Last news in Fakti

31 Юли, 2019 23:30 37 827 261

Слави Трифонов с нов телевизионен и политически проект

  • слави трифонов-
  • шоуто на слави

Къде и как ще разберете, уважаеми зрители, сами, каза той

Шоуменът Слави Трифонов съобщи в последния брой на "Шоуто на Слави" по бТВ, че след 15 септември ще започне нов телевизионен проект. Той ще създаде и политически проект "Няма такава държава".

Ето и цялото прощално слово на водещия:

Уважаеми зрители, през 2002-ра година сме на 38-о място по свобода на словото. 2003-2006-та става по-добре – били сме на 35-то място. А сега, през 2019-та сме на 111-то място.

И сега ще ви кажа кои държави през 2009-та са били след нас по свобода на словото, а сега са преди нас. Тоест там хората са по-свободни от нас.

Албания, Ангола, Армения, Бенин, Бразилия, Бутан, Гамбия, Гвинея, Гвинея Бисау, Грузия, Доминиканска Република, Еквадор, Ел Салвадор, Етиопия, Израел, Кения, Кот Д`ивоар, Киргизтан, Коморски острови, Косово, Лесото, Мавритания, Мозамбик, Мадагаскар, Молдова, Монголия, Непал, Нигер, Перу, Сейшели, Сенегал, Сиера Леоне, Тимор-Лесте, Тунис, Украйна, Фиджи, Хърватска, Черна Гора и Южна Корея.

Става дума за свобода. Отнемане на свобода. Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка. Не всички гледни точки, а твоята гледна точка. И на кой му пука? Видимо на огромната част от медиите не им пука. За вас, уважаеми зрители, не знам, но на мен ми пука. На моите колеги, с които имам честта да работя – също. Българския език има думата свободен, но няма обратната дума. Може би… не-свободен. Тъй като аз и моите колеги тук се чувстваме не-свободни, решихме да изберем обратното на не-свободен.

Затова ние напускаме Би Ти Ви. Благодарни сме на Би Ти Ви и на всички хора, с които сме работили - всички мениджъри, всички служители. За нас беше страхотно 19 годишно преживяване.

Но пред сигурността на сегашната обстановка ние избираме несигурността на свободата.

Затова ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15-ти септември. Къде и как ще разберете, уважаеми зрители, сами. Вярвам в това. В момента уточняваме всички технически параметри, затова мога само да ви кажа как ще се казва този проект и кога ще стартира. Ще се казва “Седем – Осми” и ще стартира след 15-ти септември. Неговият девиз ще бъде “Силата е в истината!”

Но това не е достатъчно.

Аз и моите колеги бяхме инициатори на Референдум, на който гласуваха 3 милиона и половина българи, а политическата класа се подигра с нас. С нас - българските граждани. И волята на гласувалите на законен референдум българи бе пренебрегната. Направихме всичко възможно и доказахме, че Референдумът беше успешен. В съда доказахме, че ЦИК е нарушила закона и не е отчела много повече от онези липсващи 12 хиляди гласа. След това народното събрание също наруши закона, който само беше приело, и отказа да разгледа резултатите от референдума.

Ние протестирахме срещу това беззаконие и там, пред парламента, казах на политическата класа, че като не искате да ни гледате отвън ще ни гледате отвътре.

Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя.

Затова ще създадем политически проект, който ще се казва “Няма такава държава”, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати във закон.

Уважаеми зрители, всичко което съм правил досега беше заради вас. И всичко, което ще направя от тук нататък ще бъде отново заради вас.

За мен беше чест.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 191 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Язък

    202 508 Отговор
    Тамън се зарадвах,че се е разкарал завинаги ама пуст чалгар не мирясва...

    Коментиран от #9, #31, #115, #251

  • 2 Браво

    574 129 Отговор
    Евала на този човек,евала затова което прави толкова години.Респект.Успех занапред.Не спирайте.Поздрави на екипа му.Има такава държава - казва се БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #89, #114

  • 3 , Успех, Слави

    504 92 Отговор
    Разбий тази кочина.

    Коментиран от #98

  • 4 пълномощник на себе си

    415 73 Отговор
    На добър час и успех!Легенди!И е крайно време да се изчисти тоя кенеф в който Свинете превърнаха България!
  • 5 фил

    291 89 Отговор
    Тиквуне, свърши ти царуването!!!! Търси си някой охранител да ти разтрива ушите !!!!!
  • 6 Ивака

    371 82 Отговор
    Дано този човек ни накара да бъдем горди, че сме българи!

    Коментиран от #260

  • 7 я па тея

    193 68 Отговор
    имаш нов проект? демек си архитект? респект!

    Коментиран от #189

  • 8 Коментар📝

    275 53 Отговор
    УДРИЙ:УДРИЙ ТАЯ МАФИОТСКА СГАН ТОЧНО ТОВА ПИСАХ МАЛКО ПО РАНО МАФИЯТА ВЪН.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОЙТО МЕ ПОДКРЕПЯТ.В ТОЗИ САЙТ
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Гледач

    112 323 Отговор
    Тоя слави трифонов стана много досаден. ДА СИ СЕДНЕ В ВКЪЩИ И ДА СИ НАПРАВИ СЕМЕЙСТВО.СТИГА ВЕЧЕ С ТОВА ПЛЮЕНЕ ПО ХОРАТА

    Коментиран от #257

  • 11 Защо само референдума?

    250 31 Отговор
    Нещо трябва да се промени и това искат огромна част от хората. Дали ще е Велико Народно Събрание, дали ще е нов политически проект или нещо друго не зная, но нещо трябва да се промени и то спешно! Омръзна ми да ни управляват крадци, некомпетентни парашутисти, схемаджии, комисионери, ДС-та, некадърници, мързеливци, слуги на чужди интереси, безродници, продажници, роднини, хора без срам и без топки!
  • 12 БАРС

    60 24 Отговор
    За Украина не съм съгласен там няма свобода на словото .По телевизора се показва нещта които им са посочени защтото са на олигарсите .Попробвай да си кажеш мнението за войната и да застанеш на страната на Русия.Казват че доброволно изпращат на войната а почти всички са насила отправени.За армията същто който желае може да отиде да служи доброволно 1.5 не е вярно .Преди месец на мой приятел който е с българско потекло но нямат Български паспорти синътму се връща от друг град където живее и явно някой го е издал и бус със цевилни го хващат и в буса и сега служи .Много има да се пише За Украина не е вярно.А и за много от останалите държави които е изброил може същто да не е вярно
  • 13 реалист

    61 23 Отговор
    7/8 и ЩЕ си паднала!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #209

  • 14 Кристиан

    172 69 Отговор
    Слави твърдо ти вярвам
    Поведи ни към по-добро бъдеше

    Коментиран от #210

  • 15 Къртев 🐓

    132 32 Отговор
    Нарочно, няма да изразя мнение, но има надежда!!!
  • 16 реалист

    44 18 Отговор
    7,8 лягай и брой си сама!!!
  • 17 .....

    55 30 Отговор

    До коментар #9 от "Професор":

    “Професоре”, култът към личността не е родил нищо добро досега в историята, така, че не се надявай много и по-спкойно. Не го познаваш ( а ако го познаваш, нормално Що скачаш така), но да ти кажа, там не са по- различни от политиците в момента! ( удивителната е да наблегна на това). Не слушай” възмущенията” му, 50% от българите, ако имаха парите му щяха да говорят и правят същото.

    Коментиран от #212, #236

  • 18 пико

    74 50 Отговор
    Никой не е само черен или само бял.Така е и със Слави ,нека се анализират и злините които нанесе на културата с неговата псевдо култура и неговата псевдо свобода.Да си спомним и поводът да си развалят дослука с ББ -не можаха по мафиотски да се разберат.
  • 19 Кюне Кюнев - Кюнеца

    87 45 Отговор
    Хайде, народе! Гласувай за новия оправяч! Нека да опита и той.

    Коментиран от #171

  • 20 БРАВО

    90 30 Отговор
    ВСЕ ПАК ИМА НАДЕЖДА

    Коментиран от #66

  • 21 Анонимен

    129 53 Отговор
    В него , ми е последната надежда да се промени нещо! И дано българите се събудят вече и започнат да мислят трезво. Да му дадат шанс, защото другите варианти вече ги знаем.
  • 22 Пожелание

    88 34 Отговор
    С надежда за успех!
  • 23 Ахил

    99 35 Отговор
    Това май ще е единствения шанс за промяна, защото който и да е народ не мисля, че заслужава да го подиграват, крадът и лъжът толкова години. Интересно ми е дали другите телевизиите ще го коментират или ще са прекалено заети да се навеждат пред някои хора със свалени гащи.
  • 24 Obergruppenfuhrer

    81 97 Отговор
    Славчо е БРУТАЛЕН ПОПУЛИСТ, който яха вълната много удобно, но най-важното е, че е скритата патерица на мухоБойко. И който не го осъзнава това е пълен дебил! Очаквам доста минуси, но за съжаление Професорът е мнооого прав за 80-те %!!!

    Коментиран от #48, #67, #213

  • 25 Бах

    64 22 Отговор
    Най важното в новите проекти на Слави е да дообърка срането на и без това насраните ни политици , като започне от бОРИСОВ и продължи с другите , щото всички са в кюпа!
  • 26 Varna

    78 34 Отговор
    Успех ние сме с вас
  • 27 ха ха ха

    45 68 Отговор
    аман от патерици! На БОКО не му стигна магарешки, сега и тоз да му полягва :))) бегайте бе, пак ви метат по черешите!
  • 28 пнп

    84 92 Отговор
    Тоя мушморок не разбра ли че омръзна на хората и се изчепра?
    Да беше направил нещо по-рано... сега трябва само да жъне и да си харчи парите! А може да напише и мемоари... озаглавени:
    - "Как дръпнах през мутренските години" "Как краднах на бай Тодор предаването" и тн. Смешен клоун - алчен, селски и нахален!
    Безкруполен и фурнаджийска лопата... ама може да си го изберете и него, ако се кандидатира с нова партия :) - щом Барека е в Евро парламента, нещо не ме очудва вече в тази държава!!!

    Коментиран от #111

  • 29 БРАВО СЛАВИ ЗНАЕХ ЧЕ НЯМА ДА СЕ

    92 53 Отговор
    ОТКАЖЕШ ОТ ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ПОСТИГНАЛИ ВСИЧКИ ОТ ШОУТО...СМЕЛО НАПРЕД...ВИНАГИ СЪМ ХАРЕСВАЛ И ПОДКРЕПЯЛ НЕЩАТА КОИТО ПРАВИТЕ..УСПЕХ СЛАВИ..БТВ ИЗГУБИ МНОГО И ТЕПЪРВА ЩЕ ГО ОСЪЗНАВА И ЩЕ СИ БЛИЖЕ РАНИТЕ...
  • 30 Тангр

    58 10 Отговор
    Всички които са откраднали или измамили, ограбили старците, болните и децата на българия, ще дадат десеторно за доктори и лекарства, проклех ви!
    Амин

    Коментиран от #36

  • 31 За а

    20 21 Отговор

    До коментар #1 от "Язък":

    За наша радост остава :)
  • 32 Тролчета

    67 30 Отговор
    ДО ВСИЧКИ ТРОЛЧЕТА...ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ВСИЧКИ МУТРИ ЩЕ БЪДАТ В ЗАТВОРА И ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ДЕЛАТА СИ.
  • 33 Вълев

    74 69 Отговор
    Все едно чета за царя когато се кандидатираше ...поне човека беше образован ,а този чалгар ... той опропасти нацията и младите хора с тъпите си и елементарни чалгарски текстове .Никога няма да гласувам за него !

    Коментиран от #214

  • 34 Бачо Киро

    65 19 Отговор
    Абе хубаво ги е написал, но в интервюто с Тиквуний нещата лъснаха.

    Коментиран от #215

  • 35 Ernesto Guevara

    70 21 Отговор
    Според мен Слави няма необходимите качества и акъл да управлява държава,но все ще е по-добре от крадливия мутро-милиционер

    Коментиран от #216

  • 36 Рам

    18 9 Отговор

    До коментар #30 от "Тангр":

    До 9-то коляно!
  • 37 toi 0104

    56 4 Отговор
    Свободата, Санчо, свободата! Няма нищо по-сладко на този свят от
    свободата...
  • 38 еби му майката

    67 32 Отговор
    Само чалгар не бяхме слагали да ни управлява, а като гледам троляците в полза на боковия слави - всичко вече е нагласено :D

    Коментиран от #217

  • 39 чико

    74 17 Отговор
    Много му е голямо егото.Да си спомним как иизтрещя от злоба по президента когато не се появи в шоуто му.Такова поведение не е добро за обикновен човек ,да не говорим за човек с претенции да оправи България.Рано е да се радваме на новия ни началник и на малко прасенце -не се знае каква свиня ще излезе.
  • 40 На маркуча предния край

    66 48 Отговор
    Малеееее! като гледам колко много наивници се връзват на приказките на маркуча за пореден път се убеждавам че оня глупак за 80-те процента е прав. Дългия е нищо повече от Бареков №2., поредния руско надупен трол.

    Коментиран от #219

  • 41 ужас

    49 31 Отговор
    Този ще е.е майката на държавата така, както украинците не можаха да еб.т своята.

    Коментиран от #221

  • 42 царо

    64 37 Отговор
    Овчия народ търси друг месия, след Царя, Барека, Боко идва ред на Слави да ги оправи и опразни откъм средства :)
    Нещастни смешници слепци :))) - заслужавате си всичко дето се случва!

    Коментиран от #222

  • 43 Тръмп

    41 43 Отговор
    Ако затворите в психиатрията върлия чалгар Слави,държавата ще разцъфне отново културно и историческо!!!:):):)Слави е лоша вуду енергия от Злокучене!!!:):):)Злите кучета трябва да отлежават в приют!!!:):):)
  • 44 Пак лъжи

    28 4 Отговор
    Още от сега да ви кажа, че "Свободата да говориш, да се изразяваш, да имаш мнение, да имаш твоята гледна точка" няма да се отнася за отричането на Холокост...

    Коментиран от #121

  • 45 Да не е

    53 26 Отговор
    САМО ПОРЕДНИЯ БАРЕКОВ....

    Коментиран от #223

  • 46 Ха ха

    50 27 Отговор
    Идва края на чумата герб .

    Коментиран от #49

  • 47 Ц.ц.

    50 27 Отговор
    ТОЗИ Е КУКЛА НА КОНЦИ И Е НОВОТО МЮРЕ ЗА БАЛЪЦИТЕ А ТЕ В БеГеТо са80% жална ни майка
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Маркиз дьо Отзад

    58 35 Отговор
    Не е истина колко заблудени овце има в тази .."Държава", просто чета коментарите и не мога да повярвам!!!! Всички са се хвърлили и залагат на тоя бесен чалгар, простак и злобно човече като на последната възможност за оправия, а не може стадото да прогледне, че тоя си е една подмолна патерица на Мафията, който за пари и майка си ще продаде! И всичко това лъсна супер-явно, когато Баш-Пашата Тиква му гостува! Царя 2!! Толкова ли си сляп и маивен, Народе!?

    Коментиран от #54, #63

  • 51 Гост

    47 16 Отговор
    Удавникът народ е готов да се хване за следващата сламка! Поредният нарцис!
  • 52 SSP Alliance

    1 8 Отговор
    Q - Планът за спасяването на света
    https://www.vbox7.com/play:0e5629c682
  • 53 Гост

    45 17 Отговор
    Гледам последните 10 коментара са срещу шоумена, как така се събрахте, изведнъж, всички, се едно под команда😂😂😂Спокойно, вожда ви вече му е време да си се прибере в Испания, да си харчи милиардите на спокойствие.

    Коментиран от #57, #130

  • 54 не се връзвай

    17 6 Отговор

    До коментар #50 от "Маркиз дьо Отзад":

    те са платени шпинги, навремето се появиха с идването на Борисов, но вече сме къде, къде по обиграни.
  • 55 12345

    24 11 Отговор
    Борбата започна. Да видим, дали ще ни бъде.
  • 56 Седем осем

    13 3 Отговор
    Нека да пробват и той в нашата Мафия- България
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 kokoko

    34 18 Отговор
    Айде сега имнавайте през де що има проксита , телефони, инкогнито прозорци и хакайте минуси на нормалните мнения, като така си мислите, че можете да повлияете на общественото мнение!
    С евтини трикчета... не ви ли стана ясно, че народа не се кефи на чалгаря?
  • 59 хайдей на чалгаря

    26 18 Отговор
    Камънити падатттт, падатттт от нибйету...

    камънити падат, падат на сърцйету... капка ми падна, падна на славету

    оп са, оп са...

    Тъй ши пей славиту у Брюксил ве ей, парсали...

    Коментиран от #235

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 .....

    19 17 Отговор

    До коментар #50 от "Маркиз дьо Отзад":

    Толкова е, да. Чалгата го е завладяла и явно само тя е стимулът на тоя “ народ”. Жалко, но факт.
  • 64 Най добрия

    37 24 Отговор
    ИМА НАДЕЖДА НА СЛАВИ МУ ПУКА С ТЕБ С МЕ
  • 65 слафчу

    9 6 Отговор
    конграчулешън бейби, ти поне поназнайваш ли руски, а китайски?... английския вече не е интересен, че взе да залезва.

    Парле ву франсе?
  • 66 Леле мале

    23 13 Отговор

    До коментар #20 от "БРАВО":

    Да ти имам надеждата!
    Най-лесно е да руши, съответно да плюеш по-всички.
    Той направи доста милиони, действащ(заедно с екипа си) като наказателен отряд.
    Не ви разбирам какво очаквате, че способен да създаде? Чалга и текст вероятно и нищо повече.
  • 67 ахха

    16 4 Отговор

    До коментар #24 от "Obergruppenfuhrer":

    Точно! Нека има минуси, да си се отчетат 80-те%. Те си фантазират нещо, вдъхновяват се, настройват се, едва ли са взели и под внимание интервюто с ББ, а за екипа му няма да казвам нищо засега. Ще изчакам да видя докъде ще стигнат, за да видят 80% колко” съвестни” хора има тям.
  • 68 Инфо

    34 14 Отговор
    Всеки има право на глас.само да ви кажа на повечето злобни и прости който освен да пърдите с тъпите ви коментари друго не сте постигнали в жалкия ви живот!
    Слави е най големия дарител в онкологията за деца в Исул и никъде не го споменава

    Коментиран от #71

  • 69 Радостин Костов

    14 15 Отговор

    До коментар #60 от "Obergruppenfuhrer":

    Въх. Уплаши ма ба палячо. Сега определено си постигнал много, ама наистина много. Това да си рядко куха отрепка, вярвам че малко го могат, да си трол също е голямо постижение. Дерзай малко страхливо човече, което го срам дори от името си. Смях, голям смях. Сега впрегни пихтията в кратуната куха и дерзай на воля. Целта е постигната, темата изместена. Утре ще си прибереш жълтите стотинки, за които си продаде жалката душица и пак ми обясни колко си страшен колко си постигнал малко кухо смешно човече.

    Коментиран от #74

  • 70 Петко

    25 21 Отговор
    Успех и дано поведеш стадото овце , в което сме се превърнали. На тези , които хейтят жалки сте и най-вероятно не българи...
  • 71 Дъ ге

    23 12 Отговор

    До коментар #68 от "Инфо":

    А аз колко негативни и уличаващи го неща мога да ти кажа за Пъпеша Славуца, които не се знаят от толкова осведомени, надъхани и заслепени ентусиасти като теб, ще подвиеш опашка и сам ще отидеш в ъгъла да си чоплиш гурелите!
  • 72 Riezenschnauzer

    17 7 Отговор
    ...Нищо лично към никой. Само да река,че вечният оптимизъм е присъщ само на идиотите....
  • 73 Ванката

    34 30 Отговор
    Който Не подкрепя Слави да ходи на терминала. На България не й трябват предатели и гъзолизци.
    С теб сме Слави , смело напред и нагоре.
    Време е някой да изрине боклука

    Коментиран от #79

  • 74 Obergruppenfuhrer

    5 12 Отговор

    До коментар #69 от "Радостин Костов":

    Моля ти се, смелчаго, остави ми координати, кажи ми къде да дойда, да си похортуваме, а, моля ти се, пред публика ти се моля..

    Коментиран от #84

  • 75 Хабахаба

    24 21 Отговор
    Ако и Слави влезе в парламента аз Емигрирам! Наистина ще повярвам че няма такава държава! Но то нищо ново някой беше казал - Не народ , а мърша....

    Коментиран от #234

  • 76 Петко

    7 4 Отговор
    И от къде ги знаеш бе дъ ге , що не отидеш да се скриеш ти в некой ъгъл плъшок

    Коментиран от #81

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Хакер

    24 9 Отговор
    Гербеджийски тролове, май няма да спите тази нощ, пък и в следващите дни, а? Личи си, че сте подготвени за тази новина.

    Коментиран от #80

  • 79 .....

    9 4 Отговор

    До коментар #73 от "Ванката":

    Клише след клише, като него!
  • 80 хаха

    17 4 Отговор

    До коментар #78 от "Хакер":

    Аз не гласувам за герб и не знам защо си мислиш, че само гербаджийте не го понасят? И то след това “ интервю” с ББ, пак се хващате за сламки.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бай Тошо

    24 7 Отговор
    Поредният "проект" - Жорж Ганчев, Царя, Бареков, Яни Янев, Марешки, Патриоти....СДС-та, БСП -та, Гербери, калинки-балеринки...дакато всички млади избягат в чужбина и тук останем що-годе грамотни пенсии да пишем у форумите, оти за друго вече не ставаме.
  • 83 Kasapina

    19 23 Отговор
    Слави е човек които Миле за своита страна и нарот това е достоен Патриот нека БОК МО ПОМОГНЕ .

    Коментиран от #157, #160

  • 84 Пурко

    15 21 Отговор

    До коментар #74 от "Obergruppenfuhrer":

    Винаги са ме радвали такива анимационни герои като теб!"Кажи къде да дойда", "Дай координати", "Ако се срещнем на живо" и т.н Ето и аз ти казвам-ДАЙ СИ КООРДИНАТИТЕ И ТИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ.Ето и аз ти моля пред публика!Чакам...И палец нагоре за Слави!

    Коментиран от #87

  • 85 Патриоть

    29 11 Отговор
    Боже, пази България! Явно ние сме прекалено глупави и слаби да се справим с това. Щом очакваме поредният простак и лицемер да ни избави от управлението на предишният такъв, в когото преди десет години много от нас виждаха "Спасението"! И какво сега?! Трябва ли да повтаряме грешките до тогава докато затрием нашата България? Трябва ли да очакваме "Възраждане" от човека, който само преди няколко месеца се поклони на един от най-гнусните национални предатели - Бойко Борисов, в собственото си шоу! Шоу, което е представяно като стожер на българския дух и свободата на словото! Не е ли време да спрем да бъдем наивни, да бъдем по- добри и задружни и да вземем нещата в свои ръце! Народът прави държавата! Време е за обединение! Докато се делим на "граждани", "селяни", "червени" и "сини", няма и да усетим как ще ни измъкнат земята, за която толкова велики българи са дали живота си.
    Стига наивност! Остава малко време...
  • 86 007

    22 12 Отговор
    Нaкрая на последното ШОУ ми стана мъчно..забелязах, че Годжи плаче и ми стана някак пycто, тъжно, все пак от дете го гледам. Когато започна ШОУТО мy аз бях на 11г :(
  • 87 Riezenschnauzer

    10 8 Отговор

    До коментар #84 от "Пурко":

    Ти па, къде се буташ в А група бе?!?
    Я си стой пред монитора и се плюнчи по форумите безопасно.

    Коментиран от #94

  • 88 КТБ/Янева врата/

    11 15 Отговор
    Браво слави с теб сме, и с герб сме и с дпс сме и с бсп сме, против сме срещу всичко, Българско и родно АБЕ ВСИЧКИ СМЕ ДПС С ТЕБ СМЕ

    Отговори
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Шиши

    12 6 Отговор
    Давай Славчо , пари сме давали !
  • 91 Реалист

    21 14 Отговор
    Поредният гнусен политически проект !
  • 92 Селяк

    8 13 Отговор
    Само Сливи ша опрай България
  • 93 Viktor Leonov

    24 27 Отговор
    здравейте дами и господа така този малоумен учиндолски чалгар е пълен популист ама пълен така какво каза той първо когато обяви че на 31ви Юли спира отдавна изчерпилото се негово бивше шоу каза следното че не се чувствал свободен и затова той решил да не подновява договора на шоуто си с btv значи незнам дали съм го чул и разбрал добре така под не съм свободен той разбира 19 години никаква цензура с изключение на 2 предавания заради който напусна ама никаква от страна на btv то е наглост наглост ама то неговото е прекалено то беше усмиване на политици на сегашният премиер Бойко Борисов многократно който е на този пост трети пореден мандат нещо което той никога няма да бъде ами царя другите политици аз се радвам много че шоуто му свърши завинаги и накрая аз лично няма да гласувам за човек който си прави пиар на гърба на майките на деца с увреждания а и нямаше телевизори на изпроводяк

    Коментиран от #128, #159

  • 94 Пурко

    9 4 Отговор

    До коментар #87 от "Riezenschnauzer":

    Извинявай, не знаех че А група е майка ми да ми дава парички за баничка и айрян сутрин!!!И да видиш, че съм пич ще ти подаря една буквичка "S" да си поправиш ника. Като е тръгнало ето ти и едно "Ü" и за другият ти ник "ObergruppenfÜhrer".И да ти кажа прав си-никак не е безопасно в А група.Винаги можеш да срещнеш неграмотен комплексар...
  • 95 Гост

    13 14 Отговор

    До коментар #48 от "Радостин Костов":

    Тоя нито съм го гледал нито харесвал. Както са ми казвали , яко се мазнил на Лии Чайлд да го включи в негов роман. И молене да пее с дует Антик. И добре че има фирми за концерти , та да докопа някой певец за гост. Кой знае как е снасял пари да му гостуват известни певци и групи.
  • 96 Слаби Триперов

    9 11 Отговор
    Вчера в детската градина ток удари двама -трима , цял народ кротушки светнаха като крушки .
  • 97 Звездо

    31 16 Отговор
    Слави ти и екипа ти сте правили невероятни концерти и турнета и знам,че винаги си пазил патриотичното в теб и то не за година две а 25 години
    Вярвам в теб и екипа ти защото сте на световно ниво професионалисти
    Ние сме с теб 2.5 милиона Българи

    Коментиран от #99, #103

  • 98 НОВИЯТ Бареков

    21 15 Отговор

    До коментар #3 от ", Успех, Слави":

    КОЙ щял да разбие тая кочина? Чалгаджията=хрантутник на Дебелян и компаниа ли? Та нали той е трубадур на кончината, отгледан и ояден от нея?
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Звездо

    13 5 Отговор
    А ако всички сме песимисти като теб,жалко за България и българските деца!
  • 101 Бай Курти

    3 4 Отговор

    До коментар #99 от "Българче":

    А може ли да проверите и контролните работи на #88 и #89?Като приключите ще ви подам и още.
  • 102 Зик

    17 18 Отговор
    Е няма отърване . От една тв на друга и партия.Кой ще гласува за него чалгарите с промити мозъци от тази гнусна музика ли.Или някой без мозъчен . Направо падам от смях, този и политика , айде тв става щото има фенове заблудени и пак щего гледат. Да им пили на главите.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Аристократ

    18 21 Отговор
    Учиндолско просто селянче
  • 105 Уди Кълвача

    14 15 Отговор
    До там ни докара системната герберастия разни като Слави Мартеницата Лучиндолския да му вярвате че може да бъде спасител!!! Да живеят наивниците бг. ..... Плаващия екекторат където гласува за СДС - НДСВ - ГЕРБ докара краха на Републиката България!!!
  • 106 Философа

    20 2 Отговор
    СДС направи приватизацията, НДСВ я довърши и раздаде България на концесия, ГЕРБ окраде евро-фондовете. Простотията като гласува другия път да внимава за кой че може да е за последно! Сега жънете реколтата от вашата простотия народе.
  • 107 Магарешки вурст клиторингенхофен

    18 13 Отговор
    Слави ще прави това в което е добър да прави шоу и готина музика а тези които не го харесвате евала безгръбначни мишки плюйте защото толкова си можете и то по интернет а на живо сте смешни
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Gufreto

    18 15 Отговор
    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!! ДА ТЕ ВЗЕМАТ ОТ ПОДЛЕЗА НА ЦУМ И ДА ТЕ НАПРАВЯТ МИЛИОНЕР МУЛТИГРУПОВЦИТЕ.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Anonymous

    25 14 Отговор

    До коментар #28 от "пнп":

    Мачкааааай Слави. 3,5 милиона сме зад теб. Ще трябва да промениш изгнилата система. А на всички ония , които подкрепят сегашните подлоги искам да кажа само две думи - FUCK YOU.
    Ако не ви харесва,кенефи за чистене колкото искате навън. Лек път.
    Нека да се гордеем с името БЪЛГАРИЯ отново.

    Коментиран от #117, #168

  • 112 Аз съм

    17 9 Отговор
    Чалга,нечалгар,ако Слави успее да направи това,което той иска да постигне,ще пеете друга песен.

    Коментиран от #116

  • 113 hotlips

    20 15 Отговор
    браво слави с теб сме
  • 114 Гост

    6 10 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Е уууууу я не се излагай ще вярваш пе тоя ще ни управу.
  • 115 Гост

    8 14 Отговор

    До коментар #1 от "Язък":

    Пич готин коментар въобще да не ти дреме за миносите дето са ти дали.Явно в страната е пълно, с много заблудени чалгари
  • 116 Зик

    14 8 Отговор

    До коментар #112 от "Аз съм":

    Да бе фантастика ,за заблудени. Те ни оправят от години и ние си траем. Ще чакам некъв шоумен да ни оправи държавата , ей сега му повярвах ,прави си релама и нищо друго
  • 117 Гост

    11 8 Отговор

    До коментар #111 от "Anonymous":

    Без мен и много античалга зверове, готови да затрием , тази омразна музика
  • 118 Решетников съм

    10 9 Отговор
    Измислил съм му нов проект за сваляне на демокрацията в България и да възстановим вечната дружба с излизането ви от ЕС и НАТО
  • 119 Левент Патриотски

    18 8 Отговор
    Айде.... Българите си намерихте новия Сакскобургготски. За 800 дни шъ въ упрай
  • 120 007

    16 5 Отговор
    Модната тенденция, политиката да се води като шоу от шоумени; започна от Рейгън, но сега вече е модно явление. Чудесен девиз: "Аз го правя за вас", но: 1. Зщото ти си прав или просто е интересно шоу?, 2. На кого му трябваш точно ти?, 3. Каква отговорност носиш пред будещето ни?, 4. Как ще се финансира (включчително и референдумите ти).
    Убеден съм, че стотици хиляди могат да дадат по-добри идеи от този клоун, но нямат шанса да ги обявят; затова сме длъжни да слушаме Славчо. Успех, Славчо! Надявам се поне да е смашна телевизията ти, а не като по стар български обичай, всеки да се занимава с това, което най го не може, защото така е по-весело.

    Коментиран от #230

  • 121 Коментатор

    3 0 Отговор

    До коментар #44 от "Пак лъжи":

    Как ще отричаш исторически факт? Никаква свобода на словото не може да отрече смъртта на милиони...
  • 122 Дондел

    9 6 Отговор
    Славчо, чел ли си това, чел ли си онова..?
    -Славчо не читатель, Славчо продуценть и политикь!
  • 123 ТтТ

    11 10 Отговор
    Голата глава е пълен нещастник! Аз заради неговият пополизам не гледам учиндолеца от десетина години!!!
  • 124 ГруЮ

    12 6 Отговор
    От този човек-толкова. Трябва да си гений за да измислиш такова име за политически проект: "Няма такава държава". Или пък, ако не дай си боже го изберат за премиер, после наистина няма да има такава държава?
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Рударци

    12 3 Отговор
    Тиквата идва често на гости в Рударци при Слави. Не знам какво точно ще променя, но изглежда фалшиво всичко това.
  • 127 Пише се

    2 0 Отговор

    До коментар #125 от "ТтТ":

    ПолОжение, не полУжение. Попитай учителката си в 1 -3 клас защо не те е научила да пишеш правилно!
  • 128 Давид

    10 2 Отговор

    До коментар #93 от "Viktor Leonov":

    Съгласен съм с теб . Но той не ги усмива а рекламира . Докато баламите са си вкъщи и пият ракия вечер и му се смеят , всички крадци от политиците са спокойни . Всичко е с цел .
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Бате Славчо

    7 2 Отговор

    До коментар #53 от "Гост":

    Вкарай ги в зандана
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Vampira

    16 6 Отговор
    Имаше един такъв който казваше-За 800 дни ще ви оправя ;ПОВЕРВАЙТЕ МИ; нещо май сценарият се повтаря.
  • 133 ЕЕЕЕЕХ

    15 9 Отговор
    ПОРЕДНАТА МУ ПРОСТОТИЯ , ТОЙ ЖИВОТА СИ НЕ МОЖЕ ДА ПОДРЕДИ, НЯКОИ СЕ НАДЯВАТ ДЪРЖАВАТА ДА ОПРАВИ ! НЕ СЕ НАУЧИХМЕ , ДА СИ ВЗИМАМЕ ПОУКАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ ГРЕШКИ !
  • 134 Успех за седем осми

    22 10 Отговор
    Чалгар бил. Щом не ви харесва не го слушайте. Но аз едно разбрах за него, единствено той и екипът му се обявиха публично срещу статуквото, което никак не е малко. Предложиха разумни неща за да се възтанови демокрацията. Хората го подкрепиха, политиците се подиграха. Трябва да бъде даден равен шанс на всички и нека по-добрия победи.
  • 135 пак ли

    6 1 Отговор
    Всеки има право на шанс, но защо ли всеки път са ми лъгали, казваха не на ДПС, а после скришком търсят тяхна подкрепа и други такива извращения, същата история ще е и новия проект,просто в тези ширини не става по друг начин-само предатели,затова живеем в кочина,но отиваме в Европа да чистим еврогъзове на техните пенсионери.
  • 136 Почтен човек

    10 10 Отговор
    МАЧКАЙ СЛАВИИИИИ !!!!!!!!!!
  • 137 Sofia

    11 11 Отговор
    За съжаление дори турското робство не е нанесло такива огромни интелектуални щети на българското общество в посока тотално опростачване както въпросното псевдошоу за 20 години.
  • 138 Ванката

    12 8 Отговор
    От простотия и сиеляния слави стана милионер
  • 139 Антисоросоид

    8 5 Отговор
    Напред Слави. Но само да не се коалираш с фалшивото дясно защото то е с обратна ориентация и е финансирано от НПОта на Сорос и ще отблъснеш хората веднага.

    Коментиран от #142, #252

  • 140 Глас от ОТВЪДНОТО

    9 5 Отговор
    поредният кандидат хрантутник-политик-чалгар на народна издръжка. ха ха ха
  • 141 kyky

    11 8 Отговор
    айде, троловете на БСП и ГЕРБ (чийто хонорари идват от едно и също място) имат вече тема под която могат да заработват кинти.. пишете , келешчета, пишете: чалгар, селянин, каквото и да ви измислят главите 3,5милиона Българи вече го подкрепиха,а на едни избори ще бъдат още повече. скоро ще имаме най после шанса за се отървем от чумата която трови България вече 30години .
  • 142 ХХХ

    9 3 Отговор

    До коментар #139 от "Антисоросоид":

    да се коалира??? щом на референдума гласуваха рекорден брой Българи, щом дойде време за избори като добавим поне милион, които досега не гласуваха, понеже осъзнаваха че няма за кого..и Българите в чужбина, които на тези избори ясно показаха,че Герб-Бсп мафията е нежелана... със сигурност ще станем свидетели на разгромен резултат . няма да са му нужни никакви коалиции..и по добре
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 червен колю

    1 0 Отговор
    хаха , досега преди всеки избори излизаше червен колю да ни обяснява как БСП ще вземат 30%, но веднага след тях са герб с 29% и всички бабишкери трябва да се активизират и да гласуват.. а следващите партиики освен дпс няма да хванат повече от 5% и няма никакъв смисъл да се гласува за тях...по добре помогнете съответно на бсп/герб да си вземем пак по малкото зло от двете. така и червените ДС престъпници си осигуриха вечно управление докато не убиха държавата
  • 145 червен колю

    6 8 Отговор
    ето ги вече предварителните резултати от екзитпола:

    слави 80+%
    дпс 7%
    бсп 4%
    герб 4%
    вмро 2 %
    .и всички останали.

    кога не е познавал дядо ви колю?

    Коментиран от #232

  • 146 гост

    8 6 Отговор
    Всъщност това не е толкова зле . Ако съдя по зелените и червените палчета на рубладжийската пасмина в тоя сайт Славко учиндолския прост чалгарин ще отцепи може би 50% от електората на БСП. Не случайно вербувания от КГБ Славко бива активиран от господарите си в Кремъл и ще бъде представен като новия месия който е предопределен да спаси България. Има само един проблем и той е че славко е прост популист и не става за политик . Той е свикнал да плюе по всички без никой да му търси сметка за нищо . Сега ще е от другата страна и ще усети какво е да го плюят него. За съжаление простолюдието в България е мнозинство така че влизането му в парламента поне за един мандат е сигурно.

    Коментиран от #149

  • 147 опа

    10 14 Отговор
    ало, тролчета нещастни! за по 5 стотинки на спамче богати станахте... само гледайте как "чалгаря" ще сложи на място работодателите ви от БесепоГерб
  • 148 Гоги

    11 7 Отговор
    Че кой му е пречил на свободата на този гьонсурат в бТВ всяка вечер си приказва каквото си иска и си рекламира без пари бъдещия си проект първо казва че напуска щото свободата му е застрашена в бТВ спал после им благодари за работата през годините смешник даже бих казал че ние сме на първо място по свобода на словото тука всеки и Сульо и пульо излизат по телевизиите и псуват и дамгосват които си искат от президент през политици та до артисти секи си говори против когото му е кеф е каде е забранена свободата питам аз
  • 149 кой

    6 5 Отговор

    До коментар #146 от "гост":

    "за съжаление влизането му в парламента у сигурно"..
    ... добре че си го осъзнал, но защо ЗА СЪЖАЛЕНИЕ? това значи ли че досегашните управници на БГ и ситуацията те устройват,че да не искаме промяна. кое може да бъде по зле от досегашните 30години? харесва ли ни наистина да сме последните в Европа? точно когато сме твърдо на дъното и нещата вече няма как да се влошат повече и е време за нещо ново и рисково.. не се хаби да тролиш понеже както вече сам си прозрял народа този път ще си каже думата. по добре мисли с касво ще си вадиш парите когато червено-сините олигарси спрат да ти плащат стотинките за "мнения "
  • 150 Сашо

    3 13 Отговор
    Само Бойко Борисов.
  • 151 Московия

    7 3 Отговор
    Болшивизацията и опростачване на младите трябва да продължи Това е пътя да ви заробим отново без война
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Цар плъх

    12 6 Отговор
    Мръсен, подъл, платен от ГЕРБ чалгар ! А вие, които му вярвате, очевидно сте абсолютни тъпаци, прости, неуки и необразовани. Накратко - български народ, избиратели...
  • 154 ПЕШО

    12 3 Отговор
    Наистина ли е толкова наивен българина? Отговор ДА
  • 155 Възпитан

    3 2 Отговор
    Ще ти бъде много трудно ние сме робско племе и ако нещо се промени ще е дело на извънземните
  • 156 Експерт

    9 9 Отговор
    Синдромът на Даун отново в действие.На кой му пука за твоите пректи,Славчо.Хората гладуват и се чудят откъде да изкарат 5лева за храна.Кажи ,Славчо какво си дал досега за благотворителност на хора в България без рекламна цел? На старчески домове,на домове за деца с увреждания,за безпризорните?Нищо!! Раздаваш автомобили трета употреба и се биеш в гърдите като Шипченски опълченец.И сега се опитваш да манипулираш същите тези хора,Умнико! Прави пари колкото можеш,никой не ти завижда.Но не ги прави на гърба на тези с 5-те лева.

    Коментиран от #183

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 newred

    6 3 Отговор
    Дали ще сложат аутокю в парламента да срича
  • 159 Читател

    3 3 Отговор

    До коментар #93 от "Viktor Leonov":

    Очаквам следващият ти коментар , където сигурно освен, че няма да има препинателни знаци , всичко ще е една дълга дума .
  • 160 Коректор

    5 0 Отговор

    До коментар #83 от "Kasapina":

    А , на теб и "БОК" не може да помогне , като ти гледам правописа .
  • 161 ЪРП

    8 4 Отговор
    БРАВООО СЛАВИ!!!
    СЕГА ВСИЧКИ ПЛУЖЕЦИ И ГЕРБЕРАСОПИТЕЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА СА ПОСРАНИ ДО УШИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ЩЕ СЕ ГЛАСУВА ЯКОО ЗА "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"!!!!!
  • 162 Мордекай

    6 4 Отговор
    Всичко е пак един пиар , явно такава му е била целта от самото начало с този цирк. Абе комерсиален му е целя животец на тоя , нищо не е просто за доброто на България и българите , всичко е за пари
  • 163 Славчо

    6 5 Отговор
    Има няма 800 дни и сме оправени.

    Коментиран от #250

  • 164 Тервел

    5 7 Отговор
    Хора не се лъжете отново!!! Този човек няма нужната подготовка да управлява държава. Искат се мн. качества за това, или ще си продължим все така.
  • 165 Тоби

    12 4 Отговор
    Браво, подкрепям ви. Много сте смели, знам че зад Слави стои много здрав екип от умни хора, респект.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Аз съм

    9 4 Отговор
    На думи всичко изглежда прекрасно, НО...да не се окаже поредната патерица?!
  • 168 какка

    8 3 Отговор

    До коментар #111 от "Anonymous":

    Образованите хора навън не чистят кенефи бе мунчо!
    А дори и кенефи да чистят, ще се чувстват далеч по-добре в уредена държава и държава с адекватни закони и управление.
    Тоя твоя идол не става за управник понеже е прост, продажен и алчен.
    Да не говорим, че е глупав стар и болен...
    Как ги изброи 3.5 милиона, че били зад него - имаш предвид мъртвите души и цинго-манго, редовния електорат на управляващите?!?
    Смешни платени тролове, ако наистина българския народ се вдигне и гласува, тези номера няма да минат... Печелите, понеже има слаба избирателна активност!!!

    Коментиран от #173

  • 169 Решетников

    5 7 Отговор
    Славуна в теб ми е надеждата защото си проста и продажна За пари правиш всичко също като провалените ми проекти Импексова и Грипена

    Коментиран от #172

  • 170 Олимпийска надежда

    8 4 Отговор
    Бареков без коса
  • 171 Лефтер Лефтеров

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Кюне Кюнев - Кюнеца":

    Кажете, господин Кюнец,за кого гласувате,че и аз на по Вас.
  • 172 Лефтер Лефтеров

    0 3 Отговор

    До коментар #169 от "Решетников":

    Препъни камък е българският език.Може би той е виновен за провалените проекти.
  • 173 Лефтер Лефтеров

    1 6 Отговор

    До коментар #168 от "какка":

    Уважаеми господин Какка, вече питах,но ще питам пак.За кого гласувате, уважаеми господин Какка, да видя и Вашите убеждения.Може и да Ви последвам макар, че ми е ясно бюлетинчето Нищо, пробвайте, напишете си предпочитанията.
  • 174 АНОНИМЕН

    7 2 Отговор
    Браво Слави! С теб сме.Дано се сетиш и за пенсионерите.БЪДИ ЗДРАВ И УСПЕХ!!?
  • 175 АНОНИМЕН

    6 2 Отговор
    ХОРА,НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ. СЛАВИ ИСКА ДА СЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА.ТОЙ И ЕКИПА МУ СА ПОСТИГНАЛИ ВСИЧКО С МНОГО ТРУД.УСПЕХ,СЛАВИ!!!
  • 176 АЗ СЪМ

    7 3 Отговор
    УСПЕХ СЛАВИ
  • 177 Акъла

    10 3 Отговор
    Браво Слави ще натриеш носа на всички
  • 178 Батман Боко

    2 6 Отговор
    ВСИЧКИ ЛЪЖАТ!!!!!!

    Н А Р О Д Е ????
  • 179 Оптимиста

    7 2 Отговор
    То пожарникар ни управлява 10 години та накъде по зле
    Давай смело напред Слави милиони българи са зад теб
  • 180 Барт

    6 1 Отговор
    Време е стига с този преход
  • 181 77777

    10 4 Отговор
    Всичко за България
    Поклон пред теб Слави
  • 182 България

    9 2 Отговор
    Време е да изхвърлим боклука!
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Тончи

    9 3 Отговор
    Успех!!!!!!!
  • 185 Жалки хейтъри

    8 2 Отговор
    До всички който плюят
    Като не ви изнася хора имате варианти ето 2 от тях
    1 терминала го знаете
    2 седите и мълчите да ни управляват пожарникари и турци,защото на протестите всички вие седите зад телефона и коментирате глупости.
    Добре,че не всички сме като вас,че тогава горко ни.
    Напред народе!
    България над всичко
  • 186 Време е

    11 2 Отговор
    Боят настана, тупкат сърца ни! Този народ, ако още може да се нарече народ, толкова е омерзен и толкова отчаян, че повече няма накъде! Едни харесват Слави, други го псуват. Това няма значение! Понякога и на мен не ми се нрави, но идеални хора няма. Ако е писано да направи нещо за благо роду, стискам му палци! Все пак "Шоуто на Слави" бе единственото в последните години където можеше да се чуе истинат и да се протестира за нещо. Дали зад него стоят някакви пари и олигарси не знам! Ами бидяхме, че без пари и власт нищо не става! Но може би за последен път в живота си бих повярвал отново, че все още има някой, който би повел малко останалия български народ в що годе правилна посока. Жал ми е за народа ни, за децата ни, за Родината ни. Толкова много цигания, простотия и българоубийци, че главата ти не го побира! В гроба си ли ще замъкнат всичко? Гео Милев беше казал - "клаха българския народ, както турчин не го е клал" - и този народ пак остана. Тия са по страшни и от жандарите едно време. За пари и власт родните си майки ще продадат. Прав в Слави - Няма такава държава. Дори убийците на "Ислямска държава" имат някакво достойнство. Нашите политици и управници нямат и колкото тях! Позор! Давай Слави!
  • 187 Хора

    6 3 Отговор
    Бареков има много да учи от Слави, моля не го сравнявайте с него много е далеч горкият Бареков
  • 188 Търпят

    6 4 Отговор
    ВСИЧКО СИ ИМА КРАЙ И ЗНАМ ЧЕ НАБЛИЖАВА КРАЯ И ИДВАТ ПО ДОБРИ ВРЕМЕНА
    БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ СЛАВИ УСПЕХ
  • 189 ДДимитърдддд

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "я па тея":

    Дали този нов проект няма да се окаже старият проект на кагабееца и бивш резидент на КГБ в България Леонид Решетников и руското посолство. Не бива да забравяме, че най големият враг на българите винаги са били социалистите- комунисти и ДПС на Ахмед Доган и Пеевски. На Слави един от спонсорите бе Овергаз, така, че при него нещата са ясни. Ще заприличат на партийка на Бареков Дудука. От 12 депутати 8 бяха бивши агенти на репресивната и тоталитарна ДС служба. Коментара за мислещите избиратели?
  • 190 ХХХ

    12 6 Отговор
    Давай, Слави, с теб сме. Vox populi
    Време е да се изметат мутрите. Само референдуми ни е играта.
  • 191 Poison

    5 4 Отговор
    Davay Slavi dano ti pone da opravish Bulgaria
    I bulgarskiyat narod dano skoro se sabudyat ot toya dilbok sun v koyto sa se otdali godini nared i DANO predskazaniata na PROROCHITSATA VANGA se okajat pravi ima nadejda v teb .....!!!!
  • 192 Леко баце

    12 6 Отговор
    Слави ти си велик и ще останеш в историята ни

    Браво смело напред
  • 193 Българин

    9 3 Отговор
    Слави е голям пич и голям българин.На някои той не им харесва, бърка им в мозъка и то с основание, толкова ояли се крадливи псета има в България.Ще го подкрепим напълно в неговите начинания.
    Желаем на него и неговия екип успехи и в бъдеще!
  • 194 Радо

    2 2 Отговор
    Върви народе възродени към светла бъднина върви
  • 195 Вили

    6 2 Отговор
    Хайде Слави много чака тези олигарси.
    Покажи на тия хора!
  • 196 славейя на политиката

    3 4 Отговор
    Няма ли кой да и го набие на Славяна, да се кротне малко, така се получава, когато си незадоволен гей.
  • 197 frodo

    5 1 Отговор
    Бе то и други партии се създадоха и получиха регистрация тия дни, обаче за тях ни дума. Ни по сайтове, ни по радио, ни по ТВ. А на тоз медиите ще си счупят кръста да му се слагат. Отсега. За пореден път ще ни будалкат.
  • 198 Бай хуу

    7 4 Отговор
    Слави ти си нашият спасител!
  • 199 коравия

    4 3 Отговор
    Пълен смях,сега да управляват България се реди цял "Оркестър и Сценаристи" и "Новите Политици",които ще бъдат избирани със "Кастинг за Политици",докъде я доведохме тази държава и още има глупав народ/извинявам се за израза/ в таз държава да се върже на простотии и фантасмагории.Това е поредния сапунен балон,народе опомни се не позволявай да те излъжат отново елементарно и някой да си оправи "Мача" със наивността на този народ.Бог да пази България от всякакви такива измисленяци и хора които напират за власт да трупат богатства и лични облаги.
  • 200 Лили

    3 3 Отговор
    Смело напред Слави ти и екипа ти сте доказани акъли а не глупавата пожарникарска глава
    Да живее България
  • 201 Анонимен

    3 2 Отговор
    Слави има нужните парични средства и нужния разум,който за съжаление сегашните кавали в парламента нямат

    Коментиран от #202

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 гуньо

    1 1 Отговор
    Чета тука,едни са за слави други против него.Аз си мисля че пак същото ще е но поне да се сменят мутрите в парламента и правителството че както е тръгнало боко ще надмине по царуване баи тошо.Пък ако успее да прокара закон че може да гласува само този които има минимум средно образование добре ще е.
  • 204 Оптимиста

    1 2 Отговор
    Всички са зад теб
  • 205 МиГ 23

    1 1 Отговор
    Къде видя тази свобода на словото бе, човек? В Израел, Грузия и Украйна?
    В Мозамбик, където войника дава пушката си за половин или един хляб? Или в Бразилия с 90% неграмотни, бедни и безимотни? Или незнам си какви държавици, където даже и пролетариат нямат.
    Тази класация е нереална.
  • 206 250

    2 4 Отговор
    Човек който няма семейство, отговорност, не е прегръщал е милвал детска главица, не става за нищо. Подреди своя живот и тогава ми давай акъл.....другото са глупости..... не вярвам.
  • 207 цв.цв ,7апартамента

    2 3 Отговор
    Смело напред слави с теб сме,в политиката трябва да има богати хора да дадат нещо от себе си,а сега как е бедни влизат във властта след 4 години апартаментчета с асансьорче.
  • 208 пламен

    1 3 Отговор
    давай Слави направи референдум най - силния човек в държавата Главния прокурор да се избира като президент пряко от народа след обявяване на платформа и кампания а не да се назначава от власта
    давай май не виждам друг дето ще им поразвали играта
  • 209 Бате Борко

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "реалист":

    Дано това важи за властта.
  • 210 Ицо справката

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кристиан":

    Кое по-добро бъдеще бре Кристияне. Да спечели избори с 40-45 % подкрепа както Царя преди около 20 години и да ни "ОПРАВИ" за 800 дена ли ?
    Слави е един популист. Пролетта Украйна се сдоби с такъв за президент.
  • 211 Дон Сесар

    4 1 Отговор
    Цветан Василев сигурно ще финансира проекта му с крадените пардон присвоените пари от КТБ
  • 212 Санчо Панса

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от ".....":

    Култът към личността е най-опасното и най-промиващо мозъка явление създавано някога. Най-типичен пример е династията Ким в Северна Корея.
  • 213 Брус Уилис

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Obergruppenfuhrer":

    От мен имаш огромен плюс. Прав си за всичко.
  • 214 Доктор Гатев

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Вълев":

    Прав сте. Царя беше тотален мошеник, но образован, възпитан и с монаршеско потекло. Слави е поредната дано и последна патерица на Б. М. Б. от Банкя.
  • 215 Самюъл Л. Джаксън

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Бачо Киро":

    Той се продаде окончателно на Бойко тогава. Идеше ми да си взема револвера с който преди 25 години участвах в легендарния филм Криминале на Тарантино и да гръмна този пишман шоумен.
  • 216 Проф. Калпашки

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ernesto Guevara":

    За това трябва промяна на конституцията и България да се превърне в президентска република начело с президента Радев.
  • 217 Джон Траволта

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "еби му майката":

    Да ви дадем ли Тръмп назаем. И ли да ви дадем негова маска и да я турите на тиквата на този Слави.
  • 218 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Притеснява ме това в Слави и екипа му, че не казват накъде искат да ни водят. След Хитлер също са тръгнали много хора, също са му вярвали.

    Коментиран от #220

  • 219 Джихан Паша

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "На маркуча предния край":

    Оня глупак е проф. Иво Христов и е абсолютно прав. Ние сме прост народ и сме още по-слаба държава.
  • 220 Чудомир Радков

    5 0 Отговор

    До коментар #218 от "Наблюдател":

    Е как къде отново на големите обещания и огромните разочарования. Слави е част от това статукво под една или друга форма.
  • 221 Крум

    5 0 Отговор

    До коментар #41 от "ужас":

    Спокойно Владо Зеления ще скапе държавата си. По това време е възможно Слави да е на власт и също да скапе държавата НИ. Когато шоумени, палячовци, клоуни и момчета за всичко контролират положението е неизбежна гибелта на всяка една нация.
  • 222 Дъртото копеле

    6 0 Отговор

    До коментар #42 от "царо":

    За всичко съм съгласен с теб. Но народа ни не е овчи а свински, защото скоро ще го евтаназират съвсем неусетно и почти доброволно.
  • 223 Тома Неверни

    6 1 Отговор

    До коментар #45 от "Да не е":

    Или Жорж Ганчев. Защото имаше вече няколко Жорж Ганчевци. Това бяха Цар Симеон Две, Бойко Тиквун Винетунов Банкянски, Грознимир Каракачанката, Далавери Симеонов, Болен Лидеров, Яне Янев Бойкомазнев, Ники Дудук-Бюреков, Веско Магарешки и сега Издислав Тодоров Трифонов

    Коментиран от #227

  • 224 Куентин Тарантино

    3 1 Отговор
    Вече знам какъв ще бъде последния ми десети филм. Той ще се нарича: Има такъв шоумен.
    Това не е окончателен вариант. Ако желаете напишете какви варианти предлагате. Ще бъда доволен защото още не мога да се отърся от премиерата на деветия филм.

    Коментиран от #233, #247

  • 225 месара

    4 2 Отговор
    смешника чалгар ше ни отваря очите и за политика 🤣😂🤣😂
  • 226 промяна

    1 5 Отговор
    Ще гласувам за всяка промяна! В тази държава вече не може да се живее! Стига комунизъм, стига цветановщина, стига крадене! За 10 години, 45 милиарда евро са потънали в джобовете на политиците и олигарсите!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Славчо е патерица на тиквата

    5 1 Отговор
    Понеже разграбиха и съсипаха България идват с нов Аватар и мимикрия ...за да останат на власт...гласувай бедни ми народе...пак за същите!!@
  • 229 извод

    4 3 Отговор
    Новата кремълска подметка, най-накрaя си призна, че от есента ще става ………… подметка:) СлавитУ е прекалено жалък и смехотворен, в баналния си опит да се превърне в политик, но когато нещо не става с много рубли, става с още повече рубли, пардон - евро!!!
  • 230 Васко Багериста

    5 0 Отговор

    До коментар #120 от "007":

    Да ама Рейгън имаше топки за да разруши империята на комунизма. Рейгън беше подценяван мъжкар. Беше храбър и истински каубой. А Слави не може да му стъпи на малкия пръст дори когато Големия Рон страдаше от старческа деменция.
  • 231 Кальо Лидера

    6 1 Отговор
    Аз ще го опиша по-подробно.
    Партията ще се казва "Няма Такава Държава" със инициалите еНТеДе.
    Официалната идеология за замазване и хвърляне на прах в очите на наивните добряци са популизъм, социален национализъм, традиционализъм, и т.н.
    Реалната идеология всъщност ще са разграбване, присвояване и унищожаване на държавата и останалото от нея. Това е реалността. Той не е алтернатива, никога не е бил и НЯМА И ДА БЪДЕ.

    Коментиран от #237

  • 232 Бай ти Киро

    2 4 Отговор

    До коментар #145 от "червен колю":

    На парламентарни избори Слави би взел между 35-45% и би ограбил значителен електорат от ГЕРБ. Даже гласове от БСП, ВМРО, НФСБ, АТАКА, ВОЛЯ, ДПС, СДС и други ще привлече. Страх ги е, че ще ги помете.
  • 233 Ники Отворкото

    3 0 Отговор

    До коментар #224 от "Куентин Тарантино":

    Предлагам ви драги ми господин Тарантино последния ви филм като режисьор да се казва "Евтаназията на един народ".
  • 234 Чичо Кольо

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Хабахаба":

    Този някой беше Петко Рачев Славейков преди близо 150 години. Не сме народ, а мърша. Бих добавил ... Не сме народ, а мърша и съдбата ни го връща, че сме стадо овце криворазбрани и от управници яко прецакани. Последната дума е малко по-друга но е въпрос на гледна точка.
  • 235 хахаха

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "хайдей на чалгаря":

    Брюксел едва ли е целта на учиндолския бастун, по-скоро там ще прати ония - неговите "сценаристи", с мазните кичури и змийски езичета, да папкат по 14000 еврака на месец!
  • 236 Словото

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от ".....":

    Грешиш ако имаха парите му щяха да се лепнат за власта за вяка власт. Примери колко си щеш
  • 237 Бобчо(помияра)

    0 2 Отговор

    До коментар #231 от "Кальо Лидера":

    Кальо е мишок

    Коментиран от #245, #246

  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Петър Волгин

    1 0 Отговор
    Нужни бяха на БКП(черв.олиг) и поиска плутокрация, пазарна утопия, и прости хора. Умните, ако потрябват, там където трябват, ще ги докарат - ще си ги вземат, с пари, ще си ги купят. ПРОСТИ СА НУЖНИ, ДА ИЗМЕСТЯТ УМНИТЕ, ТА ДА ВЪРВИ КЕЛИПИРЪТ, НЕОБЕЗПОКОЯВАН. Те са прости, масите, и ще повярват на прости лъжи и простотия на килограм.1% средна класа, има ли почва дясното в България. Че нали това е идеята им, то дясното не иска равенство, първо защитава аристокрацията и роялизмът, после плутокрацията, консервирането на живота от преди 250 години. ... 1% имат влог в банка над 5000 лева. Под 10% имат изобщо влог, като 70% от тях имат до 1000 лева - средно 200 лева. ($ 5000 заплата за наши доктори в ЮАР
    08 Декември 2005 09:15 в-к "Труд", 2005г. юар има 5000 долара бвп на глава, ние 6000)
  • 240 Давай момче...

    1 3 Отговор
    Като се замисля всъщност, то и да влезе реално в управлението на страната, не може да обърка нещата кой знае колко повече от ситуацията в която сме в момента. Ще гласувам за него, дори и да е грешка, време беше някой да опита да промени нещата :)
  • 241 Петър Волгин

    0 2 Отговор
    Давам му 100 000 от чужбина, 100 000 от БСП гласове, 200-300 000 от ГЕРБ - но вътре са и чужбинските и 50% цигани гласуващи платено за тях. Слагам и 50 000 седесари от нишшата класа. 150 000 от негласуващите. Общо 600 000 гласа. Не знам дали ще може да наложи нещо. Но него го влече СДС и аффтеннтичното ддеесно. НЕОЛИБЕРАЛЧЕ, КАПИТАЛИСТЧЕ. Те искат конституционно да забетонират неолиберализмът. 1% средна класа, има ли почва дясното в България. Че нали това е идеята им, то дясното не иска равенство, първо защитава аристокрацията и роялизмът, после плутокрацията, консервирането на живота от преди 250 години. ... 1% имат влог в банка над 5000 лева. Под 10% имат изобщо влог, като 70% от тях имат до 1000 лева - средно 200 лева.
  • 242 Боки

    1 1 Отговор
    Хора хора колко сте найвни като чета тука за вашия ентусиазъм и се сещам за царя като дойде за великия в кавички проект на Бареков и сега на великия лажец Слави месеца ли научихте през тези 30 г. че манталитета ни е такъв на нас българите не е до това кой е на власт и най чистия човек като стане управник се облагодетелства и няма как да е по друг начин нали трябва да си оправи животеца за 4 години че после не се знае дали ще е кмет или нещо друго секи прави далавери особенно с еврофондовете ако ги няма няма от каде да крадат няма да има поръчки на братко и на татко само на заплата така че всеки един от нас ще прави същите далавери ще уреди на длъжности цялата рода така че небадете наивни Славчо е мильонер а вие пак ще сте си бедни и глупави мишки
  • 243 Мутра

    2 0 Отговор
    А браво некой да им го каже на будалите който 30г. чакат се некой да ги оправя и то всеки път ги оправят яко
  • 244 симо

    2 0 Отговор
    Симеон III
  • 245 Ники Отворкото

    2 0 Отговор

    До коментар #237 от "Бобчо(помияра)":

    Не Боби, не. Кальо не е мишок. Реалист е. Този филм го гледахме поне три пъти през последните 30 години.
  • 246 Бате Борко

    1 0 Отговор

    До коментар #237 от "Бобчо(помияра)":

    Адаш, Лидера Кальо го е казал право в десетката. Нема кво да го коментираме повече. Като не ти харесва истината няма проблем. И на мен не ми харесва, но е така.
  • 247 Дядо Митко

    4 0 Отговор

    До коментар #224 от "Куентин Тарантино":

    Сетих се добро заглавие за филм на Тарантино "Двама голи и един без гащи".
  • 248 Arsenal

    4 3 Отговор
    Слави, ще те подкрим ние, нормалния български народ, защото ни писна вече от простотия, наглост,хаос,корупция и некадърност.Успех!
  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Димитърдд

    0 2 Отговор

    До коментар #163 от "Славчо":

    Един вече ни оправи за 800 дни. Или вече забравихте другаря цар Симеон. Които единственото нещо което успя е да реанимира БСП и ДС, заедно с турските комунисти от ДПС яко си напълниха гушата или и това забравихте. Аман от балъци избиратели. Какво не харесвате на демократична България една сравнително нова десна партия, която има потенциала да управлява успешно България

    Коментиран от #253

  • 251 ивчо

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Язък":

    така е, страх ви е отрепки, освен да го наречете чалгар друго просто нямате с какво.....иде и вашето бесило изберете си въжето

    Коментиран от #261

  • 252 сериозно

    1 1 Отговор

    До коментар #139 от "Антисоросоид":

    досега не си ли разбрал че е десен соросоид?
  • 253 Кое е ново

    1 0 Отговор

    До коментар #250 от "Димитърдд":

    Партия издънка на Иван Костов....сравнително нова десна партия...След костов милиони Българи се разбягаха по всички краища на света за паче хляб!!
  • 254 шоп

    1 0 Отговор
    славчо, като няма такава държава , ти в коя държава , през последните 19 години , си напълни гушата и стана милионер? в коя държава бе , славчо?
  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Несвободен

    1 0 Отговор
    Демокрация, гласуване, свобода, не правят държава. Много хора, работещи неуморно и вярващи в по-доброто бъдеще, благодарение на собствения си труд, а не благодарение на някой друг, това "оправя" държавата. Ако можеше всеки се съсредоточи върху себе си и върху това как може сам да си помогне, вместо върху това кой управлява държавата, тогава може би щяхме всички да сме по-добре.
  • 257 хихи

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "Гледач":

    Ама си пълен не.асник
  • 258 Слави

    0 1 Отговор
    Действай,умните ще те подкрепят!Надявам се да са поне78%.Ако не са,то този народ си заслужава съдбата !
  • 259 Слави

    1 0 Отговор
    Чета коментарите и си мисля,че народа ни е много разпокъсан.Който и да дойде на власт няма да се справи с положението, трябва спешно да се вземат мерки с възпитанието на населението ни,"МНОГО ПРОСТ НАРОД"!
  • 260 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ивака":

    На едно овче стадо не му трябва умен овчар, трябва му опитен овчар който да му подсвирква, може и да му попява по някоя чалга за да го приспива когато е гладно! Стадо си бяхме пет века и стадо си останахме! Съдба, ген, що да се прави, вари го ,печи го, все овча глава е, друго не става! Когато цар Иван Шишман тръгва да събира войска да отблъсне нашественика, болярите тичат да носят дарове на султана, че когато мине през техните земи да ни ги закача! Няма прошка, всички овце под ятагана ,та цели пет века! Клеймото на овче стадо още си стои, и вече не вярвам да бъде изтрито! Простотията ни заслепява, когато един народ е разкъсан на две и не може да избере истинския си водач, той става лесна плячка за хищниците! Каквото е стадото такъв е и овчаря ! Злобата не е добър съветник, тя може да умопомрачава за съжаление! Та време много, дал Бог, можем да си правим експерименти! Челгаря ще ни оправи, ще станем по-богати и сити:"Блажени са вероющите!". Напред ,българи, към откриващите се пред нас светли хоризонти! В чалгата, в чалгата е светлото ни бъдеще !!!
  • 261 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #251 от "ивчо":

    До 251. Чакай малко, спри се,рано е още за бесилото! Премери първо примката на своята шия! Не слагай тигана на огъня ,преди да си хванал рибата, защото може да останеш гладен или най-много да запалиш къщата си! Ние не сме отрепки, отрепките сте вие! Вашия човек е политико-инвалид и никой не се плаши от партия- чалга седем осми! И да не забравиш да сложиш малко восък на примката, така се плъзга по-лесно! Хайде успех !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове