10 Септември, 2019 20:38 3 902 43

Борислав Игнатов: Ще продължа в надпреварата заради приятелката ми

  • борислав игнатов

Подобен случай досега не е имало в българската политика, заяви кандидатът за кмет на София

Борислав Игнатов: Ще продължа в надпреварата заради приятелката ми - 1

Моята приятелка е жертва на тормоз от години – тези снимки са правени преди повече от 10 години от човек, в когото е била влюбена и са използвани от него с цел шантаж и изнудване. Това каза в предаването "Лице в лице" по bTV кандидатът за кмет на София на Демократична България архитект Борислав Игнатов по повод публикуваните от информационна агенция неприлични снимки на приятелката му.

През 2011 година тя завежда жалба срещу него в МВР, като предоставя и флашка със снимките, с които той е искал да я злепостави пред близките ѝ, което я е довело до тотален срив. Започнато е следствие, което не е стигнало доникъде. Тя не е получила защита от МВР тогава и случаят лека-полека е отшумял. За нея сега беше истински шок да преживее отново всичко това, заяви арх. Игнатов.

Когато се кандидатирам за кмет, изведнъж една пропагандна машина си позволява да качи снимките с цел да ме откаже. Това няма да се случи, стоя до моето момиче и я обичам. Направили са си криво сметката, подчерта кандидатът за кмет на София, като благодари на всички, които са подкрепили него и приятелката му след случилото се.

Той уточни, че доскоро не е знаел цялата истина по случая. Знаех, че има такъв случай с изнудване, но като мъж не съм я питал. Аз я обичам като човек и въобще не ме интересуват такива стари истории. Ще я подкрепя, посочи арх. Борислав Игнатов, като съобщи, че по случая ще бъдат заведени сигнали до компетентните органи. В момента екип от юристи работи върху сигналите. Тези хора, които си мислят, че всичко им е позволено, не трябва да останат безнаказани, категоричен е арх. Игнатов.

Той каза, че след публикуването на снимките не е имал никакво колебание дали да продължи битката за кмет на София. Такова долно деяние, извършено чрез една пропагандна машина, ме убеждава, че аз и Демократична България сме на правилния път и това, което можем да извършим, изключително много ги притеснява. Подобен случай досега не е имало в българската политика, заяви кандидатът за кмет на София.

Скандалът не го разколебал да се откаже от кандидатурата си. „Ще продължа заради нея”, добави той.

Кандидатирах се защото търпението ми към едно управление, което е неефективно и несправедливо, преля. Моята кандидатура е протестна кандидатура – омръзна ми да виждам нещата в моя град такива - ремонти на ремонтите, непрозрачно управление на средствата. Съвременният свят има нужда от скорост и аз с моя опит мога да направя така, че нещата в София да се развиват с много по-висока скорост. Това ще стане с дигитализацията на града. С дигитална идентичност всеки ще може да има достъп до всяка една услуга, без да излиза от дома си. Тази система ще струва по-малко от 1% от бюджета на общината и ще покаже на гражданите, че общината ще се грижи за тях. Корупцията е много голям проблем, а тази система дава абсолютна прозрачност и там гражданите ще могат да виждат как се движат процесоте, какви обществени поръчки се правят и от кого. Основното предимство на тази система е абсолютната прозрачност и отчетност, посочи арх. Борислав Игнатов.

При мен ще бъде сложен край на модела "ремонт на ремонта". Ще бъде създаден стандарт за ремонтите за различните зони в столицата и въз основа на него ще бъдат възлагани търговете. Общината, като най-големия възложител в града, може да изисква най-високо качество, подчерта арх. Игнатов.

Качеството на въздуха в София е ужасно. За да решим този проблем, трябва да подходим систематично. За всеки подаден глас на тези избори, ако получим мандата, ще засадим по едно дърво. Дърветата са най-добрият начин да имаме кислород, добави той.

Работя за победа. Имаме много широка подкрепа, усещам ентусиазма, каза още арх. Борислав Игнатов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    63 9 Отговор
    Шансът му е нулев на чиляка, ама поне разбра що за стока има до него.
  • 2 fasd

    39 6 Отговор
    .. ще продължи до провала.
  • 3 Панов

    41 7 Отговор
    Моля,обяснете защо порното е в платени порносайтове и кой взима парите.
    Как смятате да сте кмет с такава репутация.

    Коментиран от #41

  • 4 El Amigos

    22 1 Отговор
    За порното в политиката ли говори има ли полицай от ДАНС намесен в тази работа със снимки няма да има и виновен !!
  • 5 русенец

    41 5 Отговор
    С такава приятелка е по-добре да се насочиш към друго. Очевидно, че представите ти за морал са доста широки. Защо не започнеш да снимаш порно?
  • 6 Маниак

    25 5 Отговор
    Що, надяваш се да ти се паднат още като нея? Направо като мухи ще те налетят, л...о такова!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тийм билдинг

    19 5 Отговор
    Ще бъде просто поредният неуспех. На бас по 1000 лв.
  • 9 любов или глупост

    23 1 Отговор
    Тази особа със снимките е истинска въртиопашка и го манипулира тотално. А той не се усеща, че му се срива живота. Щом той не я разкара, тя ще го направи, след като му изяде парите.
  • 10 Тръмп

    21 10 Отговор
    Каквато му е годеницата,такъв е и той!!!:):):)Хигиена нулева и комунист под прикритие!!!:):):)

    Коментиран от #13

  • 11 Тръмп

    23 3 Отговор
    Костов какви ги събрал,не е истина!!!:):):)

    Коментиран от #12, #39

  • 12 Behemoth

    12 5 Отговор

    До коментар #11 от "Тръмп":

    Само Тиквата умей да ви подбира ...
  • 13 русенец

    23 2 Отговор

    До коментар #10 от "Тръмп":

    Абсолютно си прав! За един човек можеш да съдиш и по обкръжението му! Не, че София не заслужава порно актриса за "първа дама " , ама нейсе!
  • 14 Гошо

    23 1 Отговор
    Игнатов , я кажи първо входящия номер на жалбата и в кое районо си я пуснал ,стига си говорил общи приказки
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 русенец

    21 3 Отговор

    До коментар #15 от "месара":

    На теб не ти пука защото толкова ти е и акъла и достойнството. Лично аз предпочитам малко по-морални хора да управляват столицата ми... Време е вече!
  • 17 яяй

    35 6 Отговор
    Толкова ли пък не можаха да намерят някой на средна възраст, улегнал, образован, женен ЗА ЖЕНА, с две деца?! Нормален? Този на 47 тръгнал да ми говори за приятелка, алоооооо...Личния му живот каша, той ще оправя столицата - друг път!
  • 18 Чудя се

    22 1 Отговор
    Дали ги ползва тея вибратори още ?!?
  • 19 охи

    22 2 Отговор
    С тази кандитатура десните тотално се оляха.
  • 20 Къро

    23 5 Отговор
    Ето заради такива джендъризацията прогресира и тоя мухльо вместо да признае провала си и да се оттегли с малкото му останало достойнство издига курвалъка на пиедестал. Такива безперспективни мръшляци без никакви морални устои и семейни ценности нямат място в ефир. Изобщо несемейни и без деца нямат място в политиката и в полит елита.Няма как днес някой който мисли само за себе си без да е разбрал отговорността като родител да определя битието с мисъл за бъдещето.
  • 21 Баче Кико

    23 2 Отговор
    С такава приятелка и аз бих продължил напред! Уоооо, каква палавница само! Ако Боби те изхвърли заради политиката, знай, ще те приема!

    И една градивна критика към пиарите на Боби: Аматьори сте, аматьори. Първото нещо което се пита във въпросника на политика е имаш ли порно снимки. Слаб 2 на Боби и екипа му за закъснялата реакция. Този човек показа бавна мисъл в стрес, загуби на старта!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Спас безделника

    3 5 Отговор
    ИГНАТОВ, ПРЕДИ ВРЕМЕ ТИ ПИСАХ, ЧЕ НАЙ-ВАЖНОТО ЗА ТЕБ Е ДА СФОРМИРАШ КАЧЕСТВЕН ЕКИП. ОТ ТОВА КОЕТО ТОКУ-ЩО ПРОЧЕТОХ , МОГА ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРОВАЛИШ ПО РАЗДЕЛ "ВЪЗДУХ И ЧИСТА СРЕДА ". НЯМАШ СПЕЦИАЛИСТ - ЕКОЛОГ И МОЖЕ БИ ЗА ТОВА ГОВОРИШ ДИВОТИИ. ЩЕ СЕ СПРАВИШ С МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ И МРЪСОТИЯТА ВЪОБЩЕ АКО НАПРАВИШ ДВЕ НЕЩА: УВЕЛИЧИШ ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ В МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА И ИЗГРАДИШ КАНАЛИЗАЦИОННАТА МРЕЖА НА ГОЛЯМА СОФИЯ. МОГА НАДЪЛГО ДА ТИ ОБЯСНЯВАМ, НО ЩЕ ГО РЕЗЮМИРАМ В ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ. СОФИЙСКИЯТ ВЪЗДУХ ИМА ДОСТАТЪЧНО КИСЛОРОД, НО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ АЕРОЗОЛИТЕ, Т.Ч. ПОД 0,5 И АЗОТНИЯ ДВУОКИС. ЛЕКАРСТВОТО СРЕЩУ ТЯХ Е ТРЕВАТА ( НЕ ДЪРВОТО) И ВОДАТА. ТРЯБВА ДА СЪЗДАВАШ ТРЕВНИ ПЛОЩИ И ДА МИЕШ РЕДОВНО УЛИЦИТЕ (КАНАЛИЗАЦИЯ ). КАТО БОНУС ПРЕМАХВАШ МИЯЗМИТЕ. ФАНДЪКОВА ЗАТОВА Е ВРЕДНА, ЗАЩОТО ПОХАРЧИ МИЛИАРДИ СЛЕДВАЙКИ ДЕВИЗА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО : "ЛИЦЕ ПИЧЕ ПРОДАВА!" КАНАЛИЗАЦИЯТА МОМЧЕ! ТЯ Е РАЗКОВНИЧЕТО! ЗАЕДНО С ТРЕВНИТЕ КОРЕНЧЕТА ПРАВИ ЧУДЕСА!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Послепис

    8 1 Отговор
    ТОВА С КАНАЛА Е СТАРА ИСТОРИЯ - ОЩЕ ОТ БОГОМИЛСКО ВРЕМЕ. ТА ТЯ Е СЛЕДНАТА: ГОСПОД, СЛЕД КАТО НАПРАВИЛ ЧОВЕКА, ОТИШЪЛ ДА СИ ПОЧИНЕ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ МЕЖДУ ЧОВЕШКИТЕ ОРГАНИ СЕ ЗАВЪРЗАЛ СПОР КОЙ Е НАЙ-ГЛАВЕН. МОЗЪКЪТ КАЗАЛ, ЧЕ ТОЙ КООРДИНИРА ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ, БЕЛИЯТ ДРОБ НАПОМНИЛ, ЧЕ БЕЗ ВЪЗДУХ НЕ СЕ ЖИВЕЕ, СЪРЦЕТО ТВЪРДЯЛО, ЧЕ БЕЗ НЕГОВАТА КРЪВ НЯМА ДОСТАВКИ НА ХРАНА И КИСЛОРОД И Т.Н. ПО ЕДНО ВРЕМЕ СЕ ОБАДИЛ ЗАДНИКА И КАЗАЛ, ЧЕ Е НАЙ-ГЛАВЕН ОТ ВСИЧКИ. ЕСТЕСТВЕНО МУ СЕ ИЗСМЕЛИ. ЗАДНИКЪТ СЕ ОБИДИЛ, НАМРЪЩИЛ СЕ И СТИСНАЛ БУЗИ - НИ ПРЪДНЯ, НИ ЛАЙНО. СЪРЦЕТО ПОЧНАЛО ДА ПРЕСКАЧА, БЕЛИЯТ ДРОБ СЕ ЗАДЪХАЛ, БЪБРЕЦИТЕ ПОЛУЧИЛИ КРИЗА - А БЕ ЩЕ СЕ МРЕ.
    ИЗМОЛИЛИ ОТ ЗАДНИКА ДА НЕ СЕ СТИСКА И ГО ПРИЗНАЛИ ЗА НАЙ-ГЛАВЕН ОРГАН. ОТ ТОГАВА - ТВЪРДЯТ БОГОМИЛИТЕ - ЩОМ Е ЗАДНИК, СТАВА БЕЗ ПРОБЛЕМ НАЧАЛНИК. НЯМА ШЕГА - ДЕСЕТИ ВЕК . ВСЪЩНОСТ, ЧОВЕК ВИНАГИ СЕ ОБРЪЩА ДА ВИДИ КАКВО Е ИЗСРАЛ И ЧЕ ТОВА Е ПРИРОДЕН ЗАКОН, ГО ПОТВЪРЖДАВАТ И КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ. НАЗДРАВЕ!

    Коментиран от #27

  • 26 Хей 25

    6 1 Отговор
    100 + са малко ,човече. Подозирах ,че затова най-Главния е такъв голям задник ама тази притча не я знаех. Благодаря ,посмях се и вече няма да се чудя на Началниците ,хеле пък на онея 240 дето уж са " слуга на народа " -дупетатите.
  • 27 Спас съветник на кмета

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Послепис":

    Спасе, ти да не си бил царски доктор през средновековието? Те са гледали, миришели, (другото да не казвам) изходящата ''мъдрост'' на царя.

    Коментиран от #31

  • 28 666

    6 1 Отговор
    Здравейте! Къде е това порно, че и аз да хвърля едно око!
  • 29 шоумен номер 1

    9 2 Отговор
    Няма ли награда: шоумен на годината? Посмяхме се от сърце с кандидат кметшата и с будалата.
  • 30 Щукар

    8 2 Отговор
    Ще продължиш надпреварата заради кое ,принадлежащо на приятелката ти?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 е и какво

    6 2 Отговор
    Жената на Гешев съдружник на Ваклин,на когото Иванчева пречеше.Резултат Иванчева в затвора.Жената на Каракачанов първа братовчедка на Слабаков.Резултатът той евродепутат.То и на Цветанов жената,ама там е стар случай.Не бързайте да съдите хората.Всеки има нещо скрито в гардероба.
  • 34 Дидо

    7 1 Отговор
    Човече, нямаш шанс, откажи се...Няма смисъл да се излагаш, щото резултатът ти ще е плачевен и ще е още по-гадно
  • 35 тц тц тц

    4 0 Отговор
    Тази твоя приятелка утре може да и хрумне космонафт да те направи Кво праим тогава
  • 36 Миглена

    4 0 Отговор
    И да продължи, и да не продължи все тая, няма да спечели изборите. Още от самото начало е ясно, кампанийката, която спретна с неговите хора, няма да даде положителен резултат.
  • 37 5532

    5 0 Отговор
    Е на това му викат,гьонсурат.
  • 38 Седмака

    3 0 Отговор
    Автогол и с кандидатурата и с жалкия опит за пр
  • 39 Ина

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тръмп":

    А какъв е др. Костов?
    За власт на всичко са готови!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Надежди

    2 0 Отговор
    Този юнак може да разчита на гласовете на всички чикиджии у нас.Може да регистрира и фирма за споделено ползване като Юбер например.Няма лошо.И да оборудва дупките на другарката си със зарядни станции за зареждане на вибраторите.Нашия народ има подходяща дума за подобни индивиди- пухльо/кръстоска от путьо и мухльо./
  • 43 Ася

    1 0 Отговор
    Доста е малоумно да продължава Игнатов с тия излагации, ама явно такава е партийната повеля…
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове