Last news in Fakti

1 Август, 2019 15:00 45 525 117

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Популярността на Слави Трифонов притеснява политиците

  • слави трифонов-
  • политически проект-
  • телевизионен проект-
  • арман бабикян-
  • коментар

Слави Трифонов не е виновен, че хората в България не вярват на думи

Арман Бабикян пред ФАКТИ: Популярността на Слави Трифонов притеснява политиците - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Късно снощи, в последното издание на ''Шоуто на Слави'' по БТВ, а и изобщо, Слави Трифонов обяви, че той и неговият екип ще създадат политически проект, който ще се казва ''Няма такава държава''. Освен това, Трифонов и екипът му ще стартират и нов собствен телевизионен проект, като за момента се знае, че той ще се казва ''Седем-Осми'' и ще стартира след 15 септември. По повод декларираните политически намерения на Слави Трифонов и хората от неговия екип, ние от ФАКТИ потърсихме за коментар по темата пиар експерта Арман Бабикян. Трябва ли политиците да се притесняват от влизането на Слави Трифонов в политиката и положително явление ли ще бъде този политически проект? Ето какво каза по темата Арман Бабикян пред медиата ни:

''Ние не знаем нищо, освен едно име на партия, както и още едно име, а именно това на Слави Трифонов. На практика ние нямаме никаква информация, дори и за посоката. Имаме представа, че някой смята да настоява за мажоритарен вот и за резултатите от референдума, това беше заявено. Това обаче все пак е една много тясна част от целия политически хоризонт и аз не мога определя дали това представлява перспектива за хората или пък заплаха за някого. Най-вероятно популярността на господин Трифонов е нещото, което притеснява различни политически субекти и това е нормално. В края на краищата и Христо Стоичков да се беше кандидатирал, щеше да предизвика същите притеснения у хората, това в кръга на шегата го казвам, но дотук ние нищо не знаем в дълбок, сериозен политически план'', такова мнение изрази пред ФАКТИ експертът по политически маркетинг Арман Бабикян по повод официалното деклариране от страна на Слави Трифонов за влизане в българския политически живот.

''Нямам представа за намеренията на тези хора, например за развитието на земеделието. Не знам как гледат на ядрения проект ''Белене'', нямам и представа как си представят модернизацията на армията. Не знам дали семейното подоходно облагане влиза в плановете им. Освен персоналното харесване на Слави Трифонов е трудно да коментираме нещата в дълбочина. Персоналното му харесване като говорител, представител на шоу бизнеса или като човек с обществени позиции, той така или иначе ги има в персонален план, хората около него са представлявали екип на телевизионно предаване. Заставането в политиката е нещо друго и изисква много по-обемен труд, ако щете изисква много повече експертиза и позиции, които трябва да се заемат по най-различни въпроси, така че да хвърляме боб преди самите хората да са се подготвили и преди да имат яснота по всички теми в хоризонта на политиката, аз мисля, че е рано'', заяви Бабикян.

Какво очаква Арман Бабикян да произлезе от този политически проект на Слави Трифонов и екипа му? Положително явление ли ще бъде той? Арман Бабикян отговори така: ''Всеки има право. Господин Трифонов е човек, който често е заявявал своите позиции по различни проблеми в страната, следейки злободневието. Дали ще е положително или не, ще разберем, когато чуем предложението на тази партия към хората и начина, по който това се случва. Тоест намеренията и действията. На думи в България много отдавна никой не вярва, за съжаление. Вината за това не е на господин Трифонов, а на цялата политическа класа. Прекалено много неща се казаха, но не се случиха. Затова предпочитам да видим предложенията и действията. Надявам се да е нещо положително, но това не е нищо повече освен надежда към всеки, който е проявил дързост да предложи алтернатива''.

''Като явление - това не е новина. Нито в Италия, нито както виждате в Украйна. Вече има достатъчно европейски страни, дори и България, в които хора образно казано изскочиха от телевизионния екран и влязоха в политиката. Лица като Сидеров, Бареков и така нататък - направиха същото. Самият Борисов беше телевизионна звезда, преди да се окаже политик. Този преход не е новина, въпросът е какво ще видим в съдържателен план'', заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедокян

    157 72 Отговор
    Притесбява единствено че може да стане патерица на ГЕРБ!

    Коментиран от #70, #91, #106

  • 2 град козлодуй

    74 18 Отговор
    слави ще купи телевизия европком
  • 3 толерантен

    208 117 Отговор
    Обаче, има такава държава - Украйна.
    Там управлява циркаджия.
    Тука се гласи чалгаджия

    Коментиран от #4, #88, #94

  • 4 Философа

    174 138 Отговор

    До коментар #3 от "толерантен":

    Дадоха му да завърти малко пари през БМК мултигруп и тоя си поверва че е нещо! Слави Мартеницата от подлеза на ЦУМ. На мен лично с нищо не ми блести.

    Коментиран от #63

  • 5 Искрен

    186 73 Отговор
    За негово съжеление Слави и екипа му изобщо не са подготвени,с подигравки и интриги партия и политика не се правят,малко закъсня хората го разбраха,омръзна ни от омерзени хора стига алчност и пошлост

    Коментиран от #80

  • 6 КОНТРАТА

    155 47 Отговор
    Целта му е единствено да разпилява електорат кое ще е от полза на герб! Помним и РЗС и Атака как го плюеха после Волен му цуна ръката като и Яне Янев!

    Коментиран от #15, #100

  • 7 Сигнал

    61 25 Отговор
    Бабикян бабува,грешка
  • 8 Ще гласувам за него да стане смешно поне

    113 67 Отговор
    И без това е мизерия по зле не може да стане .... нещо ново поне да си говорим като го изберат
  • 9 bri

    108 67 Отговор
    Тъкмо се зарадвахме,че ще остане само Гала да ни губи времето всяка сутрин и то ще гледаме мутренските физиономий на екипа на самовлюбения и всезнаещ Славчо исие/Изключвам Куку бент-пред таланта всеки трябва да се прекланя/ пак на есен.Нека си купи телевизия за да могат хората да не включват този канал.Аз съл работела на площадката на Белене и не мога да взема отношение,а вездесъщия Славчо ще прави референдуми. Боже слез на земята и си пребери верисиите.

    Коментиран от #93

  • 10 радан

    56 22 Отговор
    баби пак глупости дрънкаш
  • 11 Йфйгкф

    164 9 Отговор
    Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.
    Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.
    Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.
    Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.
    Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.
    Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла.
    Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.
    Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.
    Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.
    Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
    Даниел Богданов

    Коментиран от #27, #67, #101

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Давид

    125 55 Отговор
    Слави е поредния клоун подготвян от години от задкулисието . Трябва ни ново задкулисие с нови хора .
  • 14 сблъсък

    82 67 Отговор
    Каквото и да говорим друг избор за момента няма,всички други на сцената ги знаем и са ни ясни-крадци,мутри,и мушенници така че тук поне се появява някаква надеждичка и трябва да се опита ! А може и наистина Трифонов да имат желание да се оправи тази болна държава !
    Иначе си оставаме със сигурност вечно подченените Гяури .

    Коментиран от #43, #58, #82

  • 15 хххх

    68 11 Отговор

    До коментар #6 от "КОНТРАТА":

    вярно е😃😃😃😃както и бареков плюеше борисов..после едва ли не и двамата се прегръщаха...и двамата имат общ началник в задкулисието..а хората се връзват когато политически пионки се карат..а когато се съюзат се правят на луди😂😂😂😂
  • 16 Niki

    89 44 Отговор
    По-добре чалгаджия , отколкото СИКаджия.

    Коментиран от #55

  • 17 Наблюдател

    56 49 Отговор
    Бабикян е известен с руско-червените си зависимости............

    Коментиран от #85

  • 18 ПЕНКО

    33 28 Отговор
    НАГЛЕЕЩ "СТАРУКЯН" , ПОЛИТИЦИТЕ НЕ ГИ ПРИТЕСНЯВА СЛАВИ С "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА" , А ГИ ПРИТЕНЯВА СЛАВИ С :" НИЕ СМЕ ЕДИН НАРОД-ТИ И АЗ" ... КАТО ПРИ МАУГЛИ !!!!!!!!!!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Кольо

    103 51 Отговор
    Слави Трифонов е еднодневка, ще излъже малка част от по наивният народ и ще залезе, като Бареков и царя !
  • 21 Подкупен червен овчар

    38 28 Отговор
    Става дума за червените политици - като нищо може да им вземе и 5-те останали им процента!!!
  • 22 Валерко

    72 35 Отговор
    ГРОБ са пуснали троловете по форумите хахахахаха
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 дезинтересиран кибик

    85 14 Отговор
    От онова гостуване на бб на Слави разбрахме кой от двамата страхливци е по-голям страхливец.
  • 25 Митака

    53 22 Отговор
    Дръжте се!
    Евроком, МСАТ, 7 Дни, Диема, Скат и всички кабелрки!
    Разчистете си мазетата!
    Бате Слави идва да си търси работа!
  • 26 onq s konq

    36 30 Отговор
    Интересто как Факти съвсем случайно НАМИРАТ ЗА ИНТЕРВЮ или Бабикян,или Кеворкян,или в.СЕГА...или пък Гласове...Да им имам късмета аз:)
  • 27 Ивайло

    38 9 Отговор

    До коментар #11 от "Йфйгкф":

    Страшен цитат, пич, описва всико в нашата действителност!!! Браво, плюс от мен!!!
  • 28 умреларабота

    54 29 Отговор
    То по Би Ти Ви-то в най гледаното време една шепа хора го гледаха, а какво остава по някоя кабеларка или по негова телевизия като на БСП-то.
  • 29 Ааааа неее

    50 12 Отговор
    Слави и ти ли бе брат, ееее не
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хохоху

    20 7 Отговор
    Евроком, баба няма кабел, а краси килотите си няма да може да види на рядков, краси баба
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 МиГ 23

    30 16 Отговор
    Слави не знам каква икономическа система предлага и идеология, но ако е десен, може би пак ще бъде същото. Основните средства за производство или по-голямата част трябва да са държавна собственост, а не да се разпродадат...........
  • 35 реалист

    42 14 Отговор
    БСП ще му даде ефирно време да плюе по ББ и ГЕРБ този да е усмивал президента говорим за сегашния а не Плевнелиев когато му се случи най лошото този смотаняк го осмя чрез Калев боклука си е боклук ако ще да има и милиони Да лижеше задника на Борисов за градинката до х.Кемпински като не се случи на неговото Борисов му стана най големия враг селски тарикат
  • 36 Звездо

    32 55 Отговор
    Слави ще промени страната ни за да се живее по добре
  • 37 Ахил

    50 27 Отговор
    Леле много тръгнаха да го атакуват и тук и по другите социални мрежи, но то се очакваше и разгледах прифилите на хората, които го атакуват и видях, че голям процент са симпатизанти от другите партии. Защо така се уплашихте другите партии, че си впрегнахте всичките тролчета да говорят глупости за него? Нали е един чалгар, какво ви притеснява? И интересното е, че няма с какво да го нападнете и единственно се сещатв са му казвате чалгар, което даже не е обидно.
  • 38 КралиМарко

    44 7 Отговор
    Слави , от тук на татък е страшното и трудното!Сега има два пътя - единят да си различен,истински и честен и да разрушиш системата от обрачи на властта и статуквото, и другият - да станеш част от тях, измествайки износено звено от веригата!Ако избереш първото - трудно ще останеш жив, без истински кучета до себе си, такива дето не са меки китки от вън, а са играли и оцеляли в този цирк-наречен живот в БГ!Избереш ли втория - ще си поредният плюл на чест и достойнство, и избрал живот на помияр, радващ се на огризките от щедрият пир на трапезата!Слави - животът е избор , избор на път по който всеки избира как да върви.Ти кой път си избираш..това е най-важно от всичко дори.Тука вече лъсва лъжата, когато фалшива стане борбата!Недей, не бива човек така да се свива.. и сам да превърне живота си в слива червива!Вярата бързо се губи, а с години и труд се постига, за вярата ..някои на кръст е отивал, за нея наказва се страшно сурово, че тя е сила огромна - тя сбира, сближава и надежда на масите дава!Слави, няма такава държава .. без вяра, а пълна от долу до горе със всякакви помияри!
  • 39 дудукЯН

    38 33 Отговор
    Нека направи партия и защо да не отвори първия офис от политическия си проект в Стара Загора? Там е добре дошъл винаги щото има да му дотрошват още кокали и да пада във ваната още 1000 пъти! Тоя ЧАЛГАТАРИКАТ вирее само в БТВ и само след 22.00ч когато феновете му са на по 4-5рикийй и псуват всичко наред вкл. и него самия!
  • 40 Петър Волгин

    14 18 Отговор
    Давам му 100 000 от чужбина, 100 000 от БСП гласове, 200-300 000 от ГЕРБ - но вътре са и чужбинските и 50% цигани гласуващи платено за тях. Слагам и 50 000 седесари от нишшата класа. 150 000 от негласуващите. Общо 600 000 гласа. Не знам дали ще може да наложи нещо. Но него го влече СДС и аффтеннтичното ддеесно. НЕОЛИБЕРАЛЧЕ, КАПИТАЛИСТЧЕ. Те искат конституционно да забетонират неолиберализмът. 1% средна класа, има ли почва дясното в България. Че нали това е идеята им, то дясното не иска равенство, първо защитава аристокрацията и роялизмът, после плутокрацията, консервирането на живота от преди 250 години. ... 1% имат влог в банка над 5000 лева. Под 10% имат изобщо влог, като 70% от тях имат до 1000 лева - средно 200 лева.

    Коментиран от #42

  • 41 Що не

    36 17 Отговор
    От 30 години досега очаквахме разните неадекватници поне да се опитат да правят политика. Резултата се вижда със затворени очи, особено напоследък. Така, че що не и Слави да се пробва.
  • 42 дудукЯН

    32 8 Отговор

    До коментар #40 от "Петър Волгин":

    Що бе ВОЛГА та нали той пее за бедния БЪЛГАРИН нали той ще оправи държавата той ще вземе от богатите и ще даде на бедните ще ви качи и в комбайна лала лай -на и ще има за всички по едно ферари с цвят червен и по 4-5ракий на ден и всичко това безплатно-Това му трябва на човека!
  • 43 .....

    31 8 Отговор

    До коментар #14 от "сблъсък":

    То не става само с желание, трябва и капацитет и морал. Като него, желаещи много и то доста по-образовани и в час, но нямат милионите и тв. Освен това, след “интервюто” му с ББ, това, което си написал е смешно. Не е смешно обаче това, което предстои - айде народе юруш за СТ. Тоя филм сме го гледали и с царя и ББ.
  • 44 Сибирски анадолец

    31 8 Отговор
    Поредният проект който ще обере народното недоволство и ще вдигне процента гласували, което автоматично ще намали резултата на малкото алтернативи... Не вярвам, че нещо се случва без контрол от статуквото.
  • 45 Без злоба

    19 13 Отговор
    Бойко и Слави сами се издигнаха....УВАЖЕНИЕ, но Бойко не разбута
    нито Здравната система нито Образование , нито администрация....за КАТ да не говорим....Огромен апарат-прелива от пусто в празно...Никакъ в ефект-беден народ..
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 без коментар

    7 5 Отговор
    Публикувано във факти.бг: пиар експерта Арман Бабикян.
  • 48 Гост

    28 13 Отговор
    Е тоя Слави го разнасят като " цар" в кавички насам натам . Щял тв да купува , чалгарско партия да прави.А стига толкова 19 години тормоз , не че съм го гледал, вчера един колега айде , пуснете бТВ Слави последно , ама както винаги , спечели мнозинството, на футболните фенове. При нас в бачкането кой иска тоя, не давахме да се гледа. Който го харесваше , да си го гледа в къщи.Повечето слушаме рок ,поп и др готина музика и поп фолк тъпанарите губят по точки.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 месара

    38 14 Отговор
    и с какво е популярен селския прът!? а ако политиците се притесняваха от него, сещате ли се какво щеше да му се е случило - и то отдавна! тоя е един клоун с високи доходи, комплексар и нарцисист!

    Коментиран от #51

  • 51 Гзт

    10 3 Отговор

    До коментар #50 от "месара":

    Яко брато
  • 52 Гзт

    23 17 Отговор

    До коментар #49 от "jorj":

    Вярно е и има балъци който му вярват.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Глупчо

    20 2 Отговор
    Не сменяйте креватите! Сменете труженичките!
  • 55 оня

    10 1 Отговор

    До коментар #16 от "Niki":

    По добре народната любов да ги сполети.
  • 56 цвцв

    18 13 Отговор
    да си ходят герберасите като ндсв айдуци
  • 57 пак ще има глупаци

    15 3 Отговор
    Напълнили сме ла....а,да пита Барека как миришат
  • 58 Мераци

    24 10 Отговор

    До коментар #14 от "сблъсък":

    да ни оправи също както предишните месии:След активните мероприятия с експеримента Кобурготски дето за 800 дни се оправи, експеримента на Решетников с Радев,който за 150 дни се оправи и грипени си поръча корупционно, се очаква Трифонов за 45 дни да се оправи и офшорката на Вирджините да допълни!Цв.В. ще инвестира в Трифонов,по метода на Бареков и Йончева,защото Трифонов е скъперник,само взема, не е свикнал да плаща!Плащали са само на него,както на най-древната професия за жени!
  • 59 vasik atanasova

    13 11 Отговор
    арменче продавай си сладоледа и не се излагай с политиката
    няма в българия арменец да се занимава с политика
    остави на турци и цигани да се дразнят с нас българите
  • 60 Бай Яни

    5 21 Отговор
    Печели 39 %от Българските гласове. Това какво ви говори. Комунистите знаят че Слави щеги изхвърли извън парламента, от Русия вече са недоволни и се активизират. Сега Борисов е в Скопие и се кани до 2 години да се обединяваме.
  • 61 Кой68

    29 9 Отговор
    Отново борба за кокала..В кое си начинание Славчо успя и доведе до край?Видяхме го как се огъваше пред Бойко и се оправдаваше -Въпросите са на зрителите.......Мерси от "нов"такъв политик...
  • 62 Алексей Сергеев

    20 7 Отговор
    Видяхме цирка на политика Бареков, ще издържим и 4 години учиндолския селянин. Много е страшно, когато някой си повярва, че е велик и незаменим
  • 63 Баче Кико

    20 15 Отговор

    До коментар #4 от "Философа":

    Дори и да е продавал мартеници пред ЦУМ, виж къде е той сега и къде си ти - пишеш като платен трол за жълти стотинки.

    Коментиран от #77

  • 64 тппрр

    23 8 Отговор
    този е тип патерица-яне янев..бареков...воля..атака..патриооти...дпс...ндсв..и още много патерици...та това е този слави..поредната фалшива роля която го карат да играе..а той я играе от близо 20г😂
  • 65 666666

    20 12 Отговор
    Хахаха един дрогиран продажен комплексар ще ни оправял!!!
  • 66 542267

    12 4 Отговор
    И да стане политик, улица Козя 1 ще му припомнят дека залязва слънцето.
  • 67 machete

    7 0 Отговор

    До коментар #11 от "Йфйгкф":

    Трябваше отдолу да се спомене, че е заимствано от Радой Ралин и стихотворението му "Безглаголно"
  • 68 Антон

    27 10 Отговор
    Бойко Борисов, който е контрабандист на България на всички стоки у нас и станахме консуматори на абсолютно всичко! Нямаме никакви производство и икономика една огромна нула! Имахме птичи грип, луда крава, овчи шап, и други много болести, а сега африканска свинска чума, откакто Бойко Борисов ОСНОВА партия "ГЕРБ" през 2006-та. Бивш сикаджия. Циганския електорат е с Бойко Борисов защото ги храни с нашите пари. Има негови хакери, които ни хакнаха на нас бизнесмените и ни ограбват с яки сметки.

    Коментиран от #109

  • 69 Повръщащия

    13 19 Отговор
    Слафчо търси ефекта на царя, ще е жалко да го намери, какъвто е въртигъз, със сигурност ще върне властта на комунягите.
  • 70 100%

    11 7 Отговор

    До коментар #1 от "Дедокян":

    СИ ПРАВ...СЕГА Митинги,Концерти и Честито ...Все по Бедни
  • 71 Ввв

    20 9 Отговор
    Герберски мършиии,повече власт за вас през крив максрон,айде у лево!!!
  • 72 чичо

    16 2 Отговор
    Всеки народ си заслужава управниците-казали умните.Иначе казано от нас си зависи.Управляваха ни безработни адвокати,царе и Гоце ни управлява и др. знайни и незнайни.....Защо и наш Славчо да не опита.Да бъде ШОУ-дано само не е чалга,че на АПОСТОЛА няма да му стигнат въпросителните!!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Петър Волгин

    5 1 Отговор
    Нужни бяха на БКП(черв.олиг) и поиска плутокрация, пазарна утопия, и прости хора. Умните, ако потрябват, там където трябват, ще ги докарат - ще си ги вземат, с пари, ще си ги купят. ПРОСТИ СА НУЖНИ, ДА ИЗМЕСТЯТ УМНИТЕ, ТА ДА ВЪРВИ КЕЛИПИРЪТ, НЕОБЕЗПОКОЯВАН. Те са прости, масите, и ще повярват на прости лъжи и простотия на килограм.1% средна класа, има ли почва дясното в България. Че нали това е идеята им, то дясното не иска равенство, първо защитава аристокрацията и роялизмът, после плутокрацията, консервирането на живота от преди 250 години. ... 1% имат влог в банка над 5000 лева. Под 10% имат изобщо влог, като 70% от тях имат до 1000 лева - средно 200 лева. ($ 5000 заплата за наши доктори в ЮАР
    08 Декември 2005 09:15 в-к "Труд", 2005г. юар има 5000 долара бвп на глава, ние 6000)
  • 76 Горо

    17 16 Отговор
    Некадърниците,дето нищо не са постигнали в живота си,ще се задавите от злоба и завист.Какво можете всъщност,освен да злословите и плюете.Та направете партия,купете си телевизия и спечелете народа.Само дето сте световно неизвестни и нямате акъл да направите нещо.Дерзайте,плюйте,това го можете жалки хорица.А Слави дано успее.

    Коментиран от #87

  • 77 преминаващ

    11 13 Отговор

    До коментар #63 от "Баче Кико":

    Aми гласувай за Славчо.Ама после да не почнеш, ти да продаваш мартеници.

    Коментиран от #89

  • 78 Belev

    12 3 Отговор
    Съгласен съм с теб. Всеки има право да опита. До сега кой смееше да покаже и представи пред масовата публика безпринципните договорки и ходове на така наречените български политици. Кой говори открито, вярно чрез токшоу, за байганьовщината, която от Алеко насам се равива и ние даже и се възхищаваме?
    Kолко управници дойдоха и си отидоха и не добавиха никаква стойност към стандарта на живот и законността в тази така наречена държава?
  • 79 Помия

    8 4 Отговор
    Риторично ! Какво става когато сготвиш арменец в сос от евреин ?!
  • 80 Митко

    15 15 Отговор

    До коментар #5 от "Искрен":

    Точно казано, шутовщините на Дългия и компания нямат място в политиката, да си правят друго предаване ,за това ги бива и дотам.В парламента няма ауто кю откъдето да четеш предварително написани ,,мъдрости,, и истини. 240 ни стигат с простотиите си,само тия ни липсват.......да ни ,,оправят,, държавата

    Коментиран от #81

  • 81 Владо

    13 4 Отговор

    До коментар #80 от "Митко":

    Имат-нямат,пичове.
    Аз съм за тях.
    А ти ако не си черноглед-също!!!!
  • 82 Тънга Мънга

    4 4 Отговор

    До коментар #14 от "сблъсък":

    Ма ти сериозно си вярваш че и навиваш другите. Всичко е въпрос на време поне седем осем поколения ако свят светва.
  • 83 Реалист

    19 14 Отговор
    По-добре Слави, отколкото мизерия,глад,корупция,хаос и наглост.Успех г-н Трифонов!

    Коментиран от #99

  • 84 До всички платени хеитари

    15 0 Отговор
    В България всички могат да плямпат ама до тука. Когато трябва действия никой нема. Всички тука в този сайт сте от вторите. НЕКАДЪРНИЦИ.
  • 85 АнаЛизаАТОР

    1 3 Отговор

    До коментар #17 от "Наблюдател":

    Ярменче, кат еФрейчв
  • 86 Пешо

    3 8 Отговор
    За мен Слави окъсня.Този проект беше за след концерта в София.Тогава се спря,спряха го'Сега ще е много по слаб -от типа на Бареков.Аз съм фен на Зеления от Квартала,Той беше контра от началото до края;Без такива ша ходя.няма да ходя,Слави се изложи.Трудно ще се наложи.
  • 87 Гражданин

    12 1 Отговор

    До коментар #76 от "Горо":

    Погледни им писаниците-все чакат някой да ги оправи. Еми, оправят ги. И костовци, и царе, и коалиции тройни и боковци. Защото всеки само мрънка. А като всички гледаме политическата наглост, стоим си и мрънкаме. Вместо да сме на площадите и да ги изритаме, да им строшим главите та следващия който дойде да знае какво ще го чака, ако действа по този начин.
    Ама явно си живеем добре и можем само да мрънкаме.
  • 88 Голем смях

    2 6 Отговор

    До коментар #3 от "толерантен":

    То щото руското джудже не е от цирка.
  • 89 Баче Кико

    6 0 Отговор

    До коментар #77 от "преминаващ":

    Да не се притесняваш, че сега и после ти пак ще продаваш мартеници, освен да осир@ш форумите като трол, а аз ще може да се цаня за по-добре платен трол от теб.
  • 90 Гуня адвокатина

    2 2 Отговор
    Точно така ще стане.Ще гласуват закон за мажоритарни избори.После идват на помощ Гочоолу,Дочоолу и Данко хайрсъзина, и ще си избират когото пожелаят.
  • 91 Гуня адвокатина

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дедокян":

    Точно така ще стане.Ще гласуват закон за мажоритарни избори.После идват на помощ Гочоолу,Дочоолу и Данко хайрсъзина, и ще си избират когото пожелаят.
  • 92 Нели

    8 8 Отговор
    Страх Ви е........"герберчета", .............много Ви е страх!
    Клоун.....,чалгаджия........, ама е някаква алтернатива на зеленчуковия монопол!
  • 93 qwerty

    0 2 Отговор

    До коментар #9 от "bri":

    Какво е "бент"? Да не са бобри?
  • 94 Гйкббй

    7 5 Отговор

    До коментар #3 от "толерантен":

    Нали не вярвате че народа ще повярва на този същия,хайде да го видим дали му стиска
  • 95 Пешо

    16 8 Отговор
    АКО НЯКОЙ ГЛАСУВА ЗА ДОЛНОПРОБЕН ЧАЛГАР ЗНАЧИ НАИСТИНА НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
  • 96 Спомен

    10 1 Отговор
    Защо ли си спомням, колко близки и показно добри приятели бяха двама мъже преди години. И двамата популярни, мъжкари, харесвани. Но според легендата, единият се набутва с много пари за обречен парцел-зелена площ в Лозенец, разчитайки, че другият като кмет ще му оправи "бизнес инвестицията" и ще му подпише да строи "небостъргач".Незнайно защо подпис нямаше и разривът беше пълен. От единия почнаха, упреци, плюене, ред. колегии, а от другата страна само едно изречение пред медиите: Питайте го за парцела в Лозенец? И точка. Значи ако не ни се уреди с връзки срамната делавера, ставаш лош и черен.А ти си бял и чист.
    Е сега в едно интервю нямаше плюене и упреци, явно нещо се е променило отново.
    А иначе... небостъргач се строи, но от други.
    Спомени, спомени,... но е хубаво човек да помни, особено когато гласува.
  • 97 Любомир

    10 8 Отговор
    За каква патерица говорите бе жалки хорица живеещи в порочен кръг от собствените си грешки. Ако Слави се яви на парламентарен вот ще има повече гласове от БОРИСОВ! За какви патерици барековци и тем подобни говорите подяволите.
  • 98 Sofia

    9 3 Отговор
    От простотия и селяния слави стана милионер
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 ТтТ

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "КОНТРАТА":

    Точно обратното заблудения! Този е руска подлога, ако си за ватенките гласувай за него!!! У ще видиш кон боб да яде!!!
  • 101 ТтТ

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Йфйгкф":

    Пич, закаснял си с има няма 12г с тази рима!!! Ако богледниш по дълбоко ще ти стане сценайра по-ясен!
  • 102 Лора

    4 2 Отговор
    Аз казах, щом и мъкне екипа си с него, отказвам се от това име...!!! Мерси, те са пропити с чалга и простотиии...! Отново няма да има сериозни неща...! Един човек, щом не може да мисли сам, просто е аут...!!!
  • 103 еггш

    4 1 Отговор
    Е той Слави като има нещо касаещо обществото и трябва да се поговори не може да го направи а събира сценаристи за което. Освен това референдумът му може да е бил с добри намерения , но създава повече проблеми с недодяланите предложения.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Николчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедокян":

    До 11 - прав си!!! Така е и ще бъде така. Не не беше тоя ужас при омразния за някои соц
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 АНАТЕМА

    3 0 Отговор
    Аааа, не! Стига с тия комплексари.
    В България всеки понаправил пари, решава, че го бива за всичко. Слави, който трябва да отговаря за чалгализирането и вулгализирането на българското общество, ще ми става политик и ще се бори за власт.
    Айде да си го представим: Тип комплексиран самодържец- диктатор!
    Но има опасност да го издигнат. Навсякъде по страната бичи чалга! Народа яко изпростя и Трифонов има пръст в това.
    Трифонов, това не е лъжица за твоята уста!
    Не вярвам да го разбереш!
    Ти уважаеми семейство не си управлявал, а народ се готвиш да управляваш!
    Ще те употребят и ще те направят за кудош, вервай ми!
    Не, не, няма да го разбереш?
  • 109 За нужника...!

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "Антон":

    Коментар...! Оценен с връзки...!
  • 110 Гол тупан

    1 1 Отговор
    Миаха 30 години и нищо хубаво не се случи! Пълнс разруха на фоа на 1000-2000 забогстели приватизатори! Да дадем възможност на Слави да видим кскво може! До сега е показал,че може много! От Учин дол до предаването с най- голям рейтинг в България! Очевадно е,че е много кадърен чорек с ясна визия в живота! Затова нека всички се отървем от политическите пристрастия и всички сма всички гласуваме за него! Дайте шанс за по- добър живот на своите деца,на своите родители и на вас самите! Помогнете си сами като гласувате за Слави за да ви помогне и Бок. 30 години стигат! Не ви ли омръзна да се подиграват с вас и да живеете с пенсии по ниски от парите отпускани на лилените от свобода
  • 111 Гост Трьн

    3 0 Отговор
    Тоа па нагаждач и подлога
  • 112 Христоф

    0 2 Отговор
    Успех слави! Подлите душици се уплашиха...
  • 113 ФЕН ВА БОЙКО9

    2 0 Отговор
    ПОРЕДНИЯ САПУНЕН МЕХУР СЛАВИ КАКВО БЪДЕЩЕ ЩЕ ОСТАВИ НА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ _ЧАЛГИ И ЦИГАНИЯ
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 шоп

    2 1 Отговор
    бабикян, кеворкян и тем подобни плямпачи на глупости да се ският някъде (може и в армения) и да спрат да се изявяват като най-великите капацитети по всички теми. вече станаха банални русофили и омръзнаха на всички.
  • 116 той е

    0 0 Отговор
    ВАЖНО Е НАРОДА ДА ГО ИЗБЕРЕ.А другите моля,какви са.Смело и нагло нарекли са се политици.
  • 117 уффффф

    0 0 Отговор
    Арменчето,кой точно се плаши от Учиндолския ? Е па нема такова нещо ,няма и да има !