19 Май, 2019 16:27 18 069 134

Борисов: Ще ни ударят в четвъртък и петък. Очаквайте нов "Костинброд"

  • бойко борисов-
  • герб-
  • кампания

Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато са ни ударили, заяви премиерът

Борисов: Ще ни ударят в четвъртък и петък. Очаквайте нов "Костинброд" - 1
Снимка: БГНЕС

Това тук е автентичната десница, десницата на ЕНП. Другите са помагачите на БСП (БКП), те не са се променили, защото конгресите им вървят един след друг. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на основното предизборно събитие на ГЕРБ - СДС в препълнената зала "Арена Армеец" в град София, съобщи novini.bg.

"Ние сме като Кобрата, ставаме и продължаваме напред, когато са ни ударили. Защото няма нито една област, в която държавата да е в по-добро състояние отсега. Само в последните няколко дни сме открили няколко завода. За първи път в историята България изнася повече за Германия, отколкото внася", обърна се Борисов към Вебер.

Като примери той даде нарастването на БВП, намаляване на външния дълг, увеличението на износа. „Аз съм убеден, че ако сме живи и здрави в следващите месеци ще видите какви заводи ще започнат да се строят в България. И то точно такива от каквито има нужда държавата, реални инвестиции“, заяви Борисов.

Той припомни запознанството им с Манфред Вебер, като подчерта, че тогава Вебер не е харесвал България, а сега е един от най-големите ѝ защитници.

„В Шумен им направихме индустриална зона. Само вчерашната инвестиция в Шумен е 100 млн. лв. Тогава ще се върнат ли висококвалифицираните българи? Ще се върнат разбира се и се връщат. Близо 500 хил. автомобила ще излязат за 24 май“, заяви той.

„Не бързайте да казвате, че сме победители, не за друго – а като гледам справките близо 100 000 автомобили ще излязат през почивните дни, понеделник пък е направен за учениците неучебен ден. Затова се обръщам към структурите – помолете ги хората, нека си починат петък, събота и неделя до обед и да се върнат за изборите“, заяви Борисов.

Той посочи, че Европа е един организъм, една система. „България си има правителство и Европа си има правителство. Ние можем да гарантираме инфраструктурата, доходите и най-вече опазването на външната граница на ЕС. Много усилия влагаме и се справяме добре, не случайно в Европа ни дават за пример. Гарантирам и това сме говорили с колегите от СДС, членовете, избрани от тази листа, ще бъдат дисциплинирани, обединени и ще изпълняват общите решения на ЕНП. Всички са ми обещали да подкрепяме нашият кандидат Манфред Вебер“, коментира Бойко Борисов.

Той се обърна към кандидатът на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер с думите: „Ние разчитаме, като отлетиш там, на високото – да не забравяш цялата тази зала. Защото животът е събирач – от противници прави първи приятели. Второ, кохезионната политика – единственият шанс за развитие на Западните Балкани и държавите от Източна Европа са транспортните коридори. Така че кохезионната политика трябва да ни е приоритет. Важно е, защото освен автомагистралите „Струма“, „Тракия“, „Марица“ и „Люлин“, сме обещали на българите и „Хемус“, както и пътят от Враца към Монтана. За Шенген няма да напомням – не че ни е важно, но е обидно, защото ние се справяме много по-добре от други държави“.

"В момента през България преминава 17 млрд. куб. м. газ към Турция, Гърция и Македония. Със спирането на този газ нашите тръби се изпразват. Искаме да си останат нашите колички. За да е спокоен Западът сряда стартираме изграждането на интерконтектора България – Гърция, за около половин милиарда лева, да има диверсификация“, допълни премиерът.

„Имаме подкрепата на ЕК за газов хъб „Балкан“. Ще загубим 2 млрд. но ще ги компенсираме. България вече една година се движи в тези срокове, за да имаме пълна диверсификация“, заяви той. „Предупреждавам партията в петък и или четвъртък ще се опитат да ни направят поражения. Направихме си промените, извлякохме си поуките, но партията се вдигна. Това ги плаши. Да не пропусна да поздравя Мария Неделчева, защото тя разби кандидата на БСП - злоба жлъч, срещу познания, ум, компетенция", отбеляза Борисов.

Мобилизирайте се. Помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Взехме си бележка. Правим вече много добри неща. Всеки ден трябва да се доказваме пак. Мисля, че имаме още много енергия да си изкараме мандата и местните избори, но молете се на хората. Нека се върнат в неделя да гласуват. Дават ги много хубави дни, времето ще е хубаво, но нека хората направят този жест към нас. Това е важно за Европа, но е важно и за нас“, каза Бойко.

„Мили мои, искам максимална концентрация. Четвъртък и петък ще ни правят нов "Костинброд". Лъжата нали си я спомняте. Пак същите кандидати са там! Помните ли чудовищната история и 100% лъжа и измама, която направиха преди. Точно тогава ще ни ударят – в четвъртък или петък, за да не можем да реагираме заради деня на размисъл. Пораженията ще ги има. Искам максимално да сте концентрирани за тогава. Желая ви приятен път и внимателно“, заяви премиерът.

"Карайте внимателно и спазвайте правилника за движение по пътищата", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 КУРНЕЛИЯ НИНОВА

    61 199 Отговор
    ЧЕ СЪМ ПРОСТА ПРОСТА СЪМ,АМА ЩО СЕ ЕБА С КОНЕ И АЗ НЕ ЗНАМ.!!!

    Коментиран от #19

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Bahti

    232 35 Отговор
    ЦЕЦУ Е НАПЕЧАТАЛ ПОВЕЧЕ! ХАХХАХАХ ТИКВООО
  • 5 Един

    57 273 Отговор
    Ще гласувам за Бойко!!!

    Коментиран от #21, #85, #97

  • 6 Костинброд

    236 49 Отговор
    БСП ги хванаха как си бяха напечатали готови бюлетини, не знам колко е прос Бойко, че напомня за тази измама над народа. БСП не му е напечатала бюлетините, че да напомня. Сам си вкарва автогол.

    Коментиран от #33

  • 7 Студент

    167 27 Отговор
    Ми като сте прости и необразовани милиционерчета и аматьори, така ще бъде. Ае се пенсионирайте вече, че направо ми се гади от вас
  • 8 Вили

    207 38 Отговор
    ГЕРБ са втори ешелон комунисти.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Сталин

    172 24 Отговор
    Това мероприятие ми припомни конгресите на БКП, когато докарваха делегати от цялата страна само за да скандират "КПСС-БКП", "Вечна дружба", "БКП-БКП-БКП" и да ръкопляскат след всеки 2 изречения на говорещия на трибуната за грандиозните успехи на Партията. Както се казва - нищо ново под слънцето. Герберизмът си отива! Спете спокойно, деца!

    Коментиран от #31

  • 11 земеделец

    152 20 Отговор
    Страх лозе пази... гузен негонен бяга... и накрая кой ми сдра гащите...
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    69 9 Отговор
    ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 13 Лекар БГ

    135 17 Отговор
    Явно няма по-страшно явление от луд простак.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    84 8 Отговор
    ПАРТИИТЕ ИМАТ НАРОДА НА БЬЛГАРИЯ ЗА СТАДО КАТО ПЕСЕНТА БАЙ ШИЛЕ НА ВАНКО 2
  • 15 Бако

    122 14 Отговор
    За първи път в историята България изнася повече за Германия, отколкото внася. Изнася защото за да внася трябват пари каквито ние нямаме.

    Коментиран от #29, #81

  • 16 ГОСТ

    156 22 Отговор
    БОЙКО ВЗЕ ЛИ СИ ОТПУСКА ЗА УЧАСТИЕТО В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ КАКТО ИЗИСКВАШЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТА , КОЙТО НЕ БЕШЕ И НЕ УЧАСТВА В НИТО ЕДНО ТАКОВА МЕРОПРИЯТИЕ. ГЕРБЕРСКАТА НАГЛОСТ НЯМА ГРАНИЦИ.

    Коментиран от #26, #30

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Определено

    151 26 Отговор
    Мислях да пропусна евровота, но нахлостта на този тип направо бие всички граници. Ще гласувам против герб! Долу герберските крадливи мутри!
  • 21 любопитен

    40 3 Отговор

    До коментар #5 от "Един":

    Евродепутат ли ще го правиш?

    Коментиран от #69

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Кебапчията

    105 14 Отговор
    Препълнената зала,, Арена Армеец"че тя събира 5000 човека! Колко изхарчи за екскурзии с авио - отряд 28 от бюджета? Апартаментните почнаха да обещават предизборно.

    Коментиран от #36

  • 24 Batushka

    123 12 Отговор
    Наистина са като Кобрата ...голяма селяния до шия и селски мурафети....

    Коментиран от #25

  • 25 Лора Бринч

    35 5 Отговор

    До коментар #24 от "Batushka":

    И седят на един крак!
  • 26 РПГ

    76 5 Отговор

    До коментар #16 от "ГОСТ":

    Не, наглостта е до безкрай.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 SAAB

    71 12 Отговор
    Кат та ударят....... а дано са затриеш !
  • 29 Глас от Терасата в Изток

    82 12 Отговор

    До коментар #15 от "Бако":

    Изнася проститутки да Германия. Повече отколкото внася..

    Коментиран от #76

  • 30 гост

    71 9 Отговор

    До коментар #16 от "ГОСТ":

    Баце не е нагъл! Той го прави защото обича народа си. Баце живее заради нас! Е виж не може се ожени, народа му е най важен, а не кешовицата както си мислите.
  • 31 аз съм

    93 13 Отговор

    До коментар #10 от "Сталин":

    То я ясно , ама от къде пари да плати на 5000 идиота , за да напълнят залата ? Или стоката дето изплува при Шабла все пак е отишла по предназначение !?
  • 32 Суджука

    14 57 Отговор
    Радев е комунист, аз не съм
  • 33 любопитко

    14 44 Отговор

    До коментар #6 от "Костинброд":

    точно така искаха да си мислиш, и вярно се дигна дандания, пък накрая голем смях беше - оказа се че тва било брака на печатницата....

    Коментиран от #37, #95, #130

  • 34 ДСБ

    99 15 Отговор
    САМО ПРОСТОТИЯТА ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ НА ТЕЗИ НА СНИМКАТА ИНТЕЛЕКТА ИМ Е КАТО НА ТРЕТОКЛАСНИК
  • 35 Национален

    78 9 Отговор
    ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!
  • 36 това не е истина

    30 9 Отговор

    До коментар #23 от "Кебапчията":

    Капацитетът на зала Армеец е 13000 - 17000, зависи от мероприятието.
    За концерти, заявеният капацитет е 17000, та така.....

    Коментиран от #46

  • 37 Реалист

    13 48 Отговор

    До коментар #33 от "любопитко":

    Не му обяснявай - той не може да мисли. Само повтаря опорките на курни
  • 38 339

    83 9 Отговор
    Тези е безгранично нагъл! - Всички области на общественият живот били в по- добро състояние, от когато и да било :-))
  • 39 Сектант

    16 88 Отговор
    Аз ще гласувам за ГЕРБ.

    Коментиран от #128

  • 40 Западните Балкани

    87 11 Отговор
    По-нагъл идиот не е имало. 50% са под или на ръба на мизерията. Нима тези хора трябва да са горди, че има 5 % супер богати и 10% крадци. По-голям удар от асансиора на Цветанов няма. Ужким за нас, а то за да крадат повече. Какво като и БСП краде. Има и други партии. Гласувайте за партиите извън парламента (без АБВ). стига толкова мафиози във властта. Борисов краде от народа, за да гласуват за него, за да краде още повече. Къде е логиката? Хора осъзнайте се! Гласувайте!
  • 41 неко си

    75 6 Отговор
    КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЪБУДИ НАРОДА И ДА ВИ УДАРИ 10 ГОД НА ЗАСТОЙ НИКАКВШ РЕФОРМИ САМО КРАЖБИ И ПРОСНОТИИ А ДАНО ВИ УДАРЯТ
  • 42 765

    71 5 Отговор
    След изборите определено Боко ще се почервенее от яд като чуе че е загубил. Дните му изтичат. Голям удар за него ще са кметските избори които няма начин да не фалшифицира.

    Коментиран от #93

  • 43 киро

    66 8 Отговор
    Е наглец,мръсен ти си много нагал бе ти нямаш очи не те ли срам бе господин
    Винетууу ти си за пандела бе наглец мръсен...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГОСТ

    76 6 Отговор
    ГЕРБЕРИ, БЪЛГАРИ, В АВСТРИЯ ЕДНА ОСТАВКА В ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТО ПАДНА , ТУК ГАФОВЕ , ДАЛАВЕРИ И ОСТАВКИ ВСЕКИ ДЕН И НИЩО. БОЙКО ВСЕ ПО НАГЪЛ СЕЛСКИ ТАРИКАТ СЕ ГАВРИ С ЦЯЛ ЕДИН НАРОД ОТ КОЙТО 2.5 МИЛИОНА НАПУСНАХА РОДИНАТА СИ ЗАРАДИ НЕГО И КРАДЛИВАТА МУ ПАРТИЯ. ДО КОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ТОЗИ СЕЛСКИ БЕК ДА СЕ ГАВРИ С НАС И ПАК ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА НЕГО. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТОЙ ВЕЧЕ ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ В ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА СИ УПРАВЛЯВАЩА ПАСМИНА. СЪБУДЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ И СВАЛЕТЕ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА.
  • 46 аз съм

    45 4 Отговор

    До коментар #36 от "това не е истина":

    Още по-зле ! Откъде пари да я напълни с идиоти ? Нали си наясно , че тия дето не участват в кражбата са платена публика , а и не са си платили сами транспорта .
  • 47 123

    65 4 Отговор
    Кой да те удря бе тиквуне вие сами така се ударихте с това крадене че няма нужда а сега обикаляте и раздават по 50 лева плюс тениска с една огромна тиква отпред
  • 48 ивайло

    58 6 Отговор
    Бойко крадец и говорител
  • 49 9689

    57 6 Отговор
    Долен,гаден,лъжлив престъпник...
  • 50 Гузен

    55 5 Отговор
    "Гузен негонен бяга". Може и да ги хванат. По-добре е предварително да се каже: Видяхте ли. Какво ви казах. Но "всяка крушка, си има опашка" Здрав ужас ги тресе. Представете си какво ще се изрови, ако те не замитат всички музиверлици направени от тях.
  • 51 Давай Бойко

    9 50 Отговор
    Разбий ги.......
  • 52 Българин

    13 64 Отговор
    Няма друг Българин,който да е Обединявал така Народа срещу Червените Родоотстъпници повече от 10 години толкова Успешно,че Бетонните Глави се превърнаха в Несъществуващи,Смешни и Жалки подобия на Комуниста от спомените им....Браво Бойко...

    Коментиран от #57

  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 65 Отговор
    САМО ГЕРБ,ДРУГИТЕ СА ГОЛА ВОДА.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 А БЕ

    8 34 Отговор
    БЮЛЕТИНА №12, ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА!
  • 56 ГОСТ

    67 6 Отговор
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ ВСЕ ОРЕШАРСКИ МУ БЕШЕ ВИНОВЕН.РАЗПРОДАДЕ ВСИЧКО ДЪРЖАВНО ЩО БЕШЕ ОСТАНАЛО ПОДНОВИ ДОГОВОРА ЗА ОГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО ПРИ СЪЩИТЕ НЕИЗГОДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ УСЛОВИЯ. ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ СЛУГУВА НА ДПС И ЕРДОГАН КАТО ДОПУСНА РЕГИСТРАЦИЯТА И НА ПАРТИЯ ДОСТ. ПОДАРИ НА ДОГАН ТЕЦ ВАРНА КАТО НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ОТНЕ ОТ ДЪРЖАВНИЯ ТЕЦ СТУДЕНИЯ РЕЗЕРВ ОТ 15 МИЛИОНА ГОДИШНО И ГО ДАДЕ НА ДОГАН ЗА ДА СИ ПОДДЪРЖА ЦЕНТРАЛАТА ЗА СМЕТКА НА ДЪРЖАВАТА НИ. ОТ ДАЛНОВИДНОТО ГЕРБВЕСКО УПРАВЛЕНИЕ НЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЮЖЕН ПОТОК , АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА И СЕГА ЩЕ КУПУВАНЕ ГАЗА ОТ ТУРЦИЯ И ВТЕЧНЕН АМЕРИКАНСКИ ОТ ТЕРМИНАЛ В ГЪРЦИЯ, АКО НЕ СИ ЧЛЕН НАГЕРБ НЕ МОЖЕШ ДА СИ НА КАКВАТО И ДА Е РЪКОВОДНА ПОЗИЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ НА ДЪРЖАВАТА. ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА. НЕК Е С НАД 5 МИЛИАРДА ЗАДЪЛЖЕНИЯ ,А ПОСРЕДНИЦИТЕ СЛЕД НЕГО СА МИЛИОНЕРИ. ВЕЧЕ ВНАСЯМЕ И ТОК ОТ АЗЪРБЕЙДЖАН АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ. СЛЕД МЕСЕЦ МОЖЕ ДА ПОСКЪПНЕ С ПОНЕ 10- 15 ПРОЦЕНТА, А ОТ ТАМ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГРОБ И НИ ДОУНИЩОЖЕТЕ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА.
  • 57 Живите мъртви на България

    34 5 Отговор

    До коментар #52 от "Българин":

    Ама нас не ни интересуват вътрешнополитическите проблеми на комунистите и комсомолците на БКП. Те нека си се трепат. Не ме интересува дали Борисов Нинова или Нинова Борисов. На с ни интересува нас самите. И БСП и Герб са против нас (дето не сме от тях). Ние също искаме да живеем. По-скормно от Цветанов с личния асансиор, Борисов с къщата в Барсеона, Нинова в приватизацията, Гергов с 43 милиона - подарък от Борисов, Доган - с подарък от Борисов. Забелязвате ли, че няма граници между тях? Гласувайте против тях, гласувйте за партиите извън парламента. Без АБВ - тези са неспасяеми.
  • 58 123

    52 8 Отговор
    Гласуването за герб е престъпление.
  • 59 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    9 18 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.

    Коментиран от #61

  • 60 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    7 16 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 61 Гост

    20 3 Отговор

    До коментар #59 от "БЮЛЕТИНА НОМЕР 18":

    Кои сте вие?
  • 62 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    6 10 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 63 ДСБ

    42 6 Отговор
    ДА ГЛАСУВАШ ЗА ГРОБ ОПА ГЕРБ ЗНАЧИ В ГЛАВАТА ТИ ИМА ВАКУМ

    Коментиран от #66

  • 64 ще ти кажа

    7 4 Отговор
    до коментар 5-Ако щеш и за Бойковица през Кура ми е
  • 65 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    44 6 Отговор
    Гласуването за герб е престъпление.
  • 66 СссереМ

    4 14 Отговор

    До коментар #63 от "ДСБ":

    Като ти гледам правописа ВАКУМА ще е между ушите ти.
  • 67 Бай Добри

    36 3 Отговор
    Гузен негонен бяга ,на всички е им виновен ПУТИН
  • 68 Гост

    30 1 Отговор
    Цъфна ли сме...като го слуша човек
  • 69 Иван

    11 42 Отговор

    До коментар #21 от "любопитен":

    И аз ще гласувам за Бойко. На практика ще гласувам за ГЕРБ и листата му за евродепутати. Бойко ми трябва тук - в България. Като гледам как го атакуват и то при избори за евродепутати, значи им пречи стабилно.

    Коментиран от #129

  • 70 Порно

    44 4 Отговор
    Наистина са като Кобрата , на един акъл са. Оня поне има оправдание , че го бият по главата, тия са такива по рождение.
  • 71 Бай Яни

    16 0 Отговор
    Гласувайте за мен, и аз барем се почувствам човек с тази скромна заплата от 6 700 Евро.
  • 72 123

    37 5 Отговор
    Това сборище на Дебили-ГЕРБ ли е?
  • 73 Ванката

    3 11 Отговор
    Томислав Русев каза, че Лефски е кочина!
  • 74 Миньор

    32 3 Отговор
    В мина Бели брег раздават по 50 лева да се гласува за Герб плюс 30 лева за човек от семейството който гласува за Герб
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 4 Отговор

    До коментар #29 от "Глас от Терасата в Изток":

    Докато МОЧА се пъчи на сред София няма да се оправим!
  • 77 Ставрю

    23 3 Отговор
    А бе вие си напечатаите бюлетините па може и да се размине тоя път.
  • 78 133

    28 1 Отговор
    Б.Б + БГ народ = простотия тъпотия педерастия
  • 79 Хаймана

    32 2 Отговор
    Вижте Австрия хората а тук Цецо Апартаменти ГЕРБ кога ще подава оставка Бойко обеща и нищо
  • 80 Анонимен

    29 3 Отговор
    Боко, Цвъки ще те саботира на изборите. Хората заради него няма да гласуват за крадливите гербери, които имат по 8 апартамента с ВИП асансьори. Не си измисля пак за Костинброд. Боко, Боко жалкисте!!!
  • 81 799

    23 4 Отговор

    До коментар #15 от "Бако":

    Всяка икономика има повече сметка,да изнася,отколкото да внася. И Бай Тошо,ги разбираше тези работи.Ти и колкото него не разбираш.
  • 82 Сашко

    34 1 Отговор
    Вижте Австрия хората какво правят тук Хитрино Своге Варна Апартаменти асансьор къща за гости и нищо Герб си седят защо ли ? Българино ставай и ?
  • 83 Нелсън Мандел

    25 1 Отговор
    Великият Нелсън Мандел е рекъл по добре да мълчиш и да мислят че си будала вместо да говориш и да разсееш всички съмнения Хау
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Брат

    1 15 Отговор

    До коментар #5 от "Един":

    Аз за ВМРО
  • 86 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    4 9 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 87 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    4 9 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.
  • 88 БЮЛЕТИНА НОМЕР 18

    4 9 Отговор
    В нас е истината,гласувайте за нас,ние сме вашата надежда,заплати поне 1500 лв.,пенсии поне 600 лв.

    Коментиран от #98

  • 89 Другия с коня

    5 19 Отговор
    Ударете ги и Вие.....Още Приватизатори съсипали България в затвора и Конфискация и ще има и за Магистрали и да Останат....Бий Червените по манерките Бойко...С Теб сме..
  • 90 Българин

    22 2 Отговор
    Еи бай Тошо много сериозна физиономия си направил ,мимиш .А Цеко е като зле подържан травестит ,кученце крадливо .
  • 91 Константинов

    27 4 Отговор
    ТОЯ ПОБЪРКАН ПРЕСТЪПНИК СЕ ХВАЛИ ЧЕ ЧУЖДЕНЦИ СТРОЯТ ЗАВОДИ ЗА ДА ИМ РАБОТИМ БЕЗ ПАРИ И НИКАКВА ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Цецо Терасата

    15 1 Отговор

    До коментар #42 от "765":

    А дали светна синята и червената лампа на неговите, че нещо свети жълто светофара и мига на аварийни...
  • 94 Работа на

    25 1 Отговор
    Ишлеме не искаме да правим в България, Бойко! Чужди инвеститори се привличат директно, а не с посредници от други държави! Предател!!!!!
  • 95 скъсани Бокови нерви

    23 1 Отговор

    До коментар #33 от "любопитко":

    Голям брак няма що ...половин милион и още колко е заминал по преназначение....повече от брака бе за североизточна България .. където гробарите хич не ги зачитат . Гробарите ги хванаха по бели гащи в голяма предизборна измама ..,.и то оповестена от Бареков .. да не би да е към БСП печатницата беше на Герб ....асега тиквата ги говори хептен туъпоумни приказки . ТаЗИ печатница да не беше мираж или холограма бе Боко ...дали пък би ме разбрал с оскъдния си мозък на малоумна мутра за какво става въпрос Герб ако не фалшицират изборите ще имат по слаб резултат от ДПС . Е Боко Боко тия ,,гадове ""няма да те оставят на мира Мани мани а ми и в затвора може да влезешп с Цветанов и там няма да може да си подарявате ,,часовници
  • 96 Истината Боли

    26 0 Отговор
    Тикво, Австрийското правителство изгърмя за едното нищо - само за намерение, и подаде оставка! Твоите са гребали от кацата с медеца с големия черпак! Обаче ти така си захапал кокала и не го пускаш, че ще счупиш ченето от стискане!!!
  • 97 Враца Баце

    19 1 Отговор

    До коментар #5 от "Един":

    Шизофренията е отличителен белег за ГЕРБерастите.
  • 98 Враца Баце

    16 0 Отговор

    До коментар #88 от "БЮЛЕТИНА НОМЕР 18":

    Герберастки боклук.
  • 99 Живите мъртви на България

    23 1 Отговор
    "Ние сме като Кобрата" Очаквах, че ГЕРб се движат в компанията на прости..ки като Кобрата. Ама чак пък да си го признаят, не се очакваше. Когато си имал 10 години да направиш нещо, а да си се услушвал през цялото време. Да доведеш 50% от хората в България до мизерия и да говориш общи приказки колко сме добре е смешно и жалко.
  • 100 агент08

    17 0 Отговор
    Евтин популист! Тъпи поддръжници!
  • 101 браво господине

    14 0 Отговор
    удрят ви тераси,аснсьори и къщи за гости!Снимката показва много дясна махаща кунка в цял ръст,а цецо физкултурника отрязан на половина :Д Ще ви мине особено след местните избори,когато половината малоумни кметове/ала иванов севлиевският скопач на свине/ освободят кабинетите си !!!!Дано си пази клещите и да почва скопяването с уличните песове развъждани от избирателите на балабанца :Д
  • 102 725

    10 1 Отговор
    Е па аз сакам да го удрам всеки ден тоа
  • 103 Бай Добри

    16 0 Отговор
    Кратуната да не очаква Костинброд ами да очаква ЙОЦА-АМСТЕРДАМА
  • 104 Бесен

    13 1 Отговор
    Ми мръсника знае къде са се оакали и сега трепери
  • 105 ГНИДА

    15 1 Отговор
    Какви думи на премиер .... Явно е природно интелигентен .... Само да вметна , че има статия за преместването на климатици от фасадите в София .... Явно партията на този лидер е решила да одере София , а честито !
  • 106 ТОЧКАТА

    9 0 Отговор
    ех спомениии,как комунистите правеха едно ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАНО И ВИСОКОПЛАТЕНО!!!работно място с 80/100 00 лева!!!А сега едно ДОЛНО работно място струва 7/10 МИЛИОНА ЛЕВА!!!!!И БЕЗ ПЕРСПЕКТИВА щом свършат ,,европарите и програмата,,....щото НАШИТЕ ПАРИ са в чужди ръце...
  • 107 ТОЧКАТА

    16 2 Отговор
    глей ти как прехфвърли СОБСТВЕНИТЕ си мошеничества като РАБОТА НА КОНКУРЕНТА!!!!!Страшна неолиберална и на ЕНП ТАКТИКА!!!!!

    Коментиран от #131

  • 108 mnb

    16 1 Отговор
    10 госини ГЕПР се и оядоха и понакродаха, стиго толкоз, време е да дойде некой друг, да из изкара миризливите ризи.
  • 109 образ

    16 0 Отговор
    Този натюр пак ли риве , че е поръчан от някой .... Писна ми да му слушам ривъ и търпя своеволията .... Премиер без ерудиция е като "царят е гол" ..... И те така ........
  • 110 ГОСТ

    11 0 Отговор
    Дават ги много хубави дни, времето ще е хубаво, но нека хората направят този жест към нас. Това е важно за Европа, но е важно и за нас“, каза Бойко.====== Много точно го е казал важно е за тях а би трябвало да е за България.
  • 111 Усмивката

    9 2 Отговор
    Борисов!...споко.Към тебе пътува спешен екип от добри специалисти, обучени да спасяват от нападение от извънземни.Ще ги познаеш.Отпред на колите имат знак .Червен кръст.и син буркан който прави ....пиу,пиу,пиу
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Пълен цирк

    12 1 Отговор
    Това сборище на алчни, прости и крадливи по-голями и по-малки боклуци, както и на невероятно прости овце, дори не е подобие на цирк, а някакъв абсурден карнавал на простотията и наглостта.
    Срам и позор!!! Смеят ни се по целия свят.

    Коментиран от #115

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 АНДРЕШКО

    6 2 Отговор
    " мили мои " и " ние сме като кобрата " думи на един отчаян дебил който бръщолеви глупотевини , вманиачен за власт и си е повярвал че е успешен и единствен управник , но реално е водач на шайка и събрал сега глутницата пиявици и кърлежи да ги надъха за нови грабежи на народа
  • 117 НУДИ

    12 0 Отговор
    СЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА ДОКАРАХТЕ НАРОДА ДО МИЗЕРИЯ МАХАЙТЕ СЕ НЕКАДЪРНИЦИ И НА СЪД
  • 118 бббббб

    15 1 Отговор
    В Австрия заради един министър си тръгва цялото правителство,а тук 80% от нашето хванато в далавери и няма отказване барабар с Тиквата. Татакава мафия никога не е управлявала в БГ, както ГРОБ.
  • 119 Чавдар войвода

    1 7 Отговор
    Заради 50 години 'комунизъм', сме 200 години назад.

    Коментиран от #122, #127

  • 120 Р Овч

    2 2 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще богати, а вие бедни?!?!?
  • 121 некойси

    5 0 Отговор
    "Гадовете" не спят, а дебнат :)
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Курестия

    6 1 Отговор
    Поредните глупости на Глупака Боко.
  • 124 МАНГИ

    1 3 Отговор
    прост по прост най прост и накрая комунист това са коментарите до сега
  • 125 Maliii

    8 0 Отговор
    Увеличили износа?!? :)))))На какво,бе,Баце?На хероин и амфетамини-да,там сте царе!Но си вземате всичко у джоба,а държавата тъне в мизерия.
  • 126 МАРШ

    7 0 Отговор
    Герберасти-педерасти-марш!Затвор за вас,линч,Народен съд!Крадливи гьонсурати!
  • 127 Страхил войвода

    2 1 Отговор

    До коментар #119 от "Чавдар войвода":

    Не брате,грешиш! Заради 30 год. неуспешен преход сме 200 г. назад.Ако бяха запазили и модернизирали всичко що е построено от команчите сега България нямаше да прилича на сборен пункт на вторични суровини.Айде със здраве и Да Живее България!!!
  • 128 Бол. Ме.ку..а

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Сектант":

    Аз се махам от България,само това е спасението .
  • 129 Страхил войвода

    0 6 Отговор

    До коментар #69 от "Иван":

    Съгласен съм.команчите умеят само с компромати да работят.ГЕРБ с вас сме.Само не ни предавайте.Всяко стадо си има мърша трябва още да чистите.И най вече гонете до дупка червените приватизатори съдете ги и винаги ще сме с вас.
  • 130 Тирко

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "любопитко":

    Повечето бюлетини бяха редовни( годни за гласуване) разпределени по региони.
    Представиха ги, че били "брак" тогава защо не са ги унищожили? Чайаха ги едни бусчета за транспортиране направо до регионалните избирателни секции.
    Разчитате хората да не помнят, но то бива един гаф, два, а те 100...
    Аз, се заблуждавах дълго,че този мутраген обещаващ промяна ще се вземе в ръце. Да ама не. Оказа се по- нагъл отколкото съм предполагал, защо ли хората винаги ме изненадват с наглостта си?
    Помислете за кого да гласувате имате време.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 нов свят

    3 0 Отговор
    Не знам дали сте като Кобрата, но по ми приличате на посрани пръчове. Не зная, посрания как така без срам става и продължава напред. успех.
  • 133 Един

    2 0 Отговор
    След този жест a la "Heil Hitler" трябва да ви почнат от сега !!!
  • 134 абв

    0 0 Отговор
    Не е нужно да ви удрят. Апартаментите, къщите за гости, терасите, имотите за 2лв. направиха достатъчно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове