Last news in Fakti

10 Юли, 2019 14:40 2 244 29

"Локхийд Мартин" приветства решението на България за F-16

  • ф-16-
  • f-16-
  • локхийд мартин

България направи важна крачка

"Локхийд Мартин" приветства решението на България за F-16 - 1

"Локхийд Мартин" приветства решението на българското правителство да приеме писмото за съгласие (Letter of Acceptance) от правителството на САЩ за осем изтребителя F-16 Блок 70, най-новия усъвършенстван вариант на знаменития едно-двигателен изтребител на НАТО, наличен днес. Това се посочва в изявление от компанията.

Това е много важна крачка по пътя към придобиване на F-16 Блок 70, която ще бъде подкрепена с дългосрочна партньорска програма между САЩ, България, „Локхийд Мартин“ и българската индустрия и академичната общност“, заяви Джон Нилсън, директор Комуникации на Lockheed Martin за Европа и Израел.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    16 17 Отговор
    специален поздравителна грама за русофилите няма ли?
  • 2 El traficante

    32 8 Отговор
    Мача беше уреден и нагласен! :(

    Коментиран от #11

  • 3 мъка

    23 17 Отговор
    Малеййй ! Румката Радев как ще ги връща авансовите комисионни ,каааак ?! Завалия.

    Коментиран от #27

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гост

    20 19 Отговор
    оФФФФЦЕЕЕЕЕЕ! СЪБУДЕТЕ СЕЕЕЕ! 8 барутняка на цената на 38!!!! НЯМА ТАКЪВ НАРОД И БЪРЖАВА!

    Коментиран от #7

  • 6 SAAB

    5 3 Отговор
    Да .....за едното " браво " се дупи главанака ! :)
    Ген .....на Кръстю Никифоров :)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ТАС

    14 3 Отговор
    То няма начин да не поздравяват тия дето ще им дадат 1,3 милярда долара.
  • 10 S.S

    14 3 Отговор
    Абе станааме си сила,8-самолета. А тия не прават ли кораби и подводници, че сме с гумени лодки ??? Ако е вътре, поне да е докрай.
  • 11 onq s konq

    9 13 Отговор

    До коментар #2 от "El traficante":

    Ха!Ма ти наистина ли наивно си мислиш че такава важна за България ФИНАНСОВО-ВОЕННА КРАЧКА ще бъде оставена "без надзор" на разни Руменрадевци и Русофилски формирования като Боец и Възраждане да дерибействат в ПРО-АМЕРИКАНСКАТА НИ ЕВРОПЕЙСКА НАСОЧЕНОСТ?!Бе кви хора сте тука бе...дебили лумпиниращи?:)
  • 12 Фриман

    24 10 Отговор
    Сделката е 1.250.000.000$, т.е. 156.000.000$ за един самолет, който бе произведен миналия век. Луди ли сте, бе, продажници?!!! Инвестирайте в България, а не в САЩ и може би няма да ви прокълнат умиращи от мизерии пенсионери и заминаващи младежи! От кой ще се пазите с тези врабчета? Армията на България отдавно е унищожена, за нищо не става и тази скъпа покупка няма да изправи положението! На всеки му е ясно, че правителството ни граби и всички мълчат! Страхливци!

    Коментиран от #14

  • 13 USSS

    6 6 Отговор
    Руснята е в приповдигнато настроение, ще отбележат преимуществата на тяхната техника от 23 век (за първи път). Ха ха ха. Важното е да не скучаят, да не им се обостря шизото.
  • 14 Румен Гаргата

    10 11 Отговор

    До коментар #12 от "Фриман":

    И аз това им викам - произведени миналия век и са ги държали на слад...друго сие 10 Грипена и да стреляме враговете с джанки щото боепропасите отделно..

    Коментиран от #15, #16, #18

  • 15 Никей

    8 8 Отговор

    До коментар #14 от "Румен Гаргата":

    Кои врагове ще отстрелваш бе паляк???

    Коментиран от #20

  • 16 Фриман

    1 5 Отговор

    До коментар #14 от "Румен Гаргата":

    Изобщо няма смисъл от авиацията в България! Никой няма да ни напада, докато България е в НАТО! Нека да ни пазят Турция, Гърция и Румыния. Цял цивилизован свят отдава всичко на аутсоурс, обаче оттам по-трудно се краде, по-точно доста по-малък рушвет!

    Коментиран от #23

  • 17 САЩ и така

    6 3 Отговор
    Няма да ги купите ама санкцииииииии
  • 18 А,де ...

    5 5 Отговор

    До коментар #14 от "Румен Гаргата":

    И 'що си мислиш, че американците ще ни разрешат нещо, различно от джанки. Или за тия пари, може да са ''кюстендилски'' сливи.
  • 19 ааа

    8 4 Отговор
    Има будали да плащат. Как няма да ни се радват?
  • 20 Паляка

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "Никей":

    Днес Турция е в НАТО, утре може да е срещу НАТО с тоя фес начело.

    Коментиран от #22

  • 21 Коментар📝

    8 3 Отговор
    Баце БОКО СЕ ОТКУПИ ЗА ЗАГРАБЕНОТО ОТ НАРОДА СИ.ЧЕСТИТО НА ПЕЧАЛИВШИТЕ НО АКО НЯМАШЕ ЛЕВА РЪКА ДЕСЕН ДЖОБ От БГ ПОЛИТИКА И ТО С МИЛЯРДИТЕ ОТ ЕВРОПА МОЖЕХМЕ ДА СИ КУПИМ ЗА 12 МИЛЯРДА 80 Изтребителя и Изобщо Нямаше да ги Усетим.Финансово и Щяхме да сме Конкурентно Боеспособни с ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ.
  • 22 Хойо

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Паляка":

    Ти ако воюваш срещу турция ,мислиш ,че с 8 изтребителя ще ги спреш ли?
  • 23 Не е така

    4 7 Отговор

    До коментар #16 от "Фриман":

    От съседна Турция може да се очаква всичко, и то няма да е добро за България! Не че амерските тенекии Ф-16/70 ще ни спасят, след като си нарязахме ракетния щит, но все пак трябва да охраняваме въздушното си пространство. Най-добре щеше да е с руски изтребители Су-35 и С-400, но сме в НАТО и не ни е разрешено да да закупуваме такава техника!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Налични

    1 5 Отговор
    Но ги няма още. Еднократното предварително плащане е доказателство за далаверата, да няма осъзнаване, ревизия и отказ от сделката. И Турция платиха самолети, но няма да ги получат.

    Коментиран от #28

  • 26 Йозеф

    8 3 Отговор
    Вече никой не иска Сделано в Росии.
  • 27 Ххх

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "мъка":

    Плащаш ти и децата ти, умнико. Поне да беше ф35…… .
  • 28 Све

    2 2 Отговор

    До коментар #25 от "Налични":

    А може и никога да не ги получим ! ! !
  • 29 гостенин

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Българан Европейски":

    Да бе от много ум и находчивост докарахме на власт крадци и мошенници като Костовци, Паси допуснахме разграбването на цялата държава и ако това е находчивост здраве му кажи.......
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове