5 Юни, 2019 22:30 10 399 18

Георги Георгиев, БОЕЦ: Това не бяха журналисти, а мутри!

  • георги георгиев-
  • боец-
  • канал 3-
  • преследване-
  • бой

Има само един начин да запазиш себе си и семейството си от мутрите

Георги Георгиев, БОЕЦ: Това не бяха журналисти, а мутри! - 1

''Категорично има връзка между дейността ни и атаката, на която бяхме подложени. Дейността на БОЕЦ е причината за тези действия. Това не беше посещение от журналисти, а нападение от мутри. Това не са никакви журналисти, а хора дошли умишлено да нападнат мен и съпругата ми. Обиждаха ни, опитаха да влязат във фирмата, да разбият вратата'', това заяви лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком. Коментарът на Георгиев е по повод на това, че екип на телевизия ''Канал 3' през последните дни ходи по неговите и дирите на съпругата му, като от телевизията твърдят, че подготвят разследващ материал, но от излезлите клипове в социалните мрежи, поведението на екипа на телевизията е меко казано странно.

''Извън обидите и нападенията, няколко въпроса стигнаха до мен. Питаха ме как се финансира БОЕЦ, защо не се качват отчетите, а ние винаги навреме си ги внасяме. Те посегнаха на съпругата ми и снощи ѝ посегнаха. Съпругата ми е учредител и член на БОЕЦ, аз защитих съпругата ми и себе си от агресията на тези хора. Срещу мутри за да запазиш себе си и семейството си, само един начин има за реакция. Защо се случва това? 24 сигнала до всички възможни институции и един протест - само за два месеца. Оставки имаше в резултат от работата на БОЕЦ. Целта е да ми бъдат повдигнати обвинения, пратиха ни ГДБОП наскоро'', каза лидерът на БОЕЦ.

Георгиев зачекна и темата за отказа на Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ да отидат в Европейския парламент. Той смята, че е извършено сериозно нарушение на закона. БОЕЦ възнамеряват заедно с Десислава Иванчева да подадат сигнал до Конституционния съд. Ето какво каза Георгиев и по тази тема: ''Това, което те са подали е заявление за оттегляне от правото на участие в изборите. Законът регламентира това право, но срокът е 30 дни преди избори, а не след техния край. Резултатите бяха обявени, а той чак след това се отказа от участие в изборите. Сега го заличават от листата, от бюлетината'', допълни Георги Георгиев.

Той смята, че с тези си действия, партиите казват на гражданите, че не те решават кой да отиде в Европейския парламент, а самите партии.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Непримитима

    59 8 Отговор
    И нас ни спаси това,че ги разгласихме до всички инстанции.Отговор не получиихме,но поне горе долу бяхме оставени на мира.ДавАйте само нАпред .Не се страхувайте.Тяхното време ще свърши.Но се подгответе,от бизнеса Ви няма да остане почти нищо.Многото проверки водят до това
    Това е и целта им.Подпомагат малкия и среден бизнес........Изроди.
  • 2 1885 година

    28 8 Отговор
    Атанас Буров да ви говори нещо!? Капитан Петко Войвода? Виждам , срама няма!
  • 3 onq s konq

    14 69 Отговор
    Да оставим настрана това,че Георгиев нарича журналистите "мутри" само защото му задават неудобни въпроси като например "КАК И ОТКЪДЕ СЕ ФИНАНСИРА "БОЕЦ".Имало е и "посегателство" срещу "Половинката-съучредител" на Георгиев от същите тези "мутри",но нито тя,нито той не са повикали органите на МВР.И така:Георгиев твърди,че замяната на Кандидат-Евродепутатите Пеевски и Карадайъе Огромно нарушение на закона и сезира поне 10инстанции за това.Съгласен е че Законът го позволява,но това трябва да стане ДО 30дни преди изборите.Не съм чел детайлно Закона,но съм СИГУРЕН,че има алинеи които третират изключения от Правилото,за които Георгиев НЕ СПОМЕНАВА.Но да обясни Георгиев казусът:Не 30дни преди изборите,а 30 МИНУТИ след тях даден НОМИНИРАН кандидат - депутат от 17-тицата заявява,че поради Здравословни,Семейни и всякакви други НЕОТЛОЖНИ ПРИЧИНИ СЕ ОТКАЗВА ОТ НОМИНАЦИЯТА СИ- КАКВО ПРАВИМ?Ще го "ОКОЩАРИМ" ЗА ДЪЛГО ЛИ?Просто Партията поставя на мястото му СЛЕДВАЩИЯ ПО РЕД,като процедурата се оформя ЗАКОННО чрез ГЛАСУВАНЕ В ПАРЛАМЕНТА.Известно е,че в Белите страни е валидно схващането "Глас Парламентаре-Глас Народен".Е да,ама Георгиев не е съгласен с това и ВЕРОЯТНО иска в България ДА Е КАКТО В РУСИЯ,или пък в Бермудския триъгълник!Е НЯМА ДА Е КАКТО ТАМ!Тактиката на Георгиев и на подопечната му "БОЕЦ" обаче е следната:ЗАСИПВАНЕ на Институциите с Протести в ПИСМЕН ВИД-непонятни за здравия разум с цел единствена:ВНУШЕНИЕ НА ОБЩЕСТВОТО,ЧЕ ЖИВЕЕ В ПЪЛНО БЕЗЗАКОНИЕ!Като сле

    Коментиран от #6

  • 4 onq s konq

    13 48 Отговор
    Като следващият му призив ще е логичното:"Да премахнем настоящото "грешно" Законодателство и да го заменим с Руското!Та това представлява в общи линии Георгиев,съпругата му ,както и целокупния "БОЕЦ".

    Коментиран от #7

  • 5 хахо

    13 35 Отговор
    Георгиев ако бяха мутри нямаше да си в този вид!
  • 6 Баба Вуна

    28 12 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Зелен кон и умен даскал няма!
  • 7 Баба Вуна

    21 6 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Убедих се, че коня е по-умен от теб! За да има икономика, трябва пазар Симеон Велики, затова започва война с византийците! Ехх!
  • 8 нато пауър

    9 27 Отговор
    Боец - русофилистични подлоги!
    Само бой по тикивте, да ги видим, колко са големи бойци.
    Руските боклуци не спряха да се месят във вътрешните работи на страната, не стига, че заграбиха икономиката, а сега саботират и обществения ред и влизането на България в Шенген!
    Долу ръцете от България, рубладжии скапани!
  • 9 Драйвър

    8 11 Отговор
    От репортажа ЯСНО се видя нападението-как този "БОЕЦ" нападна журналистите които искаха интервю,а жена му първа започна,ако бях аз на мястото на оператора такива шамари щях да и раздам,чак мъжа и щеше да я хареса!Поне всички видяха "кои" са "националното движение Боец"-мазен чичка който създава фалшиви сензации и новини и се опитва да изнудва политиците да не разпространяват "сензационните разкрития за тях"!Ако живеехме в нормална държава-този човек ЩЕШЕ ДА Е В ЗАТВОРА!А не да бие хората и после да се прави на жертва!
  • 10 Мигел

    5 12 Отговор
    Довечера трябва да му прати някой НАИСТИНА мутри!Да му натрушат гърбината с бухалки на тази руска подлога,да се научи да не говори глупости!Аз се чудя журналистите защо останаха безучастни-трябваше ударения репортер да отверне и да му смачка мутрата на този мазняр!Поне ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИДЯ КОИ СА ДВИЖЕНИЕ БОЕЦ-МАЗЕН СЕЛЯНДУР И ДРИПАВАТА МУ СЪПРУГА!
  • 11 Случаен минивач

    7 4 Отговор
    По другите медии топ-новината е за градушката у Каспичанско и прайда у Софето.
    Само факти, биволь и фрогнюз са единствените, които не се страхуват да ровят в мръсния ъндърграунд.
    Цензура и мракобесие тресат кочкната Им
    Оруел беше прав.
    Смешните стажант-копирачи в дирник.бг блокират по IP само ако споменеш името на господин #КОЙ .
    111-то място е между Етиопия и Конго по свобода на словото.
    Догодина може да задминем и Танзания
  • 12 Курна Импексова

    3 4 Отговор
    Защо задавате НЕудобни в?проси на НПО-то "БО(р)ЕЦ"?!!
  • 13 ген Иван Колев

    5 6 Отговор
    Тия руски мекерета трябва да бъдат изгонени с камъни от България
  • 14 Ники

    3 7 Отговор
    Изгледах целия репортаж най-голямата гусна мутра си ти мършо от боец
  • 15 Кико

    2 5 Отговор
    Защо ми напомняш на президента, явно руснаците имат някакви изисквания към подлогите им! Но да знаете, те не търпят версии, и трябва да връщате!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 бивш разкаял се ком

    1 0 Отговор
    Президентско мекере.Всички сте финансирани от Путин.
    Време е да ги изметеме иначе ставаме втори Крим.
    ПРЕДАТЕЛ за няколко сребърника.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове