Last news in Fakti

9 Май, 2019 10:55 29 285 79

Адвокатът на семейството, изгубило бебе, отговори на Местан

  • лютви местан-
  • николай димитров

Адвокатът каза, че са поискали от прокуратурата да се провери дали веднага след инцидента се е звъняло на тел. 112 и от кого

Адвокатът на семейството, изгубило бебе, отговори на Местан - 1
Снимка: БГНЕС

Очаквам до няколко дни на Лютви Местан да му бъде прецизирано по-тежко обвинение, защото при катастрофата пострада и майката на починалото бебе. Това каза адвокат Николай Димитров, който е поел защитата на семейството от катастрофата с лидера на партия ДОСТ в ефира на бТВ.

„Задължението на участниците в движението при знак "Стоп" не се изчерпва само с натискане на педала, той трябва да се увери, че никой не се движи по пътя с предимство, за да премине. Моите подзащитни са се движели със скорост около 90 км/ч. Местан, излизайки от път без предимство, не се е убедил, че по пътя с предимство се движи кола, още повече, че има видимост в пътния участък. Пострадалите са видели много ясно колата на г-н Местан, но са предположили, че той ще изчака на знак „Стоп“.

„Не мога да кажа дали ситуацията е била подценена. Основната причина за инцидента е излизането от път с предимство и неспазването на знак "Стоп", категоричен е защитникът.

„Клиповете във Фейсбук на моя клиент не доказват, че той шофира опасно. Хората са много уплашени. Това не е случаен човек, той е проводник на интересите на съседна държава в България“, каза адвокат Димитров.

Адвокатът каза, че са поискали от прокуратурата да се провери дали веднага след инцидента се е звъняло на тел. 112 и от кого, дали са се пренасочвали патрули, докато дойде удобен, както и дали Местан е звънял на някого за съдействие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукче

    56 211 Отговор
    Не че съм фен на Местю, но по кръстовища ограничението е 60 км, а не около 90.

    Коментиран от #3, #5, #6, #7, #8, #12, #17, #19, #35

  • 2 Meganoob BG

    273 23 Отговор
    ПФФТ! Предимство ли? Предимство има този със скъпата лимузина очевидно. Повече от очевидно е че политик да убие обикновен гражданин е приемливо в съвременна толерантна Европа. Бъдете толерантни хора! Ако ви убие про-турски пропагандист в собствената ви държава не му се сърдете!

    Коментиран от #18

  • 3 El Torro

    35 74 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Правилно.
  • 4 фен

    30 134 Отговор
    Така като гледам местан ще излезне невинен. Един път бащата знаел как и къде се е движил друг път когато го питаха за коланите бил в шок и нямал ясен спомен.
    Местан вчера правилно постави въпроса, той защо не е привлечен след като е карал с превишена скорост.
    колкото и да не ми се иска тук може да си бъде случайно деяние за места и вината да е на бащата на починалото дете

    Коментиран от #9

  • 5 Недодялано племе сме

    154 20 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    А понеже си много много изТЪПено чукче, незнаеш че за да е 60 трябва да има поставен знак, там знак няма! Органите са преценили, че не е необходимо да се поставя там знак за намаляване скоростта на 60, но пак казвам ти си изТЪПППен и няма как да го знаеш това, можеш само простотии да пишиш.

    Коментиран от #21

  • 6 ДДРОнег

    126 8 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Така е, ама баш на това кръстовище май няма такова ограничение, така се изказаха някои ?! Ако има по-запознат, нека ни осведоми !
    А, че местан си е виновен, виновен е, но вина може да носи и бащата, щото си призна, че е карал с над 90км/ч, адвокатът му се опитва да го измъкне сега !!! Но най-вероятно агент павел, ще се измъкне, освен ако управляващите не искат сега да ги шитнат в затвора - могат напълно законно да го накарат да поеме цялата вина !!! Но местан ще се опита по всякакъв начин да се отърве и ако го осъдят на ефективен затвор, съм сигурен, че ще се обърне към Страсбург и т.н. и ще отърве света, че присъдата е политическа, че дискриминиран, репресиран и прочие !!! Дано гласоподавателите му осъзнаят какъв и никой да не гласува за този ... ако го напиша, ще ми изтрият коментара !!!

    Коментиран от #54

  • 7 Да...

    82 11 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Прав си, но това не отменя останалата част от закона, а в частност спазването на предимство и спирането на знак "Стоп". Всеки отговаря пред закона за действията си. Но и сега (даже повече от преди) както по соца някои са по-равни от други...
  • 8 Шофьор

    101 7 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Точно на това кръстовище има ли знак, който да упомене това? И въпреки това, по-важното е, че на СТОП се СПИРА, докато водачът не се увери, че БЕЗОПАСНО може да премине.
  • 9 Да...

    119 7 Отговор

    До коментар #4 от "фен":

    Бащата може и с 300 да е карал, за това ще си поеме последствия, но с това си деяние не се е натресъл в друга кола. Сиреч, ако Мазнян го нямаше (или бе спазил закона), и катастрофа нямаше да има. Това се води непредумишлено убийство. Ако си поливаш цветята на терасата и саксия падне на някой минувач и го утрепа, ти си непредумишлен убиец.
  • 10 Хасан

    96 14 Отговор
    Алах наказа Местан . Той си помисли,че вече е станал брат с Ердоган и всичко му е позволено.
  • 11 onq s konq

    78 11 Отговор
    Знакът "СТОП" не е за да спре водача и да запали цигара,А ЗА ДАДЕ ПРЕДИМСТВО АКО ИМА ПРЕМИНАВАЩИ ПО ГЛАВНИЯ ПЪТ.Ако някой това не го знае,то той би трябвало да се изпрати на "проверочен".Нещо повече-ДОРИ ИЗОБЩО НЕ Е НЕОБХОДИМ ТАКЪВ ЗНАК както на повечето кръстовища в БГ,след като е ОЧЕВИДНО ИЗЛИЗАНЕТО НА ГЛАВЕН ПЪТ,защото в противен случай Знаците ще станат повече от водачите!Ама нямало знак "60" на въпросното кръстовище...Еса е момента хората на Местан да домъкнат отнякъде един такъв знак,да го захвърлят в тревата около местопроизшествието,след което да извикат Прокуратурата и ЗАЕДНО да го "намерят"...Което пък ясно ще свидетелства,че пострадалият водач много преди инцидента е "елиминирал" знака от пътя по който редовно се движи,за да си "шпори" на воля:)
  • 12 бай Иван

    30 68 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Бащата в едно интервю си призна, че е карал с 100-110. То ти ако не пазиш детето си, не знам от кого го очакваш...
  • 13 гост

    95 4 Отговор
    В Холандия при сериозен пътен инцидент,първо събират телефоните. Проверява се ,дали не си говорил по време на инцидента.И ако е - да,виновния си ти.
  • 14 муньо

    31 45 Отговор
    Никак не симпатизирам на този! Напротив! Главно защото прокарва чужди интереси и разединява народа и нацията! НО!!! Това няма нищо общо с конкретния случай и със справедливостта. А фактите сочат , че сблъсъкът е станал в лентата на Местан, там където идващия отсреща шофьор- няма място. Още по вече, че там лявото и дясното платно е било разделено и от островче. Скоростта няма да коментирам, но тя също е фактор. Дали е спрял на стопа или не, да се разследва, но когато карам, никой отсреща каращ няма място в моята лента. Когато има такива случаи слушайте не сърцето , а разума си, защото при тази култура на шофиране и при този натоварен трафик по нашите "идеални" пътища, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОПАДНЕ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ! Иначе не съчувствам ни най-малко на Местана! Но справедливостта трябва да важи за всеки!

    Коментиран от #26, #41

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гостенин

    43 31 Отговор
    Всички тук много знаете, как се спира на СТОП, но в реалността колко от вас наистина го правят? Тук много знаете, но иначе си ги подминавате тия знаци, все едно ги няма! Както и примерно при ограничение от 60 км/ч като карате с 90 км/ч и изведнъж като видите патрулка и започнете да карате с 40 км/ч, защото не знаете колко е реалното ограничение!
    Та за СТОП-а - на доста места има ограничена видимост. Тогава какво правим? Пращаме някой зад завоя на 30 метра, за да се увери, че няма ниско прелитащи индивиди с 200 км/ч? Ами ако сме сами? Можем само да спрем, да се огледаме добре и да тръгнем. Всичко е по правилник. Но изведнъж изскача един нископрелитащ индивид със 120 км/ч примерно и ни връхлита, докато се включваме в движението. Какво правим, а? Огледали сме се, не е имало никой? Толкова бързо не можем да спрем и да дадем назад, за да мине нископрелитащия и за да не му отнемем предимството.
    Не защитавам никого, просто описвам една ежедневна ситуация, независимо, дали в нея е участвал Местан или е бил някой друг. Може да се случи и на всеки един от тук пишещите, как се спирало на СТОП. Този случай много се раздухва, защото е заместен Местан. Иначе нямаше и да чуем.

    Коментиран от #58

  • 17 Пешо

    51 7 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Няма ограничение на скоростта на кръстовище, ограничението се въвежда с пътен знак, какъвто на това кръстовище няма. Така, че 90 км/ч е разрешената скорост там.
  • 18 САП

    28 18 Отговор

    До коментар #2 от "Meganoob BG":

    Принципно за мен ДПС, ДОСТ и разните им други клонинги заедно си лидерите им(Доган, Местан и др.) не трябва да са в политиката изобщо. Но в случая по снимките, които видях в нета на катастрофата има наистина нещо странно. По някой неща видяни в нета мисля, че водача на излетялата кола от пътя има "тежък крак" и настъпва педала на газта повечко. За съжаление виждам и използване на инцидента с цел изваждане на Местан от политиката, което не редно. Не одобрявам използването на човешкото нещастие за политически цели. Честно казано, ще бъда щастлив да бъде изваден от политиката Местан и другите етнически партии, но не това е начина.
  • 19 Гост

    35 5 Отговор

    До коментар #1 от "Чукче":

    Това е първокласен път за Гърция и на това кръстовище няма знак, ограничението е 90 км ч
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Taшко Мъдев

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Недодялано племе сме":

    Абе да ги ... Органите..
  • 22 Апи МаЙтАпИ

    11 1 Отговор
    Когато у нас се проектират пътища никъде по трасетата няма кръгови кръстовища, които намаляват нелепите катастрофи.
    При нас е важно да има!
    Дори и папата е разбрал , че това е галената тема та ни "ПОХВАЛИ".
    Както е тръгнало политик у нас никога няма виновен за нищо и Мутистан ще излезне невинен.
    Всичко се връща. Жалко, че е после на най-близките.
  • 23 хайде да познаем какво ще стане

    11 10 Отговор
    Залагам на Местан.
  • 24 О.Ч.З

    48 5 Отговор
    Още малко остава и ще изкарат че бащата е пил и бебето е карало колата
  • 25 Невинен

    22 3 Отговор
    ВИНОВЕН !
  • 26 Сашо

    14 30 Отговор

    До коментар #14 от "муньо":

    Ненавиждам Местан, но той каза много важни неща, на които трябва да се обърне внимание. А най-важното е, че ако беше отнел предимството на BMW то, то трябваше колата му да бъде ударена отляво и левият му калник и фара трябваше да бъдат счупени, но на снимката се вижда, че колата му е ударена отпред и в десния калник. Има и други неща, които трябва да се изяснят. Местан може да е всякакъв, но справедливост трябва да има.

    Коментиран от #33

  • 27 КОЧА

    36 7 Отговор
    НАПРАВО НА БЕСИЛОТО ---ТОВА Е ИЗМЕННИК НА РОДИНАТА - САМО СМЬРТ НА ТАКИВА --- ПРЕДАТЕЛ МУШЕННИК ..................
  • 28 Сух244

    32 5 Отговор
    Закона по пътищата е ясен!Тука няма политика!Спри огледай се и прецени можеш ли да продължиш като осигуриш безопасност!Е кой тогава е виновен?Ами кажете де!
  • 29 Сух

    20 5 Отговор
    Закона по пътищата е ясен!Тука няма политика!Спри огледай се и прецени можеш ли да продължиш като осигуриш безопасност!Е кой тогава е виновен?Ами кажете де!
  • 30 Сух30

    26 3 Отговор
    Да оставим политиката!Закона за пътищата е ясен!При знак ,,стоп,,се спира оглежда се и се осигурява предимство на клата на главния път!Ами кажете кой е виновен?

    Коментиран от #78

  • 31 Народния съд

    28 5 Отговор
    Уникално НАГЪЛ Ендивид! НО АЛЛЛАХХХ, ГОСПОД и БУДА ще го оредят !!! дачука камъни!

    Коментиран от #71

  • 32 Driver

    12 15 Отговор
    Педи години и мен по подобен начин ме удариха докато се включвах на в главен път след знак стоп. На кръстовище с ограничена видимост, спрях, огледах се хубаво, нямаше коли, тръгнах и един ниско летяш с над 90 при ограничение 50 ме натресе отзад в дясно. Полицая реши, че няма как да останови скоростта му и за по лесно изкара мен виновен. Не зашитавам Местан, но безотговорността при шофиране води и лошите , зле регулирани пътища води то такива неща.

    Коментиран от #46

  • 33 падналия ангел

    30 5 Отговор

    До коментар #26 от "Сашо":

    Когато нещата стават в движение не е така! Излиза автомобил от Стоп, ти си по пътя с предимство. Ако си видял колата очакваш тя да спре. Е тя не спира и за да влезе в своето платно пресича твоето. Ти като видиш това как реагираш! Спирачки и въртиш волана за да избегне излизащия от Стопа автомобил. Та удряш спирачки и въртиш волана надясно, там има път, в ляво е банкета и полето. Показваш се в насрещното, а излизащия автомобил продължаващ движението си се оказва в своето вече платно. Закона е ясен има Стоп, след него катастрофирал, виновника си ти!
  • 34 В/В

    18 3 Отговор
    Преглед на Местан в очна клиника за далнонизъм. Каква е реакцията на другия водач навлиза във другата лента за да избегне дирекния удар.Защо Местан не коментира колко бързо е предвижил двутонния си автомобил след кано е спрял след това се е включил в движението.

    Коментиран от #37, #77

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 БАЙ АХМЕД

    14 4 Отговор
    МЕСТАН АГА СИ ВИНОВНО ЗНАКА ДЕР НЕ СПРЯЛО
  • 37 Стършел

    21 5 Отговор

    До коментар #34 от "В/В":

    33 и 34 коментари сте точни, другите коментари са ала павелчовото оправдание. Вярно, че на всеки може да се случи ( да не дава Господ), но да се държиш нагло и да се правиш на невинен е присъщо на това противно същество, което правеше провокации към етническо напрежение непрекъснато като водач на корпорацията дпс, сега и на протурската дост.
  • 38 кучето

    27 6 Отговор
    Този резан турчин -убиец трябва да е в затвора! Ако някой друг беше убил бебе нямаше да излезе от там!
  • 39 Мария

    28 4 Отговор
    ТОЯ МАЗЕН НАГЛЕЦ СЕ САМОУНЕВИНЯВА И ИЗКАРВА ВИНОВНИК БАЩАТА НА УБИТОТО ДЕТЕ.СРАМ И ПОЗОР.ДА СЕ НАДЯВАМЕ,ЧЕ ВИСОКО ПЛАТЕНИТЕ АДВОКАТИ НЯМА ДА ГО ИЗМЪКНАТ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО НА ТЕМИДА.
  • 40 1944

    23 2 Отговор
    агент на дс и национален предател виновни няма.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Мюмюн

    4 14 Отговор
    Този адвакат явно е много слаб и за това говори глупости, които нямат отношение към случая.536
  • 43 ЗАРЧО

    29 3 Отговор
    За тези ,които пишат ,че колата се движела бързо.Добре де ,а ако вместо колата там минаваше линейка със спешен случай и се движи да речем със 130 -тогава какво ще кажете.Има знак STOP и всичко е ясно.

    Коментиран от #70

  • 44 Иванов

    17 2 Отговор
    Местанчо, стига си се оправдавал,Аллах вижда!
  • 45 Мари Бел

    28 0 Отговор
    Това ще е поредния цирк в тази държава,господин Местан ще се измъкне ,през някоя вратичка на закона , горките хорица ще тичат по разни инстанции да си търсят правата,но то просто няма такива.
  • 46 Петър

    8 2 Отговор

    До коментар #32 от "Driver":

    Е ти как изчисли с колко е карал другия?
  • 47 Косьо Косев

    6 10 Отговор
    Водач на МПС съм над 35 години и мога отговорно да кажа че при скорост 90 км/час при навременно забелязване на каквото и да е препятствие на пътя то в най-лошите случай всеки шофьор може да спре на 15-20 метра ,в противен случай то водачът виновен за ПТП е този който не е на правилното место при последното независимо от понесените щети от птп-то.Искренно съжалявам за случилото се на младият мъж но да отричаш собствената си грешка е голям грях,а още по голям става грехът когато въвличаш и други хора в него
  • 48 Косьо Косев

    3 13 Отговор
    Водач на МПС съм над 35 години и мога отговорно да кажа че при скорост 90 км/час при навременно забелязване на каквото и да е препятствие на пътя то в най-лошите случай всеки шофьор може да спре на 15-20 метра ,в противен случай то водачът виновен за ПТП е този който не е на правилното место при последното независимо от понесените щети от птп-то.Искренно съжалявам за случилото се на младият мъж но да отричаш собствената си грешка е голям грях,а още по голям става грехът когато въвличаш и други хора в него

    Коментиран от #53, #56, #59

  • 49 Дидо

    14 2 Отговор
    Абе вие не шофьори ли сте? Ами много ясно че ще го удари в десния калник.когсто Местан излиза от кръстовището той пресича пътя на другия шофьор.и тоя другия да избегне удара завива на ляво и се удря в десния калник.толкова ли не можете да си го обясните

    Коментиран от #64

  • 50 Дидо

    15 2 Отговор
    Абе вие не шофьори ли сте? Ами много ясно че ще го удари в десния калник.когсто Местан излиза от кръстовището той пресича пътя на другия шофьор.и тоя другия да избегне удара завива на ляво и се удря в десния калник.толкова ли не можете да си го обясните
  • 51 123

    8 2 Отговор
    Турците в турция!
  • 52 Хасан4о

    7 0 Отговор
    Ама не написахте най-после на този вид знак " Дур" ,та в тази част на България политици и мултимилионери да го разчитат и спазват .
  • 53 Айде де...

    4 3 Отговор

    До коментар #48 от "Косьо Косев":

    Ти ще изкараш, че Местан няма вина.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Полу - защитник

    7 0 Отговор
    Когато възникне подобен инцидент има три страни - двама участници и арбитер. Арбитера, на базата на установените факти от разследването, определя виновния. Всички коментари тук са неуместни, поради не познаване на фактологията. Но едно е пределно ясно - внимание, внимание и пак внимание!
  • 56 Бай Минчо

    3 2 Отговор

    До коментар #48 от "Косьо Косев":

    Това което коментираш като цифри може би се отнася за състезателите. 90км/ч = 25м/с - не е малко, за 1 секунда да реагираш, спирачен път и т.н. Пример с един познат- ситуацията е абсолютно същата само , че той е с мотор( в случая на мястото на Местан) . От мотора нищо не става, моториста начупен но оживява и е признат за виновен за ПТП.
  • 57 Пурко

    15 3 Отговор
    Не мога да разбера що за хора има. С колко карал бащата, къде бил удара. Местан как прецени скоростта на другият водач. С какво техническо средство я измери. Какво означава знака СТОП и какъв е смисъла от него. Изтрепа хората и сега бил невинен. Ами тоя баща, зашо не ти строши кофата с едно дърво и той да е невинен. В състояние на афект. Ти му уби детето.
  • 58 Morgoth

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Гостенин":

    Знака СТОП в Българи и като цяло в Европа е почти равностоен на пресичане на път с предимство. Особено у нас стоповете са наслагани на такива места, че ако спреш както трябва няма да видиш нищо от кръстовището. Елементарни шофьорски умения изисква да спреш или дори само да намалиш на правилното място, така че да виждаш какво става на пътя с предимство, който пресичаш. Съвсем друго е щатския стоп, който е основния знак за регулиране на кръстовища. Относно нископрелитащия индивид със 120 - той ще спре за около 70 метра при нужда, ако излезеш когато още не се вижда най-много някой клаксон и някоя псувня да отнесеш, но ако не гледаш и излезеш точно пред него, нито с 90 да кара, нито с 60 ще те спаси.

    Коментиран от #76

  • 59 Morgoth

    11 1 Отговор

    До коментар #48 от "Косьо Косев":

    От 90 ще спреш доста бързо. Не за 15-20 метра, но да кажем за 30. Обаче това е ако имаш времето да спреш - ако колата излезе точно пред теб няма спиране. Когато виждаш колата и знаеш, че тя ще спре, но тя не го направи, а ти го осъзнаеш точно преди да се ударите пробваш да я избегнеш като бягаш настрани и отиваш в дерето.
  • 60 Шофьор

    15 3 Отговор
    Като чета каквво сте писали,направо ви се чудя. Бащата още в първото взето от него интеяю: каза аз го видях как приближава кръстовището.Знаех,че там има стоп,но той не спря. Как яможе ти да го видиш,а той тебе не. Само това доказва, че Местан въобще не е спрял. И за да го избегнеш бягаш кадето е свободно.
  • 61 Mikert

    6 1 Отговор
    В закона изрично си пише, че трябва да се спазват пътните знаци и маркировката, а не това, което е рекъл АЛЛАХ или Заръките на Падишаха!!!!! Не следва да се търси отговорност на бащата на починалото дете!!!! Има си все още закони....хм, така мисля, в тази държава, ....територия ли??!!???
  • 62 Milovrab4e

    11 0 Отговор
    Тук, в нашенско, обичаят е люде като Местан да не носят отговорност.Виновен, не виновен-няма значение.Той е важна клечка, съответно е невинен по подразбиране.Да приключим дискусията, тя работата е ясна отначало.
  • 63 Б.Б

    16 1 Отговор
    Има два пътя, път с предимство и път без.
    Които е навлязъл в пътя с предимство и е предизвикал ПТП той е виновен. Какво почва да се оправдава тая сган, карал бързо, ами като кара бързо пусни го да заминава, защо се блъскаш в него. Галфон такъв. Че и невинен се изкара.
  • 64 Хали

    13 1 Отговор

    До коментар #49 от "Дидо":

    Местан е свикнат да потулва нещата, като войник в София във влака беше хванат с откраднати неща от поделението и се отърва от затвор благодарение на това , че е агент на ДС.
  • 65 Пепелишев

    10 3 Отговор
    За жалост пострадалите са наели адвокат, който няма никаква представа от такива дела. Николай димитров е напълно неподготвен за това дело и идинствената цел му е да вземе обезщетенията на опечалените. Жалко.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Шофьор

    8 0 Отговор
    Знакът "Стоп!" е за всички! Има ли закон или не? Ако ще правим тълкувания, по-добре да махнем всички знаци и само да гледаме кой е по-важен и с връзки-виновникът или пострадалият. Хайде сега да видим нашето правосъдие! А Местан вече го видяхме колко струва, когато се скри в едно чуждо посолство. И сега, вместо да признае вината си, обвинява бащата на убитото бебе. Мизерна личност, подло поведение!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Цар Вул

    6 1 Отговор
    Всички коментиращи забравят и още един факт от Правилника за движение по пътищата!Само един споменава,че ако няма знак стоп предимство има този по главния път!Правилно!!!Но ако няма знак стоп и се движиш на Т-образно кръстовище кой има предимство!САМО И ЕДИНСТВЕНО ДЯСНО ДВИЖЕЩОТО СЕ ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО,А ТОВА НЕ Е МАС-ТАН!ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОСЪДИ НА ПОНЕ ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОР И ПЛАТИ КРЪВНИНА 250 ХИЛЯДИ ЕВРО!ТУРЦИЯ ЩЕ МУ ГИ ДАДЕ!БОГ ДАНО МИ ПРОСТИ ТОВА КОЕТО МУ ПОЖЕЛАВАМ........НО ТОВА Е ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА!!!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Даскал

    0 1 Отговор

    До коментар #31 от "Народния съд":

    За това, че не не знаеш как се пише думата "мошеник" - на бесилото. Така ще решим проблема с неграмотността в България.
  • 72 Бай Благой

    3 3 Отговор
    Колкото и да не харесвам Местан ще кажа че таткото има не по-малка вина от Местаня.
    Да не говорим, че има знаци указващи кръстовище, има вероятно ограничение на скоростта в този участък и т.н....да не говорим че няма още отговор за бебешкото столче!?!
    ХОРА!!
    Мислете като карате!! Недейте да си въобразявате, че като сте с предимство някой ще ви го даде....аз лично като съм с предимство също се оглеждам за разни такива като Местан.
  • 73 КАТ

    4 2 Отговор
    Местан знае ли какво щеше да му се случи,ако това беше станало в Турция? Просто щяха да го гръмнат на място. Той и затова е стоял заключен един час в колата. Певеца М.Чаушев преди време го бяха гърмяли за някакъв малък инцидент по магистралата в Турция.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Безспорно

    6 0 Отговор
    приносът на потърпевшия за катастрофата е голям. У нас всеки разумен човек не разчита на предимство, защото то е само върху хартия. Такива сме си от време оно. Това обаче не значи, че Местан е невинен. Тъкмо напротив, виновен е и то много. И нямам намерение да предъвквам това, което е вече казано и е пределно ясно. Дразнещо е невежеството му, защото той има претенции да си служи с точни понятия, а всеки път като застане пред микрофон упорито продължава да нарича лентите за движение платна и да обяснява, че се "преустройвал". Преустройване няма, има престрояване. Така е записано в ЗДП.
  • 76 незнайко

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Morgoth":

    И Вие и господина на когото правите коментар сте прави. Някой обръща ли внимание, че потърпевшата кола няма ГРАМ СПИРАЧЕН
    ПЪТ ! Тоя шофьор си е мислел, че Местан ще спре маневрата си и е минал в насрешното платно вместо да намали !!! Но ако е карал много бързо центробежната сила след завоя го дърпа в лявото платно и той не може да се върне в своето !!! ЗАЩО ДОСЕГА НЯМА ДАННИ ЗА СКОРОСТА НА ПОСТРАДАЛИТЕ ??? Това ме озадачава !!!
  • 77 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "В/В":

    И навярно Местан се е влачил като охлюв в кръстовището!!!!
  • 78 378

    0 2 Отговор

    До коментар #30 от "Сух30":

    Ако удара е в лентата на Местан нещата приключват няма спрял няма неспрял, няма как е преценил скоростта и т.н.Местан е невинен
    Бащата няма право да отклонява автомобила само да намали или спре. Дори и да е отклонил за спасителна маневра в този случай очевидно маневрата не е ефективна и пак ще носи отговорност

    Коментиран от #79

  • 79 Колю

    2 0 Отговор

    До коментар #78 от "378":

    Значи Местан е заел позиция в неговата лента и в същия момент го връхлита челно автомобил, безпричинно.... Това няма да издържи в никой нормален съд... Истината е че катастрофата е станала в резултат на излизането на Места на път с предимство, без да се увери че е дал предимство на останалите участници в движението, което причина за рисковата маневра на шофьора на БМВ то
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове