Last news in Fakti

29 Май, 2019 21:45 30 061 55

Илиян Василев: Пеевски контролира държавата

  • илиан василев-
  • пеевски-
  • евроизбори-
  • герб-
  • бсп-
  • алтернатива

Борисов е принуден да се договаря с всеки, който го застрашава

Илиян Василев: Пеевски контролира държавата - 1

''Пеевски има много важна роля в ДПС, той е човекът, който разпределя парите там и е на ''ти'' с изборните технологии. Хипотезата Пеевски в Брюксел е виц, никога не е съществувала в реалност. Той е човек, който обича задкулисието'', това заяви бившият посланик на България в Москва и анализатор Илиян Василев в ефира ТВ Евроком.

''Ние доста надценяваме Пеевски, той реализира една схема, която тръгна от ''Мултигруп'', а именно да контролира държавата, докато е във властта, а също и докато не е във властта. В началото Борисов се договаряше с Доган, а после и с Пеевски, който вече е самостоятелен играч. Не си мислете, че Пеевски трупа това богатство за себе си, той трябва да финансира много хора. Според мен той отново ще изчезне'', каза Василев.

''Промяна не може да има с хора, които вярват на БТВ и Нова. В ГЕРБ няма фойерверки, няма какво да се залъгваме, ако Бойко не беше една седмица с камера в колата, той нямаше да спечели тези избори. БСП очевидно не може да бъда алтернатива, те се абонираха за второто място, за синдрома на ''вечно втория'', каза още бившият ни посланик в Москва.

''В рамките на текущите партии, трудно ще изплува алтернатива. Промяната предполага да привличаш повече периферия, ако трябва и да излезеш от определени идеологически рамки'', добави Василев. Той изказа мнение и за скандалите във властта през последните месеци, като според него скандалите са загубили своята тяга в момента, в който БСП започна да ги използва в политическата си кампания.

''Единственото, което е голямата отговорност на хората, които искат реформа, е да сменят чипа, да не се мислят за изключителни, те могат да бъдат най-готините, но с 3%, 5%, 6% няма как да стане'', добави още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илюзии

    111 5 Отговор
    Контролира я собственика на Пеевски, т.е. Доган останалото е димна завеса, фокус мокус доганокус !

    Коментиран от #3, #17

  • 2 Е хееее

    110 13 Отговор
    Този топлата вода ли откри. Всички го знаем. Босовете на мафията са в политиката. Чакаме от 30 години да изгрее слънце и на нашата улицата, та да стане, като в Румъния и политиците да са в затвора.

    Коментиран от #4, #12, #53

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Политик актьор

    55 2 Отговор

    До коментар #2 от "Е хееее":

    Ще има още много да чакаме ! У нас няма политик дето да не е агент на полицията !Играят си далаверата !
  • 5 Бесен

    92 5 Отговор
    Всички знаем, че е така и не случайно Боко подари на Прасевски и господаря му Доган цялото КТБ... само че кво от тва? С тоя страхлив и раболепен (а вече и оглупял) народ нищо не може да се направи!
  • 6 Усмивката

    79 9 Отговор
    Така е.Според мене Борисов е маймунка на каишка.Качи се на клона.Качва се..Озъби се пред камерата,напръй се на раздразнен .урангутан..Пъчи се.
  • 7 Всичко е театър с лош край

    41 8 Отговор
    Всички знаят че Соколов разпределя порциите !
    Борисов,Цаца и кой ли не са негови ! Даже за Радев се съмнявам дали не е президент с Доганов благослов !?
  • 8 Как я контролира?

    12 60 Отговор
    Чудя се как има хора, да вярват на това твърдение?! Не минава ден, в който, някой капацитет, да набеди Пеевски, за всякакви глупости.... а той е наследил едни пари, от майка си, тото шефката! С тези пари си е купил депутатското място и всичко що се купува с много пари..

    Коментиран от #10, #26

  • 9 Анти милиционер

    24 8 Отговор
    Любен Гоцев я контролира.
  • 10 ауу

    17 8 Отговор

    До коментар #8 от "Как я контролира?":

    Сигурно вярваш и в елфчета и еднорози !?
  • 11 onq s konq

    32 6 Отговор
    Уважавам Илиян Василев и съм съгласен с всичко казано от него.Истината е че с ВЛИЯНИЕТО НА Капиталите си върху Българската икономика може да катурне ВСЕКИ ПРЕМИЕР.НЕ И БОРИСОВ ОБАЧЕ,защото на негова страна са пък ОСТАНАЛИЯТ ЕДЪР КАПИТАЛ,а ЕВРО И АМЕРИКАНСКАТА ПОДКРЕПА-"башка"!Все пак трябва да се отбележи,че Пряка конфронтация между Борисов и Пеевски Е ИЗКЛЮЧЕНА,защото никой няма полза от това.
  • 12 Све

    24 12 Отговор

    До коментар #2 от "Е хееее":

    Господарите на този са зад океана. Българин не е
  • 13 Еврикааааа

    42 7 Отговор
    Сега ли го разбрахте бре? Пеевски държи тиквата с досието му на бияч и рекетьор от групировките и от още по далечното му минало като охрана на Живков. Затова тиквата не смее нищо да му каже на Пеевски. На Пеевски е цялата сържава реално това е взеобща тайна. Лафка , национална лотария , цигарените фабрики , Техномаркет и много други , какво ли не е негово?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Свинята

    35 1 Отговор
    Свинята си е господар на кочината.
  • 16 тони

    38 0 Отговор
    Пеевски е дебел и грозен, олицетворява всичко най-противно. Затова и го сложиха на преден план, да обира негативите, докато другите се скатават и крадат.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Иво

    31 0 Отговор
    Пейефски НИКОГА не е бил и не може да бъде самостоятелен играч! По понятни причини !
  • 19 Хасан4о

    28 4 Отговор
    Половината на Пеевски ,другата на Тим ,третата половина на Борисов и т.н само за Народа ---нъцки. Само ,че за да ги има и едните и другите зависи от ББ и той си сложи приятелчето в ДПС за да влияе с парите си на Доган ,който пък си има какво ли не. Абе имат си хората и си раздават квото могат ,даже и цяла администрация легално си купиха за гласоподаватели. До есента още ще напазарят щото няма как ,след като скочат цените само след 10 дни. а останалите дето работят и не са в техните кръгчета и планчета да мрат. Само едни 60 % са на ръба на оцеляването и 80 % са с живот под "наем " т.е. кредити . От останалите вече към 6 милиона в България . И накрая ще останат едни малко да се замерват с пачки , и едни много да ровят в кофите. Средна класа няма да има.
  • 20 КОЙ

    28 2 Отговор
    По същество гн. Василев , този път не каза нито една лъжа , но скри и най -важната истина - Кой контролира Пеевски , и кой го сложи пред камерите? Преди години в обществото се завъртя един въпрос" КОЙ " Кой назначи Пеевски за шеф на ДАНС , и някой даде ли отговор на този въпрос?
  • 21 Торбалан

    17 2 Отговор
    Пеевски нищо не контролира. Той е пионка, все едно не го знаете.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Глупака...

    17 1 Отговор
    Не си много прав Илиан Василев.ЦРУ го каза преди време:Бойко,Божков и Пеевски са си разпределили България и те(ЦРУ)не могат да си обяснят как така българският народ не се опомни и не прави нищо за подобряване на живота си тук,в България?
  • 24 ХАРОН

    12 2 Отговор
    Пеевски остава в БГ парламента. Защо? Защото са се разбрали с герб- правителството трябва да остане. Като послушковци и "атлантици" ще се гушнат или бой по манерките. На север румънските социалисти вкараха своя шеф в панделата и вдигнаха минималната заплата на 900 лева в техни пари. На юг Ердоган се овъртя с Путин и не се съобразяват с американските мераци. На запад Сърбия хич я няма по линия на американските интереси и си остават нашите три грации с обща маса половин тон- Боко, Цацо и Пеефски. Хармонично звучи, нали?
  • 25 11111

    5 1 Отговор
    Като нищо не се променя към по-добро кой е виновен!!!
    Като от 1989 година политиците-всичките ,превърнаха българите в ОЦЕЛЯВАЩИ В ДЖУНГЛАТА МИСЛЕЩИ ЕДИНСТВЕНО И САМО КАК да платят сметките и КРЕДИТИТЕ СИ КОИТО БАНКИТЕ ИМ ПРЕДЛАГАХА УСИЛЕНО ПРЕЗ 2007-2008г. , няма работа КАКВО ОЧАКВАТЕ.ВИНАГИ ЩЕ ИМА НЯКОЙ КАТО ПЕЕВСКИ..СТИГА СТЕ ГО ДЪВЧЕЛИ..ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА КОЕТО Е А ТЕЗИ КОИТО ГО СЪЗДАДОХА.
    ПОМИСЛЕТЕ КАК ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ СТАТУКВОТО..НЕ ГЛАСУВАТЕ КАКВО ИСКАТЕ..ТАКА ЩЕ БЪДЕ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ.. винаги има начало и край на всяко управление, но на нас ни харесва така..какво искаме..
  • 26 Усмивката

    13 2 Отговор

    До коментар #8 от "Как я контролира?":

    Айди бе.А ако ти покажа запис от нар.събрание дето Пеевски се кани на Цв..Цв да изкара кирливте им ризи.Цв.Цв. що не ги осъди тогава.Ами съ напрай на бит циганин,и са хилеше кат разкрит еврогей.
  • 27 nix

    18 3 Отговор
    ама какво управлява този олигофрен с интелект на 12 годишен. Не виждате ли като говори как му е провлачен гласа и говори, като дете че и отговаря така. Не знам положението ако не беше тъжно щеше да е за базик тоя човек. Толкова ясно личи че е един параван, нещо като Гинка в хипопотамски вариант, оная поне по смислени неща говореше и по мязаше на човек.
  • 28 гощо

    12 2 Отговор
    Хората които ни поднасят са от първата линия! Има си кръг с влияние с подкрепа от вън които никой не знае и не е чувал! Тези просто играят театърът и живеят добре от процента който им се полага за цирка!
  • 29 Някой

    7 1 Отговор
    Защо е тази статия, и при тези твърдения защо е на свобода......
  • 30 Срамно

    16 0 Отговор
    Не се оплаквайте! Явно ви е добре, щом резултатите са такива. Вижте Румъния какво направи, как използва евровота за наказание и затвор за корумпиран политик. Бързо и ефикасно! А ние сме за смях и подигравки!
  • 31 Бе-е-е

    8 2 Отговор
    Умните си заминаха, остана ошашавеното стадо и двама-трима овчари с гегите.
  • 32 Васил

    1 1 Отговор
    По скоро е 50/50 с Рапон Бей
  • 33 Ддд

    1 3 Отговор
    И.Василев,куче на каишка.
  • 34 ЧИЧЕ

    11 2 Отговор
    В БГ не се създаде среден класа, това е в основата. Най виновен е Иван Костов с инструкции от запад. Бедния се управлява лесно. Запада така му е изгодно, лесно си харчи стоката и тъй нататък. БГ от запада губи. Бойко пасе гладно стадо по чукари. Пеевски е само стръв, Цонев Доган Бисеров--ПЛАДНЕШКИ КРАДЦИ. Но не ги ли знае Бойко тез неща, не знае ли че и децата ги знаят,трябва да си абсолютен нерез да ходиш с джипа и да лъжеш нагло, но явно минава.
  • 35 Стенли

    2 10 Отговор
    Я ДА МЛЪКВАТЕ ЗА ПЕЕВСКИ, САМО ОЧЕРНЯТЕ ЧОВЕКА! АКО ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА КАТО НЕГО-БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е РАЯТ НА СВЕТА
  • 36 Алфа Ромео

    9 0 Отговор
    Време е да изчезне вече един път завинаги като вожда на Мултигруп....
  • 37 ПЕНКО

    2 6 Отговор
    ЩО НЕ НАПИСАХТЕ ЧИЙ ПОСЛАННИК БЕШЕ ТОЗИ НИЩО НА ДАЛ НА БЪЛГАРИЯ / НО ХРАНЕН,УЧЕН ,ТОПЛЕН , ОБЛИЧАН И РАЗВЛИЧАН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД / ТИНТИРИМИНТИРИ МЕН !!!!!!!
  • 38 лаборант

    4 1 Отговор
    Пак умна статия. И много красива.
  • 39 Рохит Нат

    3 3 Отговор
    жал ми е за момчето
    изкопитерна жертва на режима е
    но си мо ПЛАЩАТ ДОБРЕ собствепиците на Балгариа та затова не ми е жал за него
  • 40 Бури Мечката

    6 0 Отговор
    Държавата се управлява еднолично и задкулистно от Бойко Борисов,Делян Пеевски ,Сотир Цацаров и Ахмед Доган да знае мало и големо по земите български
  • 41 Знаещия...

    10 0 Отговор
    До Торбалан:Така е приятелю.Може би знаете как третират работничките на “ЛАФКА”-от сутрин до вечер затворени в”КАФЕЗА”,не могат да отидат са пикаят а отгоре на всичко имат и НАДЗИРАТЕЛИ който се подиграват с тях(нечий майки и сестри).Как така демократичното управление на ТЕЗИ позволява това?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Лудетина

    10 1 Отговор
    Голям кеф докато гледах как влачат с белезници румънския премиер и с нетърпение чакамни тук да видим същото, заедно с още 240 от НС
  • 44 Стършел

    12 1 Отговор
    Всички, които казват, че пеевски е пионка в ръцете на задкулисието са абсолютно прави! Може да го наричаме, прасчо, свинчо, корпулентния, мазния, дебелан и пр, (разбирасе с пълно право). Аз лично считам, че това е абсолютна подигравка с хората. Всички виждаме, че доганчо, свинчо, ментата, бисеров и КОЙ ли още не, че са за едно топло място, а те са на върха във властта и ни диктуват дневния ред! Абсолютна порнография! Абсолютен срам!

    Коментиран от #54

  • 45 мустака

    5 0 Отговор
    Илиян Василев,защо не си в листите на евродепутатите.Сорос не са ти платили.Иначе щеше друго да лаеш.Е, Сашко кюфтето сега ще взема по 30000 лева на месец,пък ти се пукай от яд.
  • 46 Byg

    1 0 Отговор
    Разбирачите в България с лопата да ги ринеш , разбират от политика до боб чорба , всичко мога всичко знам широки специалисти ноооо на ниско ниво , това са тия които с охота се връткат пред прожекторите и микрофоните , трюфели
  • 47 Адолфо Хит

    4 1 Отговор
    Пеювский е.. богат шопар, плащащ си, за да не го колнат на Коледа. Вземете му париците, ще стане на.... Бахур
  • 48 Адолфо Хит

    3 2 Отговор
    Не ни повтаряйте, една и съща лъжа... ДПС, крадливите, корумпирани турци... Булгарите - цветя и рози, Докато гледахме как шопара, дуганели и сие май крадели милиони.... в което съм убеден... Булгарите крадливи, изнесоха стотици милиарди... После ни лук яли ни мирисали
  • 49 СССР

    5 0 Отговор
    Нами се вярва в това той да контролира нещо,самата физиономия и излъчване което има то е на тъпанар.
  • 50 Господине

    4 1 Отговор
    Не лъжете!
    Пеевски в фигура!
    Д-р Доган е шефа! Капиш?
  • 51 ХУХ ВАЙ БИН СЕНЕГАЛЕЦА

    0 0 Отговор
    БАЦЕ СЕ Е УШАШАВИЛ ТО НЕ БЕА ЦЕЦУ,ПАТРЕОТЕ,ХАПЧЕТО,СИЖУЦИ ТЪЙ КАТО ГО ГЛЕАМ..... СТРАХ МЕ Е ДА НЕ ФЪРЛИ ГАРНИТУРАТА
  • 52 Бгатурин

    0 0 Отговор
    Крещейки турките показали, докато ние натам сме гледали, ТЕ булгарите.. държавицата опоскали, га туркин не я опосквал, бедните бугари от глад избегали, от кафене "Европа" им се изплезали
  • 53 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Е хееее":

    Ключовата ти дума е "чакаме". Ми да си чакаме още 300, а?
  • 54 ТОЧКАТА

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "Стършел":

    Ние сме точно ,америчко копие...и по ЗАКОНИ,и по идеология>>>>Е , оказва се и по изпълнители на ролите и мизансцена...
  • 55 В с примери,

    0 0 Отговор
    Василев, защото значи , че Пеевски и теб е контролирал!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове