Last news in Fakti

1 Юли, 2019 19:50 15 266 40

Ново разкритие за моториста, умрял при катастрофата с кмета на Костинброд

  • костинброд-
  • мотоциклетист-
  • моторист

Младенов, който е бил зад волана на колата, няма сериозни травми

Ново разкритие за моториста, умрял при катастрофата с кмета на Костинброд - 1
Снимка: shutterstock

34-годишният моторист, който се е блъснал фатално в колата на кмета на Костинброд Трайко Младенов, не е имал свидетелство за управление, съобщава TrafficNews.

Според предварителната информация огледът на мястото на произшествието е доказал, че именно починалият млад мъж не е спазил правилата за движение при удара.

Инцидентът е станал в неделя, около 19.00 ч., на кръговото кръстовище на входа на града.

Младенов, който е бил зад волана на колата, няма сериозни травми.

Взетите от него проби за алкохол и наркотици са били отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    44 41 Отговор
    Разбира се,че кмета никога не е виновен,жалко че човека не е бил с ЗИЛ та да е била друга развръзката на случая. Да почива в мир.

    Коментиран от #3, #8, #19

  • 2 бактисъл

    74 12 Отговор
    Мотористи, цигани, "бежанци", кучкари, политици ... Сериозна мисия е оцеляването в България, в условията на демонокрация.
  • 3 тооя па,тоя па........

    49 10 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Дано ти извадиш по-голям късмет с някой без книжка с Камаз

    Коментиран от #37

  • 4 RIP

    56 15 Отговор
    Познавам както момчето така и кмета. Трагедията е за родителите на момчето! Кмета ще пусне всички връзки да се отърве.. Ама ВИНОВЕН СИ Трайчо!! При изпреварване мотора щеше да се удари в багажника, заден калник, задна врата! да ги ожули и падне наранен но жив! А не да се забие ЧЕЛНО в предната брата! И да не се лъжем никой там не се движи с 50 дори и 70 годишните с Ладите! ВИНОВЕН СИ! ЗА ДАЛАВЕРИТЕ НЕ ЛЕЖА! НО ДАНО ПОЛУЧИШ НАКАЗАНИЕ ПОНЕ ЗА МОМЧЕТО!!

    Коментиран от #7

  • 5 Потресен

    53 9 Отговор
    Ами случайно познавах момчето лека му пръст, със сигурност имаше B и С категории за мотор не знам, но при обратен завой на автомобила при което препречваш пътя на мотора да излезе че той е виновен е малко цинично...И на какво кръгово, катастрофата става на отбивка на Ломско шосе...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 zlobarq

    38 7 Отговор

    До коментар #4 от "RIP":

    Дано има възмездие, от Костинброд съм и тук всички знаем какво е станало, но да споменем че кмета е от ГРОБ и е ясно какво ще стане. Почивай в мир Ице...

    Коментиран от #20

  • 8 Велин

    24 39 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    Вие луд ли сте или все още не сте минали психиатричен преглед!?!? Мотористът няма книжка!!!! Точка !!!!
  • 9 Без двуколесни моторни пърдялници

    14 35 Отговор
    Айдеее още един пращялник, който смущава денонощно спокойствието на хората отлетя.
    Е сега ще стане малко по-тихо. До края на годината ще стане още по-тихо.

    Коментиран от #27

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 206

    58 3 Отговор
    От Костинброд съм там редовно минавам с приблизително 60км/ч и ме изпреварват като спрели а мотористите в този град са ужасяващи свидетел съм как при ограничение 60 минават с 140 ама после реват ПАЗЕТЕ МОТОРИСТА и такива глупости истината е ПАЗАТЕ СЕ ОТ МОТОРИСТА.
  • 13 Гост

    9 7 Отговор
    Фалшиви новини .Самия кмет каза по новините, че е трябвало да се направи кръгово но не е направено още.Спрете се .
  • 14 Голям прос

    22 5 Отговор
    Щом е без книжка, ще е виновен. И скоростта му ще стане голяма и несъобразена. И правилата за движение ще е нарушил. И за всичко ще е виновен умрелия.
  • 15 Лиляна

    13 5 Отговор
    Мисля ,че не е наща работа да коментираме тези неща.... Семейството на загиналото момче страдат (няма значение дали има категория АБС.....) кмета го преживява още повече като човек... сигурна съм ,че не го е искам или че не е карал с 200 за да го направи нарочно. Кмета е мн добър човек и знам ,че го приживява тежко. ( а коментарите за партия и политика не са на място сега в този момент) съболезнования на семейството младо момче 🙁
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Еваларката брато

    2 4 Отговор
    Да е жив и здрав!
    Живей бързо!
  • 18 Пипи

    10 7 Отговор
    Щом е кмет е невинен. И за злополуката и за кражби и за всичко за което се сетите.
  • 19 Да свикваме идват трудни дни и бедност

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гошо":

    ЗИЛ е тежка машина, би бил достатъчен и един ЗАЗ/заплаха за автомобилите на запад, тоест вариант на ранно БМВ/
    Братовчедът имаше ЗАЗ, веднъж пийнал сгази бордюр - на ЗАЗа му нямаше нищо.
  • 20 gvdff

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "zlobarq":

    Ако ми обясниш каква е разликата, че е от герб, ако ми обясниш каква е разликата, че е кмет на нещо си. Да, това са фактори, които са в негов плюс. Но историята говори и бъдещите събития ще го казват, че дори да си най-незначителния човечец на мястото на кмета, то резултата е същия. Най-много да мине с условна присъда.
    Отделно, да, може моториста да няма категория (не книжка), това е негов пропуск, но това нямаше да му коства живота или здравето. Това, което го е сполетяло не е свързано с някакво документче, а свързано с грубо нарушение от страна на кмета, което в по-истинските места по света се наказва доста сурово. Да не говорим ако се е стигнало до подобен резултат.
  • 21 Водач на МПС

    10 2 Отговор
    Защо никой не казва каква е скоростта на моториста? Ако е някой камикадзе как да го пазиш?
  • 22 Иван Иванов

    2 0 Отговор
    Както е казала баба Ванга, ще сме добре само ако сме заедно. Това не е политическа пропаганда, това е подбуда да се запазим, като народ! Успех на мен и на вас!!!
    https://www.peticiq.com/signatures/ostavka-borisov-3
  • 23 Uabdheiy

    8 2 Отговор
    Скоростта на мотопедиста защо не е разкрита до сега? А и също така нужно ли е да кара на задна гума през шосетата? Кмета макар и да има вина, моториста също има, затова смятам наказанието на кмета да е някаква парична сума, която да заплати!

    Коментиран от #29

  • 24 Боянов

    7 3 Отговор
    Моториста има С+Е също и D категория.Той е дългогодишен шофьор на автобус с отлична преценка за дадена ситуация на пътното платно.Познава го целия град.
  • 25 петя

    8 0 Отговор
    Има органи да кажат истината.Жалко за този млад живот.Всичко друго е без смисъл. Съболезнования Да почива в мир
  • 26 Костинброд

    11 1 Отговор
    Жалко само и единствено за Ице,за родителите му,за сестра му,
    хората страдат а тука някои хора който дори не го познават пишат за категории и за скорост.Ице беше много добър шофиор.Никои не е застрахован на пътя какво ще му се случи.Г-н Кмета да си поеме вината.Ицо млад и зелен ще изгние в гроба,а кмета ще си живурка.
  • 27 Моториста дето ехе жените ви докато сте

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Без двуколесни моторни пърдялници":

    Да те смутят 2ма с лопати и един с кандило.
  • 28 Wolfenshtine

    1 2 Отговор
    Leka mu prast na momcheto ne moje kmetove politici direktori i deputati koito cql jivot sa ‘’ karali kola’’ s shofiori da izlezat na patia i da ne spazvat pravilata. Niamate miasto po patishtata imate knijki ottdavna no staj nikakav, mnogo e lesno da se skriete zad lipsata na kategoria po trudno e da kajete vinoven sam.po lesno e da kajete ne go vidiah po trudno e da se nauchite da ne pravite obraten tam kadeto ima dvoina neprekasnata markirovka
  • 29 Деница

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Uabdheiy":

    Ако беше трагедията в твоя дом НЯМА да мислиш така
  • 30 Суши

    3 2 Отговор
    Много ясно че кмета ще е виновен, докато има недосегаеми и защитени от роднини и връзки безбожници. Направо си е шибнал колата на кмета с тази скорост, но са алчни и злобни и остават без наказани. Затова никой не смее да каже лошо за моториста
  • 31 Суши

    3 2 Отговор
    Много ясно че кмета ще е виновен, докато има недосегаеми и защитени от роднини и връзки безбожници. Направо си е шибнал колата на кмета с тази скорост, но са алчни и злобни и остават без наказани. Затова никой не смее да каже лошо за моториста
  • 32 Зуки

    5 2 Отговор
    Летящи холандец, добре че не уби семейството на кмета. Взети са проби за алкохол и наркотици от кмета, а от моториста
  • 33 Ооо

    9 0 Отговор
    В този участък от пътя.При ограничение от 70км.Мен ме изпревари мотор минимум с200.Как да го видиш ?Камоли да го пазиш.
  • 34 ПетровДругарят Петров

    0 0 Отговор
    DO AWTORA!!! А БЕ ГЛУПАКО,СТЪПВАЛ ЛИ СИ В К-БРОД?От написаното,повтаряш клюки.1.Това кръстовище е Т-образно,кръгово има само в 3-ъгълната глава на Трайко/много хубаво име,отива му/2.Повтарянето на инфо от Трафикнюз, че няма книжка-кой провери?Кой дава достоверна инфо?Платени боклуци!!!ЗА ЛЕЧЕНИЕ ОТ НАЙ-ГАДНИТЕ БОЛЕСТИ ДА СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ , ИЗКАРАНИ ОТ ДРАСКАНИЦИ В ПОЛЗА НА СЕГАЩНАТА ВЛАСТ!!!
  • 35 Whatever

    6 1 Отговор
    От Костинброд съм. Жалко за загубата, но за това е виновна държавата. Шофирам (автомобил) от над 15 години и си мисля, че ако направят едно проучване в архива с ПТП-та, 95% от тези с участието на мотор, ще са с пистови мотори. не съм забелязал никога моторист с чопър или туристически мотор, или другите разновидности, да шофира неправилно - спазват ограниченията, заемат позиция на автомобил на платното, дават мигачи и прочие. Тези с пистовите мотори минават между колите - това е неправилно изпреварване, карат с безобразни скорости - този е бил със поне 150 а там е населен участък и ограничението е 50, изпреварвят отдясно, отляво и от където им падне и карат на задна гума, нощем фарът не се вижда. Държавата трябва да проведе проучване и ако прецени, че пистовите мотори са рискови, или да въведе изискване за шофьорски стаж от хх години преди да можеш да караш пистов мотор, или да ги забрани тотално. Умират хора и е жалко, факт е, че този тип мотористи конкретно шофират много различно от останалите мотористи и участници на пътя.
    А днес минах покрай общината и видях събралите се на протест. Двама от тях, единия е Дани и живее някъде точно около кмета, лети из уличките в града с един стар мотор, буквално лети. Там играят малки деца и прочие. Другия съм го виждал как кара на задна гума през нощта с над 250. Еми, сами си търсят белята, че и нагли да протестират.
  • 36 Х Х Х

    1 1 Отговор
    Много жалко за младото момче, а лошо е че винаги изкарват виновен починалия .Абе хора не разбрахте ли че в България няма справедливост, няма и закони
  • 37 Весо

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "тооя па,тоя па........":

    Кмета е психично болен.За съжаление са му унищожили досието,но диагнозата му я пише на челото.Жалко,че умрелите немогат да се защитят.И още по-малко за живите дето защитават тези дето им бъркат в джоба,но има си определение на това и то е очевадно:ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА.Гласувайте за Боко Тиквата и утре ще си събирате децата на парчета по улиците.Този е платен репортер.Кмета е говорел по телефона и ни чул-ни видял със служебната кола си е решил,че може да обръща,където му е кеф.Без коментар за статията.Малоумни журналисти работещи под натиск мишоци.Скъсайте си дипломите и отивайте на село да ринете тор.Не след 70 г.,а след 5 в скапаната държава няма да остане и 1 здравомислещ човек,защото свестните хора искат нормално отношение и не търпят дупедавци.Браво на Полицията,че си свърши работата,за да получи обвинение.Дано някой съдия не се полакоми и за пари и не се поддаде на заплахи.Края при справедлив процес е ясен,ако продължи да не признава вината си ще стане мадама в Централния за 6-10 год.,ако психиката му не го изпрати на почивка в Ловеч във великата психиатрия на затвора.Редно е да се провери колко кметове и политици са с психични отклонения и най вече с манийни заболявания,които ги карат да крадат толкова много и да лъжат и да се правят на велики.Хора не бъдете толкова жестоки.Всеки може да сгреши,както в случая и моториста има вина,но той никога вече няма да се върне при близките си,а кмета утре ще стане някой депутат и ще продължи да Ви бърка в
  • 38 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    Първо- да попитам: Кой няма документ за правоуправление на съответното МПС?! Нямащият е виновен за ПТП ! Второ- отново да попитам:Кой е употребил алкохол или други опияняващи вещества? Употребилият е виновен за ПТП !! Кой не е спазил ЗДП и неговият Правилник е на трето място и е нужна експертиза. Това при положение , че участниците в ПТП са правоспособни водачи и останалите им документи са изрядни. Както и техническата изправност на МПС -тата участващи в ПТП за момента Заключението за това трябва да е на експертите. Не познавам никой от тези участници в този случай. Само смятам, че трябва да се подхожда от отговорните органи на властта точно в този порядък.А пък кой какъв е - може само да се палят страстите на тълпата. Загиналият за близките си винаги ще е добър,честен,мил,изправен във всяко едно отношение......И 60 годишният винаги ще остане дете за майка си !! За това има правила, ред, закони и т.н, които трябва де се спазват ! А животът предлага всякакви случаи и обстоятелства.Например ПТП между двама неправоспособни водачи, без документи, и двамата пияни или дрогирани и т.н и т.н.Отново се подхожда по съответните разпиредби !!
  • 39 TraichoMaicho

    1 0 Отговор
    Трайчо, я кажи, защо веднага след катастрофата нарпави кръгово там?
    И как мотор идващ зад теб, те удря в странична греда и я огъва?
    Дали е обозначено кръговото?
    И дали от урбанистична гледна точка там е подходящо да има кръгово?
    Колко хора се изпотрепаха на това кръгово?
    Ясно ни е, защо си го направил. За да съсипеш местопроизшествието.
    Ако след всичко това, спиш спокойно нощем, значи имаш сериозни психически проблеми.
  • 40 Мая ,

    0 0 Отговор
    Не забравяйте, че виновника Трайчо е първо адвокат после е кмет и накрая е от ГЕРБ въпреки комунистическият му произход Той отдавна забрави какво е причинил защото е сигурен ,че ще го изкарат невинен За него по-важно беше пред изборната агитация за да е отново кмет !!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове