Last news in Fakti

6 Август, 2019 19:50 2 398 26

Нинова мълчи за кандидата на БСП за София

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • избори-
  • кмет-
  • софия

Опозицията без отговори за изборите за местна власт

Нинова мълчи за кандидата на БСП за София - 1

Мерките срещу африканската чума по свинете и бездействието на правителство в кризисната ситуация занимаваха представителите на БСП на днешния брифинг.

Все още няма категорична позиция кой ще е кандидатът на социалистите за София, стана ясно от думите на Корнелия Нинова в отговор на въпрос. Лидерът на социалистите не пожела да коментира темата и заяви, че всичко ще става ясно на 14 септември.

Припомняме, че по неофициална информация превес в номинациите има омбудсманът Мая Манолова, бивше острие на БСП в парламента. На традиционния събор на Бузлуджа Кирил Добрев заяви, че според него Мая Манолова е топ кандидатът на БСП, който може да бъде издигнат за столицата, но самата Манолова няколко пъти е заявявала, че предпочита да бъде граждански, а не партиен кандидат.

На днешния брифинг в централата на БСП лидерът на столичните социалисти Калоян Паргов разкритикува за пореден път некачественото строителство в София - около Ларгото, вследствие на което в момента трябва да се правят кърпежи или строителството да започва отначало. Това е бордната брошка в ревера от грандиозни успехи на ПП ГЕРБ, поредното емблематично пространство като "Граф Игнатиев" и градинката "Кристал".

Относно обществената поръчка на Столична община за сметопочистването, която столичните социалисти атакуваха миналата седмица, Паргов обясни, че все още няма отговор от кмета на общината Йорданка Фандъкова. Затова той отново призова обществената поръчка да бъде спряна. Този вид комунална дейност трябва да се изпълнява изцяло от общински фирми, настоя той.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 месара

    21 7 Отговор
    чака нареждане от решетников!
  • 2 Почивка

    17 3 Отговор
    Още не са го измислили, защото се преработиха и сега трябва да се отдадат на заслужен отдих, па до наесен се незнае.
  • 3 Кой68

    11 1 Отговор
    Няма думи😂😂😂😂😂
  • 4 ВЪЗРАСТЕН

    9 2 Отговор
    ТЯХНОТО МОТО Е ОТКРАДНИ НАРОДНИТЕ ПАРИЧКИ , ЗАЩО СА НИ КМЕТИЧКИ !
  • 5 Стига с опитите

    7 11 Отговор
    30г.вече експерименти с все нови главочески партии. Стига. Нинова и БСП, каквито и да са, са много по-малкото зло от Всички Сини партии предатели взети заедно излезли от БКП. В такива ситуации се гласува за по-малкото зло. Това е важен принцип за оцеляване, докато се намери нещо по-добро. Слави нищо не е направил, за да се надяваме, че ще се оправи, напротив свиреше Чалгата на народа и го приспиваше, докато Сините ограбваха БГ и продължават.

    Коментиран от #6, #11, #25

  • 6 боярышник

    11 4 Отговор

    До коментар #5 от "Стига с опитите":

    Абе ти не пишеш като трол,не се газираш като комунист без посока,обаче ти личи че си облъчен.Жалко за изгубеният ти живот безнадежден си.

    Коментиран от #9

  • 7 Иво

    10 2 Отговор
    Е как ще превземе София след като и сестра Галева и отказа, няма кой?! Бкп е в разкол и всичките и кандидати са абсолютно много слаби, за нищо не стават който и да е кандидат на """"" социал"""" партията! Бкп е нокуат от години наред, и вече загива тотално!!!! Крах!!!!
  • 8 АНЕНЕРБЕ

    5 3 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА НИНОВА БОРИСОВ СЕ ЧУВСТВА В ПЪЛЕН КОНФОРТ СРЕД МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ.

    ТАЗИ НЕ Е ОПОЗИЦИЯ А ТРОЯНСКИ КОН НА БОРИСОВ.

    В обстановка в която държавата загива и народа напуска България като при ЧУМА , тази КОНСТРУКТИВНО НАПЪТСТВА ВОЖДА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ как да се справи с проблемите.

    Надеждата, че напускането на парламента е опит да бъде свален Борисов и неговата ОПГ не се оправдаха.

    СЛУЧИ СЕ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, подобно на подадената оставка която после бе оттеглена.

    Всъшност целта на Нинова е да разбие всякаква опозиция срещу наложената от Борисов диктатура.

    Истинската промяна започва с отстраняването на тази КРУШОВСКА БИВОЛИЦА и поставянето начело на БСП на човек с който ще изкара хората на улицата.

    НА БСП И ЛИПСВА ИСТИНСКИ ВОДАЧ.

    ЕДИН ОТ ТЕЗИ КОЙТО МОЖЕШЕ ДА СВЪРШИ ТАЗИ РАБОТА БЕ ОТСТРАНЕН ОТ НИНОВА, СЛЕД КАТО ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА СИ.

    Целта на Нинова е да не допусне никой в БСП да застраши властта на Борисов.
  • 9 Облъчен си ти

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "боярышник":

    Амерско Облъчен си ти, защото си набор след 1985г. не видял и изпитал нищо.
  • 10 Хайл

    3 2 Отговор
    Боли ме тура кой ще е кмет на софия
  • 11 Да да

    7 4 Отговор

    До коментар #5 от "Стига с опитите":

    Аз съм набор преди 85' ако има някакво значение това! За преглед си, тоест за лечение, но с много силни лекарства. Да върнем Виденов, Орешарски, Р. Овч, Паднишев и да възкресим Живков и Луканов. Да построим отново дома на мумията Димитров и да събудим расПутин! Добре че повечето ти набори измряха! Болни мозъци!

    Коментиран от #14, #15, #18, #19, #20, #21

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Нинова мълчи като.........

    4 1 Отговор
    Комунист на разпит.
  • 14 Значение

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    Тези след 1985г. даже 1980г. не знаят фактите за Социализма и са много лесно манипулирани с провокациите на Запада против България. Американската мечта е илюзия за наивници. Демокрацията е една лъжа. За 45г. България стана високо развита икономика със Социализъм, а за 30г. стана бананова държава без банани. Соца възстанови България, а тази американска илюзия ще я убие.

    Коментиран от #16

  • 15 123

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    Ти вероятно си дрогиран с Западни лекарства, това е метода на Запада да се справя с хората които виждат реалността и са против Западната Американска демокрация, така ги изкарват от реалността. Другия способ е спиране на образуването ти, не можеш да изкарваш добри доходи, пропиваш се, отиваш в парковете да живееш и добрата демократична държава ти дава пари за алкохол да не можеш да се върнеш в реалността. 40% от хората на Запад са точно такива и за да ги заменят, защото някой трябва да работи, вкарват чужденци, правят войни за да има внос на работна ръка лесно манипулируема. Това е Американската мечта и е истина. Хубаво а.
  • 16 1980

    2 2 Отговор

    До коментар #14 от "Значение":

    Образувателните програми на наборите след 1980г. са направени, така да не могат хората да разграничат илюзиите от реалността. Нали човек жевеел, когато има мечта. САЩ ви направи мечта илюзия. Живеете ли добре.
  • 17 Реалност

    2 1 Отговор
    11 замисли се и дано да съм ти помогнал да влезеш в реалността. Ела да работиш на Запад и ще видиш, какво е Демокрация. Безплатен обяд няма, но Българина, казва трябва да има норми и морал, докато Запада казва Без норми и морал всичко е само пари. Много хубаво а.
  • 18 Реалност

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    11 замисли се и дано да съм ти помогнал да влезеш в реалността. Ела да работиш на Запад и ще видиш, какво е Демокрация. Безплатен обяд няма, но Българина, казва трябва да има норми и морал, докато Запада казва Без норми и морал всичко е само пари. Много хубаво а.
  • 19 Обяд

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    11 Социализма е уникално добър. Само той плаща обяда и всичко необходимо на хората на 100%, затова през СОЦА 100% от хората работеха, държавата им намираше задължително работа. Безплатен обяд няма. В демокрацията не е задължително, че като работиш ще ядеш.

    Коментиран от #23

  • 20 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    11 в демокрацията първо лижеш, за да работиш, после можеш да ядеш. Ако не искаш отиваш в парка пропиваш се и държавата ти дава пари за алкохол постоянно да си пиян да не пречиш. Американска мечта.

    Коментиран от #24

  • 21 Так

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Да да":

    11 против Соца са хората които не искат да работят за държавата си, по лесно им е да лижат.
  • 22 Morgoth

    0 0 Отговор
    Ще мълчи разбира се, като няма какво да каже. БСП нямат подходящ кандидат, надяват се Мая Манолова да склони да се кандидатира от тяхно име, но пък тя не иска да си слага този воденичен камък на шията. Преговорите ще са тежки.
  • 23 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Обяд":

    Соца беше на принципа "Аз ги лъжа, че работя - те ме лъжат, че ми плащат". Демокрацията НЕ ГАРАНТИРА по-добър живот, само дава ВЪЗМОЖНОСТ за такъв. Това, че ние не се възползваме от тази възможност си е изцяло наш проблем. Соца беше гнила система, която гарантира лош живот, а сега живеем по-добре, но недостатъчно добре и за това сами сме си виновни. .... между другото съм роден не само преди 80-та
  • 24 Morgoth

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Така е":

    В демокрацията е много по-малко вероятно да успееш да си проправиш път с лизане. Частника няма полза от лизачи, трябва му ефективност за да може да печели. Докато на държавна службица трябва да си полезен на шефа, а неговия интерес е самия той да цуца от държавата, вместо държавата да печели.
  • 25 Четете и мислете

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Стига с опитите":

    Няма "сини" ограбили България ! Крадците са от червеното котило и техните наследници, интегрирани в СДС !! Няма "мирен", няма "преход" ! Ритъмът на чалгата уврежда мозъкът ! Създадена на базата, изследвания за мозъчен контрол (50-60 години) ! Древните шамани и др. са ползвли същите методи, транс чрез звук и движения ! Прибавете опиващи вещества ! Определени ритми и " цикличност" нарушават способноста на мозъка да "развива" да се "съсредоточава", прави мозъка податлив на внушения на които в нормално състояние човек ще се изсмее ! Четете, има всичко!
  • 26 Пенчо Първи

    0 0 Отговор
    Питали радио Ереван: Каква е разликата между бесепар-русороб и Дърт Циганин . Радиото отговорило; Няма разлика ,само ,че Дъртия циганин лъже по-малко.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове