Last news in Fakti

20 Август, 2019 19:50 6 183 49

Жена пострада заради "перките" на "Графа", съпругът ѝ ги разби СНИМКИ

  • перки-
  • графа

Мъжът на пострадалата обяви гражданско неподчинение заради бетоновите блокове

Жена пострада заради "перките" на "Графа", съпругът ѝ ги разби СНИМКИ - 1

Пореден инцидент на новоремонтираната улица "Граф Игнатиев" в София. Жена пострада, след като се препъна в един от трамвайните ограничители, известни като "перки на акула".

Инцидентът става в ранния следобед. Жената е транспортирана в болница с охлузвания по челюстта, съобщи бТВ.

В знак на протест съпругът ѝ премества част от бетонните блокчета върху трамвайните релси, заради което на мястото дойде и полиция.

„Взех един крик и преместих перките. Хвърлих ги на трамвайната линия с цел да предизвикам гражданско неподчинение. Някой да обърне внимание. Всеки ден някой пада и се пребива тук”, разказа Александър Рогачев.

Собственик на магазин на „Графа” нарече ограничителите „трупчета на смъртта” и призова общината да вземе мерки и да ги премахне.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкционирайте мъжа

    61 12 Отговор
    Това са много ценни камъни още от идването на моят идол Бойко Борисов. Глобата ще му бъде солена.
  • 2 Лекар БГ

    91 17 Отговор
    Браво на човека!И аз бих постъпил така.Що за изродщина и още колко хора трябва да се наранят/най-малкото/,за да се размърда някой общински чиновнически г-з за да се премахнат тези опасни грозотии?!

    Коментиран от #12

  • 3 Чичо АДИ

    89 12 Отговор
    Браво на човека ,предлагам да ги съберем за надгобен паметник на "Гроб"

    Коментиран от #13

  • 4 Йозеф

    35 75 Отговор
    Ако нр можеш да видиш 50х50см циментов блок на пътя, подреден в редица с още 100 такива е добър повод за посещение на очен лекар.

    Коментиран от #15

  • 5 А БЕ

    32 69 Отговор
    НЕКА СЕ ИЗРЕЖАТ ДЪРВЕТАТА ПОКРАЙ ПЪТИЩАТА, ДА НЯМА МАНТИНЕЛИ, НАЙ ДОБРЕ ЗА СЕЛЯНИНА Е ЧЕРЕН ПЪТ , В СОФИЯ НИКАКЪВ ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ, ТРОТОАРИ ДА НЯМА, ЩОТО НЯКОЯ БЛЕЙКА ЩЕ СТЪПИ НА РЪБА НА БОРДЮРА И ЩЕ ПАДНЕ ПОД МПС , ТРАМВАИ, ТРОЛЕЙ, АВТОБУСИ ВСИЧКО ДА СЕ СПРЕ , ЧЕ ЕЙ ТАКОВА ЖИВОТНУ У СЕЛО НЕМА , БЕЗЖИЧНИ ТЕЛЕФОНИ ДА НЕ СЕ ПРОДАВАТ , ЧЕ НЕ СТИГА , ЧЕ СМЕ ГЛУПАВА НАЦИЯ АМИ СМЕ И БЛЕЙКИ !

    Коментиран от #6, #20

  • 6 А ти какъв си?

    19 8 Отговор

    До коментар #5 от "А БЕ":

    Ти си същият блейка. Градска блейка.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 това са зъбите на Бойко не акулски перки

    38 4 Отговор
    Нали герберастката кметица "обеща", че щели да ги заменят с колчета !?!? Естествено "обещанието" е поредната герберастка ЛЪЖА и ИЗМАМА ! И после, защо герберастите негодуват, че им казват, че подлагали населението на геноцид и изтребление ??

    Коментиран от #25

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 перкуляс

    16 18 Отговор
    Перко с изперкалата си жена махнал перките на Перка фандъчката….Махай Перко перки,перкай ги на трамвая на изперкалата държава...
  • 12 Тръмп

    16 40 Отговор

    До коментар #2 от "Лекар БГ":

    Ако всеки дебил който се спъне почне да кърти от яд,столицата ще замяза на неговото кално село!!!:):):)Вървете по гори и паланки,Ко праите у Софето???:):):)

    Коментиран от #33

  • 13 Тръмп

    3 15 Отговор

    До коментар #3 от "Чичо АДИ":

    Вземи си го у вас да те кърти,а не да си го изкарва на плочките!!!:):):)

    Коментиран от #22

  • 14 Избирател

    26 2 Отговор
    Част от предизборната кампания на Фанди под надслов" Вместо да извадим очи, изписахме вежди". Със сигурност никой пострадал, семейството му и всички съпричастни към случаите на ежедневно претрепване от гроб перките, ще гласува дори и за най–последния в листата, но не и за убийствените камъняци. На съпруга огромно БРАВО!
  • 15 Бачо Киро

    35 5 Отговор

    До коментар #4 от "Йозеф":

    Стига тъпотии... Къде си видял по белия свят такива глупости? Всичко що огражда и е пречка е маркирано с пенбени ивици ко щеш... Само нашите идиоти турили сиви камънаци като последните галфони... Освен калинка с ампутиран мозък, друго същество не може да пръкне такава простотия...
  • 16 Сбъркана кочина

    33 5 Отговор
    Вместо да арестуват кметицата, арестуват човека. Колко хора се пребиха там? Да не говорим, че да вървят там трамвай е висша форма на идиотизъм.
  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 4 Отговор
    ТЕ ТОВА Е МЬЖ ЗАЩИТАВА СИ ЖЕНАТА ЗАЩОТО ВЛАСТА МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ А ПЕРКИТЕ ТАКА СА ПРАВЕНИ ДА СЕ УТРЕПЕ ЧОВЕК

    Коментиран от #19

  • 18 Ей фъндък архитект

    24 3 Отговор
    Толкова ли е трудно да ги направят високи и огъващи се, така че да не спъват хората и някой, ако се хлъзне зимата, да не си разбива муцуната в тях...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Герберски тъпанар

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "А БЕ":

    Ти си ппомит мозък

    Коментиран от #24

  • 21 Кой68

    21 1 Отговор
    Като форма и размер са неадекватни?Нека бъдат със цвят-да се забелязват.За нощно време също да се помисли.Или просто ги ПРЕМАХНЕТЕ...Дано не се стигне до смъртен случай........
  • 22 Чичо АДИ

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Тръмп":

    Не ще те взема теб да си "Гробска" мишена и да те целя със стрелички ! По тъпо можеш ли да напишеш или това ти е капацитета ! Ако не си от София има шанс да не си ги видял –простено ти е ,но ако си и си ги видял и лееш мозък по толкова дебилски начин си за болница!!
  • 23 Да да

    21 3 Отговор
    Ако архитектът беше избран със истински конкурс нямаше да е това резултатът.КОРУПЦИЯТА УБИВА И В ПРЯК И ПРЕНОСЕН СМИСЪЛ. Давам ти един проект за еди колко си пари ати ми пръщаш еди колко си.Когато си купуваш шофиорска книшка е същото, не си научил правилата за движение и може да убиеш човек.Босият направи гладна стачка точно заради корупцията в Кат,но никой не го подкрепи.Корупцията убива и истинският предприемач да се развива в конкурентна среда и най-добрият да спечели.От това губиме всички ние.В конкурентна среда расте и качеството на продуктът и заплатите на работниците и обществото само печели. 1 .върховенство на закона. 2 .будно гражданско общество. Само това е необходимо и всичко ще тръгне на горе.
  • 24 А БЕ

    8 8 Отговор

    До коментар #20 от "Герберски тъпанар":

    ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИ ЛИ НЕ СТЕ ХОДИЛИ НА УЧИЛИЩЕ ? БЕЗБРОЙ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ ПРАВИТЕ БЕ , ПРОСТОЛЮДИЕ !

    Коментиран от #36

  • 25 Чичо АДИ

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "това са зъбите на Бойко не акулски перки":

    Ще ги заменят с бюстове на "Тиквоции" с корона от маслинови клонки !! И ще им светят очите да сигнализират на гражданите !!
  • 26 ПЕРКО АКУЛОВ

    7 0 Отговор
    ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ........КМЕТИЦАТА ДАСКАЛИЦА !!!!
  • 27 Иван

    7 26 Отговор
    Поредната БЛЕЙКА която не си гледа в краката!И каво е тръгнал да троши този простак мъжа на сляпата патка,вместо да каже на смотаната си съпруга да гледа къде ходи!Много луди скачат от мостове,ДАЙТЕ ДА СЪБОРИМ ВСИЧКИ МОСТОВЕ ЗА ДА НЕ СКАЧАТ ЛУДИТЕ ОТ ТЯХ!Хубаво са го задържали в първо районно,сега да му изпаткат три бона глоба да се научи как се руши държавната собственост!

    Коментиран от #37

  • 28 Да да

    3 2 Отговор

    До коментар #19 от "Пффф":

    Определено не си се отдалечил много от своят прародител , маймуната.Силният и наследствен ген се е показал яко в твоят случай.
  • 29 месара

    2 16 Отговор
    ако си е гледала в краката а не у фейсо, немаше да се спъне! каквото и да сложат пак ше има заплеси дето ше се спъват! а мъжа на тая да заплати двойно нанесените щети!!!
  • 30 ВЪЗРАСТЕН

    1 5 Отговор
    СЪГЛАСЕН СЪМ, ЧЕ ПЕРКИТЕ НА ГРАФА СПЪВАТ ХОРАТА, НО КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ДВИЖЕНИЕТО В НАСРЕЩНОТО ДВИЖЕНИЕ ОНЯ ДЕН , КОГАТО ИМАШЕ КАТАСТРОФА ДО СТ. ЗАГОРА, НЕ Е ЛИ ПРОСТОТИЯТА НИ С КОЯТО СМЕ НЕРАЗДЕЛНИ НАВСЯКЪДЕ-ПЕША ИЛИ С АВТОМОБИЛ ?!
  • 31 селянин 1

    8 1 Отговор
    С тия камичета,дека ората се съпинят-фъндъкова си отоди..иде мая.
  • 32 перка

    10 2 Отговор
    Отмъщението на Самоковската селянка,щото усеща че е пътник
  • 33 бял

    3 3 Отговор

    До коментар #12 от "Тръмп":

    А сега на кво мяза,герберско провинциално мекотело
  • 34 Kasapina

    10 2 Отговор
    Докато некои не умре няма даги махнат тази фъндъкова трябва да влезе във затвора насрасе да краде .
  • 35 Марио Кроненберг

    13 1 Отговор
    Крайно време е да се премахне това недоразумение от Графа!!!
  • 36 Антигербераст

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "А БЕ":

    Ти защото си много грамотен! Типично гербераст, заспало, заслепено недоразумение!.
  • 37 Др Петров

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    Иванчо, де одиш бе? Айде цялото отделение те търси. На Наполеон от твоята стая вече му е мъчно без теб. Идвай си, да не дойде големия санитар да те прибере, че ще има пляс-пляс по дупето. Айде стига писа глупости за перките, които не разбираш, а се прибирай в стаята за визитация.
  • 38 Мартин

    11 0 Отговор
    Отворете си очите, държавта и управляващите са ужасни хора, но какво са виновни, че не може да ходите без да се спъвате... Всичко трябва да бъде обло и безопастно, всички решения трябва да са взети от някой друг предварително, всичко трябва да е подготвено за вас, за да може да си живеете овчият живот без да ви се налага да мислите. Заради сапъците, на нормалните хора им се отнема правото да решават за себе си. Тия тъпи камъни са сложени за да ходиш от другата им страна, а не да ги прескачаш, не да тренираш пъргавина. В София хората вървят по улиците все едно всеки е тръгнал с мисия да спася света - бърза, не гледа, наглее да мине пред някой, да стигне първи до пешеходната, да се набута най-отпред като спре рейса, да слезе първи като се отворят вратите, да се качи на метрото преди някой да е успял да слезе. Да направят тротоарите от дюшеци освен...

    Коментиран от #45

  • 39 Skruz

    7 1 Отговор
    И рози да бяха посадили, овцете пак нямаше да ги видат.

    Коментиран от #47, #48

  • 40 Обикновен човек

    0 1 Отговор
    София Не е България. Него забравяите
  • 41 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Живея на стотици километри от Пристолнината и съм щастлив, че рядко ми се налага да ходя там. Само един от коментиращите се е опитал да го каже : ТАЗИ УЛИЦА НЕ Е ГОДНА ЗА ТРАМВАЙНО ДВИЖЕНИЕ !! Обезопасяването трябва да е за гражданите, а не за трамвайната линия. И в този смисъл има материали и форми ,които да предпазват хората от преминаващите електрически влакове и в същият момент да не са опасни за здравето на пешеходците. Ако този случай е един-единствен, дайте да корим жената ! Но явно има нещо сгрешено. Пребиха се не един и двама и властниците с цялата си властова мощ и нихилизъм нямат намерение да вземат мерки, да сторят нещо безопасно за хората.Тия "акулени перки" са създадени от НЕМИСЛЕЩИ, добре платени държавни служители !! Г-н Рогачев е побеснял, казва защо и мисля, че има право! Не бива да се сравнява висока сграда или мост с тая нелепост. По тая логика дайте да пресушим реките, че и морето, защото някои се давят в тях !!
  • 42 ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ

    1 0 Отговор
    НИКОЙ НЕ ЗАДАВА ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ:

    1. ЗАЩО ФЪНДЪКА НЕ МАХА ПЕРКИТЕ
    2. ЗАЩО НИКОЙ НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЧЕ ПЕРКИТЕ СА ОПАСНИ
    3. КЪДЕ СА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ПО БЕЗОПАСНОСТ
    4. ЗАЩО НЕ ВИЖДАМЕ ПРОЕКТАНТА-ФИРМАТА КОЯТО Е НАПРАВИЛА ПРОЕКТА
    5. ЗАЩО НЯМА ДРУГИ ВИЗУАЛНИ ПРЕГРАДИ

    ТА СЪШНОСТ АКО СЕ МАХНАТ ПЕРКИТЕ ТОВА ОЗНАЧАВА ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ПРОЕКТАНТА И КОМИСИЯТА КОЯТО Е ПРИЕЛА ПРОКЕТА ИСЛЕД ТОВА ОБЕКТА!

    АКО СЕ ПОИСКА МАХАНЕ НА ПЕРКИТЕ ПРОКЕТАНТА ТРЯБВА ДА СИ ДАДЕ СЪГЛАСИЕТО ЗА ПРОМЯНАТА НА ПРОЕКТА!

    СЛЕД ТОВА ПЕРКИТЕ КАКВО ЩЕ ГИ ПРАВИМ И КОЛКО СТРУВАТ?


    ВСИЧКО Е СВЪРЗАНО С НАРУШЕНИЕ НА ЗУТ, УРБАНИСТИКАТА, РАЗНИ СТАНДАРТИ И ИЗИСКВАНИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ЗА КОИТО ЕКИПА НА ФЪНДИ ИЛИ ЗНАЕ ИЛИ НЕЗНАЕ!!

    Коментиран от #43

  • 43 Отвъд територията

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ":

    Никой не задава правилните въпроси, защото повечето от тези, които мислят и могат да ги задават са отвъд територията...
  • 44 killumi

    0 0 Отговор
    BRAVO
  • 45 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Мартин":

    И ти си прав...иначе все знаем да мрънкаме и изискваме, но какво даваме ние в замяна!? То това, че целия ремонт на Графа си е схема, схема е, ама въпреки всичко, сега изглежда доста по-добре от преди. Че тези перки са недомислица, до известна степен е така, но нека не се отрича всичко и да се гледа само негативното. Това мислене е една от основните причини, нещата у нас да не вървят.
  • 46 Умно село

    1 0 Отговор
    Изглежда политиците са си направили предварително НАДГРОБНИ КАМЪНИ, ОСТАВА САМО ИМЕТО ДА ИМ ТУРЯТ.
    ТОВА СИ Е ЖИВА НАГЛОСТ НА ТЕЗИ ДЕТО СА ИЗОБРЕТИЛИ ТОВА "ЧУДО" , КАТО ПРЕДПАЗНА МЯРКА.
    Навярно искат да има смъртен случай, за да се задействат и без това ЗАСПАЛИТЕ "ДЪРЖА/В/НИ ОРГАНИ.
    Пикая на такава добрина дето са направили архитектите с това изобретение, което осакатява.
    Да си заврат дипломите там съдето Слънце не огрява!
    70 години чакаме Светлото бъдеще , сега 30 години живеем в татална пуделизация и нагло невежество. А казват сме били европейци и част от някаква си Европа! Изглежда нашият влак пак е скинал в друга посока.
    Вълкът козината си мени, но нрава - не!
  • 47 Умно село

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Skruz":

    Скруч, има си стандарти, които не са ги спазили.
    Като не могат да строят, да поканят фирми от страни дето има традиции в това строителство.
    Овцата си има чобонин и се води по него и овчарки да му помагат.
    Но в случая не си прав.
  • 48 Умно село

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Skruz":

    Скруч, има си стандарти, които не са ги спазили.
    Като не могат да строят, да поканят фирми от страни дето има традиции в това строителство.
    Овцата си има чобонин и се води по него и овчарки да му помагат.
    Но в случая не си прав.
  • 49 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Като ходят и не си гледат в краката ами в телефоните така ще е. Да се спъват и да си чупят тъпите зомбирани глави. А на този който руши държавно имущество яка глоба.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове