Last news in Fakti

12 Април, 2019 18:20 3 326 48

Йончева: Всички могат да осъдят Борисов на изборите

  • елена йончева-
  • бойко борисов-
  • делян добрев

Във връзка с напускането на парламента от Делян Добрев, Елена Йончева коментира, че оставката му е в резултат на една дълга битка

Йончева: Всички могат да осъдят Борисов на изборите - 1
Снимка: БГНЕС

Европейските избори са важни за България, защото от хората, които ще изпратим в ЕП, зависят много важни за страната ни неща. Това каза водачът на листата на БСП за предстоящите европейски избори Елена Йончева на среща с жители на район Слатина в столицата.

Тя добави, че тези избори са важни и защото те ще бъдат вот на недоверие към управляващите и ГЕРБ.

„Спечелим ли тези избори, печели цяла България. Важно е не просто да победим ГЕРБ, а да отстраним политическия модел, който те създадоха”, коментира Йончева.

Тя обясни, че България има 17 места в ЕП, но това дали са малко или много, зависи много от хората, които ще изпрати народът ни там и към коя политическа група ще принадлежат.

Елена Йончева добави, че групата на Социалистите и демократите в ЕП има много успехи в този мандат.

„Един от тях е въпросът с двойните стандарти, който подехме ние тук в парламента, а те го продължиха в Брюксел. Затова колкото по-голяма сила имат българските евродепутати в групата на социалистите, толкова по-добре за България. Ние се борим и ще се борим за справедливост, по-добър живот и срещу двойните стандарти”, категорична бе тя.

Пред жителите на Слатина Елена Йончева каза още, че въпреки огромната помощ, която получаваме от ЕС, заради режима у нас, ние сме третирани като втора категория хора и Европа трябва да разбере за това. Тя бе категорична, че силата на българските представители в ЕП се обезсмисля, ако нямаме силно правителство, което да работи за хората.

Народният представител даде пример с пакета „Мобилност”, който по думите й, не може да бъде решен в полза на България в европарламента.

„Имаше шанс той да бъде решен на високо ниво по време на европредседателството. Правителството, обаче не искаше да влиза в конфликт с европейските ни партньори, а само да си направи ПР”, заяви Елена Йончева.

Във връзка с напускането на парламента от Делян Добрев, Елена Йончева коментира, че оставката му е в резултат на една дълга битка, която се е водила с факти и документи.

„Това е една малка победа, защото оставката на Делян Добрев показа, че справедливост може да има”, категорична бе тя.

Йончева добави, че другата малка битка, която е спечелила, е това, че осъди премиера Бойко Борисов за лъжа.

„Беше ни ясно, че няма как да не го осъдим, защото той не просто излъга, защото всички сме свикнали да го чуваме сутринта да казва едно, на обяд друго, а вечерта трето, а това, че под тази лъжа премина една предизборна кампания”, коментира още Йончева.

Тя бе категорична, че всички българи можем да осъдим Борисов чрез избори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СоцБоц

    63 47 Отговор
    Само така, оставка, съд и затвор за крадливите Гробари!

    Коментиран от #14

  • 2 Ричо

    41 47 Отговор
    Ти пък можеш да ми осъдиш пениса !

    Коментиран от #21

  • 3 Сливен пандиза

    51 50 Отговор
    Народа иска тебе да осъдят със затвор
  • 4 ВЕК

    49 48 Отговор
    Оставки в БСП кога???
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 да питам

    41 20 Отговор
    абе май само курнелия е осъдена до сега, а? на 27 май при резултат 8:5 за герб кво праим? бегам бате за Брюксел нали? тук малко пари дават, а там трудно дават имунитета, но много пари.
  • 7 ДАААА

    44 43 Отговор
    ВСИЧКИ МОЖЕМ ДА ОСЪДИМ ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ, НО ВИЕ СТЕ ЧУМАТА НА ДВА ВЕКА, КАК ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ВКАРАЛА НИ ОТ ТУРСКО В В РУСКО РОБСТВО!

    Коментиран от #45

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 112

    47 30 Отговор
    ГЕРБ са вече в историята, но в най-мрачната история на съвременна Бйлгария
  • 10 Ernesto Guevara

    23 14 Отговор
    Аз ще го накажа.
  • 11 ВЕК

    41 30 Отговор
    И точно вие от БСП, които ненавиждате ЕС се бутате и се изпопребихте кой да ходи там. И теб също може да те осъди всеки, но Сергея се е погрижил и е засекретил всички документи, а други ги открадна!!! Но не успяха да те скрият за офшорките и едни заплатки, които си си взела.......

    Коментиран от #39

  • 12 Колю

    35 24 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ ГАН4О":

    Ако говориш за тази Елена, с обвинение в Български съд за пране на 20млн. лева... Понастоящем водач на листа за Евро депутат, за да избегне правосъдието.... НЯМА КАК ДА СИ ПРАВ.
  • 13 Цецо шлифера

    16 17 Отговор
    Мен няма кой да ме осъди!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Оппа

    17 3 Отговор
    А всички депутати как да ви осъдим?
  • 16 Кольо

    31 21 Отговор
    Вие сте за разстрел, с престъпници сте от 1944 година , унищожихте Българската история за да се харесате на руските окупатори, а теб Йончева те РАЗСЛЕДВАТ за пране на пари, НАГЛОСТ ТРЯБВА ДА Е ИМЕТО НА БСП !

    Коментиран от #37

  • 17 Червената шайка терористи

    24 11 Отговор
    трябва да са в затворите.
  • 18 Иво

    27 17 Отговор
    Ленче-еее ма ! Много " деликатно " казано - за сдуханите, дано разберат за кого искате да гласуват, а ? Е, все някой може да се закачи на тъпите ви номера ! Само че , надявам се народа да прави все пак някаква разлика между вашето управление, и това на ГЕРБ ! И колко сте двулични и нагли - както винаги, то друго не се и очаква от паразити и продажници като вас ! Паплач гнусна!
  • 19 БББ

    22 15 Отговор
    Да се надяваме че народа не е късопаметен,нека да гласува за коготкогото иска но никога за БКП-БСП , направили го значи си заслужаваме съдбата и нямаме място в цивилизована Европа.

    Коментиран от #22

  • 20 onq s konq

    22 10 Отговор
    НАТЪЖАВАТ МЕ думите на Йончева че е ОСЪДИЛА БОРИСОВ,защото на прастика казва"Хоп" преди да е прескочила трапа.Не че всеки от нас не го е правил праз живота си,но в случая тя го прави ПРЕДНАМЕРЕНО!Вярно е че е спечелила делата срещу него на Първа и Втора Инстанции ,но тя отлично знае че ИМА И ТРЕТА ИНСТАНЦИЯ,която само с мръдване на кутрето си може да елиминира решенията на първите 2!А относно приказките й че "въпреки ОГРОМНАТА ПОМОЩ от ЕС която получаваме,ние сме третирани като втора ръка",защото нямаме подходящо Правителство/т.е. не е на БСП/...А КАК ЩЕ ОБЯСНИ ЙОНЧЕВА,че тоя наивен и хал-хабер си нямащ от Българската действителност ЕС ТВЪРДО И КАТЕГОРИЧНО СПРЯ "огромната си помощ" за БГ по време на Управленията на БСП?!А причината ЯСНА НА НСИЧКИ ЗДРАВОМИСЛЕЩИ се корени ИМЕННО В ЖЕЛАНИЕТО НА БСП "ДА СМЕНИ МОДЕЛА НА УПРАВЛЕНИЕ",което преведено на чист български значи само едно-СМЯНА НА ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА НАСОЧЕНОСТ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЗАПАД-НА ИЗТОК!Но...,така или иначе хитрата и практична Йончева си гарантира отлично платен престой и ИМУНИТЕТ в Европарламента,ДА МУ МИСЛИ НИНОВА.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Суджука

    10 9 Отговор

    До коментар #19 от "БББ":

    Две са партиите-наследнички на БКП: БСП и ГЕРБ. 80% от народонаселението са прекалено дебилни за да схванат че която от двете партии да изберат, гласуват за БКП. Държавността се разпада, институции няма, гражданското общество е недоносче, а тъпия матрял търка ли търка билетчета.

    Коментиран от #38

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ВЪЗРАСТЕН

    22 11 Отговор
    САМО ЧЕ ОФШОРКЕ ОСЪДЕНИТЕ СТЕ ВИЕ , УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ГО ГЛЕДАТЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН, И ОТ ЗЛОБА СЕ ЧУДИТЕ КАКВА НОВАТА ЛЪЖА ДА СТЪКМИТЕ , ПАРТИЯ КОЯТО НИ ДЪРПА КЪМ РУСКОТО БЛАТО И ЗАРАДИ КОЯТО ЕС СПИРА ВСЯКАКВИ СРЕДСТВА КЪМ БЪЛГАРИЯ НЯМА МЯСТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИКОГА ПОВЕЧЕ!

    Коментиран от #31

  • 25 бсп

    15 16 Отговор
    Милиончева щяла да съди Борисов:::))!И защо ще го осъжда?!Щото само Борисов увеличава заплати, само той дава надбавки на пенсионерите Великденски и Коледни, защото само Борисов строи България наново, защото удържа конфликта с турците да не се месят, а парашутиста продава България и на турците!

    Коментиран от #35

  • 26 истинска новина от приватизацията

    15 6 Отговор
    Бкп си имат три партии наследнички:бсп, дсб и дпс!80% от народа са за България, а останалите пак чакат да има купонни системи както през 90г и 97г и на хляба даже!А за десерт като в 2013г да им оберат спестяванията от последните години!

    Коментиран от #34

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Чоки..

    16 9 Отговор
    Комунистическа сган.На власт ли се надявате.Никога комунизъм не трябва да има в България.Крадци,убийци на културните хора.Върнете на хората, на които взехте жилищата след преврата.И ще ми говорите за Апартаментгейт.Нагли твари.

    Коментиран от #33, #36

  • 29 Тръмп

    12 6 Отговор
    Сергейчо и Ленчето ще свият селско гнездо в Брюксел,а Дебилите им ще са доволно щастливи и добре издоени!!!:):):)
  • 30 НЕ СИ ПРАВА

    5 3 Отговор
    ЙОНЧЕВА, Ако нещо зависеше от тези избори щяха да ги забранят.
  • 31 РАЗБРАХ ТЕ

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "ВЪЗРАСТЕН":

    ЩОМ ОЩЕ ГОВОРИШ ЗА ПАРТИИ , А НЕ ЗА ХОЛДИНГОВИ СТРУКТУРИ , ЗНАЧИ НЕ САМО СИ ВЪЗРАСТЕН , НО И ПРЕКАЛЕНО СТАР ЗА ДА ВЪЗПРИЕМЕШ НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ.
  • 32 А, На бодлива КРАВА Господ рога не дава"

    8 3 Отговор
    Нищо, че си водач на листата, няма да получиш гласовете за които се надяваш ! Ще пасем патките на село!
  • 33 Да не им позволим на ,,другарите" !

    8 5 Отговор

    До коментар #28 от "Чоки..":

    Отиват в Брюксел да проповядват комунизъм !
  • 34 ПАТЕНТОВАНО за цял живот !

    10 0 Отговор

    До коментар #26 от "истинска новина от приватизацията":

    И мутрите и милионерите са техни !
  • 35 Вече и бабите очакват..

    7 5 Отговор

    До коментар #25 от "бсп":

    Ленче,летиш в облаците от овациите на червената върхушка, но скоро ще се приземиш вместо в Брюксел във Сливен на топло.
  • 36 Имало едно време....

    1 2 Отговор

    До коментар #28 от "Чоки..":

    Нямат морал !
  • 37 Кражби и далавери с прест.свят

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "Кольо":

    Заради тях-червените нямаме добри пенсии!
  • 38 Разпасани

    6 6 Отговор

    До коментар #22 от "Суджука":

    Да , Б Б реже гнилото ! А, вашата соц.партия кога ще направи това с : Корни, Елена и цялата п....на !
  • 39 Бием си шамари със засилване

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "ВЕК":

    Който сгафи закона бяга там ! Строго сек.документи един от вашите лена предаде без да се замисли че предава Държавата ! Мълчите, а !
  • 40 Йозеф

    5 6 Отговор
    БСП е заровено в мазето. Там ще си остане.
  • 41 Кольо

    5 5 Отговор
    Няма как да гласуваш за по -голямото доказано 100 години ЗЛО. Политическите убийства и репресии не са и няма да са забравени от Народа. Сегашните Ви олигарси милионери също помагат за това. Червената буржоазия която се пребоядиса на няколко партии и управлява от измисления преход ,трупането на крадено богатство от частници в общи кооперативи ,ТКЗСТ и милитаристична социалистическа държава и изпирането му в частни Ваши ръце ,чрез дейното участие на ДС и върхушката на БКП няма как да се забрави защото то си продължава и сега. Така сте научени и го предавате на децата си .Само дето е с други думи в така всеизвестния Ви нрав и липса на морал. Лъжата , подривни дейности , гювендийство за власт в самата ви партия ви прави гадни человеци към околните. Вредни сте всичките съвременни политици и го доказахте вече поне 50 години. Всички сте долни алчни ненаядени егоцентристи с мнение за себе си ,че сте богове. А всъщност сте крадци използващи чрез законите силовите структури на държавата които даже не храните Вие , а Народа ,срещу същия този Народ. Вредни сте -всичките . Само който смята ,че ще облажи покрай Вас ще отиде на избори ,родата ,работещите Ви ,администрация ,учители, лекари , полиция и цигани-който намазал.
  • 42 Хасан

    6 4 Отговор
    От Вашето кадърно и "" Справедливо народно "" дело още плащам данъци върху дворно място ,което е откраднато от Народната власт и общината за да представлява сега люлки ,градинка и плочки където пият ,пушат и пикаят ученици гимназисти и лекуващи се от метадонова програма на Окръжна болница. Не апартаменти , а всичко сте изпокрали на хората и върнахте една милионна от това ,срещу заграбена индустрия и стопанство на цялата държава. И живота и труда ограбихте на хората Скъпи ни ,защото наистина сте скъпи за тоя народ Кумонисти от всички партии. И продължавате -последно с вкарването на ЦСИ да събират глоби от КАТ . КАТ приватизирате да работи за частници като уж за Австрийски фирми и А1 , за частни застрахователни интереси , за НАП а сега и за ЧАСТЕН съдебен изпълнител . Тези хора в КАТ кога ще са полезни за пътуващите в трафик или дори само с превенция . Не, направихте всичко само за да обирате народа при това Вие - членове на БКП от всички партии в този парламент и не само в този. Е ,официално сме били под 7 милиона , а реално ??? Имаме ли 6 .
  • 43 Анатема,червени Боклуци!

    5 3 Отговор
    Всички сте от едно голямо, червено, крад ливо Котило(БСП,СДС,ОДС,БЗНС,НДСВ, ДПС, ГРОБ и пр.),което 30 години прави маскарад,за да може членовете му безнаказано да крадат!
    Анатема!

    Коментиран от #48

  • 44 онзи

    5 4 Отговор
    Ленче къде ти отидоха доказателствата за Банов? Само пушилки вдигате, стане ли въпрос за кражба или затвор сте от един отбор.
    Хората знаят как да ви осъдят не им давай акъл.
  • 45 Ангелари

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ДАААА":

    И от руско в американско!
  • 46 ЩЕ ВИ ОСЪДИМ

    4 2 Отговор
    С ОТКАЗ ОТ ГЛАСУВАНЕ!!!

    За кого да гласуваме и кой ще представлява интереса ни в ЕС - ДВЕТЕ БРЮКСЕЛСКИ СНАХИ КОИТО ГЕРБ ПОСОЧИ КАТО ВОДАЧКИ НА ЛИСТИТЕ СИ ИЛИ ТИ И ПРИЯТЕЛЯТ ТИ СЕРГЕЙ С КОГОТО ЩЕ СИ ГУГУКАТЕ ДАЛЕЧ ОТ КЕНЕФА НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ в който ние ще се раждаме и умираме!!! На кого му пука за българите??? НА НИКОЙ!!!

    Коментиран от #47

  • 47 коментар

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "ЩЕ ВИ ОСЪДИМ":

    Какво да и пука на мафията, имат си милярди та чак внуците им могат да се пенсионират!Дори и прокуратури, съдии, адвокати всичко е на мафията и никой никога няма да ги осъди за нищо!!!
  • 48 коментар

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Анатема,червени Боклуци!":

    Дсб си забравил Гробе!И Дай България също Гробчо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове