Last news in Fakti

31 Юли, 2019 20:51 3 713 29

Валери Симеонов: БСП искаха да унижат Пламен Георгиев

  • валери симеонов-
  • пламен георгиев
Валери Симеонов: БСП искаха да унижат Пламен Георгиев - 1
Снимка: БГНЕС

Не беше красиво това, което демонстрира Народното събрание пред българския народ. Пламен Георгиев е подал оставка и има право на достойно оттегляне от поста, който е заемал. Можеше да бъде проявен такт, уважение, да се запази достойнството на човека. Това, което направиха БСП, беше изключително грозно. Те искаха да го унижат, да го смачкат, да се гаврят. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” по Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Той коментира и създаването на временна анкетна комисия за хакването на НАП.

„Естествено, че нищо няма да установят. Там всичко е ясно”, заяви Симеонов. Относно исканите от страна на БСП оставки, включително и тази на министър Владислав Горанов, лидерът на НФСБ коментира, че това не е конструктивна опозиция.

„Тук имаме работа с хаотична, скандална опозиция, която за всяко нещо иска оставки, от всяко нещо иска да направи скандал”, коментира Симеонов.

Преди това той коментира и отношенията с Волен Сидеров и „Атака".

„Има си коалиция „Обединени патриоти”, тя продължава да съществува. Тя просто е намалила състава си с една партия. Вече е НФСБ и ВМРО. Не е голяма драма”, заяви Симеонов.

По думите му Волен Сидеров беше отстранен като председател на ПГ на ОП, защото не идваше на работа.

На въпрос дали би станал председател на групата в парламента Симеонов отвърна, че няма властови амбиции, нито иска да коментира "Нероден Петко''.

,,Такъв е моделът на поведение на мен и на моята партия - елементарен. За мен е важно нещата да се казват в очите, да се поставят ангажименти и да се изпълняват. За мен всяка една поставена цел трябва да се изпълни. Успял съм да изградя мостове към българските общности в чужбина, успял съм да помогна на отделни бизнеси, в това число и покрай Закона за шума, благодарение на който сега хората могат да отидат на почивка и наистина да си починат. Моята цел е била българският туризъм да бъде пренасочен към по-платежоспособните чуждестранни туристи. Освен това Законът за шума ще даде възможност на семейства, на пенсионери, на работен персонал да си починат, за да може утре, като отидат на работа, да бъдат усмихнати пред чужденците. Така се повишават приходите от туризъм'', обясни Валери Симеонов.

,,В Закона за концесиите нищо не е променено. Плажовете пак ще бъдат давани на концесия от Министерския съвет, а не от Министерството на туризма, както твърди Николина Ангелкова. Всичко ще си бъде както досега - ''на тъмно'', взимаш документи, подписваш ги и това е. Пак няма да има никаква прозрачност. За жалост всички тези положителни промени с шума и преместваемите обекти стигат до пясъка и там е тоталният срив, защото там идва татуираната мутра и казва 20 или 30 лева за чадър и шезлонг. Не искам да бъда лош пророк, но този процес ще продължава и поради тази причина българите показаха червен картон на Министерството на туризма и отидоха в тъпата и скучна Гърция'', добави в заключение Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гьокчен

    23 7 Отговор
    Ажтеб как ще те убидят в Анадола

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Заради тая им злоба и

    24 10 Отговор
    язвителност,народа им наби шутовете на изборите,защото освен злоба от безсилие друго не магат.
    Аааа всъщност могат само да фалират държавата,това безспорно им се отдава.!

    Коментиран от #15

  • 3 🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

    8 8 Отговор

    До коментар #1 от "Гьокчен":

    черпя те

    Коментиран от #14

  • 4 Бибата

    25 6 Отговор
    Тоя Валери е бургаско малцинство!
  • 5 ха ха

    6 27 Отговор

    До коментар #1 от "Гьокчен":

    Знаех си че всички бесеперасти сте неграмотници.!

    Коментиран от #6

  • 6 Гьокчен

    22 4 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    Каво значи бесеперасти бе ибриченце?

    Коментиран от #8, #9

  • 7 никога повече

    28 4 Отговор
    Валери, Валери нали щяхме да вкараме Доган в затвора бе ?
    Явно си тотално сляп от Парламента, и да не разбираш кой командва парада.
    Подлъга много хора , с тази" измислена омраза" към Доган, хора които ти изостави, да им бъдат избодени очите от същата тази "Доган- Герб" коалицията.
    Патриотизма ти една шепа жъти стотинки, видя и резултатите
    на изборите .Никога повече глас за такива като теб!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 кафа

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гьокчен":

    сикмиш
  • 10 Гост

    22 4 Отговор
    За кво доснойнство говориш, госин депутат. Вие тая дума знаете ли я? Долни продажници и лакеи, дето сте се насъбрале и достойнство, това са две взаимноизключващи се понятия/оксиморон, дето е много модерна тая дума напоследък, използвана от всякакви примати/. Та, вие, госин депутат, вие, ми кажете един от вас, дето да има достойнство, щот аз такъв не знам.
  • 11 Све

    23 1 Отговор
    Не само БСП , дебиле. Всички останали нормални българи искат да видят слугите на мафията унижени, унищожени, изличени от лицето на земята
  • 12 Centurion

    19 4 Отговор
    Що,той заслужава ли нещо по различно???,освен да бъде съден за данъчни престъпления!

    Коментиран от #27

  • 13 Пламен

    20 2 Отговор
    За какво точно да го уважаваме, че не разбрах той е за панделта и ти си за там
  • 14 Мерси за свирките педал

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕":

    😘😘😘😘😘😘😘
  • 15 Све

    20 2 Отговор

    До коментар #2 от "Заради тая им злоба и":

    Шефа (вече бивш) е единственият българин, който не знае кой говори по телефона в случая ,, Мишо бирата". И още не знае. Така се става шеф на КПКОНПИ, или главен прокурор, или шеф на мноооого специалната прокуратура…
  • 16 Кой68

    17 1 Отговор
    П.Георгиев сам се компрометира?Толкова некомпетентност и простотия на едно място.Да си бе подал веднага оставката щеше да е по "достойно"😉.Валерката и той ги плещи колкото да не заспи.БСП и те дразнят вече с това еднотипно хленчене и жажса за власт....

    Коментиран от #18

  • 17 Koko

    15 2 Отговор
    ВЕрвам ти Валери. Ти не ме излъга и за 300 лв. пенсия.
  • 18 Nomp

    17 1 Отговор

    До коментар #16 от "Кой68":

    Не се е компрпментирал ами е за панделата! Това що мърсотия е свършило а междуврененно се е облагодетелствало! Докато се е правил на свестен е приемал подкупи, мезавец 100%!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 4о4о

    8 1 Отговор
    КОЙ ОСЪДЕХА ЗА АПАРТАМЕНТИ ТЕ. ИЗМЪКНАХА ГИ ТИХОМЪЛКОМ И ЖИВОТА ЗА ТЕЗИ ХОРА ПРОДЪЛЖАВА. А СЕГА ПОДГОТВЯТ ГЕРБ, - СЛАВИ ТРИФОНОВ НА ВЛАСТ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ДА СТАНИМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С МИНИСТЪР СЛАВИ И ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО
  • 21 Усмивката

    9 3 Отговор
    Такова падение на човек.Валка оттегли се достойно докато има време.Идва есен.
  • 22 Много си прост

    7 1 Отговор
    Валери! Не знам каквонса искали ама ПГ е искал купил и усвоил 300 кв незаконна тераса! Ти като си купуваш кола по талон бяла а тя е черна ще я купиш ли? Говорим за шеф на КОНПИ, ЧОВЕКА СЛОЖЕН НА ТОЗИ ПОСТ САМО ЗАРАДИ АЛО ВАНЬО! Изкара гласа от записа на НЕИЗВЕСТЕН!!!!!!
  • 23 Долни лъжци сте

    5 1 Отговор
    ПГ ако имаше малко капка достойнство нямаше да лъже като гагауз, като теб. Пред целия народ обяви, че терасата му се ползва от целокупния блок и той няма да влиза в обяснителен режим. На другия ден излъга като циганин/да ме извинят циганите, но такава е думата/че не бил разбрал нотариалния акт. Следващия ден влезе в обяснителен режим, ни чул ни видял.
    Същият мошеник на дребно като теб, дето 300 леве са много на майките и бащите ни. Народен съд ви оправя, нищо друго.
  • 24 Казуар

    4 1 Отговор
    Юрист е, и при покупката не разбрал, че застроеният покрив на цял блок няма документи. Наглец и половина е.
  • 25 ДОМУЗ ДЪРЖАВА

    4 2 Отговор
    Когото човек е честен не изпада в ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ С МЕСЕЦИ.
    Ама честност в политиката, де се е видяло?
    Всичкото е КАЛИНКА ДО КАЛИНКА, МиНЦОНЕР ДО МиНЦОНЕР!
    Крайно време е да се махне надписа на ПАРЛАМЕНТА.
    СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА, С
    СИЛАТА Е В ТЕБ КАЛИНКЕ!

    Коментиран от #28

  • 26 Гошко

    2 1 Отговор
    Абе бастун бандит се унижава като му вземеш парите и го вкараш в пандиза
  • 27 Byg

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Centurion":

    Нека да бъдем коректни , колкото и да сме верни на компартията и копейките им , трябва да говорим само верни неща. Пламен Георгиев нямам повдигнато обвинение , няма никакво укриване на данъци , единственото за което се хващат лешоядите платени журналисти и малките червено тролчета е тази прословута тераса , голям грях , морално укорим и какво ли още не може да го наричат , но престъпление , няма , така ч по полека с лайнометите , запазете ги за надпиването по Бузлуджа.
  • 28 Мордекай

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "ДОМУЗ ДЪРЖАВА":

    Не знам да се е обяснявал , ти лъжеш или просто не си наясно. Георгиев беше в отпуск от възникването на проблема и единственото което каза е че го прави за да не се намесва и пречи на разследването , ти какво по правилно от това виждаш. Сега ще осъди тия които го омаскариха , ще осъди и общината че допуснала тази сделка с терасата да му се случи , защото не той е построил терасата , така купува имота , но името на човека вече е оакано от слугите на компартията.
  • 29 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВРЕМЕННО ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА /ГЕПЕНА ОТ ПРОИЗВЕЖДАЩИТЕ БЛАГА-ТРУДОВИ ТРУЖЕНИЦИ-НИЕ/ -КАРА ЧОВЕКОТ ДА СИ ГРАНДИРА МИСЛИТЕ СИ И ДА СЕ САМОЛИЧНОСТОСВА !!!" ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА "-ВАЖИ И ДНЕС-/ОСОБЕННО ЗА ПОКУПКИТЕ НИ / !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове