Last news in Fakti

29 Май, 2019 17:20, обновена 29 Май, 2019 17:23 1 882 21

БСП поиска оставката на финансовия министър

  • бсп-
  • драгомир стойнев-
  • владислав горанов

Смятаме да търсим отговорност на министър Горанов, заяви зам.-председателят на парламентарната група на социалистите Драгомир Стойнев

БСП поиска оставката на финансовия министър - 1
Снимка: Пресцентър на БСП

"Ще искаме оставката на финансовия министър Владислав Горанов за неправомерно изхарчени средства". Това заяви зам. -председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев пред журналисти след заседание на групата. Той подчерта, че има огромно напрежение в българското общество, породено от неправомерното харчене на държавни средства при разпределяне на партийните субсидии.

"Смятаме да търсим отговорност на министър Горанов, защото това е изцяло по негова вина. Отговорност се търси с искане на оставка", заяви той. По думите му левицата е готова да върне средствата, които се оказват надвзети.

Стойнев припомни, че Националният съвет на БСП е взел решение за връщане на ПГ на левицата в парламента.

"Днес имахме заседание на групата, за да обсъдим следващите ни действия. Взехме решение от днес народните представители да влязат в парламентарните комисии и да се включат в работата на българския парламент, а от утре и в пленарна зала да участваме в заседанието на Народното събрание", заключи Драгомир Стойнев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Бай

    21 6 Отговор
    А БСП защо не поиска оставката на главния метеоролог. Така и така нещо се разминаха с времето. И то пак не е тяхно.
  • 2 ПЕНКО

    7 3 Отговор
    КАКВО ХАРЕСВАТ БЪЛГАРИТЕ : " ОСЪДИТЕЛНО СБЪРЧЕНИ ВЕЖДИ ИЛИ УСМИХНАТ ПОЛИТИЧЕСКИ БЪЗИК "?????
  • 3 призив

    13 3 Отговор
    Саморазпускайте се, щото всички сте били в лапаницата, откакто има субсидии...
  • 4 Азз

    19 2 Отговор
    А защо не поискахте да върнете парите, след като видяхте, че са ви превели повече по сметката... и не само сега, а предния път също и по-предния отново... Защо тогава направихте това изявление, а трябваще да се разкрие и сега да се правите на невинни? ПРОДАЖНИЦИ!!!
  • 5 призив

    10 2 Отговор
    Саморазпускайте се, щото всички сте били в лапаницата, откакто има субсидии...
  • 6 АЗЗ

    15 2 Отговор
    А защо кагато ви преведоха парите не казахте нищо, защо тогава не направихте изявление и да кажете, че има проблем??? А предния път когато ви преведоха субсидиите, а по- предния... Защо го премълчахте???
  • 7 Азз

    15 3 Отговор
    Защо чак сега? Когато ви преведоха субсидията, защо си мълчахте и нямаше проблем, а предния път. а по-предния също?
  • 8 азз

    8 2 Отговор
    Защо чак сега? Когато ви преведоха субсидията, защо си мълчахте и нямаше проблем, а предния път. а по-предния също?
  • 9 Bobik

    12 4 Отговор
    Ха-ха-ха. Тези от БСП съвсем изтрящяха. Когато прибираха неправомерно раздадените пари без обществото нямаше проблем. Когато всички разбраха и трябва да връщат парите ще искат оставка на министъра. Това е висша форма на наглост и безочие!!!
  • 10 ХА ХА ХА

    13 8 Отговор
    БСП УМРЯ! КВО ИСКАТЕ ВИЕ ИЗОБЩО НЕ Е ВАЖНО , НИКОЙ НЕ ВИ БРОИ ВАС ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ СТЕ ! КЪДЕ ВИ ИЗЧЕЗНАХА % С КОИТО ВОДИХТЕ ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ? ОТ КАКТО СТЕ СЪЗДАДЕНИ САМО ЛЪЖИТЕ И МАМИТЕ ПРОСТОЛЮДИЕТО , НО ТО ОСТАВА ВСЕ ПО МАЛКО ! ВЗЕМЕТЕ ВЛИЗАЙТЕ В ПАРЛАМЕНТА ДА РАБОТИТЕ, ИЛИ МАРШ В СИБИР, НИКЪДЕ НЕ ДАВАТ ЗАПЛАТА ЗА РАЗХОЖДАНЕ НА ОБУВКИТЕ СИ И ДА ИЗМИСЛЯТЕ ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДИ !
  • 11 Антисоциалист

    13 5 Отговор
    Господа, след като г-н Стонев иска да се потърси отговорност, предлагам да се потърси отговорност от ръководилите БСП за поне два държавни фалита след 1989 г. Тъй като те се определят като наследници на БКП, то е редно да им се потърси отговорност за поне три държавни фалита, причинени от нея. Или наследство може, а отговорност на наследници не може?! За разлика от обикновените граждани, наследяващи и родители и дълговете им! Тъй като бяха в коалиция със Симеон Самозванец, да им се потърси отговорност и за държавен фалит, при който бяха продадени българските концесиите в Либия за да се изплати отсъденото за България обезщетение на заразените от държавна фирма със СПИН либийски майки и деца. Ха сега ми пишете минуси, г-да поддържници на грабителите на народа ни и на заразителите на дечица и майки!
  • 12 Цоциалист

    13 3 Отговор
    Колко трябва да си прост и нагал, да искаш оставка на човек от който си се облагодетелствал и ти, но когато те хванат, да се правиш на моралист. Лош министър, даде ну едно парички в повече, но слави ни хвана и сега трябва да ги връщаме, ах лош министър.
  • 13 боярышник

    11 6 Отговор
    Сега разбрахте ли истината за "бсп"(бузскруполни страхливи предатели).Лъжи,лъжи и пак лъжи.Никога повече комунисти на власт.Да живее България!

    Коментиран от #15

  • 14 Безплатно

    7 5 Отговор
    Седят и си приказват Цвъки и Цецка, какви пари са дали за апартаментите. Минава горанката покрай тях и вика - хахаха ама вие и пари ли сте давали
  • 15 Centurion

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "боярышник":

    Човече,те не са слизали от власт никога!!!И сега управляват,и за това сме последни по доходи в цяла Европа.Това само алчните комунисти го могат!!!И както и да се преименуват делата им ги издават.
  • 16 Бай Ганьо

    3 1 Отговор
    Всички са папкали всички са келеперджии всички са маскари това е преди 100 години и сега и след 100 пак така ще е всички на тая територия сме братовчеди го каза и Костов така че кой кво хване негово е и може и на бая Ганя дупетатите да го фанат
  • 17 обикновен комунист

    1 0 Отговор
    Aма как така,ще връщаме?
  • 18 офталмолог

    1 0 Отговор
    Какво дебелоочие.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    2 0 Отговор
    Обаче преди да търсите отговорност и да искате каквото и да е,моля Ви се,вземете,отидете на работа!Аз разбирам,че трябва да уважаваме и съдействаме на хората с увреждания,но когато някой от тях,като г-н Стойневски,се задържат по-дълго пред микрофоните,се изнервяме!
  • 21 Morgoth

    1 0 Отговор
    Финансовия министър е давал, защото закона така казва. А закона се прави не от министъра, а от народното събрание. Вече две години всички партии, включително и БСП са яли от тази трапеза, а сега изведнъж се оказва, че те не знаели. Ни ГЕРБ, ни БСП, ни ДПС са знаели, че вземат повече отколкото трябва.
    Абе вие за идиоти ли ни вземате? Я да ви беше дал по-малко министъра да видим каква олелия щяхте да сте вдигнали!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове