Last news in Fakti

2 Юни, 2019 11:40 4 648 18

Психолог: И Борисов не е доволен от изборните резултати

  • герб-
  • бойко борисов-
  • избори

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова не е имала намерение да подава оставка

Психолог: И Борисов не е доволен от изборните резултати - 1

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова не е имала намерение да подава оставка.

Това мнение изрази пред bTV политическият психолог Росен Йорданов. Той коментира вота от 26 май, като по думите му на изборите са се харесали всички послания, внушаващи предвидимост на зрителя.

Според Йорданов при лидера на ГЕРБ Бойко Борисов си проличава, че семейният модел и начинът му на развиване е наказван от неговия егоцентризъм, затова и през цялото време на публичните му изяви се опитва да го промени и успява. Психологът обясни, че всеки човек в начина, по който израства и получава своето възпитание, се научава да крие определена емоция, която не желае да покаже пред широката аудитория.

Йорданов смята, че Борисов не е притеснен, но не е и доволен от изборните резултати. Психологът обърна внимание и на поведението на подалия от всички постове оставка Цветан Цветанов, като вижда в действията му огорчение. След оставката нито той, нито Борисов излизали като победители.

Никога не греша, казва според Йорданов усмивката на Корнелия Нинова. Това според психолога не се получава добре, ето защо и той смята, че оставката не е била в нейните планове.

Относно ДПС психологът коментира, че емоциите и развеселеността между Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ са необичайни за консервативната партия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СоцБоц

    21 5 Отговор
    Е щом падишаха не е доволе, предлагам още работа, работа, работа и високи данъци

    Коментиран от #2

  • 2 Крадене му е майката

    34 2 Отговор

    До коментар #1 от "СоцБоц":

    Още крадене, крадене и пак крадене!
  • 3 DW триумф на гейберастията

    43 3 Отговор
    От какво да е доволен - на евроизборите 2014 са имали 680 хил гласа, на парламентарните 2016 1.2 мил. А резила с.леля цецка доказва, че не може да хване магаре и да го направи каквото иска. 9% от избирателите - цигански вот и държавни общински хрантутници са тези, които не че харесват ГРОБ, ами просто имат нужда да продължат да си живуркат така, както до сега. А 91% явно че не го харесват.
  • 4 Лекар БГ

    16 1 Отговор
    Аман от писихолИЗИ.
    Хайде да започна отзад напред.ДПС/Шиши-"Консервативна Партия"....а не ме занимавай с глупости,колега!Олигархична,мафиотска,етническа,клиентелистка-да.Останалото ти е пълен спам.
    Изборите-с всички преференции по затънтените места,където минава номера.211 гласа за ГЕРБ-211 преференции за Емил Радев от ГЕРБ...или как във Северо-Западнала България,хората преоткриха народната,преференциална любов към Ал Йорданов или Лили Павлова,а не ме занимай с глупости,бе колега!
    ББ не бил доволен....че колкото и да си загубил връзка с кораба-майка,как да си доволен?!На 10 българи,имащи право на глас,един гласува за ГЕРБ.Корнела....какво други,освен оставка???Губи,губи,губи.Онова нещо,Ал Симов-срам за Столетницата.И то с оставка-правилно.
  • 5 Курбанджия

    9 5 Отговор
    Ние сме предоволни от него и останалите сладури.Отдавна е време да си ходите.Вие не оставихте нищо за крадене и затова комунистите дадоха задна.
  • 6 ааа

    3 6 Отговор
    Всички пенционирани на трудовия пазар. Трябва още Крадене...
  • 7 Издирван от МВР за обиди над Премиера

    5 1 Отговор
    Този психолог прилича на един друг такъв от Червен брег, работи в МВР с подрастващи. Доказано корумпиран в червата.

    Коментиран от #8

  • 8 Емил Шарков Говедото

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Издирван от МВР за обиди над Премиера":

    Шшт, да не съм чул и една лоша дума за униформените бандити и разбойници с пагони от МВР. Ще респектирам с палката и изфабрикувани досъдебни производства всеки нарушител.
  • 9 Никога повече ГРОБ

    11 4 Отговор
    Е как да е доволен от изборните резултати като много добре знае, че това е максимума, който може да извлече. Той много добре си дава сметка, че с този процент гласували за него при тази ниска избирателна активност едвам дръпна пред комунистите, а при местните избори, когато активността ще е по-голяма процента гласували за него няма да му стигне и ще загуби. Тя работата е много елементарна, просто математика. За това сега явно се чуди, какви ШМЕНТИ КАПЕЛИ ИЛИ ПУНТА МАРА да направи, че на местните избори пак да спечели, ама този път ще удари на камък. Или трябва като каракачанката да го удари на купуване на гласове, както дадоха по телевизията. Ето заради това е толкова угрижен нищо, че се опитва да изглежда доволен и свеж.

    Коментиран от #16

  • 10 от лево

    5 2 Отговор
    И ние не сме доволни.
  • 11 Не знаят какво искат

    5 5 Отговор
    Активизация на комунистически безидейни тролове !
    Нека дойдат Нинова и Йончева дахвидитефкон боб ядели ?
  • 12 7777

    7 2 Отговор
    С 10% гласове включително и купени, трябва да не си наред за да си мислиш че народа те подкрепя.
  • 13 bbbb

    5 1 Отговор
    какъв е процента гласували според цик, как да е довален, отива в европата глесат ги вие ли представяте държавата България с толкова малко избрали ви, цирка е пълен за това го е яд, не ги признават да пълноценни представители
  • 14 ние

    6 1 Отговор
    Не сме доволни от грабежите, лъжите, неспазените обещания, превръщането на държавата в апарат за обсужване на мутрите- олигарси, така че да не се учудва на резултатите.
  • 15 Каква стана тя

    8 0 Отговор
    Никой не е доволен,а всички се натискат отново да останат във власта.Какво толкова правят там?Народа и той не ги иска,не излиза да гласува вече,а те се стягат за следващите избори.

    Коментиран от #18

  • 16 Без гробари

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Никога повече ГРОБ":

    Ниската избирателна активност е резултат от най - различни обстоятелства и влиае еднакво на всички участници, но все пак първият си е първи. От тук на сетне разсъжденията ти са абсолютно безпочвени.

    Коментиран от #17

  • 17 Именно

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Без гробари":

    Първият е първи с под 10% от гласовете на всички възможни гласоподаватели!
    Ясно че избирателна активност от 99-100% би се случила само в доста по-друг вид общества (времена към които надали искаме да се връщаме ;)
    Но дори и с едни нормални 66% активност би оставила сегашните "лидери" Герб, БСП и ДПС в 9-та глуха - особено ако никоя от другите партии не би се коалирала с тях.

    Иначе продължавай да разправяш че "разсъжденията ти са абсолютно безпочвени" - точно този манталитет ще ни оправи всички проблеми и ще ни изведе до първа световна сила! :P
  • 18 Именно

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Каква стана тя":

    Абсолютно!
    Но тая избирателна "активност" (под 33%) ни позволява на следващите избори най-накрая да изхвърлим мършата в екарисажа така да се каже - или по-вероятно просто да ги оставим в 9-та глуха и безгласна. В момента и трите партии общо Герб, БСП и ДПС имат около 25% от макс. възможен брой гласове, само ниската активност и големия брой невалидни и 'не подкрепям никого' бюлетини ги издига до към 60-и-няколко % общо

    Герб 'печелят убедително' с общо 607,194 гласа!!! От общо 6,288,656 възможни гласоподаватели!!! Тоест по-малко от 10%!!! Ако на следващите избори Герб, БСП и ДПС общо имат повече от 35% значи наистина сме стадо овце и си заслужаваме напълно тия дето ни стрижат!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове