има отговор- или не във властта и не можете или "много сме закъснели" и "тия преди нас са виновни". Дано истинските войводи, които са воювали с гръцки,турски и сръбски войски, тези които убиха сръбския крал бългомразец да не ви гледат отгоре, че нямате право по никакъв начин да се оприличавате на тях лаладжии и страхливци.
  • 27 Балканец

    3 0 Отговор
    Мвр да си търси бюджета от цар Киро. Ние, българите, плащаме данъци за да ни пазят нас, а те - пазят убийците ни. Пагона стана позорен в Бг..
  • 28 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Всичките са много сладки преди избори, ама след това горчат, че и лютят. А животът ни става все по-труден. Като прочете човек, кой колко е приватизирал или получил съвсем законно, му става ясно защо страната е на такова дереже след 30 години преход. Всичките управници НЕ ИСКАТ, да я вкарат тая държава в ред. Не им остава време от интриги, скандали, далавери.......От 1945 г. до 1951 г. положението в страната бе също толкова трагично с циганското малцинство. Само за три месеца на 1951 г. / 9,10 и 11 -ти месеци/ "тъпите, долните, грозните" комунисти решиха въпроса до 1989 год , че и още 4-5 год след това. Какъв "РАЗГОВОР" иска да дъвче и г-н Джамбазки ?? "Ножът е опрял до кокала", той разговори ще води, ще прави, ще сучи. Нужни са действия и сериозни мерки - веднага, незабавно. Мърморим срещу чехи и унгарци - те как се оправиха още преди 15 години с техните цигани. Нашите ги е страх да не ги гълчат от Брюксел !? Само българските старици и старци са безстрашни с/у циганския произвол. И когато едни достойни хора-балканджии не могат да търпят гаврата с тях, им пращаме полиция и жандармерия да ги "укроти" !?!? Защото ръководителите ни са некадърници.... !!!!Бай Ви Тошо такъв, онакъв, ама циганите ще го благославят векове напред. Редът бе наложен от Антон Югов и Вълко Червенков ! Това за сведение на "историците-демократи"....
  • 29 СТАВРИ

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Банскалия":

    ВСИЧКИ ПЪРДЯТ В ЕДИН КЮП ДРУЖЕ......ТАКА ,ЧЕ ОТ ДВЕТЕ ЗЛИНИ ИЗБИРАШ/М ПО- МАЛКАТА.......ГЕРБЕРИТЕ НЕ СА ЛИ СА СЕ ОВЪРЗАЛИ С ДПС...? И НЕ САМО ТЕ.......
  • 30 СТАВРИ

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Банскалия":

    ТУК СИ АБСОЛЮТНО ПРАВ.....ТРЯБВА НИ ЕДИН НОВ ПИНОЧЕТ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО ( РАЗБИРАЙ ВСЕКИ ША СИ СЕДНЕ НА ГЪЗОТ) ТАНКОВЕ ПО УЛИЦИТЕ,КОМЕНДАНТСКИ ЧАС,СТРЕЛБА ПО ВСЕКИ КОЙТО ГО НАРУШАВА....ПЪК ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.....ЗА ЕДНА ГОДИНА И СМЕ ТОП......И АРМИЯТА ДА Е С НАРОДА......МА ТО КАТО ГЛЕДАМ....И АРМИЯ НЯМА.....ТАКА,ЧЕ ЩЕ ХВАЩАМЕ ПЪТЯ ...ЗА ТЕРМИНАЛИТЕ НА ЛЕТИЩЕТО.....
  • 31 стоян

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "реално погледнато без емоции":

    До 11 ком -Каква логика има да гласуваш за бсп - Ти правиш пропаганда да гласуваме за крадливата подсъдна Елена Йончева която вашите другари от бсп -то искат да я скрият от правосъдие
  • 32 бомбата

    0 0 Отговор
    другарю дамаджански и ти вече вяра не фащаш веке ........
  • 33 незнайко

    0 0 Отговор
    Всички на приказки го докарват, но никой не паема инициатива в полза на истинските БЪЛГАРИ !!! ПРОКУРАТУРАТА СЕ СТРАХУВА !!! Какво ще кажат в Брюксел !!! Точно в ЕС искат това да продължава, за да се манипулират хората !!! Думата ИНТЕГРАЦИЯ се афишира както ДЕМОКРАЦИЯ !!! И двете не съществуват и са невъзможни и те го знаят !!!
  • 34 istina

    0 0 Отговор
    тоя не се ли насити даяде евро пари много е лесно да говориш за другите да ги виниш не турсите причината а вините . не останаха хора в българия няма ги истенските хора учените . а тоя първо няма култура на говорене аве ко да ви кажа селски цървул тези хора останаха в бг,е за това сме на това дердже много му е лесно на този 3000 евро на месец и ас ще говоря и пак ще искам да се кандидаствам за депутат дето окрадаха българия за тях не говори а за кокошкарски работи еиии няма оправия овчи народ сме . кервана си върви и народа си мълчи чените се дигат всеки ден ание гледаме кои кого набил кои кого откраднал а тези като този дзанбазки крадат милиони и какво ли не.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове