Last news in Fakti

9 Август, 2019 08:03 67 496 94

Слави Трифонов пуска цензурираните от bTV епизоди на „Шоуто на Слави”

  • шоуто на слави-
  • слави трифонов

Още на 20 юли компанията на шоумена регистрира нов канал в платформата за видеосподеляне Youtube

Слави Трифонов пуска цензурираните от bTV епизоди на „Шоуто на Слави” - 1

Слави Трифонов няма никакво намерение да изчезва от публичното пространство, докато подготвя новия си телевизионен проект. Още на 20 юли компанията на шоумена регистрира нов канал в платформата за видеосподеляне Youtube.

Планът на Слави е да поддържа интереса на зрителите, като публикува там двата скандално цензурирани от bTV епизода на шоуто, но засега амбициите му удрят на камък, пише lupa.bg.
Юристконсултите на телевизията са категорични, че продукциите са нейна собственост, тъй като са надлежно заплатени по договор на продуцентската компания „Седем-осми”. Адвокатите на Слави пък твърдят, че контрактът важи само за продукция, която се е появявала в ефир.

Нищо чудно да се стигне и до сблъсък в съда, ако двете страни не се разберат в най-скоро време.
Както е известно, 2 от всички 4176 предавания на „Шоуто на Слави“ така и никога не видяха бял свят.
На 27 март 2017 г. вместо заснетия и предвиден епизод на предаването, телевизията излъчи повторение на старо издание.

В свое официално съобщение на сайта си bTV обясни, че причината за неизлъчването е „несъответствие със стандартите за телевизионно съдържание на неутрална и обективна телевизия като bTV , която не толерира едностранно представяне в програмите си“.

От медията подчертаха, че сключеният договор със „Седем-осми“ е за „предаване с развлекателно - информативен характер”. На следващия ден на пресконференция Слави Трифонов определя спирането на епизода като цензура и еднолично решение на телевизията.

Три седмици по-късно – на 18 април 2017 г. телевизията отново не излъчи предвиденото за деня предаване и го замени с повторение на старо издание. И този път в официално съобщение в интернет медията заяви, че „съдържанието на епизода не съответства на стандартите за редакционно съдържание“.

На следващия ден на пресконференция водещият и сценаристите представиха какво е имало в предаването и госта на Трифонов – журналиста Васил Иванов, който преди дни е напуснал конкурентната Нова телевизия и в записаното предаване за 18 април обвинява директора „Новини и актуални предавания“ в цензура и корупция, както и разкрива телефонни записи на колегите си и членове на мениджърския екип на конкурентния канал.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алекс

    287 109 Отговор
    С теб сме, Слави!

    Коментиран от #32, #61

  • 2 Дидо икебаната

    123 295 Отговор
    Ей Омръзна ми от тоя прост чалгар бе Омръзна ми бе то не беше пожарникар треторазрядна мутра от всичко храна на Пашата дебелия глупав Бойко мършата сега и той гологлавия чалгар тъпанара на България Омръзна ми от тоя тъпанар всеки ден по новините тъпанара Слави Трифонов идиота

    Коментиран от #10, #38, #91

  • 3 Цецо шлифера

    60 143 Отговор
    Шут.

    Коментиран от #75

  • 4 БТВ новините

    68 163 Отговор
    Добър ден драги зрители водещият и showman Слави Трифонов организира своя партия наречена новият тъпанар на България побеждаваме да бъдем равноправен член в Европейския съюз да махнем американските бази да източим всички банкови клонове и Всички пенсии на пенсионерите Да избягаме с парите и да живеем щастливо на Карибите аз казах wash любящ Слави Трифонов
  • 5 анова

    77 116 Отговор
    ИСКАМ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ПРИЗОВА БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА ПРОВУКАЦИИ ДА НЕ ВЯРВАТ СЛЯПО ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ФАРС

    Коментиран от #7, #40, #56, #80

  • 6 Слави Трифонов

    66 91 Отговор
    Обещавам да направя България просперираща и богата като Швейцария на Балканите първа стъпка затваряме американското посолство втора стъпка махаме американските бази трета стъпка лева го късаме от Европа и влизаме в хиперинфлация в следваща стъпка провеждаме купонна система следваща стъпка правим банки пирамиди с огромни лихви последна стъпка фалирам банките гепам парите бягам по Карибите
  • 7 Димитър Рачков

    67 71 Отговор

    До коментар #5 от "анова":

    Няма да те послушат Слави е поредният фарс
  • 8 Ved

    74 84 Отговор
    Няма отърване от този. Сега и тормоз в тубата.
  • 9 Нов

    55 51 Отговор
    The show must go on! От палячо на шоумен, от шоумен на чалгар, от чалгар на активист, от активист на политик. Не ви ли стигна еволюцията на пожарникоаро-бодигарда, че решихте и шоумен да въздигате? Е, вярно е казал човека - нЕма такава държава!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тарабойша Хитранов

    62 46 Отговор
    КактоКобургота и всички останали помияяри Слави иска само да ляпа и да лъже - коварен , плешив тъпанар да се връща да продава мартенички в подлеза до СУ и да лиже задницата на Боко Тик.вата

    Коментиран от #57

  • 12 Наблюдател

    65 71 Отговор
    Колкото и да правите реклама на учиндолската гнида, няма да успеете да го направите политик.

    Коментиран от #34

  • 13 Жалко

    46 43 Отговор
    То не беше правешкия селянин Тодор Живков последва го пожарникаря и охрана на Пашата Бойко тиквата следва пишман чалгария и едвам завършил висше по Виола славония гологлави тежко и горко на България малък и прост народ всеобща чалгария и циганизация изключително прост народ който заслужава съдбата си но това е положението кой каквото направи никой не му е виновен Гласувайте за Слави след слаби Гласувайте и за за Азис и са Хисарския поп малък и прост народ

    Коментиран от #35

  • 14 Дидо икебаната

    12 44 Отговор

    До коментар #10 от "джаба":

    Кой не се нервира бе tatarski Мале толкова сте жалки българите татари Аз отдавна не живея в България само ви гледам сеира и се смея България като едно вечерно шоу шоу на куклите и палячовците Хахаха пародия на държава племенен съюз булгаристан

    Коментиран от #37, #53

  • 15 анова

    46 47 Отговор
    Народе БЪЛГАРСКИ ТОЗИ ПЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИМ ОЩЕ В ЗАРОДИШ РАЗВИЕ ЛИ СЕ И ТОЗИ ИНСЕКТ КРАЙ

    Коментиран от #18

  • 16 Зик

    37 28 Отговор
    Тоз го рекламират на всякаде. Кеф за неговите фенове , а за нормалните дето него харесват , тормоз.
  • 17 Антиседерас

    61 23 Отговор
    Брей, че рано са се активизирали с двойна доза соросогерберосоциалистическите гендар тролове и като се напъват ли напъват да да драскат срещу Слави !

    Коментиран от #22

  • 18 Бойко Кръстанов

    23 39 Отговор

    До коментар #15 от "анова":

    Бацила се нарича Слави Трифонов другият бацила Иванчева целта им е Да оберат негативния вот и да не Могат да съберат достатъчно проценти крадците от БСП Не се лъжете хора в България никога няма да се оправи държавата е доминион колония и купена от световната банка всеки опит за промяна ще бъде туширан да го знаете това от ротшилдите и богатите евреи
  • 19 Шлофенклофен

    45 46 Отговор
    Тъпа чалгарска мутра. Защо се движи като престъпен бос с охрана. Селяндур нещастен.
  • 20 Миро

    13 6 Отговор
    Съмнявам се да си от нормалните. Нали съм прав, скъпи ми неженгейко ?
  • 21 АЗИС

    24 27 Отговор
    Много го харесвам Слави аз и махалата ще гласуване за него.
  • 22 Дидо икебаната

    31 25 Отговор

    До коментар #17 от "Антиседерас":

    Пише своя мене бе тъпанар не харесвам нито тъпанара Бойко Борисов нито Корнелия Нинова кравата нито турчолята от ДПС нито лъжепатриотите Слави Трифонов е поредният мошеник и лъжец

    Коментиран от #25, #39

  • 23 Townboy

    38 10 Отговор
    Спрете да обиждате професията пожарникар. Боко е една проста мутра мекере на червените генерали от ДС, същите които сега издигат придворния си шут да заеме мястото на бодигарда им.
  • 24 Никола

    40 7 Отговор
    БТВ цензурира, Нова телевизия уволнява репортерка, за разследване. Дрънканициге за свобода, на словото се доказва, че са мираж. И се доказва, че селянията ганйовска, отново се показа в действие.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Страхил

    33 18 Отговор
    Абе къв е тоя слави бе. Същия този щял да се бори за българските граждани хахаха, та нали европа ще го изяде с парцалите, ако защитава българския интерес, а не защити монополския с чуждите заграбващи ни инвестиций. Та нали трябва да има мулти култи, а не Българска идентичност.То славчо щял да се бори с тези проблеми. Тва да не е някой негов виц от предаването му по бтв.

    Коментиран от #43

  • 27 гост

    31 28 Отговор
    Cлaвкo учиндoлeцa e винoвeн зa oпрocтaчвaнeтo и чaлгaлизaциятa нa eднo цялo пoдрacтвaщo пoкoлeниe ! Зa тaкoвa нeщo НЯМA прoшкa !
    Верно нема такава държава - Славко чалгарина - министър прецедател , Годжи - министър на финансите , Грахич - минстър на културата .… Прост народ - слаба държава ...
  • 28 Кондьо

    16 21 Отговор
    Трябва да гласувате за Слави Трифонов българе всичкинот Факултета и Столипиниво ше гласуват за него защотоу мнгу къдърен.
  • 29 За Слави Трифонов

    36 24 Отговор
    Браво Слави!
  • 30 св Петър

    17 25 Отговор
    Станислафчо Чалга идолът ще се пържи в ада
  • 31 Хахахах

    20 5 Отговор
    При такава реклама БТВ трябва да са луди да не пуснат предаванията
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Тръмп

    11 14 Отговор
    Славун Трюфелов започна със Съдилищата още на 3-тия ден!!!:):):)Голям политически просперитет го чака ако му останат парички от Адвокатите!!!:):):)
  • 34 Бай Курти

    10 3 Отговор

    До коментар #12 от "Наблюдател":

    "Наблюдател" искам само много внимателно да наблюдаваш от тук нататък!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хахахх

    19 10 Отговор
    Не знам какво точно би променил този Слави в политически аспект, но фактът, че мутрогенелчето е впрегнало цялата герберунгелска сбирщина да бълват простотии по адрес на Слави показва две неща: че или иска да прикрият умело връзката помежду им или наистина бокотиквоча се е подмокрил от предстоящия си срив! Нам не по-вероятно е първото!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Йордан

    19 7 Отговор

    До коментар #2 от "Дидо икебаната":

    Омръзна ми от тъпанари с промити мозъци като теб. Гласувай си за БСП-то и не се обяснявай.
  • 39 Анонимен

    18 3 Отговор

    До коментар #22 от "Дидо икебаната":

    Какъв изнервен трол... Ако си в чужбина и мразиш всичко българско, както казваш, защо тогава влизаш в български сайт и пишеш по няколко коментара на статия? Тук нямаме нужда от теб и от обидите ти. Ако имаш крещяща нужда от внимание - обърни се към своя интимен приятел.
  • 40 Коментар📝

    28 5 Отговор

    До коментар #5 от "анова":

    А Какво да Провиме бе Мила Да Оставиме БАЦЕ и Мафията ли.Познавам читави ЖУРНАЛИСТИ Не Смеят Да Гъкнат за да не последват съдбата на Генка.Честните Хора Работят за Социални Добавки.В ЕВРОПА НИ СЕ ЧУДЯТ КАК ЖИВЕЕМ,ПО ТОЧНО ОТЦЕЛЯВАМЕ.БЯХА КАЗАЛИ НА БЕЪР ГРИЛС
    ЕЛА И ОТЦЕЛЕЙ В БЪЛГАРИЯ С 350€ ЗАПЛАТА И КРЕДИТ от 5000€.ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ВСИЧКО БЯГА ОТ ТУК.БЪЛГОРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА КОЯТО ГУБИ повече от 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО СИ В ЕМИГРАЦИОНЕН ПОТОК
    ТОВА СЕ СЛУЧВАЛО САМО ПРИ ВОЙНА.
  • 41 Иван

    13 8 Отговор
    В великото му интервю срещу "Омразния" му бойко, се видя, как бес опуниране от страна, на слави, бойко си плямпаше каквото си искаше. За да си изчисти имиджа. Така, че продължавайте да му Вервате както Вервахте и на сакскобурготски. Проблема на българина, е че винаги чака, такива спасители, вместо, като единен народ, сами да си изгради такива. Както е писал по-долу коментиращия-Слави нима ще се пребори с монополите, който тук ни плащат жълти стотинки, за да им робуваме, а те изнасят милярдите си оборот в тяхните си държави. Просто още преди да се е опитал ще го сасипят. Те така Кенеди убиха, та славчо ли.

    Коментиран от #51, #60

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Мирко

    14 1 Отговор

    До коментар #26 от "Страхил":

    Може да се бори срещу Мултикулторелизма и тва го доказа Виктор Орбан. Само че там обществото го оодкрепяше. Докато в България няма силно гражданско общество. Който ни хване ни лъже, в началото, че ще ни оправи и накрая верно ни оправя. На тва ако му викаш гражданско общество.
  • 44 Справедливост

    26 6 Отговор
    Прави партия и да го д у х а Г Е Р Б ????и затвор за Фандъкова Бойко Цецо и другите ?

    Коментиран от #62

  • 45 Алфа Вълкът

    21 18 Отговор
    ВСИЧКИ ДЕТО ИГРАЯТ КЮЧЕК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВИ! Смятай, че Боко ще ни се стори ангел!
  • 46 Фитка

    17 13 Отговор
    И ся кво , ще гледаме простащините на Слави и компания ли?
  • 47 bubu

    19 8 Отговор
    ОФФФФ ,СА ПА ТОЯ ЛИ ШЕ НИ СПАСЯВА ,АМАН
  • 48 Ехо от кенефа.

    19 14 Отговор
    Евала на Слави най успелият плешив кенефен плъх за всички времена .
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Иване

    1 3 Отговор

    До коментар #41 от "Иван":

    Много си неграмотен.
  • 52 Емил

    12 15 Отговор
    Нормално хора с нисък интелект,разсъдък и умствени способности да гласуват Трифонов-СТРАШНО ПРОСТ НАРОД
  • 53 Б.С.

    11 0 Отговор

    До коментар #14 от "Дидо икебаната":

    Ми стой си и си гледай сеира от там,където си и мълчи бе,чауш. Намерил да се хвали тука в коментарите,умираме всички ние,палячовците,да чуем твоето "компетентно" мнение и как гледал сеир нашия,къде живеел и прочее. Познай от къде им минава на повечето за мненийЦЕто ти,а включително и на мен. Ай със здраве и дано се раждат по-малко слабоумни същества като теб.
  • 54 Тръмп

    6 14 Отговор
    На Трюфелов ще му свършат паричките по Адвокати и ще се прибере отново в село Учиндол при Мама!!!:):):)
  • 55 Шия помияри.

    11 16 Отговор
    Слави как може да си такова нагло животно?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Менгеле

    6 7 Отговор

    До коментар #57 от "Alipi":

    Еи Алипи ли си Дрипи ли си ти човек на Слави кратуната ли си бе мухльо?
  • 60 Герги

    5 3 Отговор

    До коментар #41 от "Иван":

    От "есето" ти разбрах едно единствено нещо- че си бягал от часовете по български!!!
  • 61 От народа

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Алекс":

    До алекс. А кои сте и колко сте?
  • 62 Реалист

    4 1 Отговор

    До коментар #44 от "Справедливост":

    Хе-хе, колко си жалък. Сигурно същото си го писал и за Бареков. Ама то не става тази работа с ялови призиви по сайтовете на цър.вули като теб.

    Коментиран от #76

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Луд

    17 4 Отговор
    Направете нещо по добро от Слави. Покажете какво можете. Само плюенето не е достатъчно.
  • 66 Bubbles

    10 1 Отговор
    БСП си има БСТВ, Атака си има АлфаТВ, НФСБ - СКАТ, а ГЕРБ - БНТ, БТВ и НОВА.
  • 67 Bubbles

    13 3 Отговор
    Колкото до казуса между БТВ и Слави - Това е поредната малоумщина дело на малоумния закон за авторско право.
    Значи Слави създава предаването заедно с екипа си, той работи цял ден, хората свирят, пеят, танцуват, правят скечове, потят се под прожекторите и накрая нямат право върху собствената си продукция?
    Няма такова малоумие и тоя закон е пълна пародия!
  • 68 Червен скорпион

    14 3 Отговор
    Тука има трол, който пише негативно и неграмотно, без всякакви препинателни знаци. Поне 90% от коментарите са на един човек, доста неграмотно написани. Слави може да е всякакъв, но ми харесва мотото, че народът управлява държавата, а не обратното. Та ако направи партия, ще гласувам за него на 💯%. А що се отнася до шоумените и чалгарите - те вече са в Парламента.
  • 69 Иванушка

    18 3 Отговор
    Всички вие, които обиждате народа, че бил прост нали и вие сте част от него. Жалко, че страната ни е толкова хубава, но както казва Слави НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.
  • 70 Курваланъ

    9 3 Отговор
    Слави ще нагази на дълбоко в политиката и ако не се отврати сам, мутрите ще му помогнат всячески...
  • 71 Мартин

    11 2 Отговор
    Много ми харесва колко организирано червени и сини нападат Трифонов, щом има отпор и от 2-та лагера, значи нещата са интересни! Бих гласувал и за магаре, само и само да не е за Борисов или Нинова. Хванете се за палците, че дългият чалгар идва, очаквайте Трифонов с 30% и коалиция ГЕРБ+БСП да ни управлява, тия няма да пуснат салама лесно.
  • 72 Герберест от бесепарски произход

    3 0 Отговор
    Ох не, ох не, ох не, ох да,да,да,да,дааа!
  • 73 Георги Илиев Митев

    2 1 Отговор
    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • 74 Е ДОБРЕ

    7 6 Отговор
    НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СЛАВИ-тоя гологлав ЧАЛГАР ...па и висок 2м.
    ГЛАСУВАЙТЕ ЗА г-жа ИМПЕКСОВА, че и се иска още някое ИМПЕКСЧЕ....ГЛАСУВАЙТЕ за ББ и ЦЦ и ЦЕЦКА ЦАЧЕВА , че им се иска още поне едно апартаментче по 180 квадрата....ГЛАСУВАЙТЕ за СИДЕров, да ви пръсне паричките по ПАРИЖ и КУБА......
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Нопввоп

    4 3 Отговор

    До коментар #62 от "Реалист":

    Цървул си ти,а вместо да го подкрепяш ти предпочиташ онези крадци да ни управляват
  • 77 12345

    5 10 Отговор
    Стига с тая пет пъти претопляна учиндолска смръдлива манджа. Скрий се, прост чалгар!
  • 78 ккк

    8 1 Отговор
    знаете защо казана на българите в ада не го пазят дяволите нали:?май е 100% истина:)))един успял българин без политическа протекция ,без далавери иска да направи нещо за народа си и всички платени боклуци почват да го плюят
  • 79 Язе

    8 0 Отговор
    Предизвикателство към всички тук.Напишете за кой ще гласувате.🙈🙉🙊
  • 80 Д-р Гигълс

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "анова":

    Ти пък кой си та да призоваваш който или каквото и да било? Марш да си вардиш свинките,че чумата иде!

    Коментиран от #85

  • 81 Борисов

    11 2 Отговор
    Слави е правилния човек, колкото и да се напъвате да ръсите тъпотии... Тъй че Тихоо
  • 82 Фак на тия факти

    7 3 Отговор
    95% от коментарите са на платени тролове на ГЕРБ. Прекалено сте очевидни палячовци!!!
  • 83 Поп Кръстьо

    2 5 Отговор
    Аз не го гледах преди, ще го гледам на патерица - Глупости. Клоун с клоун.
  • 84 Нема оправия

    1 4 Отговор
    Слави и Бойко са стари приятели просто си подават топката незабелязано всичко е театър .........
  • 85 анова

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "Д-р Гигълс":

    Докторе не подобава на разумен човек подобно поведение в речева форма но ще ви цитирам мисъл от БЪЛГАРСКИЯ филм ЛАВИНАТА ТОЗИ КОЙТО НЕ СПОДЕЛЯ ВСЕОБЩАТА ЛУДОСТ ГО ОБЯВЯВАТ ЗА ЛУД
  • 86 ВЪЗРАЖДАНЕ

    3 0 Отговор
    От раз, Слави печел 60-70% от гласовете. ЕФЕКТЪТ РАДЕВ:МРАЗИШ БСП НО ГЛАСУВАШ ЗА КАНДИДАТЪТ ИМ! Слави ще се постарае да вземе ефектни кандидати. В ТВ и партията му, Диков, Колезич, К. Радков, В. Иванов, Босият, Ренета Инджова, Волгин, Стоичков, Дуранкев, ... Обединяват се или са подкрепени от Доган, Р. Кънев, М. Петров, Петър Стоянов, дъщерята на Жельо Желев, АБВ, Татяна Дончева, родата на Живков, Минчо Христов.
  • 87 Георги Илиев Митев

    1 0 Отговор
    П-Е Е КАТО ДЯДО СИ МИЛ. ПРЕПЪНАТ В ГОРАТА ВЪРВИ ПО ТРЕВАТА. П-Е Е ПРИЗНАТ АКТИВИСТ: ТУРИСТ, КОМУНИСТ, СОЦИАЛИСТ. ДОКТОР НА ТОТАЛИТАРНИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ КОЯ ПАРТИЯ НЕ ГРЕШИ. НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ ВЕЧЕ СА В РЕДИЦИ. ТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ РЕШАВАТ С ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА:"САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ, ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ".
  • 88 ВЪЗРАЖДАНЕ

    3 0 Отговор
    От раз, Слави печел 60-70% от гласовете. ЕФЕКТЪТ РАДЕВ:МРАЗИШ БСП НО ГЛАСУВАШ ЗА КАНДИДАТЪТ ИМ! Слави ще се постарае да вземе ефектни кандидати. В ТВ и партията му, Диков, Колезич, К. Радков, В. Иванов, Босият, Ренета Инджова, Волгин, Стоичков, Дуранкев, ... Обединяват се или са подкрепени от Доган, Р. Кънев, М. Петров, Петър Стоянов, дъщерята на Жельо Желев, АБВ, Татяна Дончева, родата на Живков, Минчо Христов, Сърчаджиев, либийските медици.
  • 89 А вие какво сте постигнали!?

    5 0 Отговор
    Ей, трол до трол... Не ви ли омръзна да бълват едно и също срещу всеки, който сам е постигнал с разум, амбиция и последователност мечтите си и е просперирал. Ами вместо да се плюнчите тук и ,,да си го местите", направете така, че да му излезете насреща и достойно да му опонирате. Ама не можете, а и да можехте, нямаше да ви стиска! Що ли си хабя приказките...
  • 90 Давид

    4 4 Отговор
    Попитали радио Ереван има ли такава държава в която шут като Слави Трифонов да управлява и то отговорило : Няма такава държава .
  • 91 ЗА ГОЛЕМИЯ ЧАЛГАР

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дидо икебаната":

    Чалгар Си Ти Бе
  • 92 Бургас

    2 0 Отговор
    Как се казва новия канал, а и какво става с наградите, които обеща да раздаде??? Някой знае ли?
  • 93 Гого

    1 0 Отговор
    След като за телевизията тези епизоди не съответстват с нейните стандарти, значи могат да бъдат пуснати на друго място !!!! Толкова ли е сложно !?
  • 94 българин

    2 2 Отговор
    Слави е велик. Всичко може.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове