Last news in Fakti

29 Май, 2019 09:03 1 968 28

Михаил Миков: БСП имаше грешна предизборна кампания

  • бсп-
  • вътрешни борби-
  • грешки-
  • избори-
  • михаил миков-
  • корнелия нинова

Беше грешка, че парламентарната ни група напусна Народното събрание

Михаил Миков: БСП имаше грешна предизборна кампания - 1
Източник: БГНЕС

БСП ще се върне днес в парламента, съобщи в Сутрешния блок на БНТ бившият лидер на партията и член на Националния ѝ съвет Михаил Миков. Според него обаче излизането от Народното събрание е било абсолютна грешка. Според Миков това е едно от основанията за оставката на председателя на партията Корнелия Нинова.

''Абсолютна грешка беше напускането на парламента. Ние изпуснахме над 30 закона, които бяха приети без участието на социалистическата партия''. Според него парламентарната група трябва да има самостоятелност сама да решава кога да излиза и да се връща в зала, "а не да се превръща в заложник на някакви капризи", каза Миков пред БНТ.

Миков посочи като основания за подадената вчера от Корнелия Нинова оставка и резултата от европейските избори, включително погрешната предизборна кампания, разделението в партията и битката за листата.

''Създадоха се свръхочаквания за победа и за провеждане на предсрочни избори след това. Не бива да казваш хоп преди да скочиш. Не можеш да създаваш свръхочаквания в партията, в симпатизантите, в гражданството, когато няма основания за това. Политиците трябва да стъпват на живота и на реалността, а не на техните желания и очаквания'', заяви още Миков.

Като основни проблеми пред социалистите бившият председател посочи нуждата от консолидация, приемане на различното мнение и преустановяване на практиката за създаване на вътрешни разделения в партията.

По време на дискусията в Националния съвет на БСП във вторник е бил спрян натиск за прехвърляне на отговорността за изборния резултат от централата към местните структури.

''Не може грешките при национална кампания да се прехвърлят към местни структури, защото това ги демотивира'', добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    8 6 Отговор
    за фотоелена отново нищо не се пише, защо, къде изчезна, почвам да се притеснявам! а днес е такъв прекрасен ден........
  • 2 Гошо

    12 9 Отговор
    Цялата партия сте една голяма грешка, която струва скъпо и прескъпо на българина! Най-добре закривайте и на борсата!
  • 3 Стига пречи

    18 8 Отговор
    Дърт боклук, бсп никога не е имала по добри резултати

    Коментиран от #28

  • 4 ГЕРБ завинаги

    9 9 Отговор
    Цялата партия и комунистическа гмеш сте грешка на природата.

    Коментиран от #26

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Един

    5 3 Отговор
    БСП има "грешна" цел : политика за да докопа власт . Докато аз ( и избирателите ) очаквам властта да се използва за политика. Естествено политиката трябва да е с обществено значими цели и резултати, а не личностни!

    Коментиран от #27

  • 7 1234

    15 0 Отговор
    Бъдещето на бсп без Нинова е като на сдс и ОП, бавна но сигурна смърт
  • 8 Скункс

    9 3 Отговор
    А Мая Манолова къде се спотаи, преди изборите и тя беше отворила голямата си уста.
  • 9 Един

    3 0 Отговор
    Та по темата : в момента за мен всички партии имат едно и също лице.
    И то е стремежа към власт,постове, облаги, привилегии т.е. доминира личностния интерес (алчност за натрупване на капитали). Партиите са си "самодостатъчни" - електората се "сапунисва" само предизборно. Междупартийните "битки" по медиите са кьорфишеци за пред електората. А това с наименованията (БСП, СДС, ГЕРБ, ДСБ, ДПС, НФСБ, ВМРО ...) е като бялото вино - етикети само да има! Между другото най-националистическатапартия е ДПС!
    Виждал съм лекар да е зидар. А да сте виждали политик да е работник, или да копа картофи, или да прави банички ? ТОВА НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКОГА!

    Коментиран от #12, #15, #19

  • 10 .....

    3 2 Отговор
    Тя цялата партия е грешка,ама бития е бит,еб.... е Курнелия.
  • 11 Све

    4 0 Отговор
    Липсваха приятелите на мутрите като СерГей, Гергов и подобни.
  • 12 Све

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    За съжаление се абсолютно прав. Всички се стремят към властта и зад тях стоят същите външни господари. Заедно ходят на молитвени закуски, децата им учат на запад, те или родителите им са работили заедно. Единствената извънсистемна партия засега е Възраждане, българинът е прекалено затъпял за да го види.
  • 13 немои тъи

    4 2 Отговор
    Не сте виновни за излизането ви от парламента, виновни сте за това, че вкарахте Станишев в евро листата.
  • 14 ИСТИНАТА

    9 2 Отговор
    Дошло е времето когато БСП трябва да бъде отвоювана от ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ МИЛИОНЕРИ каквито в нея има колкото искаш. Те превръщат партията от партия на БЕДНИТЕ в партия на ОЛИГАРСИТЕ. Тези дебелогъзести "другари" на които Борисов плаща 43 милиона лева за една дупка във Варна трябва не само да бъдат наритани и изхвърлени от такива партийни организации като тази в Пловдив която Гергов управлява , но и ДАДЕНИ НА СЪД за КРИМИНАЛНАТА приватизация на Пловдивския панаир в която учства освен ГЕРГОВ и неговия приятел ЦАЦАРОВ. ПАРТИЯТА НА БЕДНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТВОЮВАНА ОТ ОЛИГАРСИТЕ!!!!! Как това ще стане и кой ще го направи е въпроса от който зависи не само бъдещето на тази партия но и на държавата. Тази партия на БЕДНИТЕ може да промени модела , но само без ГЕРГОВЦИ , ОВЧАРОВЦИ И ПОДОБИЯ ОЛИГАРСИ!!!
  • 15 Има

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Жан Виденов е преподавател в Пловдив. Живее в стара панелка, независимо, че беше председател на БСП.
  • 16 Грешка е че сте се раждали😂😂

    1 0 Отговор
    Иначи другото е точно
  • 17 БИЛО ГРЕШКА

    8 0 Отговор
    КАК НЯМА ДА Е ГРЕШКА КАТО НЕ СТЕ В СХЕМАТА НА РАЗДАВАНЕ НА ПОРЦИИ ЗА ПРОМЯНА НА ЗАКОНИ КОИТО СА ПРОТИВ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОБИКНОВЕННИЯ БЪЛГАРИН!! Колко келипир сте изтървали?! Цели 30 закона са минали , а вие не сте взели и стотинчица за това. Ех Мики Маус, За нищо не ставате!
  • 18 Няма грешка

    3 4 Отговор
    Когато имаше изори за ПРЕЗИДЕНТ , Нинова се справи отлично и бе подкрепена от огромната част от народа. Сега обаче ТЯ загуби защото бе ПРЕДАДЕНА от своите, които играха заедно с Борисов. МРЪСНИ ПРЕДАТЕЛИ. Нинова не биваше да подава оставка , а да ви измете до последния милионер и милиардер. Тогава всичките тези 85 % негласували щяха да я подкрепят.

    Коментиран от #20, #22

  • 19 коментар

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Един":

    Е защо не писа нищо и за "да България" Христо Иванов?!Той не по-малко е жаден за власт!Сега новия "'ни"' ""политик"" с.трифонов също е жаден за власт!!!!Доста партии са им пресъхнали гърлата за власт, власт, власт, и като Татяна Дончева с 'движение- 21'!Ония абв не са по-назад от други разни!!!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 драги ми Михов

    4 2 Отговор
    ако мъжете в бсп не бяха пу.ки, пу.ките в бсп нямаше на се правят на мъже. Само констатитам, иначе за бсп не гласувам.
  • 22 бсп

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Няма грешка":

    Това изобщо не е вярно, че от бкп биле предатели!Тонове с помия беше излята по медии с лъжи от страна на бкп!Всички от мафията са жадни за власт, много власт!Бкп е лидерска партия от времето на Станишев който вие намразихте пък!Вие разни там сте раздвоени кого да харесвате, и кого повече да харесвате!Лидерството в бкп ви направи грешници щото плюете всеки който се издигне в повече от лидер в партията ви като Станишев например!Всички там сте грешници защото Борисов когато иска ГЕРБ да победи в някои избори го прави, и когато някои избори не са му важни пак го прави да загуби, а вие сте жадни за всички избори само и само власт да има!Е няма власт за вас!!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 смешко

    4 0 Отговор
    Клоуна пак се показа .Добре знаем как беше при него и колко депутати имаше бсп.Тия мухлясали мозъци не трябва да ги допускат на Позитано.Нека ходят по телевизиите да се оплакват хората ги знаят какво могат.
  • 25 Гост

    4 0 Отговор
    Разберете, че сте гадни и противни мишки. Народа ви презира и не ви иска. Освен това сте вредни за България. Можете само да лъжете, обещавате и крадете. Нищо от това не ни е нужно! Просто сте излишни.
  • 26 Мунчо

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ГЕРБ завинаги":

    преди да дращиш простотии, погледни в джобчето, близо до сърцето на любимият си вожд и виж грижливо пазената "партийна книжка" от БКП.
  • 27 НАТО ВЕЦ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    Писанието ти показва, че нямаш никакви наблюдения върху въпросната партия. "Старите" в БСП не желаят да упражняват власт от явен тип, тоест да управляват държавата. Те държат БСП да е вечния втори и това да им осигурява хранилката "во веки, веков", чрез заткулисни сделки с "официалната" власт. Миков, СтаниШеФ, Пиринченият, Пловдивския "Бърдоква", г-н "Манолов" и други са от въпросното котило. Нинова, Симов и т.н. са от "младите", които искат БСП да спечели избори и да управлява реално. Подобно нещо е неприемлив риск за първите и те "трап ще изкопаят" в който да погребат партията, само и само тя да не вземе властта.
  • 28 Пречещият

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стига пречи":

    Е да, ама загуби изборите и ако това е най - добрият й резултат, то пожелаваме й винаги да го постига!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове