Last news in Fakti

28 Май, 2019 16:51 2 266 23

Още оставки в БСП: Свиленски напуска мястото в щаба

  • георги свиленски-
  • бсп-
  • оставка

Малко по-рано стана ясно, че от поста си се оттегля и лидерът на левицата Корнелия Нинова

Още оставки в БСП: Свиленски напуска мястото в щаба - 1
Снимка: БГНЕС

Освен лидера на социалистите Корнелия Нинова, и шефът на предизборния щаб на БСП за евровота Георги Свиленски подаде оставка пред Националния съвет.

Пленумът на партията продължава.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възмутен

    27 12 Отговор
    Подават оставки читавите хора в БСП, които търсеха промяната в тази закостеняла партия, за да се завърнат отново такива боклуци като Гергов, Мерджанов, Стоилов ...

    Коментиран от #2

  • 2 Язе 2

    20 18 Отговор

    До коментар #1 от "възмутен":

    Стойностни хора в БСП няма. Едни боклуци ще заменят други такива.
  • 3 щастлив

    16 10 Отговор
    Закривай!

    Коментиран от #22

  • 4 Руменчо

    5 12 Отговор
    Баджо ,баджооо - к'во стана ?! Нищо ,не плачкай ,ще те взема в президентството ,та да си я плющим Деси пак двамата.
  • 5 анализатор

    13 13 Отговор
    Така постъпват почтените и достойни хора. Няма място за сравнение с върхушката на ОПГ ГЕРБ. Там няма почтеност и достойнство.

    Коментиран от #16

  • 6 Народа на Бг

    10 8 Отговор
    Престъпниците от Шайката ГЕрП разбраха, че крепостта Нинова Йончева е непревземаема от вън и започнаха неистово подкупване с нашите пари на ренегатите троянски коне в БСП Герговци, СерГеевци и компания, но това няма да спре процеса на сриване на ГЕРБ. Нинова ще се възроди като Феникс от пепелта. Конгреса на БСП ще я избере отново и тогава тя ще прочисти партията си от тях, а след това и България от борисовците!

    Коментиран от #9, #13, #14

  • 7 Дааа

    9 9 Отговор
    Сега Борисов ще черпи всички.Отдааавна мечтаеше Нинова да падне,защото се оказа мнооого,ама много силен противник.Без ЖЕЛЯЗНАТА Нинова с БСП е свършено.Хората я обичат и и ВЯРВАТ
  • 8 onq s konq

    13 2 Отговор
    Най-после станахме и свидетели на "НАЧАЛОТО НА КРАЯ" на "АВАНТЮРАТА БСП".И се каза по Тв-то от социолози:Ако Нинова не беше толкова напориста,НЯМАШЕ ДА ИЗКАРА БОРИСОВ ОТ КАБИНЕТА МУ за да покаже...КОЙ Е ШЕФА!А е казал народа на всички "Ниновици"-ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО,НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО!Ама кой да чете мъдрости РАЗЛИЧНИ ОТ БЕСЕПАРСКИТЕ:)

    Коментиран от #12

  • 9 Един от народа

    9 3 Отговор

    До коментар #6 от "Народа на Бг":

    Желязната Нинова се оказа менте, а иначе е вярно, че ГЕРБ е виновна за оставката й, защото спечели изборите. Ако вие бесепарите не погледнете реалността в очите - нищо добро не ви очаква.
  • 10 Наблюдател Тролев

    5 3 Отговор
    Предизвестен край на един комунистически лумпен.
  • 11 Токо

    2 2 Отговор
    Бай дауей другарю ..... Повече да не те виждам вечер по новините ,че имам киселини след това. Сега корнелия трябва да те смени със Ламбо ! Само той може каже нещо по тъпо от тебе и от Корнелия. но той не е виновен .... От химиотерапиите и от годините е ! Виновни са тези които се опитваха да го използват до последно . Накрая всички отивате в контейнера за боклук....
  • 12 пфууу

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Началото на края го започна станишев, но за съжаление много дълъг край. Колко по-добре щеше да е, ако я бяха забранили още през 90те!

    Коментиран от #15

  • 13 Батката

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Народа на Бг":

    България има нужда от силна управляваща партия и силна опозиция. Още по-важно е да се работи за определяне на приоритети и да се работи в тази посока. Махленското интригантство , застъпено и толкова широко използвано от БСП, включително и от президента , е непродуктивно. Не само , че не помага по време на избори, ами действа противопоказно и най-лошото е , че отвращава хората от политиката.
    Ако бяха хора на място, щяха да си проведат кампанията , по начин отразяващ естеството на изборите т.е. евро политики, и след това да сезират прокуратура, медии и т.н. за апартамент гейт, мапартамент гейт и т.н.
    Когато има виновни трябва да има наказание, но когато се говори за политика, там трябва да е фокуса.
    Дано то разберат политиците и да започнат да го практикуват-тогава може избирателната активност да стане 80 % например
  • 14 Димитърдд

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Народа на Бг":

    Абе болни мозъци до кога ще вярвате на тези олигарси и мултимилионери от БСП. До кога ще вярвате на гьобелсовата пропаганда една лъжа повторена сто пъти да заприлича на истина? Не разбирате ли, че Корнелия Нинова техноимпексова и Елена Йончева милиончева са едни нагли и лъжливи ментета. Жалки рубладжии и предатели.
  • 15 Джони

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "пфууу":

    През 2000г руската партия БКП беше забранена в българският парламент при правителството на най успешният премиер Иван Костов. Сега при 10 годишното управление на Бойко Борисов приемника на БКП=БСП има най много олигарси и крупни милионери.
  • 16 Уии

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "анализатор":

    Да те ..а в анализатора
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Morgoth

    2 0 Отговор
    Да взема най-после да се разпусне цялото БСП, най-добре ще бъде!
  • 19 КОЧА

    0 0 Отговор
    АБЕ ТИЯ СЕ УПЛАШИЯ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ - ЗАЛОВЕТЕ ГИ ВЕДНАГА .
  • 20 Крас

    0 0 Отговор
    Колко силен противник е Нинова на Бойко видяхме на ЕН-та поредни загубени избори от БСП. Ма толкоз е силна, че отказа да ходи на работа.... Само силните така абдикират. Освен силна, и обективна - каза, че анализаторите били впрегнати от ГЕРБ. Ти да видиш - всички предричаха, че БСП ще са равни с ГЕРБ, пък и някои, че БСП ще спечели. Тоест, Нинова смята или всички за малоумни, или повтаря лъжите си докато станат истини. Само че нито тя е Гьобелс, нито сме 30-те години на 20 в. Силната реформаторка, новаторка и идеоложка Нинова показа само едно - БСП не само, че никога няма да се промени, ами че и никога Нинова не го е желаела. Празни приказки за малоумници - нищо друго не ръси дясната другарка
  • 21 Крас

    1 0 Отговор
    Колко силен противник е Нинова на Бойко видяхме на ЕН-та поредни загубени избори от БСП. Ма толкоз е силна, че отказа да ходи на работа.... Само силните така абдикират. Освен силна, и обективна - каза, че анализаторите били впрегнати от ГЕРБ. Ти да видиш - всички предричаха, че БСП ще са равни с ГЕРБ, пък и някои, че БСП ще спечели. Тоест, Нинова смята или всички за малоумни, или повтаря лъжите си докато станат истини. Само че нито тя е Гьобелс, нито сме 30-те години на 20 в. Силната реформаторка, новаторка и идеоложка Нинова показа само едно - БСП не само, че никога няма да се промени, ами че и никога Нинова не го е желаела. Празни приказки за малоумници - нищо друго не ръси дясната другарка
  • 22 Крас

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "щастлив":

    Имаш правописна грешка! Правилното е ЗАТРИВАЙ
  • 23 Крас

    0 0 Отговор
    Другарю Джони, един перестройчик, писал статия в Работническо дело, съветващ как БКП да не дава властта, няма как да е най-успешния премиер. С постижения като разбиване на 3 десни коалиции в 3 парламента, от които спечели единствено БСП, и получено назначение, на което още е, и то получено от премиер Орешарски, явно за заслуги към БСП - тва му е визитката. Добави аферата Сапио, получените си влогове от КТБ - НЕЗАКОННО, продажбата на БГА Балкан на куха фирма, на цена на един мезонет, легализирането на фирмите на всички рекетьори, раздаването на хотелите на мафията, именно той започна многомилиардната далавера със заменките... Има още много постижения перестройчика Костов. Успешни, ама лично за джоба му...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове